33675
-
#27457 "...gy másik nagyszerű UHA-n alapuló progival [telepítés nélkül fut]"
Azaz az UHARC kitömörítő progim. :)
A játékot még nem volt érkezésem kipróbálni. Csal tegnap este jutottam a kitömörítésig. -
#27456 Pont az a gondom vele, hogy nem tudom feltelepíteni. -
#27455 A FEAR2: Project Origin-ről olvastam hidege és meleget egyaránt.
Ha az első rész tetszett [én még azt sem tudtam végigjátszani - de majd megveszem a GOLD verziót], akkor ez is fog - a vélemények szerint.
A Mata Hari-t a WinUHA-val nem tudtam kinyomorítani, de egy másik nagyszerű UHA-n alapuló progival [telepítés nélkül fut] simán.
Nagyon köszönöm az anyagot!
[Mint kiderült, az egész anyag már vagy 1 hónapja lejött a gépre, csak én most vettem észre ezen a masinán :))) ] -
#27454 Kipróbálta már közületek valaki a FEAR 2-t. Én most akartam telepíteni de serialt kér. Sehol sem találtam ilyet. Van valami tippetek? -
#27453 Köszi, találtam gépen régi Adobe Acrobat Professional 6 -ot és ez már jó. :) -
#27452 Ha kell lekapom és holnap fel tudom rakni a polcra. -
#27451 Amit keresel az a sima Adobe Acrobat -
#27450 Adobe Acrobat 9 Pro tud ilyet? -
#27449 Az Acrobat Reader típusból van olyan, ami full értékű? Nem csak "reader"/olvas, hanem szerkeszt is? Mittudom én Acrobar Writer van? -
#27448 nekem logitech g5-ösöm van... kötözött, nem rádiós.
ez világít, de azt leszámítva döglött.. nem cincog, kussba van. -
#27447 Na meghallgattam az irodai rádiós/elemes egeret, ez is cincog. :)
Biztos egy széria/extra tartozék. -
#27446 A WinUHA programmal tudod kicsomagolni. Itt már többen letöltötték és nem panaszkodtak, hogy hibás lenne a csomagolás.
Winuha elindít. matahari uha megkeres. Duplaklikk a fileon majd a matahari.iso kijelöl és megnyomni a kicsomagolás gombot. -
#27445 Szívesen, jó olvasgatást hozzá!
-
#27444 Azért az már elég hardcore, hogy az első rész 800 MB, ez a második meg 3000 Mb. -
#27443 Köszönöm szépen!
-
#27442 Igen, beszélgetésünk ihletett az infó keresésre. Ekkor találtam M@xtreme "tesztjét" / véleményét.
UHA-val kapcsolatban kutogattam. Ezt ismeritek?:
http://www.maximumcompression.com
Tanulságos oldal.
EXE tömörítés:
- WinRK 3.0.3 = 1. hely [eddig még nem is hallottam róla!]
- UHARC 0.6b = 13. hely
- 7-Zip 4.60b = 19. hely
- WinRAR 3.8 = 24. hely
- WinACE 2.69 = 41. hely
- WinZIP 11.00 = 69. hely
ÖSSZESÍTÉS (típus/legjobb tömörítő)
====================================
LOGFILE = PAQ8P
ENGLISH TEXT = WinRK 3.0.3
SORTED WORDLIST = PAQ8P
HLP = PAQ8P
MS-WORD DOC = PAQ8P
BITMAP = PAQ8P
JPG/JPEG = PAQ8P
EXECUTABLE = WinRK 3.0.3
DLL (EXECUTABLE) = WinRK 3.0.3
PDF = WinRK 3.0.3 -
#27441 Most tesztelem éppen a játékot, mint ahogy az korábban írtam, és cöcö...
Nagyon látszik rajta, hogy konzolról portolták, a térképet macerás elérni, nagyon lineáris, a párbeszédeknél hülyén van megoldva a választás lehetősége, igazából nem is tudod, hogy mire felelsz, valamint a fordításban is vannak apró problémák. (Én végülis ez utóbbit nézem kritikusabb szemmel.
Azonban a lineárissága és árkádsága ellenére is játszatja még magát. Azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz. -
#27440 Földhurok, avagy mit csináljunk mikor minden zúg
Én a kábel TV-vel küzdök ez ügyben! -
#27439 Ennyire rossz lenne a játék?! M@xtreme írta a véleményét, forrás alul:
"- Igényes honosítás
- Magával ragadó történet
- Érdekes karakterek és párbeszédek
- Összhatásban kellemes látványvilág
- Izgalmas, unalomba nem fulladó játékmenet
- Viszonylag hosszú (a mai mércét nézve)
- Rpg-hez képest kicsit arcade (nem vehetünk fel tárgyakat, a fegyverünket csak akkor vehetjük elé mikor harc van, a ha valamiben rosszul döntünk sok esetben nem hat ki a további cselekményre, és úja is próbálhatjuk az elrontott feladványokat..stb stb) és líneáris.
- Elég gyatra lett a PC-s port. Bár a vasigény nem magas, de sok estben produkál a játék random kilépegetéseket. Instabil mint a fene.
- A pályák felépítésébõl adódóan elég "csõjáték"
- Sok az egyforma NPC
- Miért nem lehetett kitenni 1 gombra a térképet?
- A harcok elég könnyûre sikeredtek (az egész game alatt a fõbossig kb 3x haltam meg) Ellenben a fõellenfelet elég nehézkes hidegre tenni"
Rise of the Argonauts -
#27438 Akkor most mivel is tudom kicsomagolni a Mata Hari-t?
-
#27437 Az a Sublustrum valójában OutCry. Előbbi az orosz címe, utóbbi meg minden máshol. -
#27436 Az ASUS-ról csak most olvastam rosszakat.
Eddig azt hittem, úgy tudtam, hogy prémium kategória.
[Ezért jó az internyet...]
Ennek okán, én is jobb oldalra szavaznék - de nVidia VGA nélkül... :)
-
#27435 A jobb oszlopot választanám, mert abban több a Gigabyte cucc. :) -
#27434 A VGA-CPU kérdés megelőzésére: a listán szereplő VGA-k szinte egyforma árúak...
Csak a különbségek vannak kiemelve vil.kék háttérrel.
Minden más, teljesen azonos. -
#27433 Na szóval...
-
#27432 Gondolom, mindenki átesett már azon az élményen, amikor a gépét vette, vagy ahhoz keresett új alkatrészt...
Én is szoktam álmodozni. Bár, most vannak új alkatrészeim, azért a "mi lenne, ha sok pénzem lenne" alapon, egy találomrak kiválasztott netes áruházból:
http://www.sg.hu/galeria/989474489/9894744891236004336.gif
[Bocsánat a képméretért, remélem fórummotor átméretezi.] -
#27431 kirol: Nem vagyok villanyszerelő, így tényleg nem tudom mire gondoltál.
Mindenki: MATA HARI néni lecsúszott végre, ellenben, tegnap este a WinRAR-om és a WinUHA-m nem bírt az állományával...
Igaz, egyik progi sem naprakész, de azért nem hiszem, hogy nem szabadna elbírnia egyiknek sem vele!
Recept?
-
Tomsess #27430 Köszönöm
Egyébként megint jelent meg pár új kalandocska. Személy szerint kettő ugrik be. A Ceville - szép kis rajzolt stílusú külső nézetes kaland és a Sublustrum - ez meg ilyen elvont képi világú szürreális valami. -
#27429 146_Art_Of_Murder_Hunt_For_The_Puppeteer -
#27428 Ha jól látom ez azért nem összehasonlítható, mert a tiéd vezetékes. Ezeknek meg saját áramellátásuk van.
Miért nem javítod ki, hogy ne búgjon? Gondolom sima földhurkod lehet. -
#27427 Ilyenem van: Trust Laser Combi Mouse MI-6200 -
#27426 Nekem is lézer egerem van, csak nem olyan márkás mint nektek: nem "cincog".
Engem csak az 5.1 "búgása" idegesít - amikor nem szól semmi a PC-n...
Legszívesebben kukáznám a szettet, de nincs pénzem külső hangkártyára és fadobozos hangszettre... :( -
#27425 Beszarás. Köszi! :) -
#27424 Nekem is MX3000-em van és nekem is sípol az egér. Tehát normális:) -
#27423 Lehet akkor nincs is baja, csak itt lent valami zavarja a rádiójelet, emeleten jó szokott lenni, csak ott most felújítást végzek és ki kellett pakolni.
De mitől ciripel? Nekem nem állandó a hang, hanem változóan cinzog a kis magas hang, neked is? Tök érdekes mégis mi? Az integrált áramkör basszus? -
#27422 Nekem az elődje van (MX3000 Laser), valamikor még 2004 környékén vettem, azóta is jól szolgál. Nekem a reakcióidővel nincs gondom, viszont a fülemhez tettem az egeret és az enyém is sípol: halkan, de hallani. Fogalmam sincs mitől lehet, de mivel egyébként nem hallom, engem nem zavar.
Más: ma besz*rt a wireless routerem (Linksys WRT54GC), fél másodpercekre felvillan az összes led mindez folyamatosan, kis szünetekkel. Egyébként se kép-se hang, még az admin setup-ba sem lehet belépni, reset sem segített. Lehet vele valamit kezdeni vagy szórjam szét az éjszakában (kuka)? -
#27421 Lehet hogy nekem van szuperhallásom, meg szerintem valami rossz szellemem, vagy valami, de most a következőre lettem figyelmes.
2007 március 13 –án vettem egy Logitech Cordless Desktop® MX™ 3200 Laser szettet, amire 5 év garanciát kaptam.
Most az a problémám, hogy az egerem nem működik rendesen, pl. én kattintok valamire de nem érzékeli és többször kell, ami eléggé idegesítő.
Valamint az egér olyan ciripelő hangot ad, mint egy betárcsázós modem a kapcsolódáskor, ha a fülemhez teszem tökéletesen hallani, de erre normál használat során figyeltem fel. :) Ezt különösen nem értem, hogy ez mitől lehet, hisz az egérben gondolom nincs tekercselés, mert a tápegységek szoktak ilyet csinálni. Szóval szerintem ez nem normális. -
Tomsess #27420 Megoldódott a problémám. Minden hibának az oka az IDE kábel volt. Érdekes módon csak a vége működött, a középső IDE csatlakozó volt hibás. Kipróbáltam minden lehetséges jumper kombinációt, nem ment. Mielőtt megcseréltem volna a kábel végeket, mondom van egy tartalék ide kábelom, kipróbálom azzal. Tökéletesen működik. Milyen apró dolgok lehetne hibásak, nem is gondoltam hogy a kábel működhet rosszul. Most már nyugodtan át tudom menteni a maxtorról a cuccokat. Kezdve Perry Rhodan-el egészen a Schizm 2-ig :)
Köszönöm még egyszer a tanácsokat! -
Tomsess #27419 Tessék, itt van róla egy friss tesztecske: Emerald City Confidential -
#27418 Én is tegnap nézegettem, felkeltette az érdeklődésemet.A demo kijött, gondoltam kipróbálon.