33675
-
#27537 Én éppen most gondolkodtam el rajta, hogy újra meg kellene nézni a The Dark Knight-ot. Bár igazából a Watchment szeretném most sokszor megnézni. Annak ellenére, hogy azt is sokan rossznak, vagy gagyinak találják... -
#27536 Oké ez a Te véleményed. Nem értünk egyet, ennyi:) -
#27535 Most őszintén - hogy és miért lehet egy Batman-filmet 3x-4x végignézni?!
Értem én a rajongás-témát, de ez már fájdalom... Ráadásul, az elhunyt Heath Ledger olyan gagyi volt benne, hogy majdnem sírtam. [Persze, hogy egy öngyilkosság - mert hát aki iszik, gyógyszerezik direkt, mert családja elhagyta - után megkapta a ph Oscar-t. Nem hat meg.]
Minden személyes undort mellőzve:
Heath "ph Oscar" Ledger, Aaron "széles áll" Eckhart, Maggie "a titkárnő" Gyllenhaal, Michael Caine szereposztás sem hatott meg - Christian Bale viszont örök kedvencem.
Ettől még nem nézném meg 2. alkalommal a filmet. Még ha odakötöznének is egy székhez, akkor sem.
-
#27534 "A legnagyobb röhej számomra a Batman: Dark Knight őrület volt.
2 óra 23 perc tömény szájtépés. S olvastam - SG - hogy valamelyik tini 3x megnézte... ... mert BD-rip-ben "megvehette"."
Én 4-szer láttam, de csak DVD-n. Nagyon jó film volt.
Szerintem meg a régi Batman ami unalmas, szenvedés volt végignézni. -
#27533 Én is láttam 3x. Szerintem is szenzációs film. Nem vagyunk egyformák. -
#27532 Ja, "HD"... a bűvszó. Engem totál hidegen hagy.
A HD-től függetlenül a filmek 90%-a szar. Csak ezt sokan elfelejtik, mert letölthetik 720p/1080p-ben...
A legnagyobb röhej számomra a Batman: Dark Knight őrület volt.
2 óra 23 perc tömény szájtépés. S olvastam - SG - hogy valamelyik tini 3x megnézte... ... mert BD-rip-ben "megvehette". -
#27531 Már 3-4 éve tart az "őrület":) MKV egy nagy teljesítményű HD kodek. Rengeteg jó tulajdonsággal. -
#27530 Most olvastam el újra...
"Ez az MKV már megint egy újfajta őrület?" - nem neked célzott, hanem általánosságban feltett kérdés, olyan tárgykörben, mint a "manga őrület" és társaik...
[az utóbbi időben még élőszóban is szarkasztikusabb vagyok a szokásosnál]
-
#27529 Természetesen - mindegyik letölthető: innen
-
#27528 Fallout 2 Restoration Project Unofficial Patch 1.1 Changelog - Fallout 2 Restoration Project Unofficial Patch 1.2 Changelog
-
#27527 FallOut 2 Unofficial 1.02.25 Patch - Download és Changelog - iszonyat mennyiségű javítás!!!!
-
#27526 Ez az MKV már megint egy újfajta őrület?
-
#27525 az a gáz, h kicsi az UP-om, irtó sok ideig tartani feltolni :( -
#27524 hát ha nem asztali lejátszóra kell, akkor mkvtoolnix-el egyszerűbben is lehet vagdosni.
Virtualdub meg nem nagyon szereti a codeceket manapság directshow-s kodekekkel neked baja volt. -
#27523 Elmesélem, én mit csináltam régebben, még egyetemista koromban:
Beszereztem netről, havertól stb. az akkoriban kedvenc sorozatom egy-egy évadját. [Lost, Battlestar Galactica, Desperate Housewifes, ilyesmik]
Átmásolás előtt mindegyiket ugye megnéztem, méghozzá lemezről.
Azt vettem észre, hogy a normális TV-rip-eken rajta marad [ugye, úgy akarnak működni ezek a "release" személyek, csapatok, mint a kiadók] a stáblista és/vagy a készítők logoi az epizódok elején, végén.
VirtualDub-bal simán leszabhatók ezek a sallangok. Főképp akkor lehet érdekes ez, amikor NEM ÖNÁLLÓ epizódokkal operáló sorozatról van szó. A Lost (is, meg a 24) pedig ilyen.
Így elérheted azt, hogy akár folytatólagossá is lehet tenni a részeket - főképp akkor hasznos ez, ha vagy annyira kényelmes, előrelátó stb. hogy lejátszási listát is kreálsz a részekhez BSPlayer, MC vagy Power/WinDVD, KMPlayer, MPlayer lejátszókhoz...
Egy Babylon 5, Star Trek stb. már nem vethető ilyen egységesítés alá.
-
Tomsess #27522 Köszönöm a felvilágosítást! Lost első évadjáról van szó és egy dl dvd-re nem fér rá, mondom akkor két simára hátha. Első felét kiégettem, de a második fele már éppen hogy nem megy rá. De majd kieszközölök vmit -
#27521 A SAM&Max HUN felkerülhetne a polcra, ez gondolom sokunkat érdekelne. -
#27520 outlook felejtős nálam.. -
#27519 Tegnap én is láttam pár "polcszerű helyen". :)
Hogyan lehet Outlook 2007 alatt saját levélpapírt készíteni?
Mert ebben a verzióban alapból nem lehet, de valami buhera móddal nem lehet megoldani? -
#27518 hahaha, itt a kezemben a SAM&Max HUN :)) -
#27517 seagate-et emiatt már perelték sikeresen amúgy, azt hiszem link -
#27516 DL lemezekre is csak 7,9GB fér. -
#27515 Na sikerült mégis megfelelően telepítenem a fordítást. Közvetlenül a játék könyvtárába kell telepíten a fileokat, nem pedig oda, ahova a telepítő javasolja. Egyébként van egy winxp-s patch a fordítás mellé téve. Ez jócskán megkönnyítette volna az életem. Nem kell szenvedni telepítgetéssel, mert ez a programocska magától feltelepíti és xp-síti. -
#27514 A gabriel Knight-nak elkészült a fordítása. Próbálta már valaki?
Nekem még a játékot sem volt könnyű telepítenem. A magyarításhoz adtak egy telepítési segédletet, ezt sajnos csak akkor néztem meg, amikor már végigszenvedtem nagynehezem a telepítést magamtól.
A lényeg, hogy a magyarításnak van egy telepítője. Ez fogja és a SIERRA alkönyvtárba bemásolja a magyar szövegeket tartalmazó fileokat. Ennyi. Ezután persze nem lesz magyar nyelvű a játék. Nem tudom mit kell csinálni. -
#27513 Jól beszélnek!
Sajnos az adathordozóknál legtöbbször 1000-et használnak váltószámként.
Én is a darabolást látom megfelelőnek.
Esetleg bepróbálkozhatsz a DVD DL-el, arra ráfér közel 9GB -
#27512 4.7 azaz 4,707,319,808 byte azaz 4.384 GByte
4,707,319,808 byte / 1024 = 4,596,992 Kbyte
4,596,992 Kbyte / 1024 = 4489,25 Mbyte
4489,25 Mbyte / 1024 = 4,384033203 Gbyte -
#27511 hehe, a DVD max kapacitása is úgy 4.7 giga, ahogy egy 400 gigás vinyóra is 400 giga fér:D semennyire.
eladhatósági szempontból 1000-el szoroznak 1024 helyett, vagy nem tudom, de 4.5-nél több nem nagyon fog rámenni túlírás nélkül.
a video kolleksön-t meg végd meg kicsit... HD filmeknél azt szoktam. levágom az angol hangsávot, ha van, és kivégom a végéről a creditset. -
Tomsess #27510 Figyeljetek csak, tudtok nekem olyan dvd-író progit mondani amivel ki lehet használni egy sima dvd max kapacitását. Szóval nem 4488mb-t égetni, hanem 4,7gb-t? Mert van egy videó kolleksönöm ami pont 4,5gb-s de sehogysem tudom rárakni egy dvd-re. Próbáltam becsomagolni MagicISO-val .iso-ba és úgy kiégetni, de sehogysem hagyja. Tippek? -
#27509 Huhh, holnap!
-
#27508 köszi -
#27507 Március 12, PcGuru -
#27506 sziasztok
melyik újság, és mikor adja ki a Sam&Max-et, nem tudjátok? -
#27505 a srácnak könnyű, mert szarik a gyerekre. inkább a szülei nevelik...
nem vagyunk jóban... csak ismerem:D -
#27504 De valszeg pisztolyt szorítottak a homlokához.
-
#27503 Úgykellneki:D Nekem egy 20-as anyuka barátnőm van, neki sem könnyű:) -
#27502 Így utólag is Isten éltessen!
moonster: Nem volt semmi ez a kép. :D -
#27501 hát tudod:D van ismerősöm, ami 18 évesen már apuka:D -
#27500 15-16 évesen még korai lett volna nem?:D -
#27499 Tényleg, a fiam lehetnél :))))
-
Tomsess #27498 Akkor valszeg én vagyok itt a legfiatalabb a magam 20 évével