33675

• RaveAir
    Én éppen most gondolkodtam el rajta, hogy újra meg kellene nézni a The Dark Knight-ot. Bár igazából a Watchment szeretném most sokszor megnézni. Annak ellenére, hogy azt is sokan rossznak, vagy gagyinak találják...
  • MerlinW
    Oké ez a Te véleményed. Nem értünk egyet, ennyi:)
  • IMYke2.0.0.0
    Most őszintén - hogy és miért lehet egy Batman-filmet 3x-4x végignézni?!
    Értem én a rajongás-témát, de ez már fájdalom... Ráadásul, az elhunyt Heath Ledger olyan gagyi volt benne, hogy majdnem sírtam. [Persze, hogy egy öngyilkosság - mert hát aki iszik, gyógyszerezik direkt, mert családja elhagyta - után megkapta a ph Oscar-t. Nem hat meg.]

Minden személyes undort mellőzve:

Heath "ph Oscar" Ledger, Aaron "széles áll" Eckhart, Maggie "a titkárnő" Gyllenhaal, Michael Caine szereposztás sem hatott meg - Christian Bale viszont örök kedvencem.

Ettől még nem nézném meg 2. alkalommal a filmet. Még ha odakötöznének is egy székhez, akkor sem.

• davidka003
    "A legnagyobb röhej számomra a Batman: Dark Knight őrület volt.
    2 óra 23 perc tömény szájtépés. S olvastam - SG - hogy valamelyik tini 3x megnézte... ... mert BD-rip-ben "megvehette"."

Én 4-szer láttam, de csak DVD-n. Nagyon jó film volt.
    Szerintem meg a régi Batman ami unalmas, szenvedés volt végignézni.
  • MerlinW
    Én is láttam 3x. Szerintem is szenzációs film. Nem vagyunk egyformák.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, "HD"... a bűvszó. Engem totál hidegen hagy.
    A HD-től függetlenül a filmek 90%-a szar. Csak ezt sokan elfelejtik, mert letölthetik 720p/1080p-ben...

A legnagyobb röhej számomra a Batman: Dark Knight őrület volt.
    2 óra 23 perc tömény szájtépés. S olvastam - SG - hogy valamelyik tini 3x megnézte... ... mert BD-rip-ben "megvehette".
  • MerlinW
    Már 3-4 éve tart az "őrület":) MKV egy nagy teljesítményű HD kodek. Rengeteg jó tulajdonsággal.
  • IMYke2.0.0.0
    Most olvastam el újra...
    "Ez az MKV már megint egy újfajta őrület?" - nem neked célzott, hanem általánosságban feltett kérdés, olyan tárgykörben, mint a "manga őrület" és társaik...

[az utóbbi időben még élőszóban is szarkasztikusabb vagyok a szokásosnál]
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen - mindegyik letölthető: innen
  • IMYke2.0.0.0
    Fallout 2 Restoration Project Unofficial Patch 1.1 Changelog - Fallout 2 Restoration Project Unofficial Patch 1.2 Changelog
  • IMYke2.0.0.0
    FallOut 2 Unofficial 1.02.25 Patch - Download és Changelog - iszonyat mennyiségű javítás!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez az MKV már megint egy újfajta őrület?
  • moonster
    az a gáz, h kicsi az UP-om, irtó sok ideig tartani feltolni :(
  • takysoft
    hát ha nem asztali lejátszóra kell, akkor mkvtoolnix-el egyszerűbben is lehet vagdosni.

Virtualdub meg nem nagyon szereti a codeceket manapság directshow-s kodekekkel neked baja volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Elmesélem, én mit csináltam régebben, még egyetemista koromban:

Beszereztem netről, havertól stb. az akkoriban kedvenc sorozatom egy-egy évadját. [Lost, Battlestar Galactica, Desperate Housewifes, ilyesmik]
    Átmásolás előtt mindegyiket ugye megnéztem, méghozzá lemezről.
    Azt vettem észre, hogy a normális TV-rip-eken rajta marad [ugye, úgy akarnak működni ezek a "release" személyek, csapatok, mint a kiadók] a stáblista és/vagy a készítők logoi az epizódok elején, végén.

VirtualDub-bal simán leszabhatók ezek a sallangok. Főképp akkor lehet érdekes ez, amikor NEM ÖNÁLLÓ epizódokkal operáló sorozatról van szó. A Lost (is, meg a 24) pedig ilyen.
    Így elérheted azt, hogy akár folytatólagossá is lehet tenni a részeket - főképp akkor hasznos ez, ha vagy annyira kényelmes, előrelátó stb. hogy lejátszási listát is kreálsz a részekhez BSPlayer, MC vagy Power/WinDVD, KMPlayer, MPlayer lejátszókhoz...

Egy Babylon 5, Star Trek stb. már nem vethető ilyen egységesítés alá.
  • Tomsess
    Köszönöm a felvilágosítást! Lost első évadjáról van szó és egy dl dvd-re nem fér rá, mondom akkor két simára hátha. Első felét kiégettem, de a második fele már éppen hogy nem megy rá. De majd kieszközölök vmit
  • Axon
    A SAM&Max HUN felkerülhetne a polcra, ez gondolom sokunkat érdekelne.
  • moonster
    outlook felejtős nálam..
  • kirol
    Tegnap én is láttam pár "polcszerű helyen". :)

Hogyan lehet Outlook 2007 alatt saját levélpapírt készíteni?
    Mert ebben a verzióban alapból nem lehet, de valami buhera móddal nem lehet megoldani?
  • moonster
    hahaha, itt a kezemben a SAM&Max HUN :))
  • takysoft
    seagate-et emiatt már perelték sikeresen amúgy, azt hiszem link
  • MerlinW
    DL lemezekre is csak 7,9GB fér.
  • Axon
    Na sikerült mégis megfelelően telepítenem a fordítást. Közvetlenül a játék könyvtárába kell telepíten a fileokat, nem pedig oda, ahova a telepítő javasolja. Egyébként van egy winxp-s patch a fordítás mellé téve. Ez jócskán megkönnyítette volna az életem. Nem kell szenvedni telepítgetéssel, mert ez a programocska magától feltelepíti és xp-síti.
  • Axon
    A gabriel Knight-nak elkészült a fordítása. Próbálta már valaki?
    Nekem még a játékot sem volt könnyű telepítenem. A magyarításhoz adtak egy telepítési segédletet, ezt sajnos csak akkor néztem meg, amikor már végigszenvedtem nagynehezem a telepítést magamtól.
    A lényeg, hogy a magyarításnak van egy telepítője. Ez fogja és a SIERRA alkönyvtárba bemásolja a magyar szövegeket tartalmazó fileokat. Ennyi. Ezután persze nem lesz magyar nyelvű a játék. Nem tudom mit kell csinálni.
  • moonster
    Jól beszélnek!
    Sajnos az adathordozóknál legtöbbször 1000-et használnak váltószámként.

Én is a darabolást látom megfelelőnek.
    Esetleg bepróbálkozhatsz a DVD DL-el, arra ráfér közel 9GB
  • MerlinW
    4.7 azaz 4,707,319,808 byte azaz 4.384 GByte

4,707,319,808 byte / 1024 = 4,596,992 Kbyte
    4,596,992 Kbyte / 1024 = 4489,25 Mbyte
    4489,25 Mbyte / 1024 = 4,384033203 Gbyte
  • takysoft
    hehe, a DVD max kapacitása is úgy 4.7 giga, ahogy egy 400 gigás vinyóra is 400 giga fér:D semennyire.
    eladhatósági szempontból 1000-el szoroznak 1024 helyett, vagy nem tudom, de 4.5-nél több nem nagyon fog rámenni túlírás nélkül.

a video kolleksön-t meg végd meg kicsit... HD filmeknél azt szoktam. levágom az angol hangsávot, ha van, és kivégom a végéről a creditset.
  • Tomsess
    Figyeljetek csak, tudtok nekem olyan dvd-író progit mondani amivel ki lehet használni egy sima dvd max kapacitását. Szóval nem 4488mb-t égetni, hanem 4,7gb-t? Mert van egy videó kolleksönöm ami pont 4,5gb-s de sehogysem tudom rárakni egy dvd-re. Próbáltam becsomagolni MagicISO-val .iso-ba és úgy kiégetni, de sehogysem hagyja. Tippek?
  • Axon
    Huhh, holnap!
  • takysoft
    köszi
  • moonster
    Március 12, PcGuru
  • takysoft
    sziasztok
    melyik újság, és mikor adja ki a Sam&Max-et, nem tudjátok?
  • takysoft
    a srácnak könnyű, mert szarik a gyerekre. inkább a szülei nevelik...
    nem vagyunk jóban... csak ismerem:D
  • moonster
    De valszeg pisztolyt szorítottak a homlokához.

• MerlinW
    Úgykellneki:D Nekem egy 20-as anyuka barátnőm van, neki sem könnyű:)
  • RaveAir
    Így utólag is Isten éltessen!

moonster: Nem volt semmi ez a kép. :D
  • takysoft
    hát tudod:D van ismerősöm, ami 18 évesen már apuka:D
  • MerlinW
    15-16 évesen még korai lett volna nem?:D
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg, a fiam lehetnél :))))
  • Tomsess
    Akkor valszeg én vagyok itt a legfiatalabb a magam 20 évével