The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül a Dynamic Energy Saver Advanced nincs fent. Ez mit csinál?
Mert az Easy Tune szerint így is asztalon leveszi a szorzót. Akkor ez a progi csak számolja a megtakarított W-ot?
Most már csak egy játék kellene rá, ami megdolgoztatná, hogy lássam mit tud.
De itt már más az alapsztori.
Ezekben már nincs meg az a varázs sajnos.
Én a Tunguska 2-t tologatom, bár már 2 hete nem játszottam vele, nincs idõm, de ez legalább jó játék.
Dracula Origin mégis mikor jelenik már meg magyarul?
Én kicsivel több, mint a feléig segítség - végigjátszás - nélkül el tudtam vinni, majd úgy bekeményedett
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nikopolt kihagyom, fixhátteres FP kalandoktól még mindig kiráz a hideg😊
Jelenleg Dracula Origint és Perry Rhodan-t kattintgatom. Ez utóbbi nem igazán nem könnyû segítség nélkül, de nem adom fel😊 Egyébként mindkettõ szuperjó kaland.
[merlinw.org]
Nem tudom, h miért nem maradt meg a fix hátteres formánál Benoit barátunk.
-------------------------------
Download it now from www.NikopolGame.com (see demo link) OR via
ftp.nikopolgame.com
user: [email protected]
pass: download
Demo for "Nikopol: Secrets of the Immortals"
Download size: 354MB
Game requirements:
Windows XP/Vista
DirectX 9.0c (included)
1.7 GHz Pentium 4, AMD Athlon, or equivalent
RAM : 512 MB (1024MB with Vista)
128MB DirectX 9.0c compatible graphics card
ATI Radeon 9600 / NVIDIA 6 series or higher
DirectX 9.0c compatible sound device
DVD-ROM 16x or faster
3 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
----------------------------------
Bár még nem kiabálom el.
Sima lapon egy jobbra mozgásnál olyan kanyarokat levág, hogy csak na.
a második meg a monitor. a csukóm meg a szemem sokkal többet számít nekem, mint akármilyen teljesítmény.
Monitortémában nem vagyok nagyon igényes csak erõsen anti-CRT.. majd 8 évig használtam CRT monitort, megváltás volt a TFT... (ezt bámulhatom akár 15 órán át, akkor se fáj a fejem😄)
Egérbõl Logitech párti vagyok. Bár a Microsoft egerek se rosszak. De inkább Logi😄 A világ legkényelmesebb egerei.
Nekem egy G5-öm van, de olyat már nem kapni(csak az új G5-öst, ami viszont drága). Ha most kéne egeret vennek, akkor Mx518-ast vennék. 8ezer forint 1600dpi, és (állítólag) az is nagyon kényelmes.
állítólag a cordless egeri is jók(haverom szerint), bár én inkább madzagosakat szeretem😄
Az ideális billentyûzetet még nem találtam meg. Most egy Revoltec Lightboard-om van... nagyon meg vagyok vele elégedve, mert világít a sötétben... nem, nem vagyok gépíró, jó látni mi hol van😄
Nem tudom mennyibe kerül, mert karácsonyi ajándék volt barátnõmtõl.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Na szóval létezik olyan, hogy ez hibás, legariztassam?
Az én Trust Laser egerem alig volt több, mint 6.000 Ft... s rendkívül meg vagyok elégedve vele. Bele se gondolok, hogy ennél mi többet tudhatnak még az "egerek"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont a házon, ami fekete fém már kicsit jobban mûködik, mint az asztalon, de ugye eddig csak ment.
Meg itt bent egy gagyi Kensington lézer rádiós egér olyan tökéletesen megy az asztalon, hogy iszonyat. Az enyém meg csak 20k volt 1 éve.
Azért emeltem ki a változatot, mert - állítólag - a nem-biztonsági-másolat simábban fut.
Ezt nem tudom cáfolni sem alátámasztani
Ez csak vicc volt, mivel egy Vista-s gép munkahelyi öngyilkosságnak számítana számomra. Már hallom elõre a sok hisztis picsa sipákolását miatta.... jajj Isten mencs! Egyébként van 2 db gépünk amire egyáltalán fel merném rakni, a többi csigalassú lenne vele.
Nekem gyanús a Energy Saver progi is többek között.
Most ez még nincs felrakva, így bár a biosban engedélyezve van a energiacsökkentõ funkciók, de most amíg nem rakom ezt fel nem is mûködik?
És mostanában azt vettem észre, hogy az egerem alig mozog, tudjátok mozgatod, és rohadtul nem olyan finom mozgást végez, mint eddig. Pedig azóta is az az asztalfelület van, nincs az egér alatt semmi. És már eléggé idegesítõ.
Ez mitõl lehet? Logitech MX3200 hoz párosuló egerem van, lézeres. Létezik olyan, hogy elgyengült a lézer? Mert az elem új benne. Most 1 éves kb., 5 év gari van rá.
A The Witcher ráér még, hiszen ezeket a részeket is 1 GB-os pendrive-val tudom elvinni a könyvtárból 😞)
Nem rossz, bát én nem szeretem a nyomasztó hangulatú kalandokat, szal nem egy Monkey Island.
Outcry screens
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity