The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na mostanra kb. kész a rendszerem és most jó, remélhetõleg most már sokáig ilyen is marad! Leghostoltam minden.

Egyedül a Dynamic Energy Saver Advanced nincs fent. Ez mit csinál?
Mert az Easy Tune szerint így is asztalon leveszi a szorzót. Akkor ez a progi csak számolja a megtakarított W-ot?

Most már csak egy játék kellene rá, ami megdolgoztatná, hogy lássam mit tud.

kirol
A grafika még szebb, a hangulat ugyanolyan szuper. A történetben meg annyira az elején vagyok, hogy még az elsõ helyszínen a hajón vagyok mindig.
De itt már más az alapsztori.

szotyimutyi
Milyen az elsõhöz képest? A sztori folytatódik?

kirol
Igen, németül.

szotyimutyi
A Tunguska 2-t németül játszod? Angolul még nem jelent meg, ha jól tudom.

kirol
A Nikopol is kakesz. Szerintem is a Syberia -val véget is ért a pályafutása, azóta csak silány szemétre való anyagot csinálnak. Ott kellett volna abbahagynia.

Ezekben már nincs meg az a varázs sajnos.

Én a Tunguska 2-t tologatom, bár már 2 hete nem játszottam vele, nincs idõm, de ez legalább jó játék.

Dracula Origin mégis mikor jelenik már meg magyarul?

IMYke2.0.0.0
Dracula: Origin-t erõsen ajánlom mindenkinek! Angolul is eszméletlen jó!
Én kicsivel több, mint a feléig segítség - végigjátszás - nélkül el tudtam vinni, majd úgy bekeményedett , hogy kénytelen voltam |{redenc végigjátszásához nyúlni... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nekem is tetszett az SI. Kellemes hangulatú nyomozás, közepesen egyedi történettel. Nem mondom, hogy évente végigjátszós, de pár év múlva tuti elõveszem ismét.

Nikopolt kihagyom, fixhátteres FP kalandoktól még mindig kiráz a hideg😊

Jelenleg Dracula Origint és Perry Rhodan-t kattintgatom. Ez utóbbi nem igazán nem könnyû segítség nélkül, de nem adom fel😊 Egyébként mindkettõ szuperjó kaland.

[merlinw.org]

moonster
Pedig télleg fincsi volt a Sinking Island. Bár majdnem Sherlock Holmes-os magaságokban járt.
Nem tudom, h miért nem maradt meg a fix hátteres formánál Benoit barátunk.

-------------------------------
Download it now from www.NikopolGame.com (see demo link) OR via

ftp.nikopolgame.com
user: [email protected]
pass: download

Demo for "Nikopol: Secrets of the Immortals"
Download size: 354MB
Game requirements:
Windows XP/Vista
DirectX 9.0c (included)
1.7 GHz Pentium 4, AMD Athlon, or equivalent
RAM : 512 MB (1024MB with Vista)
128MB DirectX 9.0c compatible graphics card
ATI Radeon 9600 / NVIDIA 6 series or higher
DirectX 9.0c compatible sound device
DVD-ROM 16x or faster
3 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
----------------------------------
trmn
A Sinking Island szar. Ez csak magánvélemény. Véleményem szerint a Syberia I. II.-vel be is fejezõdött Sokal mester nagy kiugrása. Gondoljunk csak a Paradise-ra ami szintén nem sikerült túl jól, de még mindig jobb mit a Sinking Island

kirol
A Syberia az igen. SI-t nem ismerem, annyira nem tudok angolul, hogy belekezdhettem volna.

Ki is próbáltam. Nagyon szép, fura hangulatú, gondolkodós, de nem istentelenül nehéz game. 😄 Oké, ez csak a demo, még nehezebb is lehet... És végül is így is meghaltam benne egy-kétszer. No igen, meg lehet benne halni 😛 Rendes kalandjátékokban ez ritka. Ja, és az egyetlen baj, (legalábbis nekem probléma) hogy first person nézetû. :S Benoit Sokal a látványból tényleg nagyon sokat kihozott, a game története viszont abból a bizonyos Immortals, vagy micsoda képregénybõl származik.
A Syberia 1-2 és a Sinking Island jó volt. Nagyon.
kirol
Nem is hallottam még ilyenrõl. Remélem nem olyan szar, mint a Paradise!

Akit érdekel, le lehet szedni FilePlanet-rõl Benoit Sokal új játékának a demóját. (A Nikopol-ról van szó)
szotyimutyi
Valakinek nincs a birtokában a Nyomorultak c. rajzfilmsorozat?

kirol
Né mán! Már a fehér lapon se ugrál. 😄

kirol
Bakker bár lehet, hogy most egy kis alkoholos vattával letörölve a lézert megjavult! <#vigyor5> (Ugyanis 2007 márciusától, amikor is megvettem sose volt takarítva.) Hogy mik vannak! 😄

Bár még nem kiabálom el.

kirol
Milyen sex?<#confused>

Sima lapon egy jobbra mozgásnál olyan kanyarokat levág, hogy csak na.

moonster
Kirol, lehet, h a sok SIM-u-SEX betett neki!😊) Próbáld meg egy sima fehér lapon, nyomtató lap, ami nem tükrözõdik, aztán próbáld ki másik gépben, és utána gari!
takysoft
Az egér a számítógép legfontosabb része. Erre a kézmûtétem után jöttem rá😄 bár a csuklómûtétem nem köthetõ az számítógéphez, erre adok a legtöbbet...
a második meg a monitor. a csukóm meg a szemem sokkal többet számít nekem, mint akármilyen teljesítmény.
Monitortémában nem vagyok nagyon igényes csak erõsen anti-CRT.. majd 8 évig használtam CRT monitort, megváltás volt a TFT... (ezt bámulhatom akár 15 órán át, akkor se fáj a fejem😄)

Egérbõl Logitech párti vagyok. Bár a Microsoft egerek se rosszak. De inkább Logi😄 A világ legkényelmesebb egerei.
Nekem egy G5-öm van, de olyat már nem kapni(csak az új G5-öst, ami viszont drága). Ha most kéne egeret vennek, akkor Mx518-ast vennék. 8ezer forint 1600dpi, és (állítólag) az is nagyon kényelmes.
állítólag a cordless egeri is jók(haverom szerint), bár én inkább madzagosakat szeretem😄

Az ideális billentyûzetet még nem találtam meg. Most egy Revoltec Lightboard-om van... nagyon meg vagyok vele elégedve, mert világít a sötétben... nem, nem vagyok gépíró, jó látni mi hol van😄
Nem tudom mennyibe kerül, mert karácsonyi ajándék volt barátnõmtõl.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

RaveAir
Az elég durva ár, még így együtt is. 2000Ft-nál sokkal többet nem adok külön-külön a billentyûzetre és az egérre. CoD-ozni el lehet ilyen patkánnyal is. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Nem az egér volt 20, hanem a bill+egér páros.

Na szóval létezik olyan, hogy ez hibás, legariztassam?

Axon
Azt kell, hogy mondjam, hogy a gépem alkatrészei terén, szinte mindegyikre igényes vagyok és próbálom az anyagi lehetõségem mellett a legjobbat venni mindegyikbõl. Az egér választás terén viszont a lehetõ legigénytelenebb vagyok. A létezõ legolcsóbb (800 Ft) egeret használom már évek óta és nem is zavart sosem, hogy ilyen olcsó egérrel dolgozom. A billentyûzetem is - hasonlóan az egérhez - a létezõ legolcsóbb (talán 1500 Ft volt) és ez is remekül szuperál.

IMYke2.0.0.0
Úristen, 20.000 Ft? Az sok! Annak az egérnek nagyon kell tudnia!
Az én Trust Laser egerem alig volt több, mint 6.000 Ft... s rendkívül meg vagyok elégedve vele. Bele se gondolok, hogy ennél mi többet tudhatnak még az "egerek"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Hát gondolom igen, mert ha hiba lenne, akkor valami felkiáltójel ott lenne. De külön nem néztem. De a lényeg, hogy nagyon akadozva megy.

Viszont a házon, ami fekete fém már kicsit jobban mûködik, mint az asztalon, de ugye eddig csak ment.

Meg itt bent egy gagyi Kensington lézer rádiós egér olyan tökéletesen megy az asztalon, hogy iszonyat. Az enyém meg csak 20k volt 1 éve.

IMYke2.0.0.0
Én egy 1733 MHz-es HP Compaq M530-as laptopra tettem fel haver számára a Vista Ultimate SP1 x86 "biztonsági másolat" változatát... szépen megy vele - igaz, 1GB RAM van a Celeron M mellett!
Azért emeltem ki a változatot, mert - állítólag - a nem-biztonsági-másolat simábban fut.
Ezt nem tudom cáfolni sem alátámasztani , hiszen nem rendelkezem mûködõképes SP1-essel...

Axon
Tegnap egy újabb mérföldkõhöz jutott a munkahelyi it infrastuktúra és sikerült likvidálnom egy újabb win98-as gépet, lecserélve egy új xp-sre. Már csak 2 db win98-as gépünk van és ha azokat is sikerül nyugdíjazni, akkor jöhet a Vista :-)
Ez csak vicc volt, mivel egy Vista-s gép munkahelyi öngyilkosságnak számítana számomra. Már hallom elõre a sok hisztis picsa sipákolását miatta.... jajj Isten mencs! Egyébként van 2 db gépünk amire egyáltalán fel merném rakni, a többi csigalassú lenne vele.

Axon
Amikor bekapcsoltam a BIOS-ban az energiatakarékos funkciót, akkor el sem indult az XP. Még a legelején megáll a töltés, amikor a bios átadja a vezérlést az oprendszernek, akkor elfeketedik a képernyõ "oszt jónapot". Kikapcsolása után viszont szépen mûködik minden, úgyhogy hagytam a fenébe az energiatakarékoskodást.

IMYke2.0.0.0
Hát igen... 😞)

Axon
Na az akkor eltart egy jódarabig.

IMYke2.0.0.0
A "Vezérlõpult"-ban nézted, hogy az egér hardver megfelelõen mûködik?

kirol
Na mostanában még arra sem volt idõm, hogy bekapcsoljam a gépet, így még mindig csak XP van fent, meg a driverek és így jó a hangkari.

Nekem gyanús a Energy Saver progi is többek között.

Most ez még nincs felrakva, így bár a biosban engedélyezve van a energiacsökkentõ funkciók, de most amíg nem rakom ezt fel nem is mûködik?

És mostanában azt vettem észre, hogy az egerem alig mozog, tudjátok mozgatod, és rohadtul nem olyan finom mozgást végez, mint eddig. Pedig azóta is az az asztalfelület van, nincs az egér alatt semmi. És már eléggé idegesítõ.

Ez mitõl lehet? Logitech MX3200 hoz párosuló egerem van, lézeres. Létezik olyan, hogy elgyengült a lézer? Mert az elem új benne. Most 1 éves kb., 5 év gari van rá.

IMYke2.0.0.0
Majd megdumcsizom a nénivel, mikor pénteken visszatér a szabadságról, hogy az egyik gépbe kell az otthon kallódó második mobilrack-em, mert az kell a köynvtárnak...<#buck>

IMYke2.0.0.0
Rendben, köszönöm szépen! Akkor kezdem a letöltést.
A The Witcher ráér még, hiszen ezeket a részeket is 1 GB-os pendrive-val tudom elvinni a könyvtárból 😞)

Axon
Imyke: Felért az Xakták. Töltögesd és próbáld ki mindegyiket, mert még itt van a gépemen egy ideig, ha valamelyiket újra kellene töltenem. A Witcher félig ért fel, de csak hétvégén tudom ismét folytatni, addig szüneteltetem a feltöltést..

moonster
Az, belso nezetes. Viszont ott a szelrozsa minden iranyaba foroghatsz. Mint a safecracker-ben.
Atomreaktor
képek tetszenek, bár belsõ nézetesnek tûnik, azt meg én nem szeretem😊

Axon
Egész ígéretesnek tûnik. Majd ki fogom próbálni. A 2 cd-s méret meg nálam inkább elõny, mint hátrány.

moonster
Igen régi kor, no meg az egész olyan, mint ha egy régi filmet néznél, kicsit sephia-s, meg a régi filmes, fuggõleges sávos effekt.
Nem rossz, bát én nem szeretem a nyomasztó hangulatú kalandokat, szal nem egy Monkey Island.
Outcry screens
szotyimutyi
Egy pszichológiai, scifi kaland.Egy író szerepében leszünk,aki évek óta nem látott testvérétõl üzenetet kap, hogy keresse fel. Nyomozós játék, nagyon keveset írnak róla. Amúgy nem nagy játék, 2 cd. Hangulata a képek alapján régi korban játszódó.

Axon
Mi ez egyébként, mert sosem hallottam róla.

szotyimutyi
Én is csak képeket láttam róla.Most van "beszerzés alatt".Szóljatok, ha mélyebb pillantást akartok vetni rá...

IMYke2.0.0.0
OutCry p'n'c - hallott valaki róla valamit? Illegális oldalakon meglelhetõ - 1,89 GB -, csorog is a nyálam, s ezért kérdem: érdemes beszereztetni, vagy sem?

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

moonster
Jut eszembe. Meg lehet valahogy szerezni a Sam&max 1 évad magyarítását? Állítólag Panyi munkája, csak azt nem tudom, h hozzá lehet-e jutni csak a magyarításhoz?
moonster
Csak a PS3 emuhoz tuti kell a CPUKill progi, nehogy tul gyorsan fussanak a jatekok. 😊
kirol
Biztos! 😄

IMYke2.0.0.0
<#worship> Csak hálálkodni tudok, a végtelenségig! Köszönöm!

Axon
Ránéztem a feltöltésre. Még a részek fele sem ért fel, de ma délután végre oda tudom neki nyomatni a teljes sávszélességen egészen hétfõ reggelig. Addig biztos felér az összes Xakták, de még a witcher nagy része is.