The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kihasználva a lehetõséget, hogy elnyertem a falusi könyvtáros néni bizalmát a 2 PC menedzselésével, és megkaptam az egy hetes szabadságára a kulcsot - egy hétig zárva a helyiség, tombolhatok! -, feltöltök a 2SQUE-re egy kisebb segédanyagot rendszer backup esetére.
A True Image program nagyon pofás.
Mivel itt, a faluban számos PC-t nekem kellett - szívességbõl - rendberaknom, újratelepítenem, és nincs (nem volt) kedvem állandóan reinstallni mindenkinél, ezért elkészítettem az Acronis True Image használata segédeszközt.
Ajánlom a csomagot mindazoknak a figyelmébe, akik vannak annyira lusták, elõvigyáztosak, mint én :)))
A True Image program nagyon pofás.
Mivel itt, a faluban számos PC-t nekem kellett - szívességbõl - rendberaknom, újratelepítenem, és nincs (nem volt) kedvem állandóan reinstallni mindenkinél, ezért elkészítettem az Acronis True Image használata segédeszközt.
Ajánlom a csomagot mindazoknak a figyelmébe, akik vannak annyira lusták, elõvigyáztosak, mint én :)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elo!
Sata-nak az a lenyege, h egy kábel egy eszközhöz, így nem kell prioritast vagy azonositast felallitani a kabelen levo eszkozok kozott.
Sata-nak az a lenyege, h egy kábel egy eszközhöz, így nem kell prioritast vagy azonositast felallitani a kabelen levo eszkozok kozott.
Bakker egy alap PS3 80k? +20 a játék. Hát akkor lehet mégse fogok ezzel egy jó darabig játszani. :(
Majd ha lesz PS6 és a PS3-at müzlihez adják játékkal együtt csak akkor. :(
Majd ha lesz PS6 és a PS3-at müzlihez adják játékkal együtt csak akkor. :(
Ebben az a jó, hogy maga a játékstílus az, ami nekem nagyon bejön, mint a Fahrenheitban is, és a hangulat, a történet elvileg nagyon ott lesz. Meg a megvalósítás, a többféle megoldási lehetõségek egyeben. Na meg ez a hihetetlen, szinte már valósághû grafika. Állat!
Ja ha a Sony a kiadó, akkor ugyan nem lesz ez soha PC-re, de még Xbox360-ra se. :(
Ja ha a Sony a kiadó, akkor ugyan nem lesz ez soha PC-re, de még Xbox360-ra se. :(
legalábbis PS3 exkluzívnak hirdetik, dehát már láttunk olyat, hogy módosították a terveiket:)
Csak az a baj, hogy a Sony a kiadó ;)
Csak az a baj, hogy a Sony a kiadó ;)
pedig nem lesz pc-re:(( legalábbis PS3 exkluzívnak hirdetik, dehát már láttunk olyat, hogy módosították a terveiket:)
tényleg elég komolyan néz ki amúgy. lassan közelítenek afelé, hogy egy film élményét adják át, csak jóval több érzelem és drámaiság kifejezésével.
tényleg elég komolyan néz ki amúgy. lassan közelítenek afelé, hogy egy film élményét adják át, csak jóval több érzelem és drámaiság kifejezésével.
Ti figyelemmel kíséritek a Heavy Rain történéseit?
Cikk
Már a Fahrenheit is iszonyat jó játék volt. Ez a mostani pedig valami eszméletlen lesz. Végre itt jó sztori lesz, és nem gyilkolászni kell.
És ahogy kinéz? Hú, hát ha ez nem lesz PC-re, lehet valami ultralow kategóriás PS3-at beszerzek! Bár egy Xbox360-n jobb lenne, sejtitek miért.
Cikk
Már a Fahrenheit is iszonyat jó játék volt. Ez a mostani pedig valami eszméletlen lesz. Végre itt jó sztori lesz, és nem gyilkolászni kell.
És ahogy kinéz? Hú, hát ha ez nem lesz PC-re, lehet valami ultralow kategóriás PS3-at beszerzek! Bár egy Xbox360-n jobb lenne, sejtitek miért.
Nekem a boot-os pendrive-on van rajta, ezt használom.
Nekem is van egy kis problémám. Adott egy õsrégi gép, Compaq Deskpro 400 Mhz-es. Mekkora winchestert lehet belerakni maximum? Mert megpróbáltam egy 40 Gb-ost, azt nem kezeli. A méretet felismeri, de a cilindereket stb. nem. Megbróbálkoztam lekorlátozni jumperrel 32 Gb-ra, de úgy sem ment.
Szerintetek egy 20 Gb-ost felismer? Van valami méret határ?
Nekem is van egy kis problémám. Adott egy õsrégi gép, Compaq Deskpro 400 Mhz-es. Mekkora winchestert lehet belerakni maximum? Mert megpróbáltam egy 40 Gb-ost, azt nem kezeli. A méretet felismeri, de a cilindereket stb. nem. Megbróbálkoztam lekorlátozni jumperrel 32 Gb-ra, de úgy sem ment.
Szerintetek egy 20 Gb-ost felismer? Van valami méret határ?
1 db SATA vinyóm van, az a 0-ás sata-n van, az az elsõ.
1 dg IDE kábelt lehet belerakni, arra 2 eszköz megy, azon van 1 dvdíró és 1 dvdrom. Ha gond van, ekkor a dvd rom helyére kötöm az IDE vinyót.
Szóval ezzel baj nem lehet.
1 dg IDE kábelt lehet belerakni, arra 2 eszköz megy, azon van 1 dvdíró és 1 dvdrom. Ha gond van, ekkor a dvd rom helyére kötöm az IDE vinyót.
Szóval ezzel baj nem lehet.
A SATA vinyóknak nem kell jumper. Csak dugd az elsõdleges SATA csatornába!
Az IDE vinyót tedd slave-re és tedd az IDE1-re!
Amennyiben SATA-DVD-RW-d van, azt tedd a 2. SATA csatornára!
Amennyiben IDE DVR-ed van, akkor azt is tedd az IDE-re!
Nálam:
1. sata: 250 GB Samsung
2. sata: Pioner 215
1. IDE : Pioneer 107
2. IDE : mobil-rack - változó vinyókkal
Az IDE vinyót tedd slave-re és tedd az IDE1-re!
Amennyiben SATA-DVD-RW-d van, azt tedd a 2. SATA csatornára!
Amennyiben IDE DVR-ed van, akkor azt is tedd az IDE-re!
Nálam:
1. sata: 250 GB Samsung
2. sata: Pioner 215
1. IDE
2. IDE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt az IDE-s HDD-t nem használom, hangos és hely sincs neki, mert csak 2 ide mehet bele, az meg a 2 dvd rom. Csak ilyenkor használom, ha gond van.
Eredetileg nem is volt rajta jumper, a DVD meg nem tudom min van.
De a SATA akkor is hogy cserélõdött?
Már félek rárakni ezt az ide-s vinyót, mert ha megint megcseréli, kezdhetek mindent elõrõl.
Eredetileg nem is volt rajta jumper, a DVD meg nem tudom min van.
De a SATA akkor is hogy cserélõdött?
Már félek rárakni ezt az ide-s vinyót, mert ha megint megcseréli, kezdhetek mindent elõrõl.
Ha egy IDE-s drive-ot használsz, azt mindig tedd Master-re, nem biztos, hogy most ez volt a probléma, de ez is lehet probléma forrás...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ja, azt nem tudtam, hogy SATA az egyik, bár gondolhattam volna, hisz mondtad, hogy vadi új konfig. Hmm...marad a táltos
Windows XP-rõl a másik vinyót formatálom, vagy az XP telepítõ boot DVD-rõl formatálom, paticionálom.
Particionáláshoz milyen progit használsz? Ajánlom a pqmagic 8-at. Soha nem volt még ilyen problémám, pedig öreg partició készítõ vagyok )))
Köszi!
Hát ahol dolgozok, az épületben van pont egy táltosiskola. Lehet elhívok onnan valakit. :D
De most tényleg, hogy cserélõdik meg amit írtam?
Hát ahol dolgozok, az épületben van pont egy táltosiskola. Lehet elhívok onnan valakit. :D
De most tényleg, hogy cserélõdik meg amit írtam?
Ghost-ot felpakoltam, én ezt használom és semmi baj vele. A verziószámát most kapásból nem tudom
Követem már egy ideje a kálváriádat - és bár 15 év alatt láttam már jó pár parajelenséget - a te eseted már ezeken is túltesz. Javaslom, hogy hívj egy táltost és ûzd ki a rossz szellemeket a lakásból.
megpróbálkozom vele akkor, remélem ezúttal tényleg tudok is egy kicsit játszani. ezer éve nem tudtam leülni nyugiban egy jó kis kaland elé:(
Mint már korábban írtam, téged valahogy nem szeretnek a szgépek... <#shakehead>#shakehead>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ja akinek van legújabb (Ver. 12 Prelease -nél újabb) Norton Ghost -ja rakja már fel légyszi polcra!
Nem tudom említettem e már, k****ra elegem van a PC-mbõl.
Tegnap megyek haza, hogy befejezzem egy mára határidõs munkámat, kapcsolom be kb. 1 hetes OPrendszeremmel a szintén 1-2 hetes gépemet, ami nem egy gagyi szar, erre szépen elindul, csak sajnos a bejelentkezési felület nem jött be, az egér szépen ment, meg egy billkombóval bejött a képernyõbillentyûzet, de belépni még csökkentett módba sem lehetett.
Bondom csinálok egy bootfix-et vagy valami, erre látom, hogy az eddigi D meghajtó most a C, és a C a D meghajtó. Ez azután lett, hogy ráraktam egy ide-s vinyót, hátha sikerül a sata -sat megcsinálni. Szóval ennek lõttek. Újra XP telepítés. Felnyomtam sima XP SP3-at, mondom mára elég. Leghost-olom, bár a múltkoriról se tudta visszahozni, nem bootolt.
Na mondom az IDE-s vinyót önmagában visszarakom még estére, legalább csinálom amit kell és a SATA normál vinyómat ma estig, míg folytatni nem tudom pihentetem. Erre nem indul az IDE (SLAVE) vinyó.
Azon is megcsrélõdött a 2 partíció, a C lett a D, és a D lett a C és egyben az is lett aktív. Boot dick failure kedvenc üzim következett.
Hát ekkor már fel tudtam volna robbanni.
Mégis mi cseréli ki a partíció tulajdonságait? Hogy lesz egy aktív elsõdlegesbõl nem aktív logikai meghajtó?????
Ráadásul ezt ilyen gyorsan 2 vinyón is sikerült eljátszania?
Na mondom akkor még meg kellett egy dolgot PS-al csinálni. PS CS2 Ver.9-em van, rakom fel TV-s gépemre. Erre Vistára az nem települt fel.
Na ekkor lett Game Over.
Azt nem értem, hogy tényleg arra törekszek, hogy összerakom ezt a szerencsétlen gépet minõségi alkatrészekbõl, hogy az tényleg pöpec legyen, erre tessék.
A rohadt hangkari recseg, a fent leírtakról ne mis beszélve. Még jó, hogy az adataim nem szálltak el. :( Akkor szét is verném, az biztos.
Csak a rendeget idõm megy el ezzel a szenvedéssel, állandó telepítéssel ,ahelyett hohy ezidõ alatt mondjuk tudnék vele dolgozni, vagy játszani, vagy akármi, amire egy PC való.
Tegnap megyek haza, hogy befejezzem egy mára határidõs munkámat, kapcsolom be kb. 1 hetes OPrendszeremmel a szintén 1-2 hetes gépemet, ami nem egy gagyi szar, erre szépen elindul, csak sajnos a bejelentkezési felület nem jött be, az egér szépen ment, meg egy billkombóval bejött a képernyõbillentyûzet, de belépni még csökkentett módba sem lehetett.
Bondom csinálok egy bootfix-et vagy valami, erre látom, hogy az eddigi D meghajtó most a C, és a C a D meghajtó. Ez azután lett, hogy ráraktam egy ide-s vinyót, hátha sikerül a sata -sat megcsinálni. Szóval ennek lõttek. Újra XP telepítés. Felnyomtam sima XP SP3-at, mondom mára elég. Leghost-olom, bár a múltkoriról se tudta visszahozni, nem bootolt.
Na mondom az IDE-s vinyót önmagában visszarakom még estére, legalább csinálom amit kell és a SATA normál vinyómat ma estig, míg folytatni nem tudom pihentetem. Erre nem indul az IDE (SLAVE) vinyó.
Azon is megcsrélõdött a 2 partíció, a C lett a D, és a D lett a C és egyben az is lett aktív. Boot dick failure kedvenc üzim következett.
Hát ekkor már fel tudtam volna robbanni.
Mégis mi cseréli ki a partíció tulajdonságait? Hogy lesz egy aktív elsõdlegesbõl nem aktív logikai meghajtó?????
Ráadásul ezt ilyen gyorsan 2 vinyón is sikerült eljátszania?
Na mondom akkor még meg kellett egy dolgot PS-al csinálni. PS CS2 Ver.9-em van, rakom fel TV-s gépemre. Erre Vistára az nem települt fel.
Na ekkor lett Game Over.
Azt nem értem, hogy tényleg arra törekszek, hogy összerakom ezt a szerencsétlen gépet minõségi alkatrészekbõl, hogy az tényleg pöpec legyen, erre tessék.
A rohadt hangkari recseg, a fent leírtakról ne mis beszélve. Még jó, hogy az adataim nem szálltak el. :( Akkor szét is verném, az biztos.
Csak a rendeget idõm megy el ezzel a szenvedéssel, állandó telepítéssel ,ahelyett hohy ezidõ alatt mondjuk tudnék vele dolgozni, vagy játszani, vagy akármi, amire egy PC való.
Igen, mindenképpen érdemes belekezdeni.Még az elején vagyok, de tetszetõs,remélem, végig az lesz.
sziasztok!
kipróbáltátok már a murder in the abbey-t? vélemény? érdemes belekezdeni?
kipróbáltátok már a murder in the abbey-t? vélemény? érdemes belekezdeni?
Pedig van GameStop is, az egy üzlethálózat, fõleg játékokkal foglalkoznak. Most róluk van szó, már csak azért is, mert a Gamespot még TBA-t ír megjelenésre.
September 5th/30th, 2008 - Amazon.co.uk
September 21, 2008 - gamelife.fi
September 26th, 2008 - Gamefaqs
September 26, 2008 or TBA 2009* - IGN
October 1, 2008 - Amazon.com
October 31, 2008 - Gameplay
November 28, 2008 - Play.com
December 31, 2008 - EB Games
December 31/January 2, 2009 - Gamestop
September 21, 2008 - gamelife.fi
September 26th, 2008 - Gamefaqs
September 26, 2008 or TBA 2009* - IGN
October 1, 2008 - Amazon.com
October 31, 2008 - Gameplay
November 28, 2008 - Play.com
December 31, 2008 - EB Games
December 31/January 2, 2009 - Gamestop
Nemtom miért nem megy. Újradobtam a kíndózt meg betettem egy routert, rá kell jönnöm mit állíthatott el.
Mondjuk vmiért nemtom elérni a ketteskét <#confused>#confused>
Na megint egy várva várt csoda. Tenksz! <#worship>#worship>
Ha azt hiszitek, hogy mindezt nem lehet még fokozni, akár az egekig, akkor nagyon tévedtek. Nem tudom mit csináltak úgy globálisan az emulátor fejlesztõkkel, de mindegyik megtáltosodott, ugyanis a két legnépszerûbb plus4 emulátorból is most nyár legvégén jelent meg az újabb verzió (yape, plus4emu). A yape azért is külön figyelmet érdemel mert magyar fejlesztés.
Emulátor jelentéseimet mára - talán - befejeztem :-)
PDA-soknak külön figyelmébe ajánlom, hogy szinte mindegyik emuból van pda-s csomag, így lehet Új vadnyugatozni a buszon vagy a budin is.
Emulátor jelentéseimet mára - talán - befejeztem :-)
PDA-soknak külön figyelmébe ajánlom, hogy szinte mindegyik emuból van pda-s csomag, így lehet Új vadnyugatozni a buszon vagy a budin is.
Érdekesség, hogy az említett másik c64-es emu a css64-nek is szintén most nyáron jelent meg a legújabb 3.6-os verziója. Na ezek kõkeményen versenyeznek egymással. A különbség viszont lényeges, mivel a css64 "csak" c64-es emu, addig a vice az összes commodore gépet emulálja, nekem pedig komoly plus4 es gyûjteményem van, mivel azon nõttem fõl :-)
Egy örvendetes hír. A nyáron megjelent a Vice 2.0-ás verziója: http://www.viceteam.org/
Aki nem tudná annak elmondom, hogy ez egy commodore emulátor. C64 emunak indult, de mára az összes commodore gépet tudja emulálni.
Ami számomra jó hír, hogy ez már tökéletesen kezeli a magyar kalandjátékok ékezetes karaktereit. Az 1.-es széria része sajnos még nem tudták kiírni a magyar ö Õ ü Û karaktereket és így nem lehetett a szöveges kalandokkal játszani. Más emuk (pl. CSS64) tudta ezeket a karaktereket is írni, de azzal meg nem lehetett a játékról mentést készíteni. A Vice bármilyen játékról tud mentést készíteni, ezért szeretem.
Szóval most újra Új vadnyugat-ozok :-)
Aki nem tudná annak elmondom, hogy ez egy commodore emulátor. C64 emunak indult, de mára az összes commodore gépet tudja emulálni.
Ami számomra jó hír, hogy ez már tökéletesen kezeli a magyar kalandjátékok ékezetes karaktereit. Az 1.-es széria része sajnos még nem tudták kiírni a magyar ö Õ ü Û karaktereket és így nem lehetett a szöveges kalandokkal játszani. Más emuk (pl. CSS64) tudta ezeket a karaktereket is írni, de azzal meg nem lehetett a játékról mentést készíteni. A Vice bármilyen játékról tud mentést készíteni, ezért szeretem.
Szóval most újra Új vadnyugat-ozok :-)
Ha már sorozatoknál járunk, akkor megjegyzem, hogy én pont most töltöm a Monthy Python sorozatot, mind a 45 részt. Nagy kedvencem a csapat, de ezt a sorozatot annó késõ este vetítették mindig és sok részen elaludtam, így nem igazán láttam. Rapidon felleltem és töltögetem már vagy 2 hete. Most húzom a 26. részt. Angol nyelvû, magyar felirattal, pont mint a tv-ben.