The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kukába semmiképpen se dobd, mert veszélyes hulladéknak számít.
Kidobni a kukába, vagy micsoda. A múltkor az egyik papírhozó csávó el akarta vinni, nem tudom mit akart vele kezdeni, gyûjti otthon biztos.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Valakinek megvan már az új Photoshop (CS4)? Ha igen rakja fel a polcra, légyszi, fontos lenne...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
amúgy játszani még nem sokat sikerült vele, a grafikája szép, de kicsit gusztustalanul németül beszélnek benne.
magyarítás nem lesz meg 2 nap alatt, de azért összekapom magam😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
a második rész háttereit használva készítettek egy új történetet. kicsit módosítgattak azért a rajzokon is, plusz vannak új helyszínek. egy próbát mindenképpen megér!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Broken Sword egy nagy sikerû kalandjáték sorozat képében tiszteleg elõttünk. Ne tessék megijedni a sorozat nem fejlõdik visszafelé, a 2.5-ös sorozatszám arra kíván utalni, hogy ez csak egy félig hivatalos folytatás illetve kiegészítõ, egyenlõre még nem tudom minek lehetne hívni. A félig hivatalos jelzõt úgy kell értelmezni, hogy tulajdonképpen a játék fanatikusai kreálták meg ezt a játékot, eredeti grafikus engine-nel és egy szerintük mindent elsöprõ sztorival. Így tulajdonképpen betudhatjuk a játékot egy rajongói modnak is, de azért itt jóval többrõl van szó.
Akinek megdobbant a szíve a játék nevének hallatán, annak elárulnám, hogy a hír árulkodó címével megegyezõen, valóban ingyenesen hozzá lehet jutni a majdnem 700 MB terjedelmû játékhoz. Egyenlõre még én sem próbáltam ki az alkotást, amit a MindFactory hegesztett össze, így nem tudok különösebbet nyilatkozni róla, azt azonban garantálják nekünk a srácok, hogy mivel õk rajongók, tudják mi maradt ki a játékból. Na most ebbõl az következik, hogy õk biztosan tudják mi kell nekünk és ha ilyen szemszögbõl készült a játék, akkor a sorozat fanatikusainak a csalódás kizárva. Ide kattintva kiválaszthatod milyen módon kívánod letölteni a játékot.
Forrás: Gamechannel
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kirol: szétszívatod magad a 4gh-el.😊
feltettem az elsõt... hát ennél unalmasabb FPS-t még nem láttam..
a story nem túl jó.
a játék 50%-ban futkározás, 40% lövöldözés(abból 20% load game mert még nehéz is), és csak 10% story... talán még annyi se...
így a másodikat nem próbáltam ki. de feldobhatom este, ha érdekel.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Arról nem is beszélve, hogy a boltokban még mindig 7 ezer körül dobják...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
-nemtom a címét
-én is belenéznék a cuccosba
Valaki privátban elküldené i2k címét?
(VIP-nek kéne lenni😄 gépelni nem tudok)
Meg Imykét is ismerjük... élete a fordítás, de mindig túlvállalja magát kicsit azzal a 7-8 aktív projekttel😄 Már amikor nem tûnik 1-2 évre😄
De... ha velemit elkezdünk, azt befejezzük... egyszer😄
Látod, csak szólni kellett, s a srácok rápörögtek! Hát még mi lesz, mikor fordítjuk... 😊))))
[merlinw.org]
[merlinw.org]
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Hát azóta alkothattak volna már valamit. Francnak kell hülye Conan baromság.