The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
detto😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
"ne hasonlíts egy magyar rajzfilmet egy hollywood-i alkotáshoz, még ha az utóbbi 10 évvel idõsebb is"

miért ne?
alapesetben nem tenném, de itt 3d renderelésrõl van szó... abba ne menjünk bele, hogy egy mennyit fejlõdött az utóbbi 10 évben....

ma már szinte bármilyen hülyegyerek kezébe kap egy Blendert és filmet csinál... (már ha 3 perces kisfilmet is, de azok is százszor minõségibbek, mint az a trailer, amit én láttam az új Vukról..)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Hú olyan régi? Én akkor még csak gondolat se voltam. 😊

Lord Myn
Jó, azért ne hasonlíts egy magyar rajzfilmet egy hollywood-i alkotáshoz, még ha az utóbbi 10 évvel idõsebb is... nem egy súlycsoport.

Egyébként én is csupa rosszat hallottam róla, de legalább ennek kapcsán megleptem a kedvesemet az eredeti Vukkal, mert az egyik kedvenc rajzfilmje, egyébként ha jól emlékszem ez volt az elsõ film amit moziban láttam még '81-ben (hát nem ma volt), ovis voltam... 😊

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

takysoft
hát, én láttam a trailert... nem kaptam kedvet a filmhez
-a grafika elsõre rosszabb, mint a Tox Story 1... pedig az volt az elsõ 3d-s animáció...
-a trailerben a mozgásoknak olyan érzete van, mintha minden a holdon lenne... fizika semmi...

Axon
Én is úgy hallottam, hogy komplett emberiség ellenes alkotás. Már a készítõk kivégzését fontolgatják.

IMDB-n a nyolcadik legrosszabb film a kemény 1.5 csillagos szavazatával 😄
kirol
Az valami emberek és eredeti alkotók ellen elkövetett súlyos, könyörtelen bûncselekmény!

Ahogy hallottam.

szotyimutyi
Köszönöm nektek!

Kell valakinek az 3d Vuk? A (háttér)grafika gyenge, a karakterektõl is többet vártam.

MerlinW
Kaspersky

[merlinw.org]

Atomreaktor
avg nálam bevált

trmn
Intuíció )))

kirol
😄 Tényleg nagyon jó, csak nincs idõm. Én még mindig a hajón járok.

De ha nem értesz semmit, hogy jutsz elõre?

trmn
Nem bírom kivárni az angol verziót, pedig egy szót sem beszélek németül.))) Egyik kedvencem a Nibiru után

szotyimutyi
Tud valaki ajánlani egy tényleg hatékony vírusírtót?

moonster

2db HD4850X2 sárba döngöli a két 280-ast😊

Merlin, de az X2 az alapból két gpu-s, így abból 2, az négy magocska.
No meg tényleg, csak erõlködés ez a gx280, én is úgy látom
kirol
Már te is játszol vele?

trmn
Érdekel valakit a Secret files 2 németül? Ha igen szóljon és feldobom.

Axon
Bemásolok egy beírást egy másik topikból, hátha érdekel valakit:

"Sziasztok!
Hamarosan befejezzük az Agatha Christie - Murder on the Orient Express magyarítását, és ezen okból kifolyólag tesztereket keresünk. Valaki(k) esetleg vállalkozna rá?
tomi.kalasz -kukac- gmail.com - ra várom az esetleges érdeklõdõket."

Axon
Ki mondta, hogy hajléktalan lesz. Beköltözhet a kutya mellé. Pitbull...

kirol
Basszus! Ilyen szívtelen vagy? Jön a tél, én már most majd ide fagyok és a kutyádat pont télre teszed hajléktalanná?

Axon
A kutyám házát.

kirol
A PC házat?😄

Axon
A nevére íratom a házam :-)

kirol
Jujj láttam, fent van itt-ott A kereszapa 720p-s verziója. Na ezt muszáj megszerezni!

kirol
És mennyi pénzt adsz a szerencsésnek, hogy elvigye? 😊

Axon
De, pontosan egy HP nx9010 :-)
Eladó. Hamarosan meghírdetem valahol, talán apróhírdetés vagy árverési oldal.

kirol
Az ott véletlenül nem egy HP NX 9010?

Axon
Egy közeli, hogy ki tudjátok találni a játékot:

Axon
Mûködés közben a képernyõ mérete és egy kis scumm:

Axon
Ugyan ez kinyitva:

Axon
Egy normál 15,4 colos laptop és a kicsike:

Axon
Már lassan 2 hónapja, hogy megvettem az asus eee pc 701-emet. Akkor kértetek róla képeket. Szóval most egy 2 hónapos adósságot törlesztek.
Jöjjenek a képek.

takysoft
de, ha CRT

kirol
A 19"-os az nem 4:3-as?

takysoft
igen, néztem én is. sõt tft-bõl a kockább is 5:4-es.
38-ért láttam ViewSonic-ot... az már jó... karácsonyra tervezem, eddigra eladom a régit(egy 20-25-öt megadnak érte biztos) Lehet anyáméknak is kell, akkor meg õk biztos vevõk😄

Készítettem egy kis méreti elemzést a 19-es 5:4-esrõl meg a 22-es 16_10-esrõl. Belinkelem, hátha érdekel vkit.

Axon
A könyvtár sokáig nyitva van ;-)

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!!!
Elkezdem lecsorgatni, szimultán az X-Aktákkal. Hát, nem lesz öt perces meló 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Ez a tervem nekem is. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Nekem is olyan van, jóságos ám😊 Egyébként a 22" általában 16:10-es arányú.

[merlinw.org]

Atomreaktor
😊))

takysoft
akkor karácsonyra monitor😄
22"-os 16:9-esen szépen megy majd a film😄 nézem kb 1 méterrõl, tiszta fullpanoráma lesz😄
1080p-be😄

MerlinW
Nyugodtan vehetõ BenQ(aki egyébként ACER) is, rossz TFT-t nem nagyon kapni. mindegyik ugyanazt a 2-3 fajta gyártástechnológiát ill. alkatrészeket használja (ezért ilyen olcsók). Különbségek szoftveresen (menü), csatlakozókban, (HDMI, VGA, SVideo, stb), hangszórókban és dizájnban fordulhatnak elõ.

[merlinw.org]

takysoft
érdekelne engem is.
37-ért láttam 22"-os TFT-t tõlük...
Nem terveztem monitort, de elgondolkodtam rajta.

Én a HW-n való hírezésben nem keresnék logikát 😊

Ez volt a leghangzatosabb cikk, talán ezért kerülhetett ki.
RaveAir
Ha nem akarták volna "lehúzni", akkor talán egy pozitívebb hangvételû kritikát idéztek volna be. Amúgy ezek a negatív cikkek is csak arra jók, hogy nagyobb vitákat gerjesszenek...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Nem húzta le a Hardwired, egy külföldi kritikát idéztek, a rivjúk többsége pedig jóval pozitívabb, ha patchelik a bugokat (fõleg ezek miatt a lehúzás), még igencsak jó is lehet a végeredmény.
Axon
Pedig az új STALKER kiegrõl azt mondták a készítõk, hogy végre most nem sürgette õket senki, volt bõven idejük befejezni, meg nem pofázott bele senki semmibe, így pont olyanra tudták elkészíteni, amilyenre megálmodták, szóval most a világmindenség legjobb játékát kapjuk kezünk közé.
Hát valami ilyesmirõl szólt a közlemény, ezért lettem volna kíváncsi.

RaveAir
A sajtónál nem lehet tudni, hogy mennyire "befolyásolták" a nagyobb cégek a véleményeket. Azért kérdeztem, hogy milyen véleményt tudtok mondani, mert elég olcsónak tûnnek más gyártók monitorjaihoz képest.

RaveAir
Azt hiszem, hogy az orosz verziót már láttam pár lelõhelyen. Bár nem hiszem, hogy nagyon érdekelne azok után, hogy a Hardwired is mennyire lehúzza.
Pedig annyiból kíváncsi lettem volna a magyar verzióra, hogy két általam is ismert fordító is részt vett benne.