33675

• IMYke2.0.0.0
    [Nem kötekszik, csak érdekli]: Miért kell világháború lövöldözősnek szinkron?
  • Evin
    Majd március környékén lesz szinkronos.
  • IMYke2.0.0.0
    Utolsó mondatod:
    "Az idevonatkozó jogszabályok sehol sem írnak levásárlásról, nem vagyunk kötelezhetők levásárlásra!"

Erre én:
    Ellenben, szinte MINDEN üzletágban ezt preferálják - a papírmunka megúszása végett... a befolyásolható, szégyenítő helyzettől félő vásárlók meg inkább beadják a derekukat, ahelyett, hogy "márcsakazértis"-eznének...

• moonster
    Nem tudtok valamit a Brothers In Arm: Hell's Highway magyar nyevi fájlairól. Elméletileg Októberben megjelent magyar felírattal, de sehol sem lehet hozzájutni.
    Azt is rebesgetik, hogy most február végén teljes magyar szinkronnal megjelenik.
    Aki közel van a magyarítók tüzéhez, az dobhatna egy kis csontot :)
  • kirol
    Ezt most nem értem. Mi van? Ezt mit preferálnak?
  • IMYke2.0.0.0
    Ellenben, szinte MINDEN üzletágban ezt preferálják - a papírmunka megúszása végett... a befolyásolható, szégyenítő helyzettől félő vásárlók meg inkább beadják a derekukat, ahelyett, hogy "márcsakazértis"-eznének...

• kirol
    Én ezt találtam:

Kicserélés csak ugyanolyan típusú új termékre történhet. Nem dolog szolgáltatása esetén a csere a szolgáltatás újbóli elvégzését jelenti. Kicseréléskor a jótállás és a szavatosság újraindul.
    A kijavítás „a szerződésnek nem megfelelő fogyasztási cikk a szerződésnek megfelelővé tétele”, javítás után sem lehet rosszabb, mintha meg sem hibásodott volna.

Ha sem kijavítani, sem kicserélni nem tudják megfelelő határidőn belül, jelentős kényelmetlenség nélkül, akkor el lehet állni a szerződéstől, vagy árleszállítást kérni. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs. Elállás esetén a termék visszaszolgáltatásával visszajár a teljes kifizetett vételár, nem lehet levonni a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett értékcsökkenésre semmit. A vételárat kell visszafizetni, nem lehet kötelezni a vevőt, hogy levásárolja.

Az idevonatkozó jogszabályok sehol sem írnak levásárlásról, nem vagyunk kötelezhetők levásárlásra!
  • takysoft
    Nekem aqua-ban volt ilyesmi. nem tudták ugyanolyanra cseréni a vinyóm(250-es samsung, anno 25-ért vettem, akkori ára kb 11 lehetett). nekem azt mondták, h levásárolhatom... de szó se volt róla, h ne a 25ezres árat:D aqua-ban általában jó fejek. 300 ft ráfizetéssel lett így a 250-es vinyóm 640-esre cserélve:D
  • Axon
    Elmész a fogyasztóvédelemhez és feljelented őket. Azok kimennek, majd lehúzzák a boltos főnök gatyáját és szanaszét kú...
    A fogyasztóvédelem általában mindig a fogyasztók mellett van és élvezettel bünteti a boltokat, szolgáltatókat.
    Egyébként ha nekem olyat mondtak volna, hogy a 35 ezer forintos akármimet levásárolhatom, de már csak 31 ezer ft értékben, akkor garantáltan láttatok volna az esti híradó bűnügyi rovatában bilincsben elvezetve két kommandós által. Általában türelmes ember vagyok, de egy ilyen húzás kihozza belőlem az ezer éve szunnyadó szittya harcost.
    Azért beszélj azzal a főnökkel és ha izmozik akkor említsd meg neki, hogy a következő utad hova fog vezetni. Véleményem szerint már a 1,5 hónapi pénzeden ülésük is törvény ellenes.
  • kirol
    Na közel 1,5 hóna alatt eljutottunk most oda, hogy nem tudjék kicserélni a tápegységemet, mert nekik nincs olyan nagykerük, akik most is árulnák.

Zalman ZM-600HP tápegységről van szó, ami amúgy máshol kapható simán.

Mondtam nekem ilyen kell, vagy adják vissza a pénzt. Erre azt mondta, hogy a törvény úgy szól, hogy le kell vásárolnom. Ja és nem azt az árat, amit én anno kifizettem (kb. 35.000 Ft volt), hanem a mai értéken.

Ma is kb. 31.900 Ft + áfa az ára amúgy. De itt abba is hagytuk, mert mondtam szerintem ha nem tudják cserélni, akkor vissza kell hogy adják a számlám szerint kifizetett pénzemet.

Abban maradtunk, hogy hétfőn megbeszélem a főnökükkel.

Szóval légyszíves homályosítsatok már fel, hogy mi a törvény szerinti lehetőségem, jogom ilyenkor!
  • Atomreaktor
    sziasztok!
    ez itt a reklám helye:) nem vagyok nagy flash játék rajongó, de azért egyet-egyet néha kipróbálok, viszont ráakadtam egy munkagyilkos darabra:) ha megtetszik valakinek beszéljük meg és játszhatunk csapatban;)
    link
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor ezért nem tudtam felnézni rá...! :(
  • MerlinW
    Ketteske IP változás! Érdeklődni priviben:)
  • takysoft
    eredetiben még sajna nekem se. de rajta van a listán:D
    Fallut 1-2-Tactics-om ven eredetiben(bár utóbbival 5 percet se játszottam, csak benne van a dobozban:D)
  • Lord Myn
    Jah és még annyi, hogy mindegy melyik SATA port-ra dugom a vinyókat? (Van 6 narancsszínű "normál" SATA port és 2 lila Gigabyte SATA port).
  • Lord Myn
    Sziasztok!

Sikerült beszereznem egy ugyanolyan vinyót, mint ami van a gépemben és gondoltam összedobnék egy RAID0-t, a gond az, hogy a gépben már nincs floppy. Integrálni most nem szeretnék telepítőt (csak ha nagyon muszáj). Azt olvastam valahol, hogy a Vistában már meg lehet oldani pendrive-ról a RAID driverek behívását telepítés közben, tud valaki erről valami bővebbet?

Egyébként még nem csináltam ilyet, van valami amire fokozottan figyelni kell BIOS beállítások közben?
  • IMYke2.0.0.0
    Én köszönöm a fáradozásod - még akkor is, ha a játék maga nincs is meg... :)
  • kirol
    Az lenne a legjobb.
  • takysoft
    én csak benéztem, a topicjába, és gondoltam, egy linket azért ti is megérdemeltek:D ennyi
  • Axon
    Valószínűleg majd felkerül egy-két helyre a teljes magyar verziójú Fallout 3. Ha azt sikerülne beszereznie valakinek, akkor jó lenne ha feltenné a polcra.
  • Axon
    Azt mondták, hogy a teljes magyar állomány 1,5 giga. Abban benne vannak a videok is meg mindenféle textúra. Legalább is így hallottam.
  • takysoft
    Fallout 3 magyar nyelvi fileok
    ékezethibákat jelentettek benne, de amúgy aszongyák müxik.
  • moonster
    Nemsokat kell várni:)
  • takysoft
    eredetiben gyűjtögetek, tudod. Sam&Max pedig jóságos ám!
  • moonster
    OK, akkor valszeg azért nem került a polcra
  • RaveAir
    Nem külön van a magyarítás hozzá, hanem maga a fő file tartalmazza. Nem lehetett külön kiválasztani belőle.
  • moonster
    De az még mindig 2k
    No meg anno igerte valaki, h talan megkaphatjuk hozza a magyaritast, de nem lett belole semmi:(
  • Axon
    Valószínűleg nem véletlen, hogy bekerül újságmellékletnek. Most láttam a Cora-ban 1790 Ft-ért, pedig eddig 8 ezer volt az ára ha jól emlékszem.
  • Axon
    Szerintem több mint egy éve :-)
  • MerlinW
    Egy éve fent van a ketteskén:)
  • takysoft
  • t2avIss
    úristen.. tényleg működik.. :DD köszi még1x..

sry a double postért.. :)
  • t2avIss
    köszike, hálám űldözni fog :)
  • MerlinW
    Csak most, csak neked
  • t2avIss
    Sziasztok, olvasgattam a topikot és láttam ezt a ScummVM packot amiben benne van a Touche magyarul.. régen nagy kedvencem volt, de sajnos elhánytam a cd-t és csak angolul találtam meg a neten.. valaki tudna segíteni hol tudom megszerezni azt a packot?: )

még valami.. nektek sikerült megszólaltani a karaktereket? akárhogy casvartam és próbálgattam a configokat nem beszéltek hozzám:( pedig kár lenne azért a jó kis hangért : D
  • moonster
    B R E A K I N G N E W S

a 2009/4-es PC GURU teljes játéka a
    SAM & MAX Az első szezon (magyar felirattal)

Megjelenés: 2009.március 12.

Reméljük felkerülhet a "polcra" :)
  • RaveAir
    Gondoltam, hogy lehet valami hasonló megoldás, csak egy picit lusta is vagyok. :)
    Amúgy a filmek természetesen megvannak... divx-ben, valamint a klasszikus trilógia eredeti dvd-n is.
    Amúgy nem kell kicsinyíteni a képeken, mert az eredeti méret teljesen jó. Egyszer majd kipróbálhatod a Foto Mosaik programot, és akkor látni fogod, hogy mit csinál. Lehet, egy picit nehéz elmagyarázni. Szóval van legalább 100db képed, tetszőleges méretben. Ezek jelentik majd az alapot. Aztán kiválasztasz 1 konkrét képet, hogy miként nézzen majd ki a kimenet. Ehhez a sok képet, a színárnyalatok alapján, mozaik kockának veszi, és ezekből alakul ki a kimenet. Persze ez nem egészen ilyen egyszerű...
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, én nem tudok neked ennyi képpel szolgálni, ellenben (csak azért sem a "de" szót használom), ha megvan valamlyik film a 6 közül, akkor egyszerűen tudsz magadnak ilyesmit csinálni.

VirtualDub - *.avi megnyitás - kijelölsz egy film szakaszt (Home gomb a kezdés - End gomb a vége) - File - Save image sequence - és olyan képformátumba mented, amibe akarod.
    A filmrate-től függően ugye mp-enként 25-30 képkocka kerül kiírásra a géped meghatározott könyvtárába.

Ezután, fogsz egy XnView-t és a kijelölt mappában lévő képeket csoportosan lekicsinyíted olyan méretre, amilyenre akarod.

Majd az Ő böngészőjében tetszőlegesen - hogy ne legyenek egyforma képek - minden második sort törölsz.
    Így voltaképp minden jelenetből lesz egy képsorod.

Ezeket a képeket pedig a Total Commander-ben csoportos átnevezéssel (ALT + M) átnevezed egy preferált névre, tetszőleges véletlenséggel.

Ezután bedobod a kis programodba, és megkapod a mintát.

• RaveAir
    Mivel vagytok még egy páran SW rajongók, ezért intéznék hozzátok egy kérdést. Egészen véletlenül nincsen valamelyikőtöknek összegyűjtve pár száz megányi SW kép (lehetőleg az összes részből)?
    Egy Foto Mosaik nevű progi, amivel akarok egy olyan hátteret csinálni, hogy van egy csomó "pici" kép, ami kiad egy nagyot, és ehhez ugye sok "kicsi" kép kell.
  • Axon
    Borzalmas számok, még belegondolni is rossz. Unokáink unokái is fizetni fogják.