33675
-
#27337 Ahogy gondolod. Én már végigvittem magyarul, szóval nem élet-halál kérdése, csak nem olyan rossz játék. (Online aktiválásra nem emlékszem, de szerintem van, mert van benne paul.dll fájl, ami a Bioshock-nál is kezelte a aktiválási folyamatot. De ugyanúgy ez is megkerülhető.) -
#27336 Érdemes megnézni a ház ismertetőjét...
A vásárlás előtt egy ASUS házzal szemeztem, de ahogy megpillantottam ezt [reszedhető teljes előlap, mögött mosható szűrő betét, csavarnélküliséág stb.] belezúgtam.
Onnantól kezdve már a BMW-piros ASUS sem érdekelt :)) -
#27335 A baj csak az, hogy nem foghatom a gépem - az enyém sem a könnyebb kategória [igaz, a régi , a
[URL=http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=246&id=334]Cooler Master Elite 331 csak 7 kg, de tele van pakolva mindennel...
Ettől még, ha nagyon nem lenne ciki, még át is hoznám a Könyvtárba.
Ellenben, egy játék kedvéért nem szedem szét a nagyon összerakott rendszert.
-
#27334 Ha kell is, egy általad jónak tartott játék megér annyit, hogy fekapod a gépet és elcipeled egy netkapcsolatig. Testedzésnek se rossz.Pl. az enyém szép nagy, mint egy szerver, és olyan a súlya, mintha öntöttvasból lenne. :D -
#27333 Ha megnyerem, akkor kipróbálom, és átpasszolom neked - posta.
-
#27332 Engem is érdeklen az esélyes válaszsor - egy Warhead-et megnéznék a gépemen...
Tényleg: Online aktiválás kell a játék telepítésekor? -
#27331 Csak így kisebb az esélye, hogy ÉN nyerek. -
#27330 Akkor dobj légyszi egy jó válaszsort! :D -
#27329 Jól érted. ;) A válaszokat meg tudom adni, de úgyis a véletlenszámgenerátor választ a győztesek közül.
És más MP-s nyereményjátéknál is szólhattok, ha biztosra akartok menni a jó megoldást illetően.
Most például sikerült egy olyan szivatós kérdést is betenni a kötelező gyógykérdések közé, aminek köszönhetően eddig 339/63 a válasz/jó válasz arány. -
#27328 Enki Bilal írta a sztorit.
Magyarul én még sehol sem láttam.
Képregény is készült belőle - franciául. -
#27327 Immortals -Halhatatlanok a címe. Volt már a TV-ben is, és 60-80%-ban CGI(számítógépes). Sőt, tudtommal könyvből készült a film, szóval könyv is van, de azt nem tudom, hogy van e magyarul.
Raveair
Lehet, hogy kicsit félreértem, de arra utalsz, hogy megadod a válaszokat?! Én még a kirakás napján leadtam a voksaim. -
#27326 Ajajajaj!
A Crysis és a Crysis: Warhead érdekelne - ellenben: ezeket nem kell Online aktiválni?!
Ha nem kell, akkor én beszállnék a nyeremény játékba. -
#27325 Ugyanazért, amiért egy autósjátéknak... Annyi előnye van, hogy az akció közben nem a feliratokat olvasod, és tudsz koncentrálni a játékra. Még akkor is, ha ott van a cél irányát jelző nyíl a monitor valamelyik sarkában.
Nemrégiben eljutott hozzám a Kao és a tűzhányó titka vagy milyen játék, amit nagyjából olyan 10 év alatti gyerekeknek csináltak. Annak a szinkronján jót röhögtem. Olyan érzelemmentesen olvasta fel a szinkronszínész a szöveget, hogy szinte fájt.
MINDENKINEK: Ha már a Crysis Warhead és a magyar szinkron jött elő, akkor - mint mindig - most is tudok segíteni a helyes válaszok megadásában a Magyarítások Portálon lévő nyereményjátékban, ahol 3db is kisorsolásra kerül ebből a magyar csodából. Csak siessetek, mert határidő van. -
#27324 Én láttam a filmet is, a játék is megvan - még anno kipróbáltam [elakadtam már az elején] - és azt kell mondjam: lehet benne valami.
Ugyanis a titkozatos Piramis lebegéséről vajmi keveset tudhat meg az, aki most, hírtelen vág bele Enki Bilal sztorijába.
Azok meg főképp, akik vajmi keveset tudnak angolul.
-
#27323 Ja annak már a demoja se jött be nekem. Még filmje is van? -
#27322 Állítólag elég rövid, és a film nélkül alig lehet megérteni miről szól. -
#27321 Így már értem. -
#27320 Én még csak most próbáltam ki, azért kérdem -
#27319 Nikopol?
Lemaradtam valamiről? Mert egy Nikopol már 2008 szeptemberében megjelent és azóta meg is van. -
#27318 Nikopol kell valakinek? -
#27317 Hát így első körben Corsair 620-at kértem, ha azt nem adnak, akkor a 33k-t. Ha utóbbi, akkor még tovább gondolkodhatok, mit vegyek.
Bár a Corsairnak kisebb a hatásfoka, mint a Zalmannak. :(
(De ilyet még nem láttam, hogy én 2 éve 33-ért vettem, most meg 38-39k a Zalman.) -
#27316 5-600-as OCZ/Chief/Corsair mind joak. -
#27315 i2k: nem volt kötekedés. Én például a Crysis magyar szinkronján jót mulattam. Teljesen eltalálták a karaktereket, jó volt s stúdiómunka.
Profi cucc.
Nemrég olvastam egy cikket a magyar szinkronszínészekről, és sajnálatosan mondták, h legtöbbször nem látnak semmit a játékból, még az sincs nekik instrukcióként odaírva, h mérgesen, üvöltve, elhaló hangon, fogaid közül, sziszegve, utolsó nyösszenésként...stb.
Ez meg sajnos a szinkron rendezőjének a feladata lenne, vagy a dramaturgé, már ha van olyan egy játékszinkron elkészítésénél.
Szal, egy szó, mint 100, nem volt kötekedés.
Úgy gondolom, itt ritkán esünk egymás torkának.
-
#27314 Vagy innen mondjatok már valami ajánlást mi jó:
http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=30&s=H%E1z%20/%20T%E1p%20/%20UPS
Inkább visszakérem a pénzt, mert olcsóbban megveszem a lentit is itt. -
#27313 Segítség!!!
A régi Zalman ZM600HP tápomat (Br. 33.000 Ft volt) egy CORSAIR HX PSU- 520HX Modular (Link) -ra cserélnék ki.
Erről tud valaki valamit, megéri erre cseréltetni, vagy a pénzt kérjem vissza? -
#27312 Értem. Köszönöm a türelmedet. Akkor megnyugodtam, s fordítom a lehetőségeknek megfelelően, hathatós segítségeddel.
-
#27311 Csak azt tudja visszarakni, amit az én programom szedett ki. Egyénileg rendbe rakott szöveget nem, mert nincs mihez hasonlítania a sorrendet. -
#27310 Szép szösszenet... a "képes" képes volt 3-szor is szerepelni :))
-
#27309 Értem.
Tehát, arra sem lesz képes, hogy az általam sorrendberakott szöveget visszategye a játék által értelmezhető változatba...?
[Mivel nem értek a programozáshoz, a vágyálmaimat is képes vagyok a realitás elé helyezni - nem tudom, mire képes a programozó.]
-
#27308 Olyat nem tudok, hogy abc rendbe. Ami nálad van az fejléc szerint szedi, amit még tesztelek, az sorban, ahogy a fájlban szerepel. -
#27307 UHS Reader v6.10 a 145-ösben.
-
Zóanagyvarázsló #27306 Szerk.:
És egyelőre nem votl szó arról, hogy Fahrenheit PS3-exkluzív lenne, utoljára arról volt szó, hogy PS3/Xbox360-ra van tervben. -
Zóanagyvarázsló #27305 Röviden, nagy hézagokkal visszaolvastam itt egy kicsit - nem tudom miért :)
Két megjegyzés:
Kirol: PS3-exkluzívokat azért nem látsz PC-n, mert többségében a Sony a kiadó, esetleg általuk birtokolt ő franchise-ról van szó. Vannak persze kivételek, de elég ritka már a 3rd-party exkluzív az ő gépükön, és azok sem PC sikeres szériákat jelentenek (konkrétan az MGS4-re gondolok).
#27206: Én ajánlom ezt, mégpedig azért, mert nem spoilerezi le teljesen a megoldást, hanem megpróbál rávezetni. -
#27304 :)))
//Evin: A SR2 progid újabb verziója ABC-sorrendben szedi ki (majd) a szöveget, vagy abban a sorrendben, ahogy eredetileg a fájlban van? -
#27303 Dehogy lett kötekedés. -
#27302 Nem tudtam máshogy feltenni, így hát nézzetek fel Polc 145-ös cikkére!
-
#27301 Mégis csak kötekedés lett - én is szeretem a szinkronokat.
Csak mondjuk egy Star Wars: Republic Commando stílusú FPS-ben (mész, gyaksz, mentesz, olvasol, mész stb.) azért a szinkron nem sokat ér.
Emellett: a szinkron sokszor ront a helyezeten.
Eddig kevés jó szinkronhoz volt szerencsém "megyekosztlövök" játékok esetében - utoljára: Chrome.
-
#27300 Na így már értem. Várom a holnapot! :) -
#27299 i2k: Nem kevés dialógus van a játékban, de nyilván nem nekem kell, hanem ismerőseimnek, akik még az autós játékokat is csak magyarítással akarják játszani:)
-
#27298 Ezt látod rossz embertől kérded. :)
Olyan szempontból talán előnyös, hogy mikor mész előre és az ellenséget vizslaotd, nem kell lenézni és olvasni, csak hallgatni.