The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Stipi-stopi enyém az elsõ!
... meg a második!
... és õõõ a harmadik is!

IMYke2.0.0.0
<#buck> Miért, van a képen egyáltalán UFO? <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
Köszönöm.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Jöhet ezerrel!!! 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
kb😊

[merlinw.org]

Axon
Summa-summarum, linuxon mindenki csináljon magának saját ini filet.

MerlinW
Talán használható a windows-ost linuxon is, de nem hiszem:
Bemásolod .scummvm néven a /home/user könyvtárba.

Ha nem menne, akkor abszolút hivatkozásokra van szüksége és ez esetben nem megoldható az általános ini.

(Ez valószínû, hiszen linuxon nem ScummVM könyvtárban van maga az alkalmazás, hanem szerteszét az usr, bin, home-ban, ami miatt nem valószínû hogy menne a relatív útvonal,

Esetleg abszolúttal úgy, hogy az /usr/share dir-be pakolod a játékokat.)

Másik megoldás, hogy átírot forrásban az ini hivatkozását, mondjuk "/usr/share/scummvm"-re és úgy forgatod. Ez esetben mûködhetnek a relatív útvonalak, viszont így mindenki másnak forgatnia kell.

[merlinw.org]

MerlinW
Hát.. 15+ játék CD-s verzió. Kerekítve 15*650MB máris ~10GB😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nálam az elején védelem van. (milyen színû a kijelölt elem típusú)

[merlinw.org]

trmn
Még nem próbáltam.

Axon
A windowsos scumm-hoz van egy remek scummvm.ini file, de nincs véletlenül egy linuxos beállító állományod? Ott ha jól tudom, akkor a rejtett .scummvm alkönyvtárban minden játékhoz egy külön fileban tárolódnak a beállítások.
Ha nem lenne meg neked, akkor én idõvel elkészítem és feltolom a ketteskére. Én az esetek 99 százalékában linux alól használom a scumm-ot.

Axon
Komolyan mondom hihetetlen! Én ezeket a játékokat anno végig toltam, de ez a grafika elképesztõen jól néz ki, ahhoz a szinthez képest, amilyen az eredeti volt.

Axon
Mi a baj a Future Wars-al? Nálam tökéletesen mûködött. Azt én töltöttem fel, csak hogy ne taky arasson le minden babért :-)

Axon
Köszi! Töltöm is lefele.

Atomreaktor
köszi😉 kipróbáltad már?

Axon
12 ????!!!!!!! Va'zzzzzzzz!
Mi a búbánatos pont-pont-pont-fütty-fütty-fütty terpeszkedik ekkora helyen?

MerlinW
Van egy 2GB-os jDoom pakkom is, a jelenlegi legfejlettebb texturákkal, modellekkel, újrajátszott zenékkel, ha érdekel valakit.

Doom1,2,64,TNT,Plutonia,Heretic+kieg,Hexen+kieg

Az alábbi képek a 2 évvel ezelõtti állapotot tükrözik, nem találtam 2008-as képeket. Azóta még szebb a dolog.

A motor alatta Quake 1.

Doom

Doom 2

Doom64

[merlinw.org]

MerlinW
Köszönjük!

[merlinw.org]

MerlinW
Kész a Scumm Pack októberi kiadása😊
- 68db teljes értékû kaland
- 7db fejlesztés alatt álló
- 14db magyar felirattal
- 32db manual
- 29db végigjátszás
- ScummVM 0.13.0svn (okt.7)
- ScummVM Tools 0.13.0svn (okt.7) GUI-val
- setup-and-repair.bat - telepíti/újratelepíti az elõre legyártott, kicsinosított és relatív útvonalakkal ellátott scummvm.ini fájlt.
- a csomag mérete: 12GB

ScummVM G73-081015-MW - állapotlista

A könyvtárban _-al kezdõdõ, illetve a listában (BETA) jelzéssel ellátott játékok nem szerepelnek az ini-fájlban, mert még nem teljesen üzembiztosak.

Jó szórakozást, és köszönjük Taky-nak ez e havi frissítéseket😊

[merlinw.org]

trmn
Gyerekek! Everligt a polcon van !!!

kirol
Most milyen számokra gondolsz?

Az FPS értékekre, amit pl. Crysis alatt látok 1280*1024-ben csúcs beállítások mellett, 4x-es élsimítással?

Mert nekem eléggé szimpatikusan mutattak!

takysoft
Ja akit érdekel, Broken Sword 2.5 magyarítása nem jelenik meg, hanem a következõ hivatalos verzióban lesz benne.
Okt 26-ra van a deadline, és egy másik srác is segít benne (Kalandfan).
Ketten csinálgatjuk. Remélem a következõben már angol szinkron is lesz😄

Sajna most ZH-k vannak, de meg fogjuk oldani😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
A mai évet: 2 000 008
Hogy rohan az idõ. 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

takysoft
".:i2k:.008"
most ebbõl milyen évszámot kéne kilátnom? 😄

takysoft
tekintve, hogy már kész a technológia a 100 gigás lemez sorozatgyártására... hát pár éve még van...
(sorozatgyártásban még nincs, de már van megbízhatóan mûködõ 200 gigás lemez is)

IMYke2.0.0.0
És én már semmit nem is tudok "levenni" semmilyen "polcról", mert minden anyag bazi nagy... 😞(((((

Atomreaktor
ej de gyorsan haladunk. régen a 4-5 cd-s játékok már a hihetetlen kategóriába tartoztak, majd azt hittük, hogy egy dvd-n minden elfér😊 hány éve van még a blue ray-nek?😊)

IMYke2.0.0.0
Gyorsan, frissiben: ne ájulj el a GF kártyák képességeit "rejtõ" hatalmas számoktól.
Épp az a baj, hogy csak így tudják hozni azt, amit.

IMYke2.0.0.0
Az összképet már pedig látnod kell: hihetetlenül drágán tudják csak hozni azt a telejsítményt, amit az ATI kártyái olcsóbban, több "feature"-rel simán.
S nem a DirectX 10.1 játszik csupán...

kirol
"Az összkép több, mint kiábrándító."
Hát szerintem nagyon nem az!

IMYke2.0.0.0
Amúgy is forszírozni való a megvásárlása. Vélhetõleg megéri.

IMYke2.0.0.0
És egyik se megy semmire.
Hiába a 256-nál nagyobb (gyorsabb stb.) csatolófelület, ha a mag nem ér sokat.
És az új GF-ok esetében ha a mag nem is gyenge, az összkép több, mint kiábrándító.

MerlinW
A Sacred 2 12GB. Most nincs rá kapacitás.

[merlinw.org]

Lord Myn
Tudom... csak a memória vezérlõ nem teljesen így mûködik (tudod? 😉 ). Egyébként elárulom, hogy a G80-as nV kártyák 320- és 384-bitesek voltak, de felhozhatnám példának a régi Voodoo2-est is, ami 192-bites volt.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

trmn
Rendben, holnap délig felrakom

kirol
Ja, akkor ezért. 😊
Csodálkoztam amúgy.

RaveAir
Mert magyarul jelent meg. Ennek az elkövetéséért minket lehet szidni...

Angolul hivatalosan csak késõbb fog megjelenni, így nekik még van arra esélyük, hogy a németbõl való angolra fordítás (amibõl a magyar változat készült) korrigálják.

A tárgyak neveit egy tárgygenerátor hozza létre, ezért némelyik egy kicsit esetlen lehet a neve.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
jöhet😉

Axon
Nekem kellene. Jó lenne ha fel tudnád tolni.

Axon
Huhh... elsõre furcsa volt látni, hogy valaki nem ismeri a Sacred játékot, de "másodikra" végül is érthetõ.
Ez egy rpg, amolyan Diablo klón, de a legjobbak közül való, sokan jobbnak tartották az elsõ részt a Diablo 2-nél is (köztük én is), de errõl most nem akarok vitát.
Ennek jelent meg a 2. része néhány napja, még crack sincs hozzá, viszont nálunk is megjelent, méghozzá magyar nyelven. Ebbõl operálták ki a magyar nyelvi anyagot és tették közkincsé.

kirol
Nem tudom mi az, de hogy van máris magyarítás hozzá?

trmn
Everlight-ot nem láttam a polcon. Kell valakinek, mert akkor szívesen felrakom?

Axon
Ha "véletlenül" belebotlanál az új Sacred 2 mûködõ verziójába, akkor feltehetnéd a polcra. Mindenesetre a magyarítást már beszereztem hozzá.

MerlinW
Megy a feltöltés folyamatosan (4,4G😎, csak hát itthonról, ami 512K. Szólok, ha kész.

[merlinw.org]

takysoft
"Szerintem legkésõbb hétfõ reggelre fent lesz a helyén."

nem türelmetlen, csak érdeklõdõ.

Hát, régen volt már, hogy ennyire megtetszett egy kalandjáték 😊 Ez most nagyon bejön. Hangulatos, szép, gyakran vicces (fõleg az abszurd humor van jelen ---> kedvenc 😛), és vhogy olyan varázslatos 😄 Egyszerûen csak jó érzés tölt el, miközben játszok vele. Ja, és eddig úgy tûnik, hogy nem is a legnehezebb kalandok közül való a game. Fõleg, hogy bizonyos mennyiségû gyertyákért (ez nehézségi szinttõl függ, amit a játék elején állíthatunk be), kérhetünk tippeket. Nincs szándékomban kihasználni ezt a lehetõséget, de ha nagyon elakadnék, jó lesz a tipp-dolog végigjátszás helyett 😛
takysoft
ami nem tört az egész.... (vagy vásárolt)

kirol
És? A GTX 260-as az márpedig 448 bit-es.

Legalább páros, az nem jó neked! 😄 (Meg kerek is amúgy, mivel nem tört.)

takysoft
448 bit? az nem épp egy kerek szám😄 (tudod, 2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024,2048,stb)

Atomreaktor
tetszik nekem is nagyon! a válla mögötti tündérrel tiszta Zanzarah😊 (bár más azért a kettõ)