33675

• kirol
    Hallottatok az egyiptomi gyilkos SMS-ről?
    Betojás, ez akkora, hogy kész van, de nagyon.

Akkora riadalom lett, hogy hivatalosan foglalkozott az üggyel a kormány.
  • Atomreaktor
    Caesar persze:D
  • Atomreaktor
    Sziasztok!
    Grand Ages Rome ha kell valakinek jelezzen;) Egyenlőre csak belekukkantottam, jó kis Ceasar klón modern köntösben.
  • szotyimutyi
    :)))
  • Axon
    Tegnap a saját irodámban volta, ott nem fenyeget hirtelen felbukkanó főnök veszélye, csak a telefonos zaklatásoknak vagyok kitéve :-)
    Ma viszont már egy másik irodában vagyok, ahol bármikor rajtakaphatnának ha "próbálgatok" így nem is nagyon próbálkozom.
  • moonster
    nagyon jól kezeli a windows gombot, lehet akar boss gomb is.
    Egyből átvált desktop-ra, aztán meg csak egy kattintás és vissza, se lassulás, se hibás működés, csak a gyönyör. Nagyon szépre sikerdett, vagy mondtam már?
  • szotyimutyi
    Nagyon jó lett, ideje volt már egy igazi kis kalandnak.

Axon, barikád van körülötted, legalább vállig érő? :)
  • Axon
    Tényleg nagyon jó a Secret Files 2. Én is most próbálgatom a melóhelyemen :-)
  • Lord Myn
    Na, a 3-4. lépésről nem tudtam. Köszi!
  • MerlinW
    Telepítés:
    1. Mountold be és telepítsd.
    2. Crack itt : http://d07.gamecopyworld.com/?d=2008&f=de-ga2pc!7z&r=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_secret_files_2.shtml
    3. A telepített játék főkönyvtárában nyitsd meg az archives.ini filet total commander-rel (F4)
    4. Írd át az ebben ArchiveFileCount=5 a sorban levő 5-öst 4-esre. Ments rá.
  • Lord Myn
    És hogy lehet elindítani? Nincs hozzá "okosság", a német meg nem jó hozzá, mert más a verziószáma...
  • moonster
    Állati jó lett a Secret Files 2. rész

Gyönyörű a kép, jó a hangulat, jók a fejtörők, eddig
  • Lord Myn
    Vagy akkor már a Nagy Durranás c. film örök klasszikusa:

- Nem mondtam hogy nem bízom benned, de azt sem hogy igen, pedig nem...

:D
  • Axon
    Köszi!
  • RaveAir
    Erről egy már elég régen elhangzott beszélgetés jut eszembe, aminek fül- és szemtanúja voltam.
    Idegen srác: Nem láttatok itt egy cigisdobozt és egy öngyújtót?
    Haverom: Igen.
    I: Mi igen?
    H: Igen, nem láttunk.
  • kirol
    Ahogy írtam. Angol nyelvű a hang és nem német!
    (Csak poénból rám ragadt ez ha rosszat mond a másik, akkor is úgy válaszolok, hogy így van, és javítom amit mond. :D)
  • takysoft
    akkor most hogy van??? XD
  • kirol
    Így van! Angolul vannak és nem németül! :)
  • Tomsess
    Köszönet! Ugye a hangok németül vannak és nem angolul?
  • IMYke2.0.0.0
    SM, SF... kész, nem tudom utolérni a "könyvtárunkat"...
  • Lord Myn
    Köszi!
  • moonster
    köszönjük
  • szotyimutyi
    Nagyon köszönjük! Épp már mesterkedtem a német + magyar szöveget megszerezni. :)
  • MerlinW
    148_Secret_Files_2_-_Puritas_Cordis-HUN
  • kirol
    Mi ez az időtúllépési hiba a polcon?
  • Lord Myn
    Az utóbbi, mivel különböző modulokról van szó, így a DC instabil lehet, ezért itt nem túl jó az 512-512 felállás.
  • RaveAir
    Vajon az a jobb, ha két modulból lát 512-515MB-ot, vagy az, ha egyről 1024-et?
  • Lord Myn
    Igen, a legvalószínűbb, hogy vagy kompatibilitási probléma miatt, csak az 1 gigás kingston-t látja vagy amit a kolléga is ír, hogy dual-channel esetén 2x 512MB-ot "lát" csak. Utóbbi esetben más problémák is előjöhetnek, mival a DC általában csak egyforma modulokkal működik rendesen. (Btw. DC-módban mennek a memóriák?) Én a helyedben mindenképp kivenném az 512-es memóriát és beszereznék még egy 1 gigás kingston-t (a dc és a memóriamennyiség miatt) vagy ha elég neked az 1 giga is és nem kell a dc, akkor meg eladnám az 512-est.
  • Evin
    Házas gépeknél szokott olyan lenni, hogy ha dual-ban futnak a memóriák, akkor 512-1024 MB esetén 1G-t lát a gép, mert csak azonos méretűeket lehet dual-ban hajtani. Ezért 512-512MB-nak látja. Ez is megeshet.
  • Axon
    Kicsit felületesen olvastam el és most látom, hogy nem lecserélted a fél gigát egyre, hanem betetted mellé. Hasonló panaszokat én is olvastam laptop ügyben amikor bővíteni akartam. Ott azt ajánlották, hogy cseréljem a modult egy nagyobbra és ne a másik mellé rakjak be még egyet. Mondjuk végül én nem cseréltem le semmit.
  • RaveAir
    Abban biztos vagyok, hogy ez történik. Csak az a furcsa, hogy amiután bekerült az 1 gigás modul olyan, mintha a másik nem is lenne. Ha jól emlékszem, akkor korábban olvastam, hogy voltak kompatibilitási gondjai a Kingstone memóriáknak, és másokkal nem igazán akartak együttműködni. Egyelőre nem gond, hogy csak ennyit lát, mert a fél gigához képest az 1 giga is fejlődés, és nem hiszem, hogy sokkal nagyobb teljesítményt tudnék majd elérni, ha 1,5 lesz.
    A BIOS-t is nézegettem, de sajnos ott gyakorlatilag semmit nem lehet beállítani.
  • moonster
    Lehet, h nem képes lekezelni megfelelően az 1gb-s modult
    Nekem PC-n volt hasonló.
    Teljesen jó RAM, de nem látta az 1GB-t csak 256-nak.
    Csere másik típusra, vagy esetleg meg kellene próbálni 2x1gb-t
  • Axon
    Valószínűleg a videokártyának nincs saját memóriája és a rendszermemóriából foglal le magának. Laptopoknál ez sűrűn előfordul. BIOS-ban lehet állítani a méretét. Ha nem játszol a gépen, akkor simán leveheted 8 megára.
  • RaveAir
    Egy 512MB-os Hyndai (remélem jól írom) volt benne eredetileg PC4200 DDR2-es ram.
    Most pedig egy Kingstone 1GB-os PC4200 DDR2-es ram ment volna be mellé, de nagyon úgy tűnik, hogy "erősebb kutya b...ik" elv érvenyesül, és teljes elnyomásba került a régebbi modul.

A laptop amúgy egy nem mai darab, Toshiba Satellite L100-120-as.
  • Lord Myn
    Szóval, akkor tkp. 1 gigát lát, csak 128MB le van belőle foglalva. Egyébként sok minden miatt lehetséges ez... Mint veterán fórumozónak, azt hiszem nem kellene mondani, hogy ha technikai segítséget kérsz, akkor légyszi egy pontos konfigot/modellt írjál már, mert enélkül elég nehéz... (+ írd meg milyen memóriát vettél, illetve gyárilag milyen volt benne).
  • RaveAir
    A laptopomba a 512mega memória mellé dobtam még 1 gigát. A Windows azonban 896MB-ot lát belőle. Ez mennyire normális?
    Megcseréltem a ramokat a két slotban, de ugyanaz volt az eredmény. Azt még nem próbáltam ki, hogy kiveszem az 512-es modult, és hogy akkor mit csinál.
    Amúgy az Everest szerint egy 512mb-os és egy 1 gigás van a gépben, de mégis csak 896MB van használatban. Ha jól láttam, akkor 128mb van ebből a videókártyára osztva, de abban nem vagyok teljsen biztos.
    Valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne csinálni?
  • moonster
    nem is keleltt volna kinyomtatni, hisz az OCR-ek sima képből is tud felismerni
    elég lett volna csak printscreennel lenyulni vagy valami hasonloval
  • kirol
    Már mindegy. Kinyomtattam, beszkenneltem karakterfelismeréssel.
    Sima PDF-ről volt szó, védelem nélkül és Acrobat 8 Professional -al csinálja ezt.

Csak nem értem miért.
  • Atomreaktor
    szkennelt, vagy szerkesztett dokumentumról van szó? ha nem gond küld át mailban, megpróbálom én is.
  • takysoft
    pdf-nknél lehet letilteni ilyesmit.
    ha levéded password-el, akkor letilthetod pl a nyomtatást, vagy a szöveg bizonyos részeinek elolvasását. meg néha kimásolni se lehet a szöveget.

lehet h itt nem ilyen a gond, de a pdf tényleg fura egy formátum:D