The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Hát este ha lesz idõm csinálok tesztet. De te is csinálj már 3,8 Ghz mellett, mert nekem nem csak E8500-am van és az is csak 3,8 Ghz-n megy.
Hát az a teszt meg szép!
Szerintem is jobban jártál volna egy ATI-val ugyanebben az árkategóriában.
Egy kis ízelítõ ATi-ból: E8600 4.6Ghz 19.400 pont. Most nem felvágni akarok, sõt egy kicsit sem vagyok nagyarcú, csak mint információt közöltem az eredményt.
Leld sok örömöd a kártyában!! 😊
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A legnagyobb kincs a gyermek.
Telleg, kinek mennyi van? nem, kor?
kezdem: fiu-4ev(Bálint), fiu-1ev(Ádám)
Mert hiába van 2 éve (8800GTS) DX10-es VGA-m, egy ilyen játékkal se használtam ki, mert Vista -n nem játszok.
Meg egyébként is: The Way It's Meant To Be Played <#wink>#wink>
Ettõl függetlenül mindegy milyen kártyát veszel a 60ezres kategóriában, egy ideig el leszel mindegyikkel😊 Talán a fogyasztás a legsarkalatosabb pontja. Illetve a jövõben (ezt senki sem tudja még) a DX10.1 támogatás hiánya, ami jövõre debütál.
Egyébként gratulálok hozzá, jó kis kütyü, használd egészséggel.
[merlinw.org]
Olyan kihalt, élettelen volt az egész.
Na lecseréltem a VGA-mat is, így mostanra megújult a gépem. Mivel most volt olyan 1,7 éves, így még viszonylag jó áron el is tudtam adni a cuccokat, és ugye így az új beszerzése is kedvezõbb volt.
Így szerintem készen áll ez a rendszer is, hogy az elkövetkezõ 2 évben tökéletesen kiszolgáljon engem.
A Crysis Warhead -et úgy viszi 1280*1024 -ben "minden csúcs" beállítással, 4x-es élsimítással, mint az álom. Ennél nagyobb gépigényre meg nem igazan van/lesz szükség egy darabig.
(valójában egy sima magyar 3.1 is jó lenne ha csak az van)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Egyszerûen csak szeretem azokat a kalandjátékokat amelyeknek vagy nagyon jó grafja van vagy nagyon jó története vagy mindkettõ😊
A "The Moment of Silence" mennyire jó játék? Elkezdtem vele játszani csak abbamaradt.
Ja, MerlinW, gépvásárlás valszeg lesz idén, csak még ügyek vannak, meg elcsesztem én is egy-két dolgot😛
Én inkább rpg fan vagyok, mivel azokban megvan a kellõ akció/sztori keverék. A kalandjátékokat én a gyönyörû grafikájuk és érdekes történetük miatt kedveltem meg, azután kezdtem el érdeklõdni irántuk.
Persze eddig kevés került a kezembe szóval lenne mit bepótolni, de azokból is inkább olyat keresgélek ami témában jobban közelebb áll hozzám.
Mean Street, Martian Memorandum, Under a Killing Moon, Pandora Directive, Overseer.
Általában jellemzõ volt rájuk, hogy technikailag nagyon megelõzték a korukat. Pl. Mean Street (1989), 256 színû VGA grafika, digitalizált zene és hangok (akkoriban még egy CGA/EGA PC is egy vagyonba került), vagy az Overseer (1997) egyike a legelsõ DVD-s játékoknak és már használta az AGP-s videókártyákat is. Kár hogy megszûnt a sorozat, nagyon bírtam(bírom) a fõszereplõ figurát...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

most próbáltam ki VmWare-es XP-men és semmi gondja nincs. épp a te install-vista batodat😄
[merlinw.org]
Under a Killing Moon
The Pandora Directive
Mission Critical
[merlinw.org]
@echo off
md "%USERPROFILE%\Application Data\ScummVM\"
copy "scummvm.ini" "%USERPROFILE%\Application Data\ScummVM\"
Vista-n meg így:
@echo off
md "%APPDATA%\ScummVM\"
copy "scummvm.ini" "%APPDATA%\ScummVM\"
[merlinw.org]
2. Dicséretes, hogy délceg kovag módjára védelmezed a Vistát, de úgy teszel, mintha az XP nem lenne sokkal elterjedtebb, vagy legalábbis nem elégítené ki a többség igényeit. Pedig ez a kettõnk preferenciájától függetlenül így van.
3. Nem kötözködésnek szántam, csak adalék gynaánt jegyeztem meg, hátha másnak még egy bizonyos szituációban jól jöhet. Például ha egy bizonyos oprendszeren bugzik a ScummVM.
ScummVM-et összerakom, kipofozom, aztán töltöm is fel. Szerintem legkésõbb hétfõ reggelre fent lesz a helyén.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nos tehát egy installer😄
@echo off
md %APPDATA%\ScummVM
copy scummvm.ini %APPDATA%\ScummVM /Y
Mikor jutunk hozzá a G75-ös packhoz?(nem siettet, csak érdeklõdik😄)
a scummvm.ini telepítésére meg kéne valami script. mondjuk egy bat file akár.
csak nem értek annyira a windowhoz sajnos...
c:\Documents and Settings\<felhasználónév>\Application Data\ScummVM\
hogy lehet erre hivatkozni?
vannak valami ilyenek... %systempath% vagy valami ehhez hasonló... Windows mappára, meg a Program files-ra tuti... biztos van erre is.. ehhh.. ha legalább 1 az eszembe jutna, rágoogliznék😄
ad2: ki használ már XP-t? közel 9 éves oprendszer😄 Vistában meg egyáltalán nincs fullscreen dosemu. ergo: marad ott is a dosbox, vagy már a scummvm is
ad3: a scummvm ezer más dologra is jó. pl screenshotok készítése, linuxon futtatás, grafikai scalerek használata(nyami😄) meg ugye Merlin scumm-pack-et készyt, amibe ez belefér... miért ne akkor?
[merlinw.org]
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
-szép.. remélem hamar elérhetõ lesz😄. A mappát amit feltettem törölheted, ha gondolod.(experimental kivételével) futurewarst majd megnézem
-experimental mappa cuccait egyenlõre ne tedd a packba. Lehet vele elbabrálni, de még nem igazán játszhatóak. Azért tettem fel, mert ezek lesznek majd támogatottak késõbb.
-ha megvan a pack(ami kb egész teljesnek kezd már kinézni) megoszthatom másokkal? (netalán torrent?)
Ja meg egy érdekesség. Van még egy játék, amit fejlesztenek kompatibilitási ügyben. A Grim Fandango!!! Juhé!!! Egyik nagy kedvenc.
A 3D mozgató engine-t egyenlõre "Residual" kódnév alatt csinálják, kipróbálható verzió van, meg is néztem. Az intro lefut a mozgások rendben. Bár nekem az elsõ tárgyhasználat után fagyott, de bizkodom.
Arról már nem is beszélve, hogy ha Grim Fandango van, akkor Monkey4 is lesz.(ugyanaz az engine asszem).
a trailer és a teszt alapján én ki fogom próbálni😉
[merlinw.org]
Size: DVD5, 1.22 GB (1,310,547,982 bytes)
Genre: Action
Protection: None
File names: pro-thbtht.rxx
Release name: Rhiannon_Curse_of_the_Four_Branches-PROCYON
Size: DVD5, 1.02 GB (1,098,517,715 bytes)
Genre: Adventure
Protection: None
File names: pro-r.rxx
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindkettõ elférne a polcunkon, egyenként alig több, mint 1 GB...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.