33675
-
#27860 "mintha annyi idióta nő létezne a világon, hogy csak a jól kinéző autókra buknának"
És még több:D Ha tudnád mik és kik vannak ezekben a körökben:D pár hengerrel és lóerővel annyit szexelsz egy ilyen találkozó közben/után amennyit akarsz:) Más világ. Külföldön még durvább a helyzet, főleg USA-ban. -
#27859 Hm, elég sokáig bírta... :) -
#27858 Kikerült a netre a Drakula origin magyar nyelvi fileja. Ha érdekel benneteket, akkor felteszem a polcra. -
#27857 Ha rajtam múlna... :) -
#27856 Nembaj... vessenek magukra az sg-s srácok, hogy nem adják ingyen a szerkesztés lehetőségét. Így majd jól telefloodolod (szép magyar szó) az oldalt. :D -
#27855 Valakinek nincs már meg a Still Life 2 - igaz, még csak német nyelvű verziója?
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy milyen kiterjesztése van a strings (vagy valami hasonló) fájlnak?
-
#27854 Most látom, az első is jó lett volna :)
-
#27852 Elhiszem.
Ugyanakkor, nekem a valós és a filmes párhuzamból is elegem van.
Értsd: mintha annyi idióta nő létezne a világon, hogy csak a jól kinéző autókra buknának, és úgy, ahogy pl. a FaF-ban is látni... na, ez a szánalom.
Az autókért bármikor kimennék egy ilyen találkára, de a rajtuk vonagló khm, nők miatt nem.
Olyan csömöröm van a nyílt erotizálástól, hogy csak na...
Manapság már a fogkrémet is kibuggyanó keblű nőcik ajánlják. [Tudom, és tanultam: szimpla marketing, és épp ezért van elegem ebből.]
Pedig pl. egy [URL=http://www.porsche.com/]Porsche önmagát is el tudja adni... a videókat kell csak megnézni. -
#27851 Sajnos eddig a "sorozat" egyik része sem jött be túlságosan. Mindig van valami remény, ami gyorsan szertefoszlik...
"Ráadásul: tele van már a hátam azzal, hogy "jó csajok, jó verdák, sebesség, nitró"..." - mondjuk ez előre borítékolható volt. ;) Aztán már csak megítélés kérdése, hogy vannak-e benne jó csajok és verdák. Az NFS játékokból is részben ezért lett elegem, mert erre lett kihelyezve a hangsúly. Az autók tuningolása, festése és színezése a játékban paraszthajszálnyivá vékonyította a különbséget egy Barbie babától. :) -
#27850 "jó csajok, jó verdák, sebesség, nitró" Filmen én is unom, de menj ki egyszer egy tuning találkozóra...:D Napokig sátorral fogsz aludni, és zavartan töprengsz majd azon, hogy a nők vagy a kocsik váltják-e ki belőled a nem mindennapi vérnyomászavart:D Adrenalinpumpa a javából:) -
#27849 A SG scriptelése a ludas... Próbáld ki te is: ne zárd le a tag-et amikor bold-ot használsz és meglátod, ez lesz az eredmény :)
A film hozza a tipikus "én vagyok a fasza csávó" vonalat:
Csak Vin Diesel miatt néztem végig.
A kötelező sllangok megvoltak benne, amitől már hányok.
Az, hogy a kiccsávót szétveri - de szó szerint - Dominic (Vin D.) és a srácnak csak egy apró sebecske van a jobb halántéka felett... szánalom a köbön...
A kötelező "összejövös" részt meg átugrattam. Tippelhettek, kik jönnek össze újra...
Részemről a film: 2/10
Ráadásul: tele van már a hátam azzal, hogy "jó csajok, jó verdák, sebesség, nitró"...
-
#27848 Az alsó sort nem kellett volna kivastagítanod. :D
Amúgy milyen volt a film? Ma be volt szúrva a filmbuzi blogon egy videó Vin Diesel szinészi képességeiről. Jót röhögtem rajta.. ;) -
#27847 Csak tágul és tágul az ismereteim köre... akár az Univerzum, csak nem fénysebességgel :)))
Köszönöm!
-
#27846 Vagy Ctrl++, Ctrl+-
Egyébként Firefox - nézet menü/nagyítás
IE5 óta benne van:D -
#27845 Kötelező olvasmányok - miután Linux és Win ég és föld -:
Linux alapok
Általános Linux ismeretek
Ubuntu dokumentációk
Ubuntu fórum -
#27844 [b]Taky[/bg: Te is Isten vagy. Megérkezett a csomag.
Nos, most még warezelt filmet nézek [Fast and Furious 2009] és délután belevetem magam a Linuxozásba - Marika néni nagy örömére :) -
#27843 Ezt a trükköt én sem ismertem. Köszönet érte! -
#27842 Én csak annyira, hogy a Magyar Postának köszönhetően már nem egy csomag tűnt el a nevemre címezve. Ugyanis, mint kiderült, ha "csak" ajánlva küldenek csomagot, akkor nem kell, hogy a postás a kezdedbe adja. Ha ő úgy találja, hogy zárt a levélszekrényed, akkor bele is dobhatja, és csak annyit ír be a kis naplójába, hogy "levélszekrénybe kézbesítve". Persze az nem érdekli, hogy a küldemény kilóg-e a ládából, és hogy így azt bárki el is viheti... (a blogomban már kimérgelődtem magam miatta). -
#27841 Isten vagy! Köszönöm szépen!
-
#27840 Nyomva tartod a CTRL-t és felfele tekered az egér görgőjét. Próbáld ki hátha segít. -
#27839 Srácok! Hogy tudom egy 16:10-es (1680*1050) monitoron kitöltetni a teljes képfelületet egy-egy weboldallal?
Most, minden buhera nélkül így néz ki...
Firefox-ban néztem, nem találtam semmit. Ráadásul, Marika néninek már átállítottam a betűméreteket stb. de még így se jó neki.
Segítenétek?
[WindowsBlinds van az XP-n, nem Vista a gépen :)] -
#27838 Köszi!
Ezt a vizuális effektek menüpontot sosem találtam volna meg. -
Tomsess #27837 Kellemes húsvéti ünnepeket a TLJ közösségnek! -
#27836 Már újraraktam a gépet. De ez a bibi itt a GoW -nál jött elő.
Ha simán felrakom nincs gond, csak ugye nem eredeti, és nem indul.
Ha crack -elem, akkor jön a lenti baj. A gamecopyworld Gears of War v1.2 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE csinálja ezt, ha bemásolom.
Az 1.0-át alapból vírusnak látja a norton. :( W32.Spybot.Worm.
-
#27835 Én 2x végignyomtam - eredetim van + biztonsági törés (lengyel), hogy ép maradjon a lemez.
Semmi gondom nem volt vele.
A vírusod miatt:
Ha két géped van és akad egy elég nagy, nem használt vinyód, akkor mindenképp tedd át a fontos anyagaidat a nem használt vinyóra.
A vírusos gépnek totál legyalulás.
A vírusos állományokat tartalmazó anyagot ne tedd a 2. jó gépbe!
A volt vírusos gépet rakd újra, tégy fel rá vagy 3-4 védő progit, és ezután tedd be a vélhetőleg vírusos állományaidat tartalmazó lemezedet és 1 nap alatt leszednek róla mindent a progik :)
-
#27834 Valaki játszik közületek Gears of War -al?
Még mindig a vírus miatt szívok. Letöröltem a GoW-t. Most felrakom és amikor okosságot áthelyezve elindítom, akkor a norton rögtön tiltja. Feljön vagy 8 ablakban az explorer ahol megnyitna valami weblapot és közben kiírja, hogy menti, vagy megnyitja a launch.cab -ot. És karanténba rakja a launch.exe -t.
Nekem eddig is ez volt fent, amit most felraktam, akkor most hogyhogy vírusos egy kiírt dvd, ami eddig nem?
És így ugye nem indul el a játék. Valami nagy turpisság lehet a dolog mögött, csak nem értem mi. -
#27833 menjél ám a tudodhová
(személyesen linuxot vinni imykének:D) -
#27832 látod, ha GLS-el küldted volna...:D -
#27831 akkor kedd:) -
#27830 Igen, így aztán, kedd legelőbb, ha nem tetszik meg nekik a csomag... :)(
-
#27829 Hétvégén nincs posta. Hétfőn sincs szerintem az ünnep miatt. -
#27828 elsőbbségi: másnapra garantáltan megérkezik.
node az a másnap sajnos attól tartok általában inkább következő munkanap, szombat, vasánap, meg most hétfő meg sajnos nemtom az-e.
postaügyben ki járatos? -
#27827 Vidéken más az élet... ide valószínűleg, csak jövő szerdán érkezik... mert nem jött meg.
Tudod, az a "mozgó posta" van: zöld kis autó, bicikli hátul, bicaj ki, és nyakába veszi a falut.
Na, ilyen szolgáltatással nem hiszem, hogy XXI. századinak nevezhetjük ezt az országot.
-
#27826 majd szólj, ha megérkezett.
elsőbbségivel adtam fel, elvileg ma meg kéne kapnod, de nemtom van-e szombaton postaXD
amúgy megy pattogtatós tasakban van, szerintem nem lesz gondja. -
#27825 Most nézem, hogy már VMWare is DX9c-s -
#27824 Bocs, hogy elvittem erősen Linux irányba a topikot... :)
[Igaz, jelen volt az elmúlt évek alatt is, de ahogy elnézem, most elszabadultak a @#³$ߤ-okkal operálók :)]
Meg legalább pörgünk!
Taky: megköszöntem már a fáradozásod? KÖSZÖNÖM! Remélem, épségben megérkezik a lemez.
Aztán bombázom a topikot, a Linux-ban jártasakat :)
-
#27823 Ha megfelelő a videókártyád, akkor igen, be van kapcsolva, de csak normal módban. Azaz nincs kocka, stb, csak az áttetsző fejlécek, animált menük, stb.
Ki/bekapcsolás/módosítás: rendszer/beállítások/megjelenés/vizuális effektek
vagy konzolban kikapcs: metacity replace &
Compiz konfig: rendszer/beállítások/CompizConfig Settings Manager (ha nincs ott, akkor telepíteni kell a compizconfig-settings-manager csomagot) -
#27822 MerlinW: Egy láma kérdés. Ez a Compiz alapból be van kapcsolva Ubuntu telepítés után? Mert én még sosem próbáltam és ha be van kapcsolva, akkor gyorsan ki is kapcsolnám, de fogalmam sincs hol kell ezt megtennem. Végigböngésztem a teljes Rendszer menü összes beállítási lehetőségét, de sehol nem találtam utalást Compiz ki/be kapcsolására. -
#27821 Azért a Virtualbox védelmében elmondanám, hogy a winXP gyorsabb alatta mint a VMware-n. Feltétlenül próbáld ki, mert hihetetlen gyorsan indul el alatta a WinXP, jóval gyorsabban, mint az ugyanezen a gépen, de másik partíción fent levő xp.
A stabilitásban viszont igazad van. A win7-et (64 bites verzió, a 32 bitest nem próbáltam, de mások szerint az szépen működik vele) nem is tudtam virtualbox alá telepíteni csak vmware alá.
Win98-at is csak Vmware alá érdemes telepíteni, mert annak van saját video drivere így nem kell a 16 színnel szenvedni és a régebbi játékok is tökéletesen futnak vmware+win98 kombóban. -
#27820 azt nem csodálom, h te nem nézted, mert linuxos változat nincs belőle. (többek között ezért nem néztem én se... nem mintha linuxos lennék, de egy ilyen program legyen már multiplatform:D)