33675
-
#27739 A szcinetológiáról volt egy nagyon ütős South Park rész, azt lessétek meg.
http://sp.hof.hu
9.évad 12. rész
Ingyenes reg után letölthető -
#27738 Azért számomra nem teljesen világos mi is volt ezzel a célod.
-
#27737 es nem csipogott virusirto, h virusos a cucc?
-
#27736 Idegességemben letöltöttem valami oldalról egy NIS -crack -et. Amikor nincs is törése, csak trial resete. És annyira idióta voltam, hogy mindezek ellenére elindítottam. -
#27735 ijj, honnan szoptad be ezt a virust? -
#27734 Hát most már biztos leformatálom. Csak azt nem tudom ,hogy hogyan oldajam meg, hogy ne legyen újra vírusos, mert ugye fizikailag 1 hdd-ről van szó.
Itt formatálom c -t, de attól a d, e meghajtóról újra vírusos lehet.
Vista alatt a NIS09-nem talált semmit a fertőzött vinyón, az ESS4 meg a lentieket. Szóval valami nem stimmelhet. Hogy menjek biztosra, hogy tuti ne fertőződjön meg a frissen telepített rendszerem?
Mert ha a másig gépen formatálom a fertőzött hdd c meghajtóját és a maradék 2 partítión keresem a vírust, a fentiek miatt akkor se lehetek benne biztos, hogy ha az nem is talál semmit, akkor az tiszta is.
Mondjuk én voltam a hülye, amikor egy kitudja milyen forrásból származó NIS09 crack -et lefuttattam. :( -
#27733 Hát ebből format c lesz. :( -
#27732 A komplett lista (vírusos fájl) az ez:
c:\windows\system32\kernel32.dll
c:\windows\system32\rr.exe
c:\windows\system32\vv.exe
c:\windows\system32\uwdf.exe
c:\windows\system32\Packer.dll
c:\windows\Installer\itt valami rohadt hosszú nevű akármi
c:\Program Files\Windows Media Player\wmdbexport.exe
Ezeket törölhetem? A kernel32-t Merlin -ét beraktam. -
#27731 ESTI MESE FELNŐTTEKNEK
(nem sex-téma) -
#27730 Gondolom azért tiltotta le magát, mert lejárt a "szavatossági" idő. Újra lehet azt rakni, csak ki kell pucolni a registry-ből.
Szívás ez a vírus, én pl. soha nem próbálom leírtani, ha valami vírusos, inkább törlöm a file-t fenébe. -
#27729 De a védett mappában is annyi a mérete.
Most másig gépről vagyok (OP: Vista). Ebbe beleraktam a fertőzött vinyót és keresek. Mert az ezen lévő NIS is tisztnak látta, pedig tuti nem az, így most eset smart security-el kerestetem.
Még c: -n jár, de lassa nelkezsni keresni a másik vinyód a dolgokat. -
#27728 [bővítettem az előző hsz-t:)]
Valszeg a vírus mérete a különbség. Egyébként friss márciusi frissítésű XP-m van. -
#27727 Köszi. Érdekes az enyém mérete: 1 008 128 a vírusos és a védett mappában is, a tiéd meg 989 696. Vajon miért? -
#27726 Azért elküldtem az enyémet is. Felülírni livecd-ről vagy másik OS-ről írd. Egyrészt mert futásidőben úgysem tudod, másrészt meg esélyes, hogy másoláskor azt is megfertőzöd. -
#27725 Köszi, tényleg abban egy 2008-as dátumú fájl van. Megpróbálom. -
#27724 angol XP-m van de nem hiszem, hogy bármi köze lenne a kernelnek a lokalizációhoz. -
#27723 \WINDOWS\system32\dllcache -ben van róla biztonsági mentés. Általában vírusmentes, mert védett mappa. -
#27722 PM-ben küldjön már valaki egy magyar XP-s kernel32.dll -t légyszi! -
#27721 Az mennyire jó hír, ha a c:\windows\system32\kernel32.dll -em is vírusos, ami nem törölhető, mert rendszerindító fájl?
Most megszopattam magamat rendesen. :( -
csgj #27720 Még mindig újraindul a gép (egy-kétszer volt csak elsőre szerencsém)... Nagyon gyakran. A végén még tényleg tápvásárlás lesz... De meg kéne róla győződni, hogy biztosan ez e a baj. -
#27719 Mert az eddigi NIS08 letiltotta magát és nem lehetett újrarakni.
Ezért felraktam a NIS09-et, hát ez meg ennyit bírt.
Nem akartam én cserélni, csak muszáj volt. -
#27718 Nem is tudtam, hogy megjelent a Simon the Sorcerer 5. -
#27717 Könyvtárban NOD32 is és AVAST Home is van - nuku vírus. Pedig én töltök crackelt cuccokat is, ám, amikor olyat találnak, le se jönnek a cuccok, szakad a kapcsolat az oldallal.
-
#27716 Én meg csak a Vista alap tűzfalát használom vírusirtó nélkül és nem volt vírusom még Vistán. -
#27715 Nem értem miért variáltál, miért nem volt jó amit eddig használtál?
XP-s gépeimen még mindig Norton 2005-öt használok és teljesen jól működnek. A Vista-s gépemen Norton 360-t használok, ez is jól véd, bár ezzel már vannak gondok, ugyanis nagyon öntörvényű, hiába állítgatom, akkor is azt csinálja, amit "ő" elgondolt... :D -
Zóanagyvarázsló #27714 Pedig léteznek elég kifejezetten jó ingyenes tűzfalak, vírusirtók is. Én Comodót, illetve Avira AntiVir Personalt használok. Mondjuk pár hónapja sipákolt valamire, amit nem sikerült leirtani, csak azt tudtam tenni, hogy másik rendszer alól belépve manuálisan töröltem a megtámadott rendszerfájlt, majd pótoltam egy tiszta másikkal -
#27713 Hát tegnap nagyon beszoptam, vírusos is lett a gépem. Indulásnál már olyat indít, amit nem kellene, daemon meg nem is indul el, Firefox meg indításnál 10 ablakkal jön fel, hogy milyen hamis weblapot akar megnyitni. És valami jó kis heurisztikus vírust talál a kereső, de leszedni nem tudtam. Ezt valami magas kockázatúnak értékeli. Eléggé félek, nem akarok adatvesztést. Szerintetek ezt le lehet irtani?
Egy másik gépre megpróbálnám berakni, és onnan irtani a vírust. (Bár így meg lehet megfertőzöm azt is?)
Még sose volt vírusom. Eddig. Kellett nekem vírusirtóhoz felrakni valami kitudja milyen crack-et.
-
#27712 Most nézem, hogy tárgytalan a felajánlásom.
Köszönjük! A Wallace-ra kiváncsi vagyok. -
#27711 Tényleg csalódás volt a játék.Nagyon gagyi, ezért nem is ajánlottam (fel) senkinek. Gondoltam előbb kipróbálom. Túl nagy volt a beharangozás.Azért szóljon, aki mégis belenézne. -
#27710 Eset Smart Security 4
pc-s ujsagban levo kodok allitolag jok hozza, de lehet, h csak az ESS3-hoz
dícsérgetik, bár én router tűzfalat használok + NOD32 + S&D tea timer -
#27709 ESS 4?
-
Tomsess #27708 Köszönet érte!
A The Path-ot én is kipróbáltam. Elég sokat rohangáltam az erdőben. De valahogy nagyon lassú nekem, mármint javítottam a hibát az indítással, de még úgy is, néhol lassú és nemtom. Szokni kell. Majd egyszer nekivágok, de nekem úgy tűnik, hogy meg lehet unni. Viszont hangulata az nagyon van. Főleg a farkassal a temetőben mikor elvörösödik minden. Meg az a hörgés, ott még paráztam is, hogy mi lesz :) -
#27707 Nem tudtok valami jó tűzfal/vírusirtó progit. At új NIS-t nem tudom használni, nincs rendes okosság hozzá és naponta telepíteni elég macerás. :( Pedig nagyon jó a progi. -
#27706 Én próbáltam a The Path-et... nagyon beteg :)))
Ja, és ha eleget teszel a játék felszólításszerű szlogenjének (Ne térj le az útról), akkor a nagymama házába érve (mama az ágyban farkas mellette) végetér a játék :))))
Gyűjtögetni lehet valami ragyogó virágot benne, szellem alakok sétafikálnak, a teljes játékra kompontált folytonos 1 szám borzalmas és mégis jó...
Azért abba tudtam hagyni a játékot.
-
#27705 (Elő-)Húsvétra 2 kalandjáték kerül fel a polcra:
150_The_Path
151_Wallace_and_Gromit_EP1
Az előbbi egy elég avantgarde kalandjáték a 'Piroska és a Farkas'-ból készítettek egy horror játékot, ahol tulajdonképpen semmi megkötés nincs, csak a játékosra van bízva, hogy viszi végig a játékot (sajnos még nem próbáltam, de érdekes lehet). -
#27704 [Nem is hurrázva írtam. Csak bedöftem, mert az utóbbi időben S&M-téma forgott.] -
#27703 Ez már nagyjából egy éve ilyen státuszban van. -
#27702 Sam & Max - Abe Lincoln Must Die 1.0
Licensz: Freeware
Operációs rendszer: Win 98/ME/2000/XP/Vista
Méret: 82.3MB
-
csgj #27701 Ma semmi gond nem volt, nem indult újra egyszer sem. (kétszer kapcsoltam be a gépet, tegnap már az elsőnél is gondja lett volna -.-)
A másik hiba még megvan... A CCC-s. De ha nemsokára kijön egy új driver, akkor sztem megvárom azt. Nincs kedvem ma ilyennel vacakolni. Tudok gamelni, meg minden más tökéletesen működik :P Majd talán holnap birizgálom...
Btw, mindenkinek köszi a tippeket! -
#27700 Vágom én. mi másra cserélnéd? XD
amit érdemes lenne tudni
mennyire pontosan a 9.3-as driver után jött ki a hiba? órákkal? mert akkor lehet driverhiba is.
próbálj meg mondom régebbi drivert használni, olyat, ami eddig működött. és ha most azzal is szar, akkor tényleg hardware-gond lesz. nem jelentem ki egyenesen, h táp.. mert sokminden lehet.. de valószínű, h az.