25353
Whistler - Windows XP
-
#4258 FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
Bár nemtom jó-e, nekem még egyszer sem kért kódot. -
#4257 nekem nem új kell, hanem az amivel instaláltam az xp-met... -
#4256 Itt nézd meg! -
#4255 megrágta a kutya... :) -
#4254 megrágta kutya... :) -
mrzool #4253 Attól függően, hogy dobozos vagy OEM-ed van, megnézed a termék dobozán / fóliáján. -
#4252 hogy szerzem meg azt a keyt, amivel instaláltam az xp-met? -
mrzool #4251 Szerezz egy w98 bootlemezt, és használd azt - azon van cd-rom driver. -
#4249 Nem lehet az, hogy a win95-ös bootlemezedel van a hiba? Gondolok itt arra, hogy a az autoexec.bat-ban és a config.sys-ben be vannak állítva a cd-rom istall driverjei? Meg a driverek rajta vannak a kislemezen? :O Ezt nézd majd meg! Ha nem tudod, hogy milyen cd rom driver kelll, akkor lesd el egy win98-as bootlemezrő, azon hogy van megcsinálva. Ugyanis, a win98/ME-s bootlemezek úgy vannak már megcsinálva, hogy mindenfajta cd-rom drivert elindít, és íg biztos, hogy lesz cd-romod. -
#4247 Most indult el a telepítő az indítása után kb 10 percel, akkor ez mitől lehet? -
#4246 Létezhet az hogy egy programot (ArchiCAD)nem tudok feltelepíteni, a gépen lévő XP-s hotfixek, gyorsjavítások (SP1) miatt? A program tuti jó több forrásból is próbáltam, eddíg tökéletesen ment, a legutolsó reinstallom óta van csak fent SP1, előtte nélküle ment. -
mrzool #4245 Jump to #4234 :) -
#4244 Sehogy:)
AZ XP-telepítő lemezéről kell bootolni -
mrzool #4243 Aha, és hogyan fogja látni a bootfloppy az NTFS köteteket? -
#4242 De van egy másik vinyóm, azon meg csak az xp-nek van külön partíció. -
#4241 ja. úgy stimm :) -
#4240 Csak filmek vannak rajta :) -
#4239 szvsz azt már célszerű particionálni,a könnyű eligazodás, meg talán a brutál töredezettség elkerülése végett..vagy nem? -
#4238 Nekem egybe van 120 GB, naés??? -
#4237 40gigás még mehet egyben? -
#4236 beraksz mondjuk a boot floppyt, amelyiken van rencer + fdisk+ format.com .
aztán ügyesen tovább... -
mrzool #4234 Persze hogy nem. Indíts egy recovery konzolt a telepítőcd-ről, aztán onnan. -
mrzool #4232 A format c: miért nem jó? -
#4230 Partition Magic nevű progi kell neked. De 40 gigás nál nagyobb vinyót szerintem nem célszerű egyben hagyni. -
#4228 nekem nincs:) -
#4227 #4215-re esetleg valami ötlet? -
#4226 miiseztmondtuk de látod -
#4225 nem akarás kérdése a formázás, meg kell csinálni egyszer normálisan -
#4224 na várj ez nem oldja meg a mostani problémáját, csak a jövendőbelit
illetve megoldaná de nem akar formázni :-)
szóval szvsz, szedje le az norton-t futassa az optimizert és utánna az általam ajánlott két programot esetleg az ie-t
bár sztem úgyis formázás lesz ebből -
#4223 Szerintem mentsd le a fontos cuccokat a c partícióról, töltsd le a norton systemworks 2003-at, írd ki cd-re, tedd be az xp telepítő lemezét, csinálj egy restartot, válaszd azt, hogy a cd-ről bootoljon a gép, és ott a menüben válaszd a c: formázását aztán telepítés, ha felment az xp haladj el a windows update-re és frissítsd a windows-t, állíts be mindent, tedd fel a systemworksöt és indítsd el a norton ghostot, megkérdezi, hogy melyik partícióról akarsz másolatot csinálni, melyik partícióra akarod menteni és mindent megcsinál. -
#4222 nő?
nem tom mit csináljak. kihúztam a netet is, akkó se települt.
NU Optimizer ez milyen progi, mirte szolgál? -
#4221 te nő vagy? P
hárman mondjuk ugyanazt ami itt az sg-n naon nagy szó ám de te csakazértis :-)
szvsz jobban jársz ha kitisztitod amennyire lehet
pl NU Optimizerrel is megnézetheted PŐ -
#4220 vagy cd-re term. -
#4219 tulajdonképpen egy merevlemez-mentés cakkumpack bitröl bitre
nem kell telepítgetni, hanem felrakod egyszer rendesen és mielőtt teleszemeteled elmented egy másik particióra vagy vinyóra.
Akinek kb 50 gépen kell xp-t telepítenie garantáltan ismeri, a mérettöl függően kb 15-20 perc alatt visszarakható
tulképp egyfajta klónozás -
#4218 Köszi a forumbeli hozzászólást az xp problémámhoz, de sajna ezt akartam csinálni és nem jelenik meg nekem a security része a menükne. A customize az utolsó.
Nincs véletlenül icq-d vagy nemvagy fent irc-n valahol?
Köszi
ZoRaL
-
#4217 1 próbát megér -
#4216 nem vágom mi az a ghost -
#4215 Azt nem tudjátok, hogy mért van az, h. amikor beteszem a 2.0-s pendrivomat, az XP kiirja, h. "nagy sebességű meghajtó van csatlakoztatva nem nagy seb.-ű hubba", amikor az alaplap driverei telepitve vannak(legujabb Via Driver is), és a Device Managerbe is 2.0-s hubok vannak feltüntetve. Biztos, h. jóba dugtam bele, mivel az alaplapon(Asus A7V333) 2db 1.1-es és 2db 2.0-s csati van. Mi lehet a gáz? -
#4214 it's right -
#4213 de de ennek így semmi értelme
kb olyan mintha felraknál egy 6-os IE-t lefutattnál egy regclean-t ad-aware-t és spy-bot-ot.
Nem azzal többet érnél :-)