182151
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#1016 speed: divatemberek mindig is voltak, lesznek, Mika pünkösdi királysága idején mindenki Mikafan volt, most mindenki Schumifan.
Ha akarod, átállok hozzád, szeretek a többséggel vitatkozni. -
#1015 azéregészjóarcvagy -
speed #1014 tobben is csak meg nem jottek vissza;)
azert latom izzik mar a hangulat, csak nehogy az legyen, hogy 15 verovodassal kelljen vitatkoznom 1edul... -
#1013 cigánybútor-:) -
#1005 :-) -et mondok mindhárom hozzászólásra. Vörösök rulez. -
#1003 Bocsesz, nem tudtam, hogy ki fog lógni. -
#1002 Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1001 Nem mint isten, csak mint egy átlagis, csendes mezei home-user kérem, hogy a csodás feelinget, ami ezt a topicot jellemezte, próbáljuk feleleveníteni.
nincs ilyenekre szükség. Beszéljünk értelmesen.
PLZ.
Tök érdekes, hogy a főoldalon 999 van kiírva a hozzászólások számánál, itt benn pedig diegho már le is lőtte az 1000-est.
Akkor is enyém az 1000-edik!
Láttátok az új kocsikat? Mind mafla jó... meg érdekes figyelni a Nemzeti Sport tudósításait, rengeteg újonc van.
Na éljen az új szezon, ébredj F1-topic!
Hajrá vörösök! ( kommunisták, Ferrari :-)) ) -
diegho™ #1000 Azért nagyot néztem, amikor a muksikám lazán futkorászott a pályán. A monte carlo rallys esetet nem láttam, de hallottam, hogy valami faszok miatt törölni kellett az egyik etapot. -
speed #999 naja vegulis nem a sport hibaja, hogy ilyenek maszkalnak az utcan -
speed #998 te a pokemonbol szabadultal? -
diegho™ #997 Azért a Hockemheim-i rohangáló emberke sem volt rossz! -
#996 Te aztán jól visszaolvastál. -
speed #993 1 regebbi, szurkoloi viselkedest meltato hozzaszolashoz raknam hozza, amit a monte carlo rallyrol olvastam
eszerint mas nemzetisegeknek "szurkolok" beugraltak mcrae ele a palyara, es akadalyoztak a tovabbhaladasban, ami miatt a gyorsasagit torolni kellett
epp itt az ideje, hogy 1 kis kulturalt forma1et is lassunk;) -
#981 Ne feszítsd túl a húrt! -
speed #980 ajaj ROB felfedezte ezt a topicot;)) -
ROB #979 Brümmmmmm brrrrűűűűűűűűűűűűűűűűűűűmbrűűűűűűűűűűűm
nyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk
hova tűnt a bemondó? -
#977 Azért ölülünk, hogy ideírtad, legalább ezt is ismerjük. -
speed #975 ausztraliaban lesz - vasarnap hajnal 5kor kozep europai ido szerint. na? na? -
speed #973 03.02 asszem. Megint hajnalig bulizas utani tepes;) -
#970 Na, ezt most mire mondod? -
#968 Adjon isten öreganyám! -
speed #967 szerencsed;) -
#966 Én bírom a hondát is, meg jaq-ot is. -
speed #965 A Honda komolyan gondolja, hogy futamot akar nyerni. Jaq pedig +teszi nekik ezt a szivesseget;)