• (ex)Cat
    #1211
    Ne kezdjétek már ezt az anyázós stílust megint!

    BaLee! Mondd, akkor is sírnál ha most a McLaren-ek lennének emgint döntő fölényben? Ugye hogy nem. te is csak elfogult vagy a kedvenc csapatoddal szemben,c sak úgy, mint pl. én a Ferrarival kapcs. Akkor miért veted ezt más szemére??

    Egyébként ha olvastad, nem a Ferrarik voltak annyi nagyon jók és a többiek annyira gyengék, (kivéve talán Verstappent, aki azért nem adta annyira könnyen a helyét) hanem a Ferrarikon kívül mindenki más rendes esőgumkkal ment, míg a ők azzal a fene tudja milyen típisú, lényeg, hogy vegyes időjáráshoz jó gumikkal mentek. Ezért tudtak annyilva gyorsabbak lenni a már száradó aszfalton.

    És hogy nem volt izgalmas verseny? hmmm.. sajnálom ha te így látod. (Habár sejtem az okát) de azt gyanítom, másként látnád és magyaráznád ezt is ha a McLarenek mentek volna úgy át az előttük levőkön mint a Ferrari tette.

    Szerintem nem kellene azt a tavalyi évelőzését emlegetni örökké. Hakkinen tavaly is elég bénán kezdte, aztán jobban összejött neki a dolog. Akár mit is mondassz, itt ma nem igazán villantotta meg magát. Csak elengedett mindenkit, mégcsaka zons eme rőlködött hogy a pozicióját tartsa. Amit művelt, az kb. azzal volt nekem hsanolatos, mint amit Frentzen is csinál néha, hogy csak autózgat és kivár, majd csak kiesnek előle.

    És hidd el nekem, tök mindegy, hogy tavaly évelőzött. Ha ezt nem teszi meg folyamatosan,a kkor az egy egyszeri - kétségkívül nagyon szép - megmozdulás volt.

    És hogy nem tudta megelőzni Verstappent, az akkor is az ő hibája(?), gyengesége. Vagy legalábbis az autóé. De ez akkor is ígyv an, hiába magyarázol bele bármit is.

    Megértem a csalódottságod. De veled ellentétben én megértem azt is, ha valaki örül annak ha a a kedvence jó helyen végez. Én spec annak örülök ha ez a Ferrari. De meg tudom éteni és nem balámolm mások örömét, mert ez.. hmmm.. nem minősítem.

    Szóval BaLee.. ne aggódj. Lesznek még versenyek (sajnos :-) ) McLaren győzelemmel. Majd akkor vigyorogni fogsz szorgosan! :-))

    Egybéként meg remélem, a BMW is ott lesz a top-on lassan, így tényleg izgalmasabba válik az évad.

    nahh már untok látom. :-)