• (ex)Cat
    #1222
    Master! Szerintem Barrichello nem átlagos pilóta. Ha visszarémlik még neked mielőtt a F.hoz került, előtte is voltak elég szép eredményei egy igen gyengécske autóban. Ha így nézed, D.C. is átlagos pilóta, sőt Hakkinen is. Hiszen a jól teljesítő McLaren-t be tudták hozni az 1-3. helyek egyikére. Most meg... hmmm.. vagy ez csak kimondottan a Ferrarira érvényesíthető elmélet?

    A kilökésekkel egyetértek különben :-) de ez is benne van a pakliban, mint azt már tapasztaltuk a versenyek során. Ezzel együtt nem bánnám ha nem válna általánossá.

    Egyébként meg, hogy BaLee miről beszélt, azt talán egyszer majd elmagyarázza ő maga. Ha jól rémlik azt hozta fel érvként, hogy a McLarennek 98ban volt egy jó évadja, a Ferrarinak emg ez már a második. No de nem érzitek azt, hogy a a 2. verseny után ezt még kissé korai kinyilatkoztatni?

    Azt nem vitatom egyébként, hogy a Ferrari végre tényleg jó autót hozott össze. De éna zt hiszem, akkor egyetlen McLaren-es sem sírt amikor ez 98-ban fordítva volt. Vagy tévedek? Mondta bárki is, hogy de jó lenne ha gyengébb lenne a McLaren? Ugyanmár!