182151
  • Dikkma
    Figyeljetek, én szinte semelyik hülye komcsi-zsidó-náci topciban nem vettem soha részt, és TOTÁL (használhattam volna szebb jelzőt is) nem érdekel, sem a Moderátor figyelmébe, sem a Forma 1 topciban, hogy ki komcsi-zsidó-náci, és arra szeretnélek megkérni titeket, ezeket a jelzőket ettől a perctől fogva ki se ejtsétek az Általános eszmecsere részben, mert nagyon ideges leszek. A tököm kivan már.
    Coine, vigyázz, mert elkaplak MSNen és nézegethetsz.
    Az összes komcsi-zsidó-náci meg húzzon haza Ruszkiországba/Izraelbe/Argentínába, vagy máshova, nem érdekel, de a F1 topci nem erről fog szólni, mert pipa leszek.
  • Geronimo
    inkabb jobboldali-gondolkodasu, mint begyepesedett agyu, baloldali voros toprongy.....nem? :))
  • Geronimo
    itt vagyok, mint BME-s, ha akarsz vmit, mondhatod...
  • Lteebee
    Jóvan, látom, te se vagy teljesen gyagya.

Tudod: a Citroen meg a Total olyanok, mint az édestestvérek.
  • Lteebee
    Végre!

Látod, ez megy itt újabban.

Azt nem tudom, hol vannak ilyenkor a BME-sek, hogy esetleg szóljanak valamit ehhez: "francia meg eleteben nem allitott elo semmi hasznalhatot"
  • Coine
    annyira vagyok én náci amennyire TE komcsi zsidó vagy, megfelel ???
    ezentúl ez lesz a válasz az ilyen megközelítésre.

• speed
    baszki ezt a szinvonalat gondolom nehez tartani.

najo inkabb nem nyomok semmi patetikusat. a nacik orditoznak az otthon unatkozo kisiskolask ellen (ez nem diszjunk halmaz), kurvara mind1, hogy mi a topic cime. legalabb innen kikotrod6nanak, akkor nem lepne le innen minden ertelmes arc...
  • Geronimo
    francia meg eleteben nem allitott elo semmi hasznalhatot
  • Geronimo
    minden francia egy rohadt buzi patkany, nincs kivetel...
  • Coine
    hmm, elgondolkodtató a neved...

• Coine
    te zavarsz, de nagyon...
  • Laalee
    azert van jonehany pilota aki csak a penze miatt kerult a z f1 es kocsiba, és ö nemfizetést kap hanem ö fizet... igaz ezek ne is top pilotak...
  • Lteebee
    Lehet, hogy nem érdekli, de zavarja.
    Kicsit alacsony az ingerküszöbe.
  • Bith
    "Azért abban megegyezhetünk szerintem hogy aki ott figyel az F1 mezőnyében és tud is mutatni valamit,az már TUD VALAMIT!!!"

Ezt csak annyiban egészíteném ki, hogy aki már a F1-ben egyáltalán indulhat, már az is tud valamit, mégha ott nem is igazán szerepel jól. Csak nézzük meg mondjuk a magyar Baumgartner gyereket, hogy mennyit szenved és mióta, hogy az F1-ben lehessen. Most került a Forma3000-be, utána, ha jól megy, akkor talán jöhet majd az F1. Én nagyon örülnék már végre 1 magyarnak!

A fentebb írtakból kivételt képez az a japán gyerek (Takaki, vagy Najima, vagy mittomén már melyik volt), aki csak azért volt az F1-ben mert az apja ezért fizetett egy csomót. De ez azért elég extrém kivétel :).
  • Petryx
    Megint beugrik néhány elvakúlt ágyú azt szétbombázza a nyugodt kis topicot!
    Miért jó ez?
    Nem azért vannak ezek a helyek hogy véleményet lehessen nyilvánítani?
    Miért kell anyázni, fikázni....

w!
    Mi az hogy mesterségesen nyomják előre??????
    A média nyomja nekik a pedált és rángatja a kormányt?
    Azért talán tudnak a srácok egysmást nem gondolod?
    Azért abban megegyezhetünk szerintem hogy aki ott figyel az F1 mezőnyében és tud is mutatni valamit,az már TUD VALAMIT!!!

Miért van hogy a sok elvakúlt McLarenes csak fikázni tudja Schumit???
    Ennyi az érv: Buzi,köcsög,nagyképű...
    MIRE FEL?
    Ismeri valaki személyesen?
    Melyik pilóta örűl úgy mint Schumi ha győz?
    (na jó most Hakkinen is örűlne ha végre összejönne neki egy)
    A legtöbb örökranglistán bent van az első háromban Schumi. (de inkább az élén)
    Pfff valóban semmit nem tud a srác.
    a média tette oda igaz?

Egyébként ha néhány elvakúlt Mercis nyitott szemmel járna a világban, észrevenné hogy minden sportágban (és más területeken is) azt látod-hallod többet a sajtóban aki sikeres, aki ott van a TOP-on.
    Kiről cikkezzenek? A Minardikről? Hányadik kőrben estek ki?

Ébredjünk már kicsit fel!

Na nem fárasztom magam, egyeseket tudom úgysem lehet meggyőzni. De talán őket nem is akarom!
    Lényeg a lényeg:

FERRARI FOREVER! HAJRÁ SCHUMACHER!
  • Coine
    na w, te már bizonyítottál itten, takarodj a rohadt életbe, útálod a Forma 1-et, AKKOR MEG MIT AKARSZ ITT ????
    És ez az én privát véleményem, és asszem elmondhatom, és rohadtul nem érdekel TE mit reagálsz rá, na ?

• Coine
    objektiven nézek : qrva yo pilóta, eszméletlenül vezet, 3x Vbajnok, lesz több is, ennyi!
  • Coine
    láttam már, elég régóta nézek F1-et, de nekem ez is teccet
  • Lteebee
    Nem!
    Én nem!
  • Lteebee
    Nem!
    Én nem!
  • Lteebee
    Köszi.
    Én balga! :)
  • Geronimo
    arra varhatsz meg par evet....:)
  • Tano
    Azért a szép az lett volna, ha pablo is befejezi. Két kék fehér a dobogón milyen szép is lett volna. No de majd a későbbiekben megszokhatjátok a látványt.:D

BMW rulez
  • Coine
    nem Mocro$oft, hanem Michael Schumacher :-)))

• Lteebee
    De az a vonal szaggatott.

Hogy jön ide a Microsoft?
  • Coine
    Nekem a Sumik a kedvenceim és a Ferrari, DC-t úútlálom.

• Geronimo
    a dc azer' nem a kedvenced...:).....
    Mar csak 1 gyozi es beeri a francia buzit
  • Petryx
    KIRÁLY!
    Megvan az 50.!!! futamgyőzelme Schuminak!
    Még kettő és az örök ranglistán Ő vezet!
    Na ezzel már aligha lehet vitatkozni.

Schumi-R.Schumi-Rubinho
    Kell ennél jobb befutó? ;-)

Hakkinen: NO COMMENT! Ez már kezd nevetséges lenni.
    Barichello szépen ment. Csendben oda lopakodott a 3. helyre.
    DC sem nyomta szarúl. 10sec P. után a 4. hely.
    NA DE: nem lehet megnyomni azt a kis gombocskát?
    Ilyen szinten ilyen hibát már nem kellene elkövetni!
    Trulli és Heidfeld ismét pontot szerzett!
    Gratula!

Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
  • Coine
    Naggggyon yo futam volt, nekem teccet !
    Színvonalas " taktikai és boxutcai " harc volt, de sirály volt.
    1. M. Sumi
    2. R. Sumi
    3. R. Barrichello
    4. DC
    5. Trulli

Mit mondjak ? :)
    Kedvenc testvérpárom, kedvenc csapatom, kedvenc pilótám, és ott vannak mind ! :)

• Geronimo
    Jo kis osszevissza futam eddig....
  • (ex)Cat
    Mondjuk nem tudom, hogy a szabályok mit mondanak a boxutcába való beálláskor a fehér vonalról.. kíváncsi lennék rá, hogy erre is vonatkozik-e. Tud erről valaki valamilyen infót?

Különben elképzelhetőnek tartom, hogy nem veszik olyan komolyan a dolgot, mert ugye amikor bemegy az autó a boxutcába, akkor nem akadályozhat senkit, míg kifelé, veszélyesebb az ügy, hiszen, sokkal gyorsabb autók jönnek mögötte.
    Szóval lehet, hogy valami ilyen dolog miatt nem egyformán kezelik a két vonalat.

Érdekes volt az időmérő! Ralph nagyot ment a BMW-vel. Szerintem jövőre igen nagy eséllyel ő lesz a világbajnok! (ha csak nem alkot megint valami nagyot a Ferrari és a McLaren)
    Azért Schumi se nagyon maradt el.. 1 század sec, ezt megelőzően meg valami 50valahány ezred...!! nagyon durva... tetszett amikor a két Schumacher autóját egy képre tették. Ez igazán szokássá válhatna. Érdekes volt látni.

Szerintem nagyon jó futramnak nézünk elébe. A két testvér tutira nem hagyja majd egymást. (én azért remélem, hogy Michael kerül majd ki győztesen a csatából :-) ) A két McLaren is próbálkozik majd gondolom. Most nem voltak annyira nagyon elmaradva..

• Bith
    Valaki mondja már meg, hogy miért is van most F1 futam 1 héttel az előző után? Ez a nyári szabijuk miatt lett így?
  • Coine
    igen ! elvakult vagyok :))
    akkor nem emléxek, de már úgy sem tucc változtatni, most volt az időmérő, na most meglátjuk mi lesz !
    1. R. Sumi
    2. M. Sumi (10 EZREDDEL lemaradva !!!!)
    3. DC
    4. Hakkinen
    5. Trulli

• Coine
    1ébként sztem is jobb lett volna ha nem büntetik meg...

• Coine
    Mikor nem ment be szabályosan a box-ba ??
  • Coine
    így van, ámen !
  • Dikkma
    Most nem fogok végigolvasni mindent. Itt kezdem, és kész :
    jeee Schumi a világbajnok jeeee coool
    Forza Ferrari múúúúúúúú
  • mateos
    mitszoltok az ujj Toyotàhoz ?
  • Lteebee
    A suzukira csak a buzik várnak!
  • Laalee
    ilyen erövel a suzukira is varhatunk :)