• (ex)Cat
  #1715
  Ezt olvastátok? Azért elég druva Montoyától...

  az infó a www.forma1.net -ről származik:

  Jacques Villeneuve még a pénteki sajtótájékoztatón elmondta Juan-Pablo Montoya pénteki feltartásával kapcsolatban, hogy nem először fordult elő az idény során, hogy Montoya feltartotta őt. A legutóbbi esetben végül megelőzte a kolumbiait, aki azonban hátulról hozzáért autójához. Baleset nem történt, azonban meglehet, hogy ez a "találkozás" okozta Villeneuve pár körrel később bekövetkezett csúnya balesetét.

  A pilóták megbeszélésén megpróbálták megbeszélni a történteket, de heves szócsata kerekedett. Montoya végül emelt hangon azt mondta Villeneuve-nek: "Jobb lenne, ha a magad dolgával foglalkoznál, az Én lelkiismeretemen legalább nem szárad egy emberélet, nem úgy a Tiéden!". Montoya ezzel az ausztráliai tragikus kimenetelű balesetre utalt, amikor Villeneuve autójának leszakadó kereke eltalált egy pályabírót, aki belehalt sérüléseibe. Villeneuve erre nagyon berágott, felpattant, megragadta a kolumbiai overáljának gallérját, és a falnak nyomta. A hírek szerint Charlie Whiting, az FIA versenyigazgatója avatkozott közbe, így komolyabb tettlegességre nem került sor kettejük között.

  Egy biztos, Montoya ezzel a mondatával túl messzire ment. Még nem érkeztünk el az idény feléhez, de viselkedésének köszönhetően túl sok barátra nem tett szert.

  Mindenesetre az 5. rajtsorra érdemes lesz külön figyelni, hiszen a két versenyző egymás mellől, a kilencedik, illetve tizedik helyről indul majd.