182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#2409 hát akkor minusz 1 strigula & félreismerés -
#2408 hááát.. ezek után, lehet, hogy meggondolom magam!:-)
-
#2407 neeeeeeeem....csak miatta!:-)
nem, eredetileg Hakkinenek szurkoltam, de most elmegy..szip-szip!
de sztem a David (avagy "kocka") sem rossz! -
#2406 Tegnap a kerékvilágban voltak TOYOTA képek.
Attommmm! -
#2405 KK -
#2404 hmm, "ellentétek bűvöletében" ;-)
-
#2403 ellentetek vonzzak egymast -
#2402 jajj :)
sebaj azért még levelezünk :)
-
#2401 Ipszilon meg éppen a kocka miatt szurkol a mergának. -
#2400 Nem utálom, csak a DC nem szimpi...
Mé te Meklárenes vagy ? -
#2399 ne mááá!!!
de ugye nem utálod a Mercedest? -
#2398 Csak német autó ne nyerjen! -
#2397 Há', min' azállat' -
#2396 ugye nem mondod, hogy Ferraris vagy?????
-
#2395 Szvsz örülnék egy kis toyota-, vagy renault-színű meglepinek is. -
#2394 Remélem jól fog kezdődni ez az év és pirosba fog borulni a pódium
tűzpirosba -
#2393 -
#2392 Az első kettőn megfőnek a mergák.
Hihi. -
#2391 amd logo lesz a ferrarin :)
tegnap muattak valahol az uj röno autokat -
#2390 03 March Australia Melbourne
17 March Malaysia Sepang
31 March Brazil Interlagos
14 April San Marino Imola
28 April Spain Barcelona
12 May Austria A1 Ring
26 May Monaco Monte Carlo
09 June Canada Montreal
23 June Europe Nurburgring
07 July Great Britain Silverstone
21 July France Magny Cours
28 July Germany Hockenheim
18 August Hungary Hungaroring
01 September Belgium Spa Francorchamps
15 September Italy Monza
29 September USA Indianapolis
13 October Japan Suzuka -
#2389 Hol lesz az első futam? -
#2388 én meg már ide se írom a véleményemet róla :) -
#2387 Alig várom. -
#2386 kircsó, 2 hét és indul a "száguldó cirkusz"
-
#2385 március 3!!! már alig várom!!!!!!!!!!!! -
#2384 mikor is indul ?
márc. xy ?
-
N1 #2383 ideje hogy lassan visszatréjen az élet ide is:)HIszen már javába folyik az idei forma 1-es idényre történő készülődés. -
speed #2382 hat ha olyan nagy williams rajongo vagy, akkor biztos tudod milyen motorral nyertek meg a legutobbi 4 egyeni vbi cimet.
szoval miert nincs is eselye tavlatilag a renaultnak? -
speed #2381 azert ez erdekes, mert amikor Bernie +vette a kozvetitesi jogokat a 80as evekben gyakorlatilag fillereket adott erte. akkor nem kellett senkinek?
annak ellenere, hogy en is utalom, azert vegyuk eszre, hogy egy zsenialis uzleti huzasrol volt szo, amit mondjuk megtehettek volna a konstruktorok is akkoriban -
speed #2380 jah es mi bajod a reanultval? akarhanyszor beszalltak a F1be sikert sikerre halmoztak (biztos halottal mar turbomotorrol es v10es f1es motorrol)
az uj autot jan 27en mutatjak be, eleg jol meg tudod mondani elore milyenek is lesznek.
a hibriddel a teszteken pedig a macek es a williamsek mogott vannak kozvetlenul. bar ez nem sokat szamit, azert nem kene oket leirni 1 honappal az uj auto bemutatasa elott -
speed #2379 nem, ez teged minosit, ugyanis panis jo pilota.
masreszt Jaq sokaig serulessel kuszkodott iden (az ausztral balesetbol kifolyolag). -
speed #2378 kicsisumi atul valami turaautoba, mert oda valo.
az utobbi 3 evben 3 ujonc csapttarsa az ev 2. felere mindig lenyomta. iden +probalt Franknek benyalni, hogy o lehessen az 1. szamu pilota (ugy latszik a csapaton beluli versenges mexuntetese $umacher vonas), de nem jart sikerrel. nincs szukseg ilyen nyavajgos pilotakra a F1ben -
#2377 Hát naná ;-)) -
Ali #2376 Örülök, hogy a fiatalabb korosztályból is emlékeznek Nigel-re. Úgy látszik nem csak a zenei ízlésünk hasonló... -
tomcs #2375 szerintem renault igaz nem olyan nagyot de azert iden mar fog valamit alakitani. bar is eros fejlodesre kepes szerintem bar eselyesnek tavlatban sem talalom. bar lehet ez kicsit aze van mert williams rajongo vagyok mar majd annyi eve mint egyaltalan vagyok. azt meg ne feledjuk el, montoya 1 versenyt nyert meg rs meg harmat. mind1ik alkalom doqmentalva van a szobam falan :) -
tomcs #2374 de most nem arrol van szo hogy a focit is meg f1-et is szereted hanem arrol hogy eddig eletedben nem lattal meg f1-et es hirtelen el kezded nezni mert az elso legterelo manchester mintas... -
#2373 Mansell nagy kedvencem volt régen, aztán és azóta meg Sumi :-)
-
Ali #2372 Ebben a sorozatban lehet, hogy visszatér a jó öreg Mansell is. -
Ali #2371 Állítólag pár éven belül indítanak egy új sorozatot, hasonló kiírással, mint a Forma 1, Premier 1 néven. Elegük lett a legjobb csapatoknak a köcsög Eclestone-ból. Lenyúlja az összes pénzt. -
#2370 NEM.