182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#2369 még várni kell egy kicsit, és 1ébként télleg érdekes lett...
viszont voltak pletykák, hogy Sumi inkább családozni akar stb.
lásd Hekkinen
sztetek visszajön 1 év múlva ?
sztem már nem...
-
#2368 jó kis szezon elé nézünk. -
#2367 Hmmmm....inkább nemmondok semmit :).
Majd meglátjuk... -
#2366 en nem, a kis cdn szopna ha a williamshez visszamegy, mar bocs, de iden nem egyszer alazta be a panis..... no comment -
#2365 Villnövöt a monti?
Megütötted magad? -
#2364 nem a fele azert, na telleg megy ezen ket csapat egyikehez? a renaulthoz jelenleg reszvetem, williamshez mehet, de monti bealazza mint a szart. -
#2363 Ja, és a Williams-nél a kis sumi helyére kerülne, Monti maradna.
(de akkor hova menne Kicsisumi?...) -
#2362 Éljen! Éljen!
Villeneuve átmegy a BAR-tól vagy a Renault-hoz, vagy a Williams-hez! Végre ismét üt?sebb járgányban lesz :). Mondjuk vicces, mert asszem a BAR fele az övé :). -
#2358 én eddig is néztem,és ezentúl is fogom!! -
#2357 Gáz. -
tomcs #2356 az asszem lesz, de most 1 focirajongo tenyleg elkezd ezert autosportot nezni? -
#2355 én nézem,lesz Man utd-s autó??
M.U.F.C. the religion!!!! -
#2354 Már aki elég gyenge. -
#2353 pokémon a gyerekeknek, premier1 a felnőtteknek...
a herrikókler mindent visz, mert az levesz mindenféle életkorút... -
tomcs #2352 premier1 az nem f1utodjanak keszul, hanem....
szal csianlnak tokugyanolyan autot 22t vagy 24et es europai fociklubok szineit festik rajuk. ezutan szepen fognak nyugdijazott pilotakat es versenyeztetik oket. most valami 4 literbol hoztak ki 750 lovat szal nem az a csucs, meg ez a focibaromsag se jon be nekem, vajon ezert kepesek a focirajongok autoversenyt nezni? kicsit olyan mint a pokemonos taska...ha 1 logora ugrik a felnott lakossag is akkor meg bizonyitott a dolog hogy szepen lehulyultunk... -
#2351 erről nem is hallottam,de biztos,hogy kamu... -
#2350 A sok gyagya meg hogy odafigyel a f1-re az uborkaszezonban...
Renaultokat, Renault-tal?
Azt még én vagyok paraszt?
(már aki ismeri a viccet...) -
#2349 Ügyes reklámfogás az egész már megint. -
#2348 2007re... addig meg minden lesz még :) tökjó pánikhangulatot nyomnak mindenhol :) -
#2347 Hi!
Ehh, de rég voltam erre (is). :(
De most megkérdezném, hogy akkor valóban l?ttek az F1-nek? Kiszáll minden csapat bel?le? Mondjuk nem olyan nagy baj, ha az az "új verseny", amit csinálnak jó lesz. Ecklestonra b?ven ráfér úgyis, hogy szopjon, mert eléggé el van már szállva, azt hiszi, hogy ? az atyaúristen (mondjuk sajna az is az F1-ben :(). -
tomcs #2346 premier1-rol mi a velemenyetek? ugy hallottam megint csuszni fog a dolog, de lehet meg bukas is lesz belole jol... -
Break #2345 tudom, hogy nem fog, csak úgy megemlítettem, hogy ha... -
tomcs #2344 na igen. nem tom hogy ez olyan pillanatnyi mernokzavar volt de mclaren iden mar nem voolt az igazi, bar ki tudja, javulhatnak jovore. schumacher soha nem fog mclarenbe ulni, sot ferrarin kivul szerintem semmibe se. -
Break #2343 szerintem ha a cipőcsináló (sumáher) beülne egy mclaren-be verhetetlen lenne. ennek ellenére nagyon utálom a német nyelvet!! -
ricky #2342 a McLaren a legjobb. Főleg most, hogy a két legjobb pilóta van náluk (Coulthard és Raikonnen)!!!!!!!! -
tomcs #2341 williams-renault tenyleg jo volt, supertec meg renault volt csak a fejlesztes nem jart hozza, de most a bmw-vel eleg jol allnak -
#2340 hát ja,williams az utóbbi 3 éven kivül mindig ott volt a szeren! -
tomcs #2339 nekem amiota ki tudom mondani hogy forma1 williams a kedvencem, pedig nem ma tanultam beszelni.... -
ATi #2338 Toyota nem fog beegni, ennyi teszt utan amit lenyomtak nem letezik hogy beegjenek, olyan dologgal, hogy out of 107%... Eddig szerintem egyik ujonc csapat se csinalt annyi tesztet, mint ok. Raadasul a teszteket nem is az ideiautoval hajtottak vegre. Egyebkent en drukkolok nekik, hogy ne menjen! -
tomcs #2337 vagy majdnem annyi? tenyleg nem tom pontosan -
tomcs #2336 annyira nem ismerem azt az embert de 30akarhanyevesen elmenni f1 ujoncnak..miket irnak rola?? -
#2335 sztársport -
#2334 aha,uj stársportban van egy kis életrajz McNish-ről! -
tomcs #2333 az a kerdes hogy hoznak-e akkora fejlodest mint williams, bar ez a salo-mcnish paros elegge erdekes... -
#2332 hát sajnos a toyota max. jordan szintű lesz! -
tomcs #2331 in memoriam prost f1.. amugy toyotara kivancsi leszek, bar f1ben sokak fogadkoznak es 90%uknak ertheto okokbol nem jon be a dolog.. -
#2330 jah -
#2329 annál már csak a pénz kevesebb a Prostnál! -
tomcs #2328 silverstone meg csak maradjon, vinnek el innen europabol f1-et hogy nezhessuk az ejszaka kozepen vagy felvetelrol :( -
tomcs #2327 pedig milyen jo kis tomegkarambolok lettek volna a vegen.... valami biztos lesz, de lehet nem ez lesz a neve..bar ki tudja keves mar az ido