• (ex)Cat
    #2513
    Garrett

    Gondolod, hogy a BMW-ben semmiféle kipörgésgátló nincs? Ugye nem mondod komolyan, hogy a BMW egy elamradott autó lenne akár a McLarenhez, akár a Ferrarihoz képest?

    Montoyanak igazán van mit tanulni, bár kétségkívül jó pilóta, még akkor is, ha nekem nem szimpatikus a a feje, de ettől még nem mondom, hogy szar amit csinál. Ellentétben azzal, amit Schumiról állítotok. Mert ha azt mondod, hogy akkor szidja valaki M.-át, amikor hasonlóan tud vezetni, hát akkor én nyugodtan mondhatom azt, hogy te meg akkor szidd Schumit, amikor legalább fele olyan jól tudsz vezetni mint ő.

    Montoyaé a jövö? Hát.. én nem hiszem. Valóban gyors pilóta, de szerintem túlzottan önfejű. Szinte mint Schumi volt fiatalabb korában, csak - szerintem - a F1-ben nem akkora tehetség. Ezzel együtt lehet jövője, de nem túl hosszúéletű. (szerintem)

    Más..

    Egyébként ha olvassátok a híreket, akkor tudjátok, hogy abban a kanyarban azért előzte meg Schumi, mert Montoya egy olajfolton fékezett, ezért hoszabb volt a fékút. Más kérdés, hogy Montoya szerint sem tudta volna sokkal tovább tartani.

    Barri és Ralph esetében még folyik a vita, hogy ki volt a hibás. Azt itt sokan nem vették észre, vagy csak nem akarták látni, hogy Barri valóban 2* váltott irányt a rajt után, holott ez benne van a szabályok között, hogy csak egyszer lehet.

    És bár én Ferrari és inkább Schumavher párti vagyok, ezzel együtt úgy látom, hogy ezt nem így kellett volna csinálnia Barrichellonak, még akkorsem, ha a pozizióját védte. És az, hogy mi lett volna ha nem vág be elé, azt ugye senki nem tudja. Lehet hogy tényleg kicsúszott volna, lehet hogy nem, de az valószínű, hogy nem lett volna tömegkarambol.