182153
  • ipszilon
    1. Barrichello
    2. M. Schumi
    3. R. Schumi
    4. Coulthard
    a többit nem t'om...
  • Coine
    kösz, akkor nem sokmindenről maradtam le...
  • Crokin
    Igen, maradtak a ferrarik.
  • Coine
    Francba, nem tudtam végignézni, mert a felénl el kellett mennem máshova.
    Mi lett a vége ?
    Maradt a 2 Ferrari elől ?
  • Spenser
    Így van én is mindig élőben nézem meg!!!!.......
  • Coine
    te fennmaradtál ? Én majd felvételről bámulom meg.
  • Coine
    2440 & 2441

Bocs, csak nagyon utálom ha beskatulyáznak és kioktatnak.
  • Coine
    (most már nyugodtabb hangnemben)
    Igen, én nem vagyok akkor F1 rajongó, mint te, csak szeretem nézni, és igen, Schumachert tartom jó pilótának, és a Ferrari csapat a szimpatikus, nekem ennyi elég is. És ha észrevetted volna (de miért vetted volna észre, hisz csak néha nézel be, hogy leugass és kioktass embereket) 1általán nem hangoskodok, hogy ki az Isten és ki nem, soha nem is csináltam, ilyet VAGY ha mégis, akkor a múltban és már megváltoztam.

LTB nagyon találó...hmm...van benne vmi...lusta vagyo...

• Lteebee
    Amikor a Metallica kiadta a Load-ot, arra gondoltam, jó kis zene ez, csak egy másik név kéne a cím fölé.

Ha valaki ennyire megváltozik, nyugodtan nevet változtathat.

Hal értitek, mire gondolok...
  • Coine
    Továbbá még nagyképű is vagy, igazán visszavehetnél az arcodból, idejössz és kioktatsz mindenkit, mint egy tanár, de legalább élvezed ?
  • Coine
    te meg simán egy beskatulyázó köcsög vagy, de szarok rád
  • Lteebee
    Master: köszi a javításokat.

Tök okos vagy.
  • Ali
    Lehet. De azért kíváncsi lennék rá. Mansell óta nem tudok igazán drukkolni senkinek.
  • speed
    hat nemtom

ez olyan mintha egerszegit vizbe dobnank a kovetkezo olimpian

vagy a revs el jatszanek a gp3 helyett
  • speed
    eleg lett volna csak 4,5 honapot, ha +nezed az utolso versenyeket is;)
  • speed
    hat a 60as evek vegetol mar nem csupan nehany konstruktor amator versenyerol van szo.

miota bernie +jelent uzlet lett a forma1bol, gazdagga teve a csapatokat es a pilotakat

mindez nem is volt baj a 90es evek elejeig, onnantol kezdve eltuntek a karizmatikus 1enisegek es az autok mar csak 50, hanem 80-90 szazalekban 6arozzak + a pilotak sikereit
  • speed
    azert ez erdekes, van bmw meg merci, de honda nincs, mert az jordan;))
  • speed
    keves a sikerelmeny az eletben mi, aztan beallunk m$ szurkolonak?
  • speed
    yamm, az naggyon jo poen volt

a gnom a ferrarinal meg lejjeb asta magat (todt)
    m$ becsattant a falnak, hat benyomtak 1 tapasztalt pilotat a helyere, parezer $-ert.

igen am, de ez a kis senki lenyomta a nagy eddie irvinet hockenheimben. pole pozicio, es a futamon vezeto helyet engedett at.

todt-ot tepte az ideg, szerencsetlen salo a kovetkezo futamra olyan autot kapott, amivel 18 helyre tudta magat kvalifikalni. gratulalunk ferrari
  • speed
    ti mirol beszeltek? nemet auto nincs a forma1ben.
    a nagy multra visszatekinto csapatok, amelyek jelenleg nemet motorral mennek, tozsgyokeres angolok.

najo Bruce McLaren uj-zelandi volt.
    A mercedes pedig nem gyart forma1-es motort a bmw-vel szemben, 1xuen csak +vette az ilmor gyarat, fizet nekik 1 csomo penzt, es raqrja a jelet a mocira
  • speed
    elarulok 1 titkot:

Coine szegeny nem ferraris, azt sem tudja, ki, mikor, hogyan alapitotta a ferrarit, milyen pilotak arattak sikereket ferrari szinekben. persze ha utananez a neten, akkor tudni fogja a valaszokat.

o a legrosszabb fajta, az ugynevezett schuffosi, akik fanatikus m$ szurkolok, istennek tartjak ot, es ezert nem is mernek 2elkedni benne, holott csak a kovetkezo vacsorajukig latnak

• speed
    az egyik piros feher, a masik sarga feher (kek), ha esetleg nem tudnad;)
  • Ali
    Nem baj, majd beindul a Premier 1. Akkor elbujdoshat a kis gnóm Ecclestone. Állítólag Mansell is visszatér. Kicsit öreg már, de azért ő tud...
  • Lteebee
    Atom lenne idén végre szerezni ingyenjegyeket.
  • Marki
    Már alig várom a hétvégét! Erre vártam egy fél évet! Imádom a motorok zúgását. Hajrá, Schummi!!
  • Efreet
    nekem már jópár éve az az érzésem, hogy már csak nem is az autókról szól... azóta nem is nézem odafigyelve, csak aludni szoktam rajta 1-1 kellemeset... nagyon szörmekabát jellege van az egésznek hosszú évek óta.
  • Lteebee
    Nem az a lényeg, hogy ki lesz a vb, hanem az autók.

A bmw-nek azért nem rosszak az esélyei, a mercit se szabad leírni egy rossz év után(ami azért a kockának nem is volt annyira rossz), ott van még pontszerzőben a jordan és jön végre a rönó meg a tojota is.
  • Spenser
    így van.........
  • Coine
    amen ! ;-)
  • Coine
    jah igen, bocsi, szar lehet neked.
  • ipszilon
    nekem mondod??:-)
  • Coine
    sok idióta...
  • ipszilon
    ja! mostanában szar a humorézékem, a sok belga teszi ezt..:-)
  • Lteebee
    Vicc volt, nyugi.
  • ipszilon
    ??? miért???
  • Lteebee
    Megsértődtél?

Jóvan, akkor én mégjobban megsértődtem!

:)
  • Coine
    Semmi baj

Salot én is bírtam !
  • ipszilon
    nem akartalak megbántani!
  • ipszilon
    kimondta, hogy kenünk Mercink van?
  • Lteebee
    Bocsi a feltételezésért.

Én Salot akkor is bírtam, amikor beugrott a Ferrariba, amúgy meg Toyotám van, úgyhogy...