182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#2326 szerintem Prost már nem lesz jövőre!(sajnos)
a silverstone-i dologról hallottam a rádióban,ki tudja -
tomcs #2325 ki tudja
de az a silverstone dolog komolyan erdekel
hallottam hogy nem modern a palya de lesz ott verseny csak nem szamit pontba
meg vajon prosttal mi lesz? szegenykek ro6 nagyot buktak a peugeot-on -
#2324 a teljesitmény alapján tényleg,de lehet,hogy a vezetőség látott benne valamit... -
tomcs #2323 montoyara kivancsi leszek bar ralf se piskota, bar rajkonen helyere jobb lett volna heidfeld... -
#2322 hát azért reménykedek!
BUTTON forever! -
tomcs #2321 azert a minardi meg nagyot alakithat jovore, hatha toyota ellen lesz eselyuk....ez a silverstone nem szamit majd bele dolog ez igaz???? -
ATi #2320 szerintem Alonso kifogja turni... -
#2319 hajrá BUTTON!!!!!!!!!
jövőre renault-tal tarolni fog!!!! -
Ali #2318 A mostani mezőnyből talán ez a Raikonnen gyerek... -
speed #2317 jah Mansell szenvedellyel vezetett es gyilkolta az autot. persze nem ezert lett csak 1x vilagbajnok, hanem a hi7etlen pechszeriaja miatt
a mostani mezonybol Montoya stilusa hasonlit hozza legjobban, szal valassz uj kedvencet;)
(mondjuk a pechszeriaban is hasonloak) -
Ali #2316 Teljesen egyetértek veled. Amúgy a 70-es évek végén már aktívan néztem. Akkor még Laudának drukkoltam, később Nigel Mansell lett a favoritom. Szerintem Mansell minden idők egyik legkirályabb versenyzője. -
speed #2315 hmm nem tudom miota neztek forma 1et, de en 91 ota mindig azt remelem, hogy tobb imnt 2 csapat lesz eselyes a futamgyozelemre, de eddig meg sosem jott be
habar iden mar mintha 3an nyomultak volna, hatha van remeny;)
faszszopo ekleston es mozli teljesen tonkreteszi az f1et;( -
speed #2314 hehe, a Honda mar par eve egeti magat a BAR-ral es a Jordannal
szoval?
szerintem elso evben a toyota a kozepmezony kozepen/vegen lesz, ilyenek utan mint sauber, renault, nagyjabol 1utt a jordannal es a forddal(legyen jaguar ha ugy jobban tetszik) -
speed #2313 hmm a renault az igen
eddig mindig sikeresek volyak barmibe is fogtak
hiaba nevettek rajtuk a 80as evek elejen (meghogy turbo? 1500cm3? haha)
a 90es evek elejen (meghogy v10es motort? mikor a v12 minden szempontbol erosebb?)
es most is eloalltak valami ujjal (111 fokos v motor?), ami kemenyen oda fog pakolni a tobbieknek, ha normalisan osszepakoljak a chassisval.
hogy miert is jo a minnel szelesebb V motor? mert minnel tompabb a hengerek szoge, annal kisebb fordulatok kezdenek huzni. es annal laposabb lesz a motor, ami elosegiti az auto hatso aerodimanikajanak kombinalhatosagat, es termeszetesen az alacsonyabb sulypont segiti a kanyarodast.
a mercedes kidobta az idei v72es mocijat es jovore v90eset fejleszt. a ferrarinak mar iden is az volt, es gondolom ok is mennek lejjebb.
emlekezni kell csak a csatara, amit DC GF vivott spaban iden: Fisci mindig elhuzott annyira a kigyorsitasoknal, hogy DC ne tudja kifekezni a kov kanyar bejaratanal. ugye v111 vs v72 -
speed #2312 kis naiv
a csapatoknal altalaban 2 pilota kuzd a tobbiekkel es 1massal, mig a ferrarinal rajottek valami ujra, es lass csodat: a versenyszellem +eroszakolasaval letrehoztak 1 csapatot, amely az utobbi 3 evben 3 konstruktori cimet es 1 olyan statisztika killer vb-ot, aki az utobbi 3bol 2vbot +nyert, 1rol pedig velhetoen csak 1 szerencsetlen baleset miatt maradt le -
speed #2311 miert magas a ferrari fogyasztasa?
szerintem amiota az uj (nekem nem igazan szimpatikus) era elkezdodott (gyk. Todt, Brown, Bryne, Chapski) kidobtak Enzo hagyatekat a V12es motort, azota nemhiszem, hogy annyival tobbet fogyasztananak a fo rivalisaiknal (ha 1altalan), hogy ez gondot okoz6na
a mercedes pedig mar csak felfele jo7 az idei teljesitmenyuk alapjan;) -
Ali #2310 Remélem. Már kezdet egy kicsit uncsi lenni... -
#2309 Szerintem a Toyota tudja mit csinál. Nem kezdte volna el ha nem érezné azt hogy van keresni valója. Márpedig van. Igaz nem az első évben de a másodikban vagy a harmadikban komoly ellenfél lesz. S való igaz a Renaultok is fel fognak zárkózni a jövő évtől kezdve és végre talán láthatunk igazán kiélezett komoly küzdelmeket is. -
Ali #2307 Nem is bánnám, ha a Toyota egy kicsit felpezsdítené az állóvizet. -
Ali #2306 Első évben nem is lesz az, de a Toyota eddíg még nem égett be egyetlen versenyágban sem. Nem hülyék azok a japcsik. -
ricky #2305 A tesztek alapján nem a best a Toyota!!!! -
#2304 TOYOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A rönó is jön fel, majd meglátjátok.
A Toyota 2 év múlva kezd majd büntetni. -
Ali #2303 Kíváncsi leszek a Toyotára. Amibe eddíg belefogtak, abban mindíg az elsők között voltak. -
ricky #2302 Jövőre nem nyer a Ferrari -
ricky #2301 az tuti -
#2300 Szerintem a Ferrarinak betehet a magas fogyasztás.
Idén még mákjuk volt, hogy sokat bénáztak a bmw-sek a boxban, meg gyüjtögették a 10"-eket, meg a sok peches futam, de jövőre...
Meg szvsz jön fel a merga is megin'. -
#2297 Szerintem azon múlik majd a dolog, hogy ki tudja az alacsonyabb fogyasztást produkálni. -
Razgon #2296 Remélem, hogy az orosz futam kedvéért nem a magyar versenyt fogják feláldozni. Vesszen inkább valamelyik német, vagy olasz verseny.
A rövid nürburgring úgyis egy jellegtelen pálya. A hosszún meg sajnos már sosem fognak F1 autók versenyezni. -
Razgon #2295 Suhamér kemény dió lesz jövőre is. Kérdés, hogy a Ferrari milyen autót dob majd össze? Leeresztenek-e a két VB-cím után, vagy megint összehoznak egy megbízható autót?
Kíváncsi vagyok milyen lesz a Williams.
-
#2293 Nem vagyok egy Schumi fan, de azért őt sem kellene leírni... Amúgy meg Schumi SUXXX :)))) -
ricky #2292 nem. COULTHARD AZ ELSŐ ÉS RAIKONNEN A MÁSODIK!!!!!! -
#2291 Hahahhahhahaha, majd meglátjuk, ugye HÁTULRÓL értetted, magyarul DC azt uccsó, Rájkönen pedig... -
ricky #2290 Én is, kiváncsi leszek ki lesz a harmadik Coulthard és Raikonnen után :-)))))) -
#2289 jaja, Jordan lehet azzal fog menni
jó érdekes lesz a köv. szezon alig várom már !
-
ricky #2288 Igaz, hogy jövőre az egyik csapat VWagen motorral megy? -
#2287 És befagyasztják a forrásaikat. -
Ali #2286 Kurva jó. Most majd lebombázzák az amik a Williams fejlesztőbázisát is. -
Geronimo #2285 Mindig mondtam, jo csavo az a Binladen -
#2284 Állat :-D -
#2283 És azok ott lövésnyomok?