182153
  • balumaci
    szerintem Prost már nem lesz jövőre!(sajnos)
    a silverstone-i dologról hallottam a rádióban,ki tudja
  • tomcs
    ki tudja
    de az a silverstone dolog komolyan erdekel
    hallottam hogy nem modern a palya de lesz ott verseny csak nem szamit pontba
    meg vajon prosttal mi lesz? szegenykek ro6 nagyot buktak a peugeot-on
  • balumaci
    a teljesitmény alapján tényleg,de lehet,hogy a vezetőség látott benne valamit...
  • tomcs
    montoyara kivancsi leszek bar ralf se piskota, bar rajkonen helyere jobb lett volna heidfeld...
  • balumaci
    hát azért reménykedek!
    BUTTON forever!
  • tomcs
    azert a minardi meg nagyot alakithat jovore, hatha toyota ellen lesz eselyuk....ez a silverstone nem szamit majd bele dolog ez igaz????
  • ATi
    szerintem Alonso kifogja turni...
  • balumaci
    hajrá BUTTON!!!!!!!!!
    jövőre renault-tal tarolni fog!!!!
  • Ali
    A mostani mezőnyből talán ez a Raikonnen gyerek...
  • speed
    jah Mansell szenvedellyel vezetett es gyilkolta az autot. persze nem ezert lett csak 1x vilagbajnok, hanem a hi7etlen pechszeriaja miatt

a mostani mezonybol Montoya stilusa hasonlit hozza legjobban, szal valassz uj kedvencet;)
    (mondjuk a pechszeriaban is hasonloak)
  • Ali
    Teljesen egyetértek veled. Amúgy a 70-es évek végén már aktívan néztem. Akkor még Laudának drukkoltam, később Nigel Mansell lett a favoritom. Szerintem Mansell minden idők egyik legkirályabb versenyzője.
  • speed
    hmm nem tudom miota neztek forma 1et, de en 91 ota mindig azt remelem, hogy tobb imnt 2 csapat lesz eselyes a futamgyozelemre, de eddig meg sosem jott be
    habar iden mar mintha 3an nyomultak volna, hatha van remeny;)

faszszopo ekleston es mozli teljesen tonkreteszi az f1et;(
  • speed
    hehe, a Honda mar par eve egeti magat a BAR-ral es a Jordannal
    szoval?

szerintem elso evben a toyota a kozepmezony kozepen/vegen lesz, ilyenek utan mint sauber, renault, nagyjabol 1utt a jordannal es a forddal(legyen jaguar ha ugy jobban tetszik)
  • speed
    hmm a renault az igen

eddig mindig sikeresek volyak barmibe is fogtak
    hiaba nevettek rajtuk a 80as evek elejen (meghogy turbo? 1500cm3? haha)
    a 90es evek elejen (meghogy v10es motort? mikor a v12 minden szempontbol erosebb?)
    es most is eloalltak valami ujjal (111 fokos v motor?), ami kemenyen oda fog pakolni a tobbieknek, ha normalisan osszepakoljak a chassisval.

hogy miert is jo a minnel szelesebb V motor? mert minnel tompabb a hengerek szoge, annal kisebb fordulatok kezdenek huzni. es annal laposabb lesz a motor, ami elosegiti az auto hatso aerodimanikajanak kombinalhatosagat, es termeszetesen az alacsonyabb sulypont segiti a kanyarodast.

a mercedes kidobta az idei v72es mocijat es jovore v90eset fejleszt. a ferrarinak mar iden is az volt, es gondolom ok is mennek lejjebb.

emlekezni kell csak a csatara, amit DC GF vivott spaban iden: Fisci mindig elhuzott annyira a kigyorsitasoknal, hogy DC ne tudja kifekezni a kov kanyar bejaratanal. ugye v111 vs v72
  • speed
    kis naiv

a csapatoknal altalaban 2 pilota kuzd a tobbiekkel es 1massal, mig a ferrarinal rajottek valami ujra, es lass csodat: a versenyszellem +eroszakolasaval letrehoztak 1 csapatot, amely az utobbi 3 evben 3 konstruktori cimet es 1 olyan statisztika killer vb-ot, aki az utobbi 3bol 2vbot +nyert, 1rol pedig velhetoen csak 1 szerencsetlen baleset miatt maradt le
  • speed
    miert magas a ferrari fogyasztasa?

szerintem amiota az uj (nekem nem igazan szimpatikus) era elkezdodott (gyk. Todt, Brown, Bryne, Chapski) kidobtak Enzo hagyatekat a V12es motort, azota nemhiszem, hogy annyival tobbet fogyasztananak a fo rivalisaiknal (ha 1altalan), hogy ez gondot okoz6na

a mercedes pedig mar csak felfele jo7 az idei teljesitmenyuk alapjan;)
  • Ali
    Remélem. Már kezdet egy kicsit uncsi lenni...
  • MaYDaN
    Szerintem a Toyota tudja mit csinál. Nem kezdte volna el ha nem érezné azt hogy van keresni valója. Márpedig van. Igaz nem az első évben de a másodikban vagy a harmadikban komoly ellenfél lesz. S való igaz a Renaultok is fel fognak zárkózni a jövő évtől kezdve és végre talán láthatunk igazán kiélezett komoly küzdelmeket is.
  • Ali
    Nem is bánnám, ha a Toyota egy kicsit felpezsdítené az állóvizet.
  • Ali
    Első évben nem is lesz az, de a Toyota eddíg még nem égett be egyetlen versenyágban sem. Nem hülyék azok a japcsik.
  • ricky
    A tesztek alapján nem a best a Toyota!!!!
  • Lteebee
    TOYOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A rönó is jön fel, majd meglátjátok.

A Toyota 2 év múlva kezd majd büntetni.
  • Ali
    Kíváncsi leszek a Toyotára. Amibe eddíg belefogtak, abban mindíg az elsők között voltak.
  • ricky
    Jövőre nem nyer a Ferrari
  • ricky
    az tuti
  • Lteebee
    Szerintem a Ferrarinak betehet a magas fogyasztás.

Idén még mákjuk volt, hogy sokat bénáztak a bmw-sek a boxban, meg gyüjtögették a 10"-eket, meg a sok peches futam, de jövőre...

Meg szvsz jön fel a merga is megin'.
  • Lteebee
    Szerintem azon múlik majd a dolog, hogy ki tudja az alacsonyabb fogyasztást produkálni.
  • Razgon
    Remélem, hogy az orosz futam kedvéért nem a magyar versenyt fogják feláldozni. Vesszen inkább valamelyik német, vagy olasz verseny.
    A rövid nürburgring úgyis egy jellegtelen pálya. A hosszún meg sajnos már sosem fognak F1 autók versenyezni.
  • Razgon
    Suhamér kemény dió lesz jövőre is. Kérdés, hogy a Ferrari milyen autót dob majd össze? Leeresztenek-e a két VB-cím után, vagy megint összehoznak egy megbízható autót?

Kíváncsi vagyok milyen lesz a Williams.

• Pheel
    Nem vagyok egy Schumi fan, de azért őt sem kellene leírni... Amúgy meg Schumi SUXXX :))))
  • ricky
    nem. COULTHARD AZ ELSŐ ÉS RAIKONNEN A MÁSODIK!!!!!!
  • Coine
    Hahahhahhahaha, majd meglátjuk, ugye HÁTULRÓL értetted, magyarul DC azt uccsó, Rájkönen pedig...
  • ricky
    Én is, kiváncsi leszek ki lesz a harmadik Coulthard és Raikonnen után :-))))))
  • Coine
    jaja, Jordan lehet azzal fog menni
    jó érdekes lesz a köv. szezon alig várom már !
  • ricky
    Igaz, hogy jövőre az egyik csapat VWagen motorral megy?
  • Lteebee
    És befagyasztják a forrásaikat.
  • Ali
    Kurva jó. Most majd lebombázzák az amik a Williams fejlesztőbázisát is.
  • Geronimo
    Mindig mondtam, jo csavo az a Binladen
  • Coine
    Állat :-D
  • Lteebee
    És azok ott lövésnyomok?