182152
  • KOCsi
    Schumi Németországban maga az isten. Mindenhova megy utána a média. Tegnap például azt mutatta az RTL, hogy hogyan bénázik egy amatőr focimeccsen. Nincs egy perc nyugalma sem. Nem irígylem.
  • mateos
    van 1 jo kis topic
  • ipszilon
    No comment!!!!
  • mateos
    pedig Schumi tök jó fej
  • ipszilon
    Nem! Csak egy dolog van, amit nem t'ok neked megbocsájtani, az hogy Schumi-rajongó vagy!!!!
  • mateos
    koszi szépen , de azért nem haragszol rám ?
  • ipszilon
    En éppen nem láttam a célt, mert épp BESZÉLTEM VALAKIVEL, aki miatt lemaradtam a pezsgőzésről!!!!! :-P
  • CSOCSO
    hát eléggé durva volt! az egész család vigyázba áltt mkor néztük a tv-t:)LOL
  • mateos
    A Fizikellának ez most nagyon jól jött.
    Grat neki , de komolyan grat.
  • Coine
    Huhh, jó, hogy Burti megúszta, kemény volt :-/
    Sumi dönti meg a rekordokat.
    Szegény Rubens, jobb is lehetett volna csak leszakadt a terelőszárnya.
    Nap hőse : Fizikella (nemtom, hogy kell leírni :-D )

• Shep
    Hát elég brutális volt, azért én még most is csodálkozom hogy élhette túl ezt az óriási ütközést, pedig tudom hogy mennyire biztonságosak ma már a kocsik, de hát akkor is, borzasztó volt hogy egy csomó ideig semmit nem tudtak csinálni/én már teljesen azt hittem hogy meghalt szegény srác/. De már megint Shumacher nyert már kissé unalmas. Szegény BMW-sek, bár annak örülök hogy Alesi behozta a Jordant a 6ik helyre, de hogy szegény Trulli már megint kiesett a technika hibájából ez nem járja
  • mateos
    Túlélte , ha nem akkor nem folytatódott volna a verseny . De ténleg durva vót.
  • Dikkma
    De durva volt! Összeszorult a torkom, mikor vették le a gumit és oldalra dőlt a sisakja, és nem mozgott...
    Állítólag eszméleténél van, és túléli.
    Reméljük a legjobbakat!
  • MuERTe
    Senna óta a legnagyobb balesetet szenvedte Burti :(( Ha ezt túléli akkor nagyon szerencsés :(
  • mateos
    Hajrá Schumi !!
    És ebből látszik , hogy Schumi nagy versenyző , mert a mostani belga nagydijnak semmi jelentősége sincs az ő számára , de mégis egy (maradandó)-t tudod alkotni .
    Grat Schumi.
  • Nyiri
    Hela!
    A nagybáttyámmal mindig veszekszünk ki a jobb Schumi vagy Hakki, Ő utálja schumit és most mégis azt mondta nagyot alkotott Ő is meg az egész csapat is! És a McLaren-ről az volt a vélemenyé, hogy örüljenek, hogyha 2-ak lesznek mert megérdemlik ezt a helyzetet ha ilyen szar kocsit tudtak összehozni!
  • Coine
    Nah volt időmérő, Belga nagydíj rulez !
    Már nagyon ki vagyok éhezve egy esős versenyre :))
    Ferrariék eltaktikázták magukat, BMW-k meg nagyon jól taktikáztak, de meglátjuk mi lesz a versenyen, hosszú menet és ha esni fog az eső akkor nem ez lesz a vége...

• Razgon
    Én attól tartok, hogy baj lesz!

Rengetegszer előfordult már hogy baj érte a bajnokokat.

Jochen Rindt (poszthumusz lett bajnok) - 1970
    Ayrton Senna 3x bajnok
    Dale Earnhardt (7x Nascar bajnok) tavasszal érte baleset, amiben elhunyt..

Remélem nem így lesz!
  • Petryx
    Jipijjjj!
    Schuminak sikerűlt!
    Bocs...tudom kicsit későn örülök, de most tértem haza nyaralásból.
    Külföldön izgultam végig a Magyar Nagydíjat, de megérte!
    Csak azt sajnálom hogy nem éreztem át hogy mi is volt itt Magyarországon azon a hétvégén.
    Megnéztem volna a Híradókban a tömegeket Budapesten és Mugelloban vagy Kerpenben!
    De így is YOOOO!
    51-4.
    Ez a két szám mindent elárúl. Kétkedőknek NO COMMENT!
    Jaa... remélem hogy mindkettő nőni fog még! ;-)

Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
  • Geronimo
    igen, szerencse.........elegge veszelyeztetik teszteleskor is a pilotakat /igaz ezert is kapjak a lovet/
  • Coine
    BAZEG :-SSS
    Szívroham lett volna, Sumi 4x VB
    Sumi meghal tesztelés közben, brrr :-SS
    Jóvan, hogy nincs nagyobb baj
  • Geronimo
    bocsi......termeszetesen Mugello nem Maranello.........faradok ma' rendesen.......
  • Geronimo
    Sumeker osszetorte magat maranelloban, de szerencseje volt......sulyos balesetet szenvedett, de magatol hagyta el a verdat....minden tovabbi tesztet lemondtak /tesztvezetest/ + egy focimeccset......most pihenoben van, varjak a diagnozist, meg az is elkepzelheto, hogy spa-ban nem fog versenyezni............amikor elolvastam, meghalt 100000 idegsejtem.......Hajra Sumi, gyere rendbe nekem, tamogatnod kell Barit is, hogy 2. lehessen /vagy ocsikedet is tamogathatod/
  • Laalee
    mar nemazert de ilyet senna is csinalt prost ellen szoval errol ennyit.
  • Anee
    Túlságosan Anti-Sumi vagy.
    Nézz jó oldalról:Ő még tud előzni
    Mert David Mika Rubens Eddie jaques és Joson és Montoyán kívül más alig képes előzni....
    a nagyok meg behalnának ebbe az autókba mert elszoktek tőlük...
    És csak akkor lenne/lesz/utolsó valaha is ha vagy felmondja a szolgálatot a verda/esélye 5%/ vagy Montoya megint buzizik...
    ami barrichellot illeti:mindíg a hockenheimi arcát kellene hoznia!
    Amúgy meg csicskás a ferrarinál
  • Alien
    Mondj amit akarsz. A Világ Schumit ünnepli, mert ő legjobb és a csapat is a legjobb volt, és ne gyere azzal, hogy csak szerencséje volt
  • Alien
    Szép volt Schumi! Újra bebizonyította, hogy ő a legjobb....
  • Coine
    Jha és még egy vmi ehhez a Barrichello sajnálgatáshoz:
    Tudja miért ment oda, amióta ott van, rendre 2. vagy 3., lett egy futamgyőzelme, jobban keres.
    Ha olyan rohadtul első számú pilóta akarna lenni, már rég átruccant volna egy középcsapathoz.

Továbbá Sumi JÓ, nagyon JÓ pilóta, ezt még azok is elismerik akik nem szeretik.

• Coine
    1. Barrichello azért vezetett Sumi előtt, mert Montoya az első helyről kilökte.

2. McLaren hibája, hogy nem tud elindulni, 4 éve Ferrari is egy rakás szar volt.

3. Felmutatni : 51 futamgyőzelem, '96 óta a semmiből felhozni egy csapatot (emléxem mielőtt a Sumi odament már az óriási csoda volt ha a Ferrari beért pontszerző helyen a célba...)

4. Előzés ? Hisz nem érték utol, muhaha :-)

• Imperialdramon
    Azt mondta Coulthard, hogy neki mindegy, hogy hányadik ő csak nyerni akar
  • Imperialdramon
    Amikor Montoya vezetett akkor nem Schumi nyert
    Az a McLaren hibája, hogy nem tudtak elindulni

HAJRÁ SCHUMI!!!
  • Baliho
    Keksz: Na mert Haninen `99 es VB cimehez ugye semmi szerencse nem kellet? No Meg `98 Utolso futam, ott is volt azert makja a Hakinak... /Schumi utolso helyrol indult./
    Ez egy ilyen sport...
  • Geronimo
    hehe.....ez kellett :))
  • Geronimo
    1. ja
    2. ja
    3. hmm....ja
    4. majd elmulik
    5. toyotat dobd ki
    6. kissumeker is kiraly, csak a gepet kene kihajitani alola
  • N1
    Shumi megnyerte a világbajnokságot sajnos,de bekell látni ,hogy ebben az évben ö volt a legjobb és a legszerencsésebb.AMugy a szervezés tényleg kiemelkedöen jo volt.Ami az elmult futamokra mind jellemzö:rajtokat cseszték el a kipörgésgátlok bevezetésével sajons.
  • Coine
    Akkor kezdjük

1. barom yoooooooo kedvemben vagyok, nyert a kedvenc csapatom és pilótám.

2. teljesen megérdemelten nyertek, Sumi Bari és a Ferrari is ász volt.

3. a pálya és a szervezés, NAGYON NAGYON JÓ VOLT, de most komolyan, télleg ez az egyik LEGSZERVEZETTEBB FUTAM a 17 közül, bravó, ahogy Bernie mondta : ez a futam évről évre jobb lesz ;-)

4. eszméletlen jó kedvem van :-))

5. Sumi karrierje csúcsán van, és ezt még sztem jövőre tudja fokozni, csak nagyon nehéz lesz, mert a Williams BMW nagyon erős MÁR MOST IS, és ki tudja mit talál ki a McLaren, meg jön a Toyota is, szal egyre több autó/versenyző lesz, ami jó !

6. gyors futamok jönnek, sztem BMW-k nagyon fognak nyomulni a köv. futamokon és már csak azt kívánom, hogy a 2. vagy 3. hely sorsa R. Sumi és Rubinho között dőljön el.

Muerte : majd nézz meg egypár külföldi adót, asszem párszázmillió ember mostmár tudja ezt a pár szót : Hungaroring, Budapest, Hungary

Wooooooooooooooooooooohhhhhhhhhooooooooooooooooooo

• Baliho
    Kiiiiraly. :)))
  • CSOCSO
    MOST NYERTE MEG!!!!!!!!!!!
  • MuERTe
    Attól meg ,hogy itt lesz bajnok az ország népszerűségen ugysem nő.És főleg nem ilyen dolgokkal kellene növelni.
  • MuERTe
    Amugy nem vitatom ,hogy megérdemli,de már csak ez az egy dolog van ami miatt leül az ember a tv elé.