182270
  • KeKKSZike
    Egészségedre!
  • CSOCSO
    heheh a sors:)) éppen kekszet majszolok!:)
  • KeKKSZike
    De hát akkor is...
    Az a futam Barié volt!
    Suminak meg tök mind1, mert már úgyis VB lesz! Nincs ellenfele... :(
  • Punker
    Nem értem miért szidják a ferrarit és shumit, barrichelo az életben nem lesz világbajnok úgyhogy neki kurvára mindegy shuminak meg kell a pont.
  • Spenser
    Így van nagyon is igazad van!
    A maga a ferrari a legnagyobb hibás amiért ezt csináltak mert barika már elengedhette volna az elején amikor shumi ott volt a seggében de nem mert hagy menjen majd a végé hát tessék ez lett belőle Shumit jol megszivatták...
    Bari meg a kis szegényke hogy át kellet adnia az 1. hejjet hát kapja be eddig semm szerettem föleg mióta a ferrarihoz jött...
  • ZEUS02
    A szerzödést megkötötte Bariccello, a feltételeket elfogadta !!!

Mélyen elitélem, hogy a szerzödésben foglaltakat nem akarja elfogadni.....
    Ez amit ö csinált az a szurkolók, jogos felháborodását vivta ki !!!

Az utolsó körben lassitania kellett volna, valami bajt szinlelve, és megvárni, Sumi elmenjen melette !!!

Biztos vagyok abban, hogy ehhez hasonló utasítást kapott a boxból.....
    Ilyen magas szinten nem szabad ilyet csinálni !!!

Azonnali hatályal elküldeném a Ferraritól !!!
    Én szerettem Barrit, de ezek után, hogy megcsinálta a szégyent, elfordulok töle !!!

Öt teszem fellelösnek az egész cirkuszért, tudomásul kell vennie, hogy másod pilótának szerzödtették !!!

• CSOCSO
    ez az egész forma 1 nevetséges ahoyg a magyar foci is az!!!
    az f1 akor kezd izgalmassá álni ha m sumi kiesik!!! akkor lehet fogadni hoyg ki lesz az első..de igy mindig csak arra lehet fogadni hogy ki lesz a 2. 3. 4.stb....
  • ipszilon
    a helyzet az, hogy most ezzel az "incident"-tel még többen foglalkoznak pár napig a forma-1-el, mint ha mi sem történt volna!
    kezdett kissé unalmassá válni a száguldó cirkusz, mivel állandóan Schumi indult pool-pozicióból és elsőnek ért célb. valamivel fel kellett dobni a hangulatot!
    a helyjegyek az egekbe kezdtek emelkedni és senkit sem érdekelt így a verseny, annál is inkább, hogy Schumi-uralom volt (van)!
    azt hiszem a FIA-nak most inkább köszönetet kéne mondania a Ferrarinak, hogy most pár napig mindenki erről beszél, és a következő futamot többen fogják megnézni!
    amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem volt véletlen ez az "incident"...
  • FREAK
    naná, a FIA szempontjából katasztrofális volt

ők ugyanis a közönségből élnek, illetve közvetve a szponzorokból, és ha ezek miatt kevesebben nézik a forma 1-et, baszhatják...........

szóval nagy szar gőzölög a palacsintában
  • Garrett
    ez így helyes...
    most nézegettem a mai ujságokat:
    minden sportrovatban : A Ferrari bohócot csinált a Forma1 ből, füttykoncert Auszrtiában...
    hmmm tehát akkor mások is igazságtalannak érzik a dolgot?
  • FREAK
    ha nem is bíróság, de a FIA megbeszélné a dolgot........
  • Garrett
    az F1onboard-on biztos van!
  • Garrett
    hoppá, akkor ha jól vettem ki akkor valami bíróság elé kell állniuk?
  • FREAK
    maga az "eset" nem volt látványos, az eredményhirdetés meg az interjú a lényeg
  • Coine
    fent van vhol vmi video ezzel az esettel kapcs.-ban ??
    sajnálom, hogy lemaradtam.
  • FREAK
    Ferrari to appear before the FIA
    Date: 13 May 2002 | Time: 07:38 | Posted: philf1 | Category: Formula 1

The FIA has summoned Ferrari and drivers Michael Schumacher and Rubens Barrichello to appear before the FIA’s World Council on June 26 following the team orders display in Austria yesterday.

"Following an incident during the last lap of the 2002 Austrian Grand Prix and incidents during the subsequent podium procedure, the FIA has summoned the Scuderia Ferrari Marlboro and the drivers Michael Schumacher and Rubens Barichello to appear before the World Motor Sports Council at its next meeting." said the governing body in a written statement this morning.

• FREAK
    figyi a fociban a kapus vállalja, hogy nem lő gólt..... Bari meg ezt vállalta évi 10 milláért. PONT.
  • FREAK
    ez nem igaz, eddig is volt sok crash..... én 86 óta nézem a forma 1-et, és egyre biztonságosabb

amúgy tisztán látszott, hogy a heidfeld előtt haladó minardi nem fékezett, hanem szép kék füsttel valószínűleg odaköpött egy deci olajat a sauber elé......
  • Garrett
    Barichello összeszedett már annyi pénzt, hogy otthagyja az F1-et egy "rossz" döntés miatt!
    nem kell őt félteni!
    Elég szar lehet azért neki, hogy félre kell állnia a csapattárs elől, még akkor is ha nekiadja a kupát...
    Ez megalázó azért nem gondoljátok?
  • Dikkma
    Ez igaz... bár egyre durvább ütközéseket élnek túl, de pár éve még nem voltak ilyen "túlélnivalók".
    Gyorsak nagyon a kocsik, nem csodálkoznék, ha visszafognák a teljesítményt.
    Főleg, hogy a mezőnyt is kiegyensúlyozottabbá akarják tenni, szal vhogy meg kell fogni mindenkit, a Ferrarit is, és úgy hogy az összeébb rántsa a mezőnyt.
  • FREAK
    "Én barrichello helyében mindegy mennyi pénzt kapok/ nem kapok, nem engedtem volna el sumit!"

pár ellenérv

1. 10 millió dollár
    2. aláírt szerződés
    3. csapatjáték - persze a csapat szempontjából ígyisúgyis 16 pont, de nekik az kell, hogy az egyéni világbajnok is Ferraris legyen.

És Barichellonak korámtsem olyan stabil a helyzete, hogy keresztbetegyen a fejesek akaratának.
  • Lteebee
    Ha Bari nem engedi el, már niem lenne állása.
    És azért az évi 10milkáért valszeg én is meghajolnék.
    Ha nem ő, akkor aki utána jön.
  • Garrett
    A forma1 már rég arról szól, hogy kinek van több pénze, és kinek az arca a legjobb a kislányok szemében, akik kiabálgatnak, hogy sumi a legjobb stb( azt hogy jó pilóta én is elismerem), aztán meg asse tuggyák mióta van sumi az F1-ben!

Én barrichello helyében mindegy mennyi pénzt kapok/ nem kapok, nem engedtem volna el sumit!
    Más csapatoknál sincs ilyen! Akkor a Ferrarinál se lett volna...
    A másik pedig az ahogy leengedte...a célvonal előtt...
    Elegánsabb lett volna (ahogy lacika ismondta), hogy a box-ba megy ki és sumi marad az élen!

Jah és örülök , hogy a balesetben nem halt meg senki! Egyre több a baleset az F1-ben nem?????
  • FREAK
    igazad lenne, ha nem a F1-ről lenne szó... de ha TE fektetnél dollármilliárdokat egy bajnokságba, neked se lenne szimpatikus a "bízzuk a véletlenre" megoldás

én őket is megértem

ezért említettem pl. a touring car-t, ahol ezeknek a pénzeknek "nevetséges" töredéke mozog, de ezáltal aránylag tiszta marad a sport

a nascar meg simán a pilóták körül forog, a legnézettebb autósport a világon, a legszarabbnak is milliós fan clubja van, mindegy ki nyer....
  • FREAK
    hát nem is rúgnák ki, de nem biztosítaná be vele a jövőjét a ferrarinál...... gondolom a ferrarinak jó lenne a kis sumi is, ha az be tudja fogni a pofáját ennyi pénzért

félreértés ne essék, én sumi fan vagyok

viszont a maga szempontjából mindenki helyesen cselekedett

ferrari - ők a pénzért, és az eredményekért csinálják, amíg a bajnokság nem biztos, addig ez a taktika

sumi - dönthet, hogy egy jövő nélküli közönségkedvenc, vagy egy fényes jövővel rendelkező profi autóversenyző legyen..... döntött...

bari - valószínűleg végiggondolta a helyzetet, és rájött, hogy a ferrarinál versenyezni önmagában szép karrier, egy-két "hivatalos" győzelem már nem oszt nem szoroz

közönség - nyilván nem ezért mentek ki, én sem lettem vidám, de aki mást várt, az naiv
  • FREAK
    ez van, most mindenki láthatta, hogy a forma 1 nem sport, hanem üzlet

ha jó autóversenyt akartok, ott a nascar meg a touring car kupák.......... sajnos

Garrett : sajnos Sumi pont azért kap évi 67 millió dollárt, hogy eszébe se jusson visszaugatni a vezetőségnek. Ez nem tisztesség kérdése, hanem szerződés. Ha nem teszi meg, byebye..........
  • Marki
    Én sem láttam. Viszont a helyátadásról hallottam. Nem Schumi hibája, a csapat döntött így. (helyesen) Schumi átadta Barichellonak a kupát, és a dobogó első helyét.
  • Coine
    ÉS MEGINT NEM láttam a futamot, nem tudom, hogy mi történt, mondjátok már el légyszi, a rajtot még láttam azt utánna semmi.
  • fotel
    Sch
  • Biker
    azért, mert "versenyt" nézni mentek ki, és a verseny nem a futam előtti megbeszélés tárgya, hanem azé, hogy ki a jobb, te sumifan
  • KeKKSZike
    Putri már ez a Forma1!
    Unalmas is és szemét!
  • Geronimo
    Es miert? Ez biznisz, nem pedig szemelyeskedes...emlekeztetnelek arra, amikor pont az hianyzott, hogy irvine elengedte schumachert.....az az 1 pont....ezt a dontest is meg lehet erteni. A futamot bari nyerte meg, csak schumacher kapta a pontokat.....nagy ugy
  • Biker
    ha a ferrariban lenne tisztesség, visszafizetnék a 100-150ezer helyi szurkolónak a belépőjegy árát!!!
  • Garrett
    Ha sumaherben lett volna egy kis tisztesség akkor hagyja bemenni barrichello-t!
    Ahogy utánna a riporter is elmondta:
    Szép volt hogy felengedte a dobogóra, de az ujásgok és a tört. könyvek ezt már nem így fogják leírni...
  • Spenser
    Így van szerintem nem Shummaher a hibás hanem a FERRari ..............
  • Tomcat
    Hümm dobogó... Hoppá-hoppá, ez szép volt schumi!!
  • Tomcat
    Hihetetlen!!!!!!! ha mindenáron ezt akarták, akkor sem így kellett volna megoldani, hanem a kerékcserével...
  • Tomcat
    BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁzzzzzzegggggggg!

Ez hihetetlen, ekkora parasztok nem lehetnek a Ferrarisok...
  • tomcs
    remelem nem lesz annyira uncsi... az elejen vajon lesz kress? meg itt pesten szep kis es-szunet-eso-szunet van es ausztria eleg kozel van vajon ott is?
  • KeKKSZike
    Szerintem ez a futam is uncsi lesz! :)