182153
  • speed
    nincs semmi baj szerintem a csunya szavakkal, ha van mogotte tartalom

persze nem mindenki toleralja, es aztan kapod az arcodba, hogy...
    szoval nem idezem olvasd el;)
  • speed
    iszonyat volt az arc, honnan szedtek ossze?

kedvencem, amikor belso kameras kepnel +jegyezte, hogy "mennyire le7 hallani az automata valtot, legalabbis lefele valtasnal"

ez vajon mit akart jelenteni?
  • speed
    ralfi gyerek szanalmas volt

altalaban ugye az a hibas aki hatul van, bar rb nem volt teljesen korrekt azzal, hogy ide-oda cikazott elotte, dehat a polet ugye ki akarta hasznalni

mas kerdes, hogy ralfi valszeg akkor sem tudta volna bevenni a kanyart, ha nincs elotte senki, de legalabb torlesztett azert ami tavaly tortent asszem braziliaban

ralfi ev elejen raadasul +fedte jpm-et, hogy ne fogjon veszelyes elozesi manoverekbe, igy aztan igazan nevetsegesse tette magat
  • speed
    3 ev alatt 3 ujonc csapattarsa volt

az ev masodik felere mind1ik jobb teljesitmenyt mutatott nala (gf,jb,jpm)
  • speed
    hat igen az emberek valtoznak eletuk folyaman

ha nekem is lenne kis kepecske a nevem helyett az valszeg nagy sikert aratna
  • Lteebee
    Ahogy én láttam Bari zárta az ívet, vagyis meglátta a tükörben, hogy ralf balról jön, így aztán elétette magát.

Egyértelműen a ki német a hibás.

Aki meg nem tud kultúráltan hozzászólni, az ne írjon ide!
  • Ali
    Palik egy tehetségtelen faszkalap. A Toyota pontot szerzett az első versenyén!!! Király.
  • Pyrogate
    Massa, Heidfeld, Button is rulez:))
  • ricky
    Hajrá Raikkonen!!! Azért ő sem semmi!!!
  • Pyrogate
    JEEEEEEe Sumi nyert!!!!
  • balumaci
    aha,köszi,most már én is láttam felvételen...
    nem baj,majd legközelebb!!
    :)
  • kozso
    Ahogy nézem érdekesen indult anno ez a fórum is... :P
  • kozso
    Oké, vettem. Még egyszer elnézést kérek, da a paliklaci mindig ki tudja hozni belőlem az állatot. Legközelebb picit később fogok leülni véleményt nyilvánitani.
  • (ex)Cat
    Érdekes.. emlékeim szerint tavaly itt már egészen értelmes módon folyt a társalgás, most ismét visszatérünk erre az alpári stílusra? Normálisan nem vagytok képesek véleményt nyilvánítani? Komolyan csak ennyire futja az intelligenciából? elég szomorú lennék..

Egyébként én is sajnáltam, hogy nem indították újra a versenyt, de ha belegondolsz, miért kedveztek volna ezzel pl. Schumachernek? Hiszen így a 4. helyen autókázott, holott a 2. rajtkockából indult..

Viszont a versenynek tényleg jót tett volna, ha az összes autó elindul a rajtnál. Ezzel együtt továbbra is tartom a véleményem, hogy izgalmas futam volt! - és muerte.. ha majdnem elaldutál rajta, akkor legközelebb inkább feküdj le korábban :-)))

... azért Kozso... szerintem próbálj meg normális véleményt alkotni. Gondolkodj és ha ezt sikerül, akkor a gondolataidat próbáld meg oly módon kifejezni, hogy a 'köcsög', 'buzi' és ehhez hasonló szavakat nélkülözd belőle. Köszi!
  • kozso
    Nem akarok senkit se megbántani, ez a személyes véleményem...

Az egész F1ben 3 dolgot utálok:

1. ferrari
    2. "Százfogú Szépfijú" surmóher klán
    3. paliklaci és a f@sz beszólásai

Ennyi.
  • Coine
    jah és ennek a Juni Györgynek volt 1pár vicces beszólása, Palik megint hülye volt, Raikkonen helyett Montoyát mondott meg hasonló dolgok...
  • kozso
  • Coine
    Elég érdekes verseny volt, örültem is meg nem is, hiszen Sumi nyert és bejöttek a Minardik ÉS a Jaguar is !!!! Ne felejtsük el !

Viszont szomorú vagyok, mert nem láttam sokat a Renaultot, a Saubert, a Toyotát.

R. Sumi kicsit agresszív volt, de ezért nem lehet sztem hibáztatni annyira, hisz sikerült kibújnia.
    Raikkonen nagyon jól ment, Coulthard megint szívózott a kocsi miatt, Barrichellot sajnálom, röviden ennyi.

Kozso : no comment

• Totya000
    magyaran szolva nagyjabol es egeszeben
  • kozso
    Tudom!
  • kozso
    A köcsög palik is okoskodott, a rohadt ferrari bérenc!
  • kozso
    Jah, ha a nagy geci sváb is ott lett volna akkor tuti STOP!
  • kozso
    Örültem hogy nem kezdték újra, mart akkor a ifjabb geci és a buzi brazil kaphatott volna új autót!
  • MuERTe
    Bocs a duplázásért, error jelzett, mintha nem küldte volna el!
  • MuERTe
    Remélem ez volt az idei szezon legunalmasabb versenye. Majdnem elaludtam rajta! Nehéz nem lesújtó vélemény nyilvánítanom a rendezésről, amikor tönkretették az egész versenyt már az elején, mert nem startoltatták újra a mezőnyt. Nem akarok itt összeesküvés-elméleteket gyártani, de arra azért kíváncsi lennék, hogy akkor is csak a safety car-t küldték volna-e be, ha surmóker is ottmarad a kupac alján.
  • MuERTe
    Remélem ez volt az idei szezon legunalmasabb versenye. Majdnem elaludtam rajta! Nehéz nem lesújtó vélemény nyilvánítanom a rendezésről, amikor tönkretették az egész versenyt már az elején, mert nem startoltatták újra a mezőnyt. Nem akarok itt összeesküvés-elméleteket gyártani, de arra azért kíváncsi lennék, hogy akkor is csak a safety car-t küldték volna-e be, ha surmóker is ottmarad a kupac alján.
  • balumaci
    button hanyadik lett?

BUTTON AZ ISTEN!!!!!!!!
  • (ex)Cat
    Azért a Barri - R. Schumacher karambolban nem vagyok biztos, hogy S. volt a hibás.. szerintetek?

De jó, hogy Webber be tudott jönni 5.nek! Úgy szurkoltam neki :-)
  • (ex)Cat
    Szép volt!!!

• kozso
    45 perc to go!
    Mocsok Ferrari!
  • Pheel
    3:50-kor kezdődik... Uramaddmárhogyvégreannyilegyen :DDDD
  • Pyrogate
    Sumi a legjobb!
  • Coine
    jaja, hüpp-hüpp
    :)
  • ipszilon
    na má...szip-szip
  • Coine
    "Állítóllag" meg akarnak válni az 1ik pilótától és Ralf az esélyesebb erre...állítóllag...
  • Coine
    Tudom, azért vettem magamra.
  • ipszilon
    el akarják üldeni???
  • Lteebee
    A hasonlatról.

Rád is illik, csak rád pozitív értelemben.
  • Coine
    És akkor ezek után akarják R Sumit elküldeni a BMW-től...
  • ipszilon
    jaj!! Palikot nem hallgathatom.......szip-szip...:-)