182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
speed #2504 nincs semmi baj szerintem a csunya szavakkal, ha van mogotte tartalom
persze nem mindenki toleralja, es aztan kapod az arcodba, hogy...
szoval nem idezem olvasd el;) -
speed #2503 iszonyat volt az arc, honnan szedtek ossze?
kedvencem, amikor belso kameras kepnel +jegyezte, hogy "mennyire le7 hallani az automata valtot, legalabbis lefele valtasnal"
ez vajon mit akart jelenteni? -
speed #2502 ralfi gyerek szanalmas volt
altalaban ugye az a hibas aki hatul van, bar rb nem volt teljesen korrekt azzal, hogy ide-oda cikazott elotte, dehat a polet ugye ki akarta hasznalni
mas kerdes, hogy ralfi valszeg akkor sem tudta volna bevenni a kanyart, ha nincs elotte senki, de legalabb torlesztett azert ami tavaly tortent asszem braziliaban
ralfi ev elejen raadasul +fedte jpm-et, hogy ne fogjon veszelyes elozesi manoverekbe, igy aztan igazan nevetsegesse tette magat -
speed #2501 3 ev alatt 3 ujonc csapattarsa volt
az ev masodik felere mind1ik jobb teljesitmenyt mutatott nala (gf,jb,jpm) -
speed #2500 hat igen az emberek valtoznak eletuk folyaman
ha nekem is lenne kis kepecske a nevem helyett az valszeg nagy sikert aratna -
#2499 Ahogy én láttam Bari zárta az ívet, vagyis meglátta a tükörben, hogy ralf balról jön, így aztán elétette magát.
Egyértelműen a ki német a hibás.
Aki meg nem tud kultúráltan hozzászólni, az ne írjon ide! -
Ali #2498 Palik egy tehetségtelen faszkalap. A Toyota pontot szerzett az első versenyén!!! Király. -
#2497 Massa, Heidfeld, Button is rulez:)) -
ricky #2496 Hajrá Raikkonen!!! Azért ő sem semmi!!! -
#2495 JEEEEEEe Sumi nyert!!!! -
#2493 aha,köszi,most már én is láttam felvételen...
nem baj,majd legközelebb!!
:) -
#2492 Ahogy nézem érdekesen indult anno ez a fórum is... :P -
#2491 Oké, vettem. Még egyszer elnézést kérek, da a paliklaci mindig ki tudja hozni belőlem az állatot. Legközelebb picit később fogok leülni véleményt nyilvánitani. -
#2490 Érdekes.. emlékeim szerint tavaly itt már egészen értelmes módon folyt a társalgás, most ismét visszatérünk erre az alpári stílusra? Normálisan nem vagytok képesek véleményt nyilvánítani? Komolyan csak ennyire futja az intelligenciából? elég szomorú lennék..
Egyébként én is sajnáltam, hogy nem indították újra a versenyt, de ha belegondolsz, miért kedveztek volna ezzel pl. Schumachernek? Hiszen így a 4. helyen autókázott, holott a 2. rajtkockából indult..
Viszont a versenynek tényleg jót tett volna, ha az összes autó elindul a rajtnál. Ezzel együtt továbbra is tartom a véleményem, hogy izgalmas futam volt! - és muerte.. ha majdnem elaldutál rajta, akkor legközelebb inkább feküdj le korábban :-)))
... azért Kozso... szerintem próbálj meg normális véleményt alkotni. Gondolkodj és ha ezt sikerül, akkor a gondolataidat próbáld meg oly módon kifejezni, hogy a 'köcsög', 'buzi' és ehhez hasonló szavakat nélkülözd belőle. Köszi!
-
#2488 Nem akarok senkit se megbántani, ez a személyes véleményem...
Az egész F1ben 3 dolgot utálok:
1. ferrari
2. "Százfogú Szépfijú" surmóher klán
3. paliklaci és a f@sz beszólásai
Ennyi. -
#2487 jah és ennek a Juni Györgynek volt 1pár vicces beszólása, Palik megint hülye volt, Raikkonen helyett Montoyát mondott meg hasonló dolgok...
-
#2486 -
#2485 Elég érdekes verseny volt, örültem is meg nem is, hiszen Sumi nyert és bejöttek a Minardik ÉS a Jaguar is !!!! Ne felejtsük el !
Viszont szomorú vagyok, mert nem láttam sokat a Renaultot, a Saubert, a Toyotát.
R. Sumi kicsit agresszív volt, de ezért nem lehet sztem hibáztatni annyira, hisz sikerült kibújnia.
Raikkonen nagyon jól ment, Coulthard megint szívózott a kocsi miatt, Barrichellot sajnálom, röviden ennyi.
Kozso : no comment
-
Totya000 #2484 magyaran szolva nagyjabol es egeszeben -
#2482 Tudom! -
#2480 A köcsög palik is okoskodott, a rohadt ferrari bérenc! -
#2479 Jah, ha a nagy geci sváb is ott lett volna akkor tuti STOP! -
#2478 Örültem hogy nem kezdték újra, mart akkor a ifjabb geci és a buzi brazil kaphatott volna új autót! -
#2475 Bocs a duplázásért, error jelzett, mintha nem küldte volna el! -
#2474 Remélem ez volt az idei szezon legunalmasabb versenye. Majdnem elaludtam rajta! Nehéz nem lesújtó vélemény nyilvánítanom a rendezésről, amikor tönkretették az egész versenyt már az elején, mert nem startoltatták újra a mezőnyt. Nem akarok itt összeesküvés-elméleteket gyártani, de arra azért kíváncsi lennék, hogy akkor is csak a safety car-t küldték volna-e be, ha surmóker is ottmarad a kupac alján. -
#2473 Remélem ez volt az idei szezon legunalmasabb versenye. Majdnem elaludtam rajta! Nehéz nem lesújtó vélemény nyilvánítanom a rendezésről, amikor tönkretették az egész versenyt már az elején, mert nem startoltatták újra a mezőnyt. Nem akarok itt összeesküvés-elméleteket gyártani, de arra azért kíváncsi lennék, hogy akkor is csak a safety car-t küldték volna-e be, ha surmóker is ottmarad a kupac alján. -
#2471 button hanyadik lett?
BUTTON AZ ISTEN!!!!!!!! -
#2469 Azért a Barri - R. Schumacher karambolban nem vagyok biztos, hogy S. volt a hibás.. szerintetek?
De jó, hogy Webber be tudott jönni 5.nek! Úgy szurkoltam neki :-) -
#2468 Szép volt!!!
-
#2466 45 perc to go!
Mocsok Ferrari!
-
#2465 3:50-kor kezdődik... Uramaddmárhogyvégreannyilegyen :DDDD -
#2461 Sumi a legjobb! -
#2460 jaja, hüpp-hüpp
:)
-
#2459 na má...szip-szip -
#2458 "Állítóllag" meg akarnak válni az 1ik pilótától és Ralf az esélyesebb erre...állítóllag...
-
#2457 Tudom, azért vettem magamra. -
#2456 el akarják üldeni??? -
#2455 A hasonlatról.
Rád is illik, csak rád pozitív értelemben. -
#2454 És akkor ezek után akarják R Sumit elküldeni a BMW-től...
-
#2453 jaj!! Palikot nem hallgathatom.......szip-szip...:-)