182153
  • Coine
    Jah és azért a Meklárneke szépen csendben lenyomták a Reanultokat, bár sajnálom, hogy ilyen sokan kiestek, de Button megint jó volt.
  • Coine
    Hopáá!!!!
    1. Brikksztón
    2. Mislin
    3: -II-
    .
    .
    .

Gumiháború, hmm.......
    Sumik jók voltak, mint mindig.

Montoya agresszív volt, ezzel nincs is semmi gond, csak most ő ment rá Sumire, de Sumi nem vágott keresztbe neki, mint Ő az előző futamon...
  • Coine
    Már azóta +van rég.
  • speed
    a $umakkerekrol annyit, hogy az m elveszitette az uralmat az autoja felett az elso kanyarban, majd miutan +buntettek azt, akinek nekiment, es kiestek elole vagy 5en azert bejott a dobogora

ralfi gyerek is nagyon kiraly volt, az edzesen a csapattarsa mogott fel masodperccel vegzett, majd az elen sodrodva a boxtaktikaval nyert

szoval szep volt valoban
  • speed
    nos 2 kiraly volt malaysiaban:
    1. jenson button, akit csak muszaki hiba fosztott meg a dobogotol

2. enrique bernoldi, aki +elozte a nagy m$-ert
  • speed
    talan el kene olvasni a hozzaszolasaimat;)
  • Coine
    De most lesz hétvégén.
  • Coine
    Ja
  • ipszilon
    ugye brazíliában lesz a köv. futam?
  • Coine
    whiskey vagy sör asszem :-D
  • kozso

• Marki
    A multheti verseny rulla volt. Schumi a király. (Mindkettő)
  • Coine

• Coine
    hm :)

• Coine
    megy, kösz , lehet hogy axeleronál szaroztak...
  • tomcs
    http://jupiter.eecs.utoledo.edu/rashmi/

ennyi
    nekem ez bejon
  • Coine
    Csak éppenséggel már soxor próbáltam ezt és azt írta ki, hogy forbidden, tiltva van vmiért...
  • tomcs
    aaaah te linkelted be garrett-nek...jaaaj :DDDDDDD akkor tod mirol van szo
  • tomcs
    vannak ezek a fasza kepek..namarmost van nekik 1 cimuk. en fogtam, kitoroltem belole a kep nevet meg a konyvtarakat es hova jutottam? csak nem a folapra? onnan meg volt link
  • [Scar]
    "2004. január 1.-től a Formula 1-es pilóták a háromnapos versenyhétvégén mindössze egy motort használhatnak. A határozatot szerdán az Automobil Szövetség közismert nevén az FIA hozta párizsi ülésén. Abban az esetben, ha mégis motorcserére szorul bármelyik pilóta is, akkor az érintett versenyző tíz hellyel hátrébb kell, hogy induljon majd a futamon. Mindezen szabálymódosításokról az FIA a csapatokkal részletesen tárgyal a későbbiekben." (2002.03.20., forras: F1hirek)
  • Coine
    HOGY és HOL lehet ezt kitölteni ???
  • tomcs
    hehe en williams lettem.. nem hiaba van ezexerint tele a falam williams poszterekkel :)) na mind1, palik kell oda, intelligens ember ugyis latja mi m1 a palyan, azok az emberek akik konkretan erdekelnek konnyen felismerhetoek sisakrol is, palik meg olyan alafestes.. bar azotas sem tudta nekem senkise elmagyarazni hogy milyen egy KISEBB DEFEKT (baumgartner beszolasa)
  • Coine
    Hogy lehet ezt a quizt megcsinálni ? Linket tudna vki adni ?
  • Coine
    így gondoltad Garrett ? :)
  • Coine

• Coine
    Hehe, 93-tól nézem rendszeresen.
    De én még láttam amikor még Senna, Prost, Mansell nyomultak és Sumi még csak ígéretes tehetségként is alig volt számontartva, mondjuk akkor még nem rá figyeltem, az első VB-je után figyeltem fel rá, de a Ferrarira már jóval előbb.
  • speed
    yeah!

errol a hozzaallasrol van szo;)
  • speed
  • speed
    maradj csak szepen a sarokban;)

szerintem mindenkeppen ralfi nyert vola, mert a boxtaktikaja neki volt a legjobb az elen vegzettek kozul

jo esellyel o is tudott volna gyorsabban ,menni, ha a szukseg azt kivanja
  • speed
    jah es m$ az interjuban el is mondta, hogy nem ert 1et montoya buntetesevel, tul elhamarkodottnak tartja, es vilagosabb szabalyokra van szukseg ilyen esetekre...
  • speed
    kedves nem erdemi hozzaszolo

lattad ugye a rajtot? ki huzott ra a masikra? csak nem az I$teni m$?
    montoya kivulre ment, es kemenyen fordult, annyi helyet hagyva, hogy 1 auto, aki normalisan fekez beferjen a kanyarba. de a masik autoban ulo nem fekezett normalisan, es nem volt idealis iven. a kerekveton elveszitett tapadas miatt alulkormanyozottsag lep fel, ezert nem tudta az ererdeti iven tartani az autot, es nekiment montoyanak.

mivel a vezetoszarnya az masik elso kerekenek utkozve tort le, ezert m$ volt hatrebb
    amugy pedig 1 normalis versenybaleset volt, mint mind2 pilota elmondta, az 1etlen problema, hogy miert csak montoya kapott buntetest, mikor os kevesbe volt hibas?
  • speed
    ez ugyan nem egeszen igy van, de teny, hogy regebben szorosabb volt az egesz

most az auto 80-90 szazalek, regebben csak 50 volt
  • speed
    nagyon kemeny;))
  • speed
    miert ne hinnem?

ez sok mindent +magyaraz;))
  • speed
    nah itt nezzetek meg mirol van szo:

http://jupiter.eecs.utoledo.edu/rashmi/formula1/car_quiz/f1car.html

rovid kis kerdoiv utan kiderul, hogy milyen f1es auto vagy. sajna angolul

en minardi lettem;)
    nem kell rohogni, van szoveg is melle, a lenyeg, hogy nem vagyok olyan tipus aki feladja, es bizok magamban, es ezzel a hozzaallasommal a kovetoimben nagy tiszteletet ebresztek

jah html szakertok: miert ugat, hogy tiltott html kodot tartalmaz az uzenet? (nem ez, hanem amit eredetileg akartam)
  • speed
  • Lteebee
    Kis íven ritkán mennek a versenyzők a fűre, ha csak nem szorítja őket le valaki.
  • FREAK
    A pálya bal oldala üres volt, a távoli képen lehetett legjobban látni, hogy sumi már a füvön van. Mellesleg miért is csinálna nyerő pozícióban a mezőny legtapasztaltabb pilótája ilyen amatőr dolgot?????
  • ipszilon
    miért? most már a studióba is kapcsolgatnak? de ugye még reklám nincs a futam közben! a franciák ezt csinálják! lépten nyomon reklámot nyomatnak, és ha felvéteről adják le a futamot, akkor még ki is vágnak belőle részeket!
  • ipszilon
    én is ezt gondoltam róla, de most nagyon hiányoznak a hülye beszólása, szerintem minden futam előtt órákig gyakorolja őket!:-)