182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Ali #2280 Nigel Mansell óta nem tudok igazán drukkolni senkinek. Talán Raikonnen... -
ricky #2273 Raikonnen jó (sőt király), csak a kocsija szar. De jövőre ő lesz a világbajnok!!!!!!! -
#2271 tudod mineket összekevernek... ezert hivnak ugy hogy a 2 l betus... :) -
#2270 Raikonnen nemis jobb, meg nem is rosszabb hokinál. -
#2269 Remélem, nem velem kevertél össze valakit. -
Nyiri #2268 Mi a ket legjobb???
Nem kezelteted magad?
Raikonnen mit mutatott fel eddig? -
#2267 Hakkinenn elment.
-
ricky #2266 HAJRÁ RAIKONNEN !!!!!!!!!!!!
Jövőre a két legjobb a McLaren-nél lesz !!!!!!!!!!!!!! -
#2265 Hakkinen visszavonult 1 évre!!!!!!!
JUHÉ!! -
#2264 Szegény Barrichello :-((
Sajna úgy néz ki nem lesz 2.
-
Nyiri #2263 Bee: Vazze honnan veszed hogy en divatdrukker vagyok??? Már akkor sumi volt nalam a sztár amikor meg a benettonnal nyomult, és meg akkor is ugy voltam vele, hogy o a legjobb amikor hakki egymas utan ketszer lett champion !!!
Ne itelj elsore :) -
#2262 (:P
-
#2261 Az biza!:) -
#2260 Schummaer -
#2259 Hoki felszippantott egy kis zümit, vagy felébredt a téli álomból?
Vagy végre sikerült összerakni a roma-verdát? -
#2258 Hakkinen M. Schumacher Coulthard Trulli Irvine Heidfeld -
#2257 Mi lett a befutó? -
#2256 divatdrukker... te csak annak drukkolsz aki epp a meno? -
Nyiri #2255 Eh, lattam a verseny-t es legjobban a vege tetszett amikor szo szerint majdnem kiszallt hakki a kocsibol ugy ujongott oromeben! Minek???
Mar epp ideje volt hogy valamit kezdjen mert mar ez ego volt, nem csak neki hanem a mclarennek is4
BaLee: Miért rulez??? nem nagyon szerepelnek -
#2253 Tegnap a jakupcsek műsorában egy arc nem tudta, ki volt utoljára ford motorral f1 világbajnok.
Így kezdte: Hát... a sumahhert egyből kizárnám, mert ő mostanában lett vb ferrárival... -
#2252 A tavalyi baleset miatt kérte, ahol egy pályamunkás meghalt... -
#2250 Amúgy tökre kiakadtam a Schumin (nem mintha eddig nem lettem volna kiakadva)!! Kinek hiszi ez magát, hogy azt kérje a többiektől, hogy az amcsik tiszteletére ne előzzenek az első kanyarig????? Bezzeg, ha még számítanának a pontjai nem mondta volna ezt! -
#2249 az király lenne! -
#2248 Jóindulatú rajongói sziporka. -
#2243 Most láttam az ATV-n Zanardi balesetét. Azért nem kis szerencsére van szükség egy ilyen karambol túlélésére. A másik autó OLDALRÓL kapta telibe 320-al. Nem is csoda, hogy kettészakadt az autója. -
Razgon #2238 Schumachert biztosan megviselték a történtek. Amerika, szegény Zanardi..
Nem csidálom, hogy nem volt kedve versenyezni, és azt sem hogy nem akar amerikában rajthoz állni. Persze a show-nak mennie kell.
Nagyon megrázott Zanardi balesete, azt hiszem a legrosszabb, ha egy versenyző nyomorék lesz egy baleset után. -
#2237 ugyse hisszuk el :) -
#2235 Menj a fenébe..... -
#2233 kapd be :-) -
#2231 Ja. -
#2230 Szegény Bari.
Most meg a tankolást szívta meg.
Pedig szerintem ma ő volt a legjobb. -
#2229 Azért te láma, mert moderáltak...itt-ott...
-
#2228 bár idebent már 2227 van de kint én avgyok a 2222 edik -
#2227 2222 -
#2226 Meglátjuk, Raikonen jó pilóta, kap egy McLarent...meglátjuk, sztem DC. lesz...de meddig ? ...
-
#2225 akkor az első pilóta Coulthard lessz ? -
#2224 a másik finn :)
Kimi Raikonen
-
#2223 akkor ki lessz helyette ? -
#2222 Aha, sajna. -
#2221 Jujj, ez gáz.