182153
  • FREAK
    Hát már ugyan miért ne???? 15 lassú szart végigelőzni valamivel több mint 20 mp, nem gondolod?
    Mellesleg nem Barichelloval ütközött, nem tudom, ezt hol láttad......
  • FREAK
    Kibaszott kolumbiai dealer-t eltávolíthatnák már a profik közül. Sumi félig a füvön szenved a kanyarban, erre ez a tahó nem tartja sportszerűnek a büntetést....... Elmegy az ilyen a picsába. Persze már nem az első ilyen amatőr húzása, remélem, egyszer kórházba kerül egy ilyennél.
  • Lteebee
    Szvsz azt a 20 mp-t simán rá lehet fogni, az előzgetésekre.

Többet meg nem írok, mert bejön vmi érdemi hozzászóló és leugat.
  • Spenser
    Így van Palik illik oda a legjobban szerintem is de a studioba kapcsolgatni ahoz a rehabos gyerekhez ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö,mert csak ezt tudja szerintem semmi értelme, legalábbis anyiszor.
  • Spenser
    Ez engem is szokott idegesíteni.
  • Yoghurt
    A Cipőcsilnáló rajongók meg nehogy azt mondják,
    azért nem nyert, merta Brrichello -val ütközött !!

Ott csak 44 máspercet vesztett, és 1.04-et vert rá Ralf a végére.
    Azt a 20 másodpercet meg nem lehet csak az előzgetésekre fogni!!!
  • Coine
    Igaz.
    És nem értem mi a francnak kell néha néha visszakapcsolni a stúdióba, semmi értelme...
    addig kimennek kávézni vagy mi ? ...
  • Dikkma
    A futam nem volt rossz, de Palik is mintha beszívott volna, nem vesz észre ilyent mint amikor a replay-n beszorult M.SCH terelője Montoya kereke alá, 10-ediknek mond végig 9. embereket, szal nem csak a kamerások, de ő is elég gyengét teljesített ma.
  • (ex)Cat
    Ha valaki még nem olvasta volna:

Jenson Button: "A végén jelentkező probléma ellenére ez egy kitűnő verseny volt nekem. Nagyon egyenletesen vezettem, végig keményen nyomtam a gázt, habár világos, hogy a Williamsek és a Ferrarik gyorsabbak voltak nálunk. Montoya második boxlátogatása után úgy döntöttem, hogy biztonságosabb lesz, ha nem tartom fel, mivel az egyenesben nagyobb sebességet ért el és Michael messze volt tőlünk. Ezután minden jónak tűnt, amíg észre nem vettem a gondokat a felfüggesztéssel - a kocsi három keréken gurult tovább. Természetesen csalódott vagyok, hogy nem szereztük meg első dobogós helyezésünket, de ez még így is egy jó eredmény."
  • ibrahim
    Az egy nem normális farok,mármint Palik nem hiába senderitették ki az MTV1-ből
  • marius
    Én ugyan a Mc'LLarent csippantom a legjobban, de egyre rosszabbak lesznek szerencsétlenek. ANnak viszont nagyon örülök, hogy a kis csapatok egyre jobban zárkóznak fel a nagyok mögé. Még a végén izgalmas versenyt is látunk egyszer.
    Palikról csak annyit, hogy nem szabadna mikrofon közelébe engedni. Ha valaki műsörvezető, akkor ne legyen elfogult. A végén még elérjük azt a szintet, hogy a kamerák csak Sumit fogják mutatni meg a csapattársát a többiről meg kuss lesz.
    Ha valaki úgy kezdi a felsorolást, hogy első helyről indul Sumi, utána Barrichello és utána többi csapat, akkor az egy nagy barom (mint Palik).
  • MuERTe
    Nem bánnám, ha csak fele olyan izgalmas versenyek lennének, mint akkoriban. Lauda és Prost tudták egymást szivatni rendesen. És hol volt még akkor Senna? Sajna, ma már csak uncsi körözés az egész, és csak azon lehet izgulni, melyik csapat cserél előbb kereket.
  • Coine
    Hát elég fura és változatos verseny volt.
    Előszőr is : a közvetítés, a rendezés pocsék volt ! nagyon gyenge...
    Palik megint/folyamatosan/mint mindig hülye volt.

NEm gondoltam volna, hogy 2ős BMW győzelem lesz.
    Barrichellot sajnálom, vhogy éreztem, hogy ez lesz, az a Juni György vagy ki, folyamatosan dícsérte a Ferrarit, hogy milyen stabil...éreztem, hogy ez lesz.

McLarenek megint bizonytalankodtak, Raikkonent sajnáltam.
    Button jól ment, kár, hogy nem tudta feltartani Montoyát.

Montoya - Sumi baleset : mind2en hibásak voltak, de meg is szívták mind2en.

Sumi 21 helyről jött fel a 3 helyre : hát megint az volt, mint tavaly, nagyon magasztalták, mint a Kúlthárdot, pedig az sem csinált sokmindent, csak kiestek előlle az emberkék.
    Másrészt kicsit fura volt, hogy az uccsó körben Sumi elment Button mellett....persze nem sokat láttunk belőlle...az okait se tudjuk...
    hát ez van, Brazília jön ? forza...
  • Coine
    Húbaz, tiszta kóma vagyok, de felkeltem
  • Dikkma
    kelek 8-kor oszt szeva
  • Dikkma
    Hé! Most jut eszembe, bár tök fáradt vagyok, hogy F1 holnap (ma)...
    Mikor keljek?
  • Coine
    kíváncsi leszek a holnapi futamra az edzéseredmények után
  • Coine
    hülye állat :-D
  • dewdew
    Mi az, hogy a tobbi nem lenyeg????
    A McLaren-ek ures tankkal mentek, mig a tobbieknek tele volt a gep.
  • Efreet
    a Jaguar nem teljesített túl jól... majd jövöre! bemutatták az új versenymodellt:
  • ipszilon
    én 99 óta!
  • ipszilon
    ez tök jó!!!!!!!!!!:-)
  • kozso
    Igy igaz, ezért picit remegek...
  • Coine
    A többit meglátjuk a hétvégén.
  • kozso
    1. 4 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1'37"399 204.877 Km/h 26
    2. 3 COULTHARD McLaren Mercedes M 1'38"038 + 0'00"639 18

A többi nem lényeg...

• Ali
    Én még Laudának drukkoltam. Prost még kis kezdő volt. Azóta nézem. Ilyen öreg vagyok....
  • Lteebee
    Én úgy 4 éve nézem viszonylag rendszeresen(bár nem tartom magam érdemi hozzászólónak).
  • Coine
    h nélkül
  • Coine
    tudhom, hogy úgye hiszed el, de 93-94 óta
  • speed
    asszem a jovoben sok mindenben 1et fogunk erteni;)

amugy kivancsisagbol:
    az erdemi hozzaszolok kozul ki miota nez forma1et?

en 90 ota csaknem minden versenyt eloben lattam, azelott csak csipegetve
  • speed
    en keszseggel elhiszem ezt a szabalyt, de mondjatok mar +, hogy pontosan hol talalom?
    az egesz fia honlapot atturtam, de nem talaltam sehol

a balesetrol annyit, ha vannak elotted akkor fekezned kell. RB pedig azt csinalta, amit M$tol lattunk eveken keresztul. erdekes akkor senkit sem zavart, hogy szerencsetlen DC-t a falnak nyomta majdnem. RB es R$ pedig mar ezt csinaltak tavaly egesz evben, itt volt az ideje visszafizetni

igazad van montoya addig tartotta M$t amig birta. ha nem csuszik + akkor valszeg a pit stopig tudta volna, de utana remenytelen. es 1etlen rossz szot sem mond6sz Montoyara, mert nagyon sok fejlodest mutatott az utobbi idoben. hiszen 1ertelmuen lassabb autoval versenyzett eretten, 2. helyre hozva be azt, semmi felesleges kockazat.
    a szanalmas ralfi gyerekrol ez mar nem mond6o el

amugy pedig bizonyara tudtok rola, hogy az FIA betiltotta a michelin uj gumijait, ezzel is kedvezve a ferrarinak. raadasul a tavalyi hibriddel menve a ferrari tudta hasznalni a tavalyi setupokat, mig a tobbi csapatnak az esos ido miatt nem igazan volt ideje optimalizalni...
  • speed
    a legjobb uton haladsz;)

igazabol keves karizmatikus egyeniseg van a mostani forma1ben, akik pedig azok, valahol a kozepen nyomulnak

fisichella, trulli, villeneuve mind gyors es agressziv pilotak, akikbol tobbre lenne szukseg...
  • (ex)Cat
    Garrett

Gondolod, hogy a BMW-ben semmiféle kipörgésgátló nincs? Ugye nem mondod komolyan, hogy a BMW egy elamradott autó lenne akár a McLarenhez, akár a Ferrarihoz képest?

Montoyanak igazán van mit tanulni, bár kétségkívül jó pilóta, még akkor is, ha nekem nem szimpatikus a a feje, de ettől még nem mondom, hogy szar amit csinál. Ellentétben azzal, amit Schumiról állítotok. Mert ha azt mondod, hogy akkor szidja valaki M.-át, amikor hasonlóan tud vezetni, hát akkor én nyugodtan mondhatom azt, hogy te meg akkor szidd Schumit, amikor legalább fele olyan jól tudsz vezetni mint ő.

Montoyaé a jövö? Hát.. én nem hiszem. Valóban gyors pilóta, de szerintem túlzottan önfejű. Szinte mint Schumi volt fiatalabb korában, csak - szerintem - a F1-ben nem akkora tehetség. Ezzel együtt lehet jövője, de nem túl hosszúéletű. (szerintem)

Más..

Egyébként ha olvassátok a híreket, akkor tudjátok, hogy abban a kanyarban azért előzte meg Schumi, mert Montoya egy olajfolton fékezett, ezért hoszabb volt a fékút. Más kérdés, hogy Montoya szerint sem tudta volna sokkal tovább tartani.

Barri és Ralph esetében még folyik a vita, hogy ki volt a hibás. Azt itt sokan nem vették észre, vagy csak nem akarták látni, hogy Barri valóban 2* váltott irányt a rajt után, holott ez benne van a szabályok között, hogy csak egyszer lehet.

És bár én Ferrari és inkább Schumavher párti vagyok, ezzel együtt úgy látom, hogy ezt nem így kellett volna csinálnia Barrichellonak, még akkorsem, ha a pozizióját védte. És az, hogy mi lett volna ha nem vág be elé, azt ugye senki nem tudja. Lehet hogy tényleg kicsúszott volna, lehet hogy nem, de az valószínű, hogy nem lett volna tömegkarambol.
  • ipszilon
    a belga kommentár így kommentàlta: "Ez egyszerűen szürreális" (vagy magyarul: irreális)
  • Coine
    Hazai pálya...ennyit megérdemelnek... :)
  • Lteebee
    Malajziában ue szokott lenni a sauberrel.
  • Coine
    legjobb az volt amikor a Minardikról beszélt :
    "Többet vannak képernyőn, mint egész évben"

:-D
    meg hasonlóak...
  • Ali
    Útálni sem tudok senkit. Az utolsó igazi antipatikus pofa szegény Belmondo volt. Bár ez a Ralfi....
  • FREAK
    FERRARI rulz, SCHUMI rulz, TOYOTA rulz, RAIKKONEN rulz, WEBBER rulz

Ez a véleményem a futamról.

Hála a jó istennek hogy Hakkinen (a jól bevált Koko módszert alkalmazva) nem mert versenybe szállni, legalább nem volt gyereksírás :)))

Buta Montoya meg maradhatott volna az ovál pályáknál, úgy látszik egy jobb-bal kombináció zárása már meghaladja az értelmi képességeit :)))

PEACE
  • speed
    hmm en is jartam ebben a cipoben

a kovetkezot ajanlom: ha nem tudsz szurkolni senkinek valassz valakit akit utalsz, igy sokkal konnyebb lesz;)