182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#18520 Persze, Schumacher végig ott volt Alonso nyakán.. Csakhát igen az a fránya sebválto -
#18519 Barichello miért lassult le azt nem tudja valaki?Nem a gumik koptak el megint? -
#18518 Viszont ha egy picit higgattabban értékelem a dolgot, akkor végülis a Ferrari már nem rossz, hisz ma a Bridgesstone is jónak tűnt Schumi alatt, és az F2005 is végre versenyképes volt. Csak az a mocskos váltó... -
#18517 -
#18516 Nos, a mai napról: Kissé ideges vagyok amiatt, hogy ilyen faszság miatt(ugyebár az a rohadék váltó) esett ki Schumi, pedig már épp kezdtem örülni, hogy egyre közelebb ér Alonsóhoz, és lesz egy jó kis csata az első helyért...
A Bar meg megint beszopta keményen, bar-os haver is kicsit ideges emiatt. Buttont, meg teljesen megértem, hogy ki van akadva.
Fiúk, ott Maranellóban: Üzenem nektek, hogy mostmár kapjátok össze magatokat, Imolában jó lenne visszatérni a csúcsra, és győzni...3 hetetek van rá. -
Brash #18515 Barichello tényleg lassú volt, még Massa is leverte. Az meg már nem kis szó. Az végülis igaz, hogy idegesítő a kommentár. -
#18514 amikor elcseszódött a Sumák váltja és kiállt azt mondta a Bari nál hogy: Baraichello is lassú!!
mintha a Sumák is az lett volna.
ez a magyar közvetítés komolyan mondom néha siralmas.... -
#18513 én magyarról elkapcsoltam mer felidegesített a Czollner! -
Brash #18512 Nem veszem, csak gondolom. Egyébként ha hallgattad mit beszéltek a futam közben, akkor hallhattad, hogy ők is ezen a véleményen voltak. Majd a következő futamon elválik. -
#18511 volna
-
#18510 honnan vezsed hogy nem tudta volan megelőzni? -
Brash #18509 Én láttam a futamot. Hiába ott volt, 12 körön keresztül nem tudta megelőzni. Csak a boxkiállásoknál tudta volna lenyomni. -
#18508 te nemnézted a futamot vagy mi???
Sumák végig ott volt allonso picsájában amig el nem fosta magát a váltó:((
remélem most 3 hét alatt csinálnak egy új váltót és folyamatosan tesztelnek is!!!
-
#18507 Nem jobb, max még nem unalmas, de most sokkal közelebb van az F1 ahoz, hogy még az első helyért is verseny lehessen.Picit még felzárkózik a Toyota, McLaren talán a Williams és a Ferrari is tuti még fog dobogóért harcolni és akkor már izgalmas lehet 1 verseny nem csak a középmezőnyben. -
#18506 Tavaly is szarul kezdett a Ferrari ha emlékezetem nem csal. -
#18505 Én meg azt gondolom, hogy mind a Toyota, mint a Renault jó úton haladtak afelé, hogy versenyben legyenek.
A Renault-n látszott jóideje, a Toyotánál meg az az elképesztő ktgvetés előbb-utóbb eredményt kellett, hogy hozzon. -
#18504 szerintem azért egy kicsit korai ezt így kijelenteni, persze lehet, hogy igazad lesz (én remélem, hogy nem :))
azzal még nincs is gond, hogy "korszakváltás" van/lesz, de nem értem miért igy kellett ezt elintézni, nem tudom miért jobb ez így, hogy most minden kék-sárga piros helyett... -
#18503 Na most értem haza nem láttam de halottam mi volt.
Csak annyit mondok hogy én megmondtam.
Renault lesz a kontruktőr világbajnok.
Schumiék a dobogo közelében sem lesznek.
Ez van nem lehet sok éven át a Ferrari az ász.
Itt a korszakváltás.
-
#18502 ehhhehhh -
#18501 Na végre igazi F1 et láthattunk!!!
A ferrari elkapkodta még az új autót...
Hát igen... a jó öreg de la Rosa! Már régen is mutatott valamit az Arrowssal most meg a McLarennel!!! Jót ment a srác, kezd szimpi lenni!
Végre a McLaren hamarosan már az 1-2 helyért is versenyezhet. szép teljesítmény. :) -
#18499 Most mit csodálkozol?? A Ferrarit 3 éve szidja folyamatosan mindenki, hogy miattuk unalmas az F1. Azért ezt csak észre lehetett volna venni -
#18498 Tényleg jó volt látni, hogy ő legalább mindent megtesz a jobb helyezés érdekében. Bár érthető az igyekezete, személy szerint nekem szimpatikusabb mint Montoya... -
#18497 Év elején a ferrari általában a tavalyi autó módosított változatát használja mint pl idén az F2004M. Az új autót mindig csak egy két hónappal később vetik be. Az elmúlt 5 évben az új autóval mindig megnyerték azt a versenyt amelyiken bevetették, nem egyszer rajt-cél és kettős győzelemmel. Idén azért nem megy jól az új Ferrari, mert ahogy már mondták mások is, kevés idejük volt tesztelni... Ugyanis túlságosan le voltak maradva a többi csapathoz képest (hogy miért azt már egyszer kitárgyaltuk), és ezért előrehozták az új autó bevetését. -
#18496 Van egy új kedvencem:
Pedro de la Rosa: (5) "Kiválóan éreztem magam versenyzés közben. A köridőim folyamatosan jók voltak, amikor szabad volt előttem a pálya. Igaz, a futam nagy részén a vetélytársakkal kellett viaskodnom, ami igencsak lefoglalt. Mindent beleadtam, hogy megnyerjem a Takuma Satóval, Rubens Barrichellóval, Jenson Buttonnal és Mark Webberrel vívott csatáimat. Kemény munkával küzdöttem magam keresztül a mezőnyön, miután a nehéz kezdést követően az első kör után kilencedik voltam. Az egész csapatnak köszönetet kell mondanom, amiért gyors és megbízható autót tettek alám." -
#18495 Azt meg valszeg álmodtam, amikor év elején betegeskedett a ferrari, aztán lenyomta a mercit hokival kockával mindennel együtt. -
G_ArchAngel #18494 Pat Symonds, a Renault motorfelelőse:
„Mikor látni lehet, hogy egy versenyző, mint Fernando mindvégig kontrolálja a futamot, remek érzés a csapatnak. Teljesítménye még kimagaslóbb, ha figyelembe vesszük, hogy a kezdeti körökben nem terhelte meg annyira az autót, és csak alacsonyabb fordulaton ment. Ha kellett volna, még tudott volna gyorsabban is menni, anélkül, hogy az autót túlterhelje."
(forrás: www.f1hirek.hu)
ez nem jó hír, és nem most hallottam először, hogy a Renault-kban van még tartalék - Norbert Haug-éknak lassan ideje lenne a szokásos B-típusú McLarent elkészíteni...:) -
#18493 Schumer meg a váltó miatt esett ki, bár ezt azóta gondolom ti is tudjátok. Hasonló gondja volt mint Barinak pénteken... -
#18492 "Egyébként a Ferrari emlékeim szerint nem túl megbízható az új autókat tekintve, csak amikor összecsiszolódik." Hát ez lol, a Ferrari az elmúlt 5 évben mindig megnyerte az adott futamot az újonnan bevetett autóval. -
#18491 A köv. nagydíjtól szerintem balettelőadásokkal tölti majd idejét ... -
dav1d #18490
-
#18489 Néha pont ez a nyerő hozzáállás. -
#18488 Montoya önfejű és sose a csapat érdekeit nézi.. -
#18487 Jah, kiderült hogy mire lenne képes az a McLaren ha tudnák is használni de la Rosan kivűl.. -
#18486 Debla Rózsa és Webber megmentette az F1 becsületét.
Az idei év legjobb versenye számomra. Mert VERSENY volt. Alonso szépet ment. Végre a Mclaren is kezd éledezni, remélem a 3 hét alatt vmit fejlesztenek végre és akkor cstázhatnának már az 1-2 helyért is. Amúgy én is úgy gondolom hogy Montoya nem tette volna oda magát ennyire. -
#18485 Itt lesz majd elérhető http://formula1.com/race/result/fastestlaps/734/8.html -
#18484 Nah unalmas verseny volt leszámítva De la Rosát. Csinált nekünk F1et a fiu! :) Már a végén röhögnöm kellett :)) Király volt. Schumachert sajnálom, kíváncsian várom mi történt pontosan vele. -
#18483 valahol jegyezve van a versenyzők legjobb köre? -
#18482 A Ferrari hozta a formáját... -
Jhon Balu #18481 jobb ha visszase jön. -
#18480 :D:D:D azt kéne