182114
  • Alien
    Na első időmérőn harmadik hely. Jól van azért ez már bíztató

Hajrá Schumi!
  • Tuvok #18318
    ne szólj bele, 'tenx'
  • shad0w
    ??? naná, hogy arra csinált, de ez most hogy jön ide, mit bizonyitasz ezzel? :)
  • Tuvok #18316
    Alonso-ban sok van, az egyszer biztos
  • Random work
    Na ja mert a Bridgestone nem titkoltan az Ferrari 2005-ös gépére csinál gumikat.
  • shad0w
    ne pilóta ellen, hanem mellett szurkolj! tenx
  • Punker
    nekem mindegy milyen színű ruhája van, csípem azt a figurát.
  • Punker
    szerinted ki veszített a legtöbbet a szabályokon?
  • Tuvok #18311
    Nekem mind1, csak ne piros legyen :)
  • shad0w
    nem mindenkit súlytott, csak aki bridgestone gumikat használ.. nézd meg a Ferrarin kívül melyik két csapatnak van még bridgestone gumija :)
  • Tuvok #18309
    Remélem nem sokat látogatja idén az interjúszobát, nagyon nem hiányzott oda
  • shad0w
    figy. tudatosan, szándékosan és ami még fontosabb NEM TITKOLTAN olyan szabályokat hoztak amik (idézem) "megtörik a Ferrari dominanciáját"
  • Random work
  • Random work
    Na de mindenkit súlytott nem csak a Ferrarit. Azért hülyeség azt mondani, hogy a Ferrari ellen hoztak szabályt.
  • Punker
    mit pislogsz Alonso-tól várható volt, nem véletlenül vezet ő a pontokban? :)
  • Random work
    Már megbocsáss, de ez szerintem hülyeség. Ha esetleg azt mondanák, hogy a Ferrari piros autók mindig 1 másodperc büntit kapnak azt megérteném az tényleg ellenük szólna, de ez nem. Vegyék fel a ritmust és kész a többi csapat képes volt jó autót időre összerakni ők miért nem?
  • Punker
    egyértelmű hogy azért voltak a szabályok hogy lenullázák mindenki fejlesztését, annyit nem lassultak a kocsik, a gumi szabály meg f@szság.
  • shad0w
    M. Schumacher
  • Tuvok #18301
    Trulli
    Alonso
  • shad0w
    olyan szabályokra gyúrtak amiket a ferrari lassabban, rosszabul tud teljesíteni... pl új gumiszabály stb.
  • shad0w
    nem temetem, én továbbra is bízom bennük, de szerintem ez abszolút nem fair így, hogy ilyen köcsög szabályokat hoznak...
  • Random work
    Hogy lehet egy szabály csak Ferrari ellenes? Eztet nem értem.
  • shad0w
    vagy nemtom, jövőre minden pálya rajtrácsa elé kiraknak egy 50km/h-s övezet táblát?
  • Punker
    Ferrari-t nem kell még temetni, talán végre lesz rendes verseny :)
  • shad0w
    na akkor most kérdezem meg. Ki a rák büdös fa*zának jó az, hogy most a rönó csinálja ugyan azt amit a Ferrari csinált tavaly??? A ferrari hatalmas munkával feljutott a csúcsra, erre a sok "okos" behoz csomo uj olyan szabályt ami mindenkinek jó, csak a Ferrarinak nem, és így a marhasok munka kárbamegy, másnak meg ölébe hull a siker... kinek, miért jobb ez így? jövőre meg majd rönóellenes szabályok lesznek??? vicc már ez az egész f1...
  • Punker
    Alonso
  • shad0w
    na most még Alonso is...
  • shad0w
    hmm, Trulli...
  • RelakSfromhome
    TRULLI!!! :D:D:D
  • Random work
    12.38: 1:30.237-tel Michael Schumacher átvette a vezetést. Az új Ferrari megmutatta, mire képes.

Na még ezután jön a mezőny fontosabb fele most kezd izgi lenni. :)
  • RelakSfromhome
    ezek a új autók a sok szárnytól egyre inkább tűpárnára (Ferrari), meg Thor sisakjára (Raikönnen kocsija) hasonlít...
  • shad0w
    na mivan? Schumi az uj Ferrarival (egyelőre) az élen... szerintem bíztató, bár még ennek sincs vége...
  • RelakSfromhome
    idén elfelejtettem követni a f1-et.

Ferrarik valahol hátul? Mellesleg Barrichello most fékezteel magát
  • Punker
    na lassan kezdődik
  • Random work
    Háhá! Most változott kicsit a felállás kijöttek a Toyoták.
  • Random work
    Ennek ismeretében kíváncsian várom az időmérőt. Remélem azért nem lesz annyira jó a Ferrari, hogy mindenkit leköröz mint 2004-ben. Legyen csak annyira jó, hogy keményen kapaszkodjon a dobogós helyekért. :D
  • rezsofiz
    4. szabadedzés:

• rezsofiz
    Messiásként várja a Ferrari az új váltót!
  • rezsofiz
    Bahreini Nagydíj: Harmadik szabadedzés
    Na ki lett az 1.? Még szép hogy Schumacher :PP
  • rezsofiz
    Uh jo meleg van Malaysiában, 37 fok omg o.o