182114
  • b-type
    én is örülnék ha így lenne, de gondolnia kell arra is, hogy bent legyen a versenyekben, mert így is kikerült már a köztudatból...mégha most visszakerült is. (megérdemelten)
  • Random work
    Szvsz kár lenne ha egy lepukkant csapathoz igazolna ott azért nem lenne képes ilyesmire.
  • b-type
    így van, ahoz képest, hogy mit veszíthet, ahoz képest jóval több amit nyerhet.
    Pláne ha igaz, hogy ha nem váltja Monty-t, akkor most ezzel nagy eséllyese van Villeneuve helyére ha tényleg elpattintják.
    Amin azért csodálkoznék,...bár nem tudom, hogy szerződtek..
  • Punkerwork
    Pedro tudta hogy villantania kellet, a többieknek óvatosabbnak kell lennie ennél.
  • Punkerwork
    pedig nagyon jó futam volt, szerintem nem volt unalmas
  • Random work
    Hát ha te a felvezetőn elalszol akkor tényleg nem neked való. Nem hiszem, hogy sok izgalom várható a rajt elött. :) A tegnapi verseny hosszú idő óta számomra a legszórakoztatóbb volt főleg ugye Pedro miatt. Megmutatta, hogy ezek az F1-es autók nem cukorból vannak és lehet próbálkozni ha meg kicsúszik hát visszamegy és folytatja. Ez hiányzik a többi pilótából nem tudom mikor lesznek kicsit bevállalósabbak.
  • MrSpock
    Nekem mindegy,hogy Schumi,vagy nem Schumi,unalmasak ezek a versenyek,próbáltam megnézni,de elaludtam,egyszerűen kiüt.Még a felvezetőt sem láttam,és amikor felébredtem már vége volt,pont annyit aludtam,mint a futam,pedig megakartam nézni.Kénytelen voltam tájékozódni utánna itt a neten,hogy mi lett a vége.
    Sajnos az utóbbi évek hozzászoktattak a tök érdektelen versenyekhez,a semminemtörténik dolgokhoz,nehéz visszaállni,és sajnos nincs is akiért odaüljek a tv elé,hogy szurkoljak.Kell még jópár év,akkor talán visszajön az igazi F1,ha nemcseszik mégjobban szét.
  • G_ArchAngel #18553
    "Kicsit szomorúak vagyunk Giancarlo miatt, ugyanakkor tudjuk, Imolában visszavág."

Fisico, a sötét Jedi...:DDD
  • G_ArchAngel #18552
    ehe...
    bár nem szeretem MS-t, de max 5 kört adtam volna még Alonsonak, ha kitart a Ferrari, elég erősen koptatta az első szárnyakkal a Renault hátsó gumiait a német...
  • Punkerwork
    Alonsóra hajt a Ferrari
  • DJ Bee18
    Maguk a csapatok se biztosak ebben, hát még mi, akik csak nézők vagyunk, nem látunk bele minden dologba
  • DJ Bee18
    Ezt te így kijelented 16 futammal a VB vége előtt?? Ne röhögtess már
  • Lteebee
    Irwine nagyon öreg már?

:DDD
  • G_ArchAngel #18547
    azért még másnaposan is rendesen tudja taposni a padlót...
    igaz, néha keskeny a pálya, de ki ne tudná, milyen holt másnaposan vezetni...:P
  • RelakS
    Kémkedik, vagy lesajnál? :)
  • Punkerwork
    szerintem Kimi kb Bari szinten van + feszt másnapos bamba pofája van
  • G_ArchAngel #18544
    Erről annyit, hogy Niki Lauda olyasmit csepegtetett a warm-up előtt, hogy Kimit fogja a jövőben leváltani Pedro...
    Ugyebár a Ferrarinál az élpilóta lassan visszavonul, és valószínűleg a fiatal tehetségek közül csak Kimi lesz szabad, mivel Biatore nem adja Alonso-t...
    És ha jól tudom Kiminek 2006-ig él a szerződése...

Persze ez lehet, hogy Niki összeesküvés elmélete vagy az én hiányos német nyelvtudásom eredménye - személy szerint nem ürölnék, ha lenne valóságalapja a dolognak...:(
  • Kis-Bob
    Egyébként még a Schumacher-fanok is elismerhetik, hogy éppen itt az ideje, hogy ne minden csak a Ferrariról szóljon. Jó volt, ügyes volt, de ennyi elég is. Jöjjenek a fiatalok. Üdv
  • Kis-Bob
    Lehet, hogy Monty elveszítheti az állását..... :D Ez a Pedró gyerek olyan agresszívan és élvezetesen vezetett, hogy öröm volt nézni. Persze, amit Montoyara mondtam, az csak vicc.
  • Shaman
    Kcsit más:Az unalomról.

Itt mindkét tábornak igaza van.
    Nkem 4 éven át unalmas volt a sorozat,mert nem szeretem Sumit,s unalmasok voltak a versenyek.
    Természetesen a Ferrari/Sumi fanoknak ez az igőszak izgalmas volt.

Most pont a fordítottja van. A Sumi fanok unalmasnak tartják a futamokat. Nekem pedig pont most izgalmas az F1.
    Ráadásul nekem tetszett az előzö és ez a futam is nagyon,s nem feltétlen azért,mert szeretem Alonsót (bár nem ő a fő kedvencem),hanem mostanság azért végre produkáltak jópár előzést is. Pedro De La Rosa überkirály volt!!!!:-)

Szóval ezzel csak arra szeretnék célozni,hogy mindenki másként látja. Nem kell egymást bántani.
    A Sumi drukkereknek unalmas ez a szezon akik viszont nem szeretik Sumit azoknak izgalmasabb.Ennyi.

Ezen sztem nem érdemes vitázni.
  • Shaman
    oks
  • Punkerwork
    fair play mi?
  • oneal1
    FIA GT-ben van ilyen hogy asszem az első 3 helyezet kap valamennyi súlyt de lehet hogy első 5 vagy 10 nemtom
  • Random work
    Ilyet itt is be akartak vezetni és szerintem megfontolandó ötlet lett volna.
  • b-type
    szal érted?
    nem kifejezetten arra gondoltam, hogy hátrányba hozni dolgokkal, hanem hogy mentalitásban nem szabad elfogadni, hogy kész vége, ugysem tudom megverni, mert megverhetetlen fogom fel.
    A Ferrari nem oka ennek, és MS sem, ha a drukkerek, ellendrukkerek azt hiszik hogy egy autó ha piros, akkor már másodpercekkel jobb, az baj,...
    ha MS-nek hívják az baj, nem.
    itt teljesítés van, mindenkit meg lehet verni, vagy legalábbis csak ezzel a tudattal érdemes versenyezni sztem.
  • b-type
    félreértettél :)
    úgy értettem, hogy nem szabad elkönyvelni, hogy ő a legjobb.
    Ez nem szabad, hogy tudatosuljon.
    várj, van egy írás vhol...
    "Minden kis pszichológiai előnyet mindenki másnál jobban ki tud használni. Túlságosan is a figyelem központjában áll. Nyilvánvalóan Ő a legjobb versenyző - például Biaggi is abszolút jó versenyző, de Vale jobb - és szerintem ha Biaggi feláll a rajtrácsra a gyári Honda nyergében, minden tökéletesnek tűnik és átnéz a válla felett... Úristen, ott van Rossi. Ezzel pedig már félig verve van.", mondta Scott."
    forrás: motogphirek.hu (most nem elérhető..gondolom most frissül)
  • Shaman
    "soha egyetlen sportban, technikai sportban sem lehet a legjobbat azzal súlytani, hogy ő jelen pillanatban, vagy már jó ideje a legjobb.
    "

Ez nem így van. Van olyan széria,most hirtelen nem tudom melyik(valamilyen GT asszem),de majd más itt megmondja,ahol a gyöztes kocsijába súlytöbletet tesznek a következő futamra.Minnél többet nyer annál nagyobb a súlytöbblet,szóval ez amit írtál nem igaz!
  • Gabor_(HSF)
    HEEE???? inkább tavalyelőtt ..nem?
  • ÁjjLe BoBBi
    jó igaz az 1. helyért ismét nem volt harc, de legalább nem piros színű volt a járgány amelyik először átfutott a célvonalon.
  • ÁjjLe BoBBi
    persze. én is azt mondom. ne úgy nyerjen mint az utóbbi 1-2 évben MS
    meg az eddigi teljesítményére értettem
  • chungey
    Méghogy izgalmasabb futam! rönó, rönó, rönó...
    Miután sumi kiesett ki akartam kapcsolni a tv-t. De elbóbiskoltam. Arra kaptam fel a fejem hogy button lefulladt. Aztán delarózsa ébren tartott...
  • Punkerwork
    nana, nyerjen de "dolgozzon" is meg érte neki drukkolok de kemény csatákat akarok láttni, olyat mint Schumi vs. Mika nyomott anno
  • ÁjjLe BoBBi
    és nyugodt szívvel adnám oda Alonsonak a VB címet is...
  • oneal1
    :)))
  • Big Daddy
    A Palik mellet nem volt esélye megszólalni.Most meg mond mindent ami pár év alatt felgyülemlett benne.
  • a_n_d_r_e_w
    Komolyan úgy érzem petíciót kellene írni, hogy küldjék már el Czollnert. Az elmúlt pár évben csak azt nem tudom eldönteni, hogy siralmas vagy inkább röhejes amit ott művel :(
  • csabawarchief
    Schumi nyert már elég bajnokságot, most már itt az ideje, hogy végre más is nyerjen. Már igy is megdönthetetlen, nem lesz még egy olyan, aki kifogja hogy ellenfél nélkül leautozhat 5 szezont.
  • Nyers
    Pedro megmutatta, hogy mi is az autóversenyzés! Ilyet rég láttam már, végig akciózott, nem alibizett, hanem bevállalta a dolgokat, nem csoda, hogy végig képernyőn volt. Szép munka, ilyen kellene mindenkitől.
  • Amse
    És valószínüleg neki is túlkoptak volna a gumik, szal hiába volt gyors az elején a végére szerintem visszaesett volna ő is.Még mindíg nem jó az összhang.A bridgestone-nak javulnia kell és a Ferrari-nak is még alakítani kell a kocsin.Szerintem a következő futamra a Ferrari jó lesz, de a gumik nem hiszem, hogy tökéletesek lesznek.
  • Amse
    Barichello nyilatkozata:"a túlzott kopás miatt egyre inkább túlkormányzott lett az autóm, és a köridőim romlottak" szal a bridgestone még nem az igazi.