182114
  • G_ArchAngel #18720
    Nagy, ellenben nem okos - végül is csak egy kocsmáros, akinek akkora pofája van, hogy síelés közben kijött hozzánk a szlovén rendörség, mikor elkezdett énekelni:D
    De nem is férne be egy FIAT-ba se... - jó talán egy kisbuszba:)
  • Lteebee
    Régebben tán még egy porsche is jó lehetett neki.
    Ahogy öregszik, megy el a kényelem felé.
  • Gabor_(HSF)
    Nagy és okos ember lehet
  • Punkerwork
    passz
  • G_ArchAngel #18716
    egyébként az is mókás, hogy az öreg Bernie, eddig mindig Enzo-val furikázott, az utolsó futamon pedig SLR-ben gurult a paddockba:)
    Vel-Satisra nem futja:)

amúgy én vagyok a hülye vagy jól láttam, hogy 6-os bömbike a safety car?
  • Lteebee
    Én úgy vagyok ezzel, hogy emlékeim szerint a francia verdákhoz más szerszámok kellettek, mint a németekhez.
    14-es, 16-os kulcs, torx, stb.

A szerelők meg ezt nemigen szerették.
  • G_ArchAngel #18714
    ha csak, az lenne, de szülővárosomban a romákkal is össekapcsolják...
    szinte minden autógyártóra megvan az a kialakult kép, pl. a franciákat mindig megbizhatatlannak fogják tartani, akármit is csinálnak...
  • Lteebee
    A kolumbiait meg romának.

[sajnálom, többet nem fordul elő, de kellett a szóvicc]
  • Lteebee
    A sztereotípiák a fiatot mint az európai autógyártás legalját kb. úgy érintik, mint a mercit a bunkó zöldségesek és taxisok kedvencét.
  • G_ArchAngel #18711
    Miért nem? szép gyerek..., olyan szép barna és kerekfejű:)
    az egyik haverom például a kolumbiai zászlót gyakran románnak nézi...:)
  • Punkerwork
    én az F1-ben csak Monty pofáját nem bírom :)
  • G_ArchAngel #18709
    Tavaly BMW-je volt az istenadtának:)
    Én végül is nem utálok senkit a Forma1-ben, csak jó érzés cinkelni a FIAT-os haverokat:)))
  • Punkerwork
    akkor tavaly nagyon csöndben volt mi? :)
    mondjuk én meg a BMW-t utáltam meg akkor mikor Monty-t oda engedték a k.ültetvényről
  • G_ArchAngel #18707
    Ahogy egy Mercedes tulajdonos ismerősöm mondaná: "hiába hívják Ferrarinak, mégis csak FIAT":DDD
  • Lteebee
    A Twingokat ugyan nem!

• Laffite
    persze, esetleg közúton a twingokat... :)
  • Punkerwork
    Villeneuve a kirúgás szélén a Saubernél
  • Punkerwork
    Schumacher: Utolérjük a Renault-t!
  • oneal1
    nah ezt mondom én is!!:)
  • oneal1
    jaja de úgy futott be győztesnek hogy mika nem volt a környéken!!!
    szép lett volna ha d.c első mika meg 3. és ugy engedi el:)
  • oneal1
    azt mindenki tudta akkor is hogy elengedés volt....
  • Lteebee
    Csak ezekben a szitukban Hoki nem egy helyezéssel volt mögöte, mint a bizonyos szitukban Bari Sumák mögött, hanem többel.

De szívesen nézném meg számszerűsítve ezeket az eseteket.

Ezen a két csapaton kívül pedig gondolom azért nem beszélünk ilyesmiről, mert mások hozzá sem szagoltak egyéni vb címhez mióta Todt és Schimacher összekapták a Ferrarit.
  • a.carkey
    Erre csak annyit, hogy a Mekinél el volt döntve, hogy bizonyos szitu után mi a teendő, persze ha sikert akarnak. Kocka a büdös életben nem volt egyenrangú társa Mikanak, mert tehetségben kb. Versappen színvonalát érte el. Ez előre látható volt, talán ezt látták a Mekinél is. Coultharnak mindig csak versenyei voltak, és soha nem volt meggyőző. Ellenben Mika, ahogy nyert, rögtön beindult. Mint Prost anno.
    Valamint meg kell jegyezni, hogy amikor Mika már egyértelműen jobberedményeket produkált, és volt vmi mögötte, Kocka többször előtte futott be versenyen úgy, hogy Mika harcban volt a VB címért - amit emiatt elveszített - és a Mekinél ebből nem csináltak problémát.
  • G_ArchAngel #18697
    amit nem tudunk az nem fáj...
    hogy jobb érzés meginni egy lejárt szavatosságú sört? ha tudod és űgy kell meginnod, vagy ha már megittad és csak napokkal később szól a haverod. és nem lett semmi bajod tőle?
  • Lteebee
    Szánalmas érv.

Tehát sunyulva szabad, ugye?
  • G_ArchAngel #18695
    Ez igaz, csak nem csinálták annyira pofátlanul, mint a FIAT:P
  • rezsofiz
  • oneal1
    Sokan úgy tartják Coulthard igéretes pályafutása akkor tört meg, amikor két biztos győzelmet is át kellett adnia csapattársának, Mika Häikkinennek, 1997 végén és ’98 elején. Tény és való Coulthardot a McLarennél sokszor tekintették másodrangúnak.

ezt azoknak akik a ferrarit fikázzák az elengedésekért!!
    forrás:f1hirek.hu
  • Lteebee
    Attól, hogy kékre, vagy pirosra festik, még merci marad.

:D
  • Bandee1987
    kifelejtetted a Blue labelt a felsorolásból :)
    Az a legjobb fajta a Johnnie Walker whiskey-jei közül :)
  • G_ArchAngel #18690
    de a fekete/arany cimkés Johnny színvilága lenne legközelebb a jelenlegihez, csak az ezüstöt kellene lecserélni aranyra - innen jött a JPS-es hasonlat...

vörös színű McLaren-től a hányinger kerülgetne:)
  • Punker
    akkor tuti rájuk gyújtom a box-ot, szar J.W. nem érdemli meg a JPS-hez hasonlítást.
  • G_ArchAngel #18688
    lekésték, augusztustól J.W. - McLaren Mercedes lesz:)

kiváncsi leszek, hogy a red, a black avagy a gold labeled whiskey színei közül melyiket választják - jól nézne ki, ha visszahoznák az egykori JPS Lotus színeit:)
  • Punker
    Finlandia nem lát benne fantáziát? :)
  • G_ArchAngel #18686
    miért mondasz ilyeneket?
    Kimi nem alkoholista, csak finn:DDD

már alig várom a Johnny Walker - McLaren Mercedes promociós anyagokat:)
  • Punker
    vagy az asszony tudja hogy Kimi annyit piál hogy a műszer már nem olyan játékos íg ynem tudja úgyse megrakni.....
  • G_ArchAngel #18684
    A McLaren felvigyázót állít Räikkönen mellé

Írta: Andi [2005.04.09. 16:56]

A csapat megelégelte a finn kihágásait

Azt követően, hogy Kimi Räikkönent többször is 'tetten érték', amint önfeledten mulatozik, a McLaren-Mercedes alakulata úgy határozott, hogy lépnie kell. Egy müncheni napilap értesülési szerint a csapat egy felvigyázót állít a finn pilóta mellé, akinek feladata Räikkönen kontrollálása lesz.

Anna Sorainen, aki az Olimpiai játékok alatt a finn csapat szóvivője volt, most új szerephez jutott. A fiatal hölgy az Imolai futamtól kezdve nem tágít majd Räikkönen oldaláról.

A pilóta felesége, Jenni nem kifogásolta Kimi új ismeretségét, aki napilap munkatársának elmondta: "Már nem járok annyit futamokra mint korábban. Szeretnék több időt fordítani a lovaimra."

:DDD

a kis Kimi majd jól megrakja a felvigyázóját, míg Jenni a lovakkal "foglalkozik":DDD

Ő fog vigyázni Kimire:)

• Ramore
    bzs sem fog menni semelyik f1-es csapathoz sem, amíg valahol be nem tudja bizonyítani, hogy a tehetségében nem történt valami nagy, nagyon nagy változás.
  • b-type
    ez az aláírásod volt?
    :)
    Egyébként Coulthard, vagy Villneuve nem fog a Minardi-hoz menni, akár kapnak fizut akár nem, addig nem amíg nem lesz nagy (nagyon-nagy) változás a Minardi-nál.
  • G_ArchAngel #18681
    például mikor David Coulthard estlegesen munkanélküli lesz - pedig fizetést sem kér az RBR-től, csak a repülőjének a kötségeit - biztos, hogy Zsótiban fognak gondolkodni: " de jó lesz, ha visszajön az F1-be, hiszen mindenki emlékszik rá, hogy mekkora erőfeszítéssel szerezte meg a Minardi pontját, nagyszerű fiú, aki a lelket is kihajtja a vasból, csak minnél közelebb kerülhessen a dobogóhoz! Mit nekünk David, Jacques vagy hasonló amatőr, mikor jövőre leszerzőtethetjük a véresszájú Hunt, a kavicságyak rémét, a kékzászlós lovagot!"...:)