182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #18399 A francia hatóságok gyorshajtás miatt két hónapra bevonták Pedro de la Rosának, a McLaren-Mercedes Forma-1-es pilótájának jogosítványát.
A spanyol versenyző tavaly júliusban, a Francia Nagydíj hétvégéjén gépkocsijával 174 km/órás sebességgel repesztett, holott csak 110-zel mehetett volna.
A rendőrök a helyszínen 750 eurós bírsággal sújtották a pilótát, a bíróság azonban csak most ítélkezett felette.
A mostani Bahreini Nagydíjon Juan Pablo Montoyát helyettesítő De la Rosa büntetése csak Franciaországra vonatkozik.
-
dav1d #18398 Legyen egy jo napod
-
#18397 miaz hogy kivételeznek???
ez vicces azér!!!!!
A sumáknak meg barinak is kölün szerelő gárdája van!
tehát nem ugyanúgy állítják be a kocsitak és még a gumi is más sokszor!
-
#18396 Mika!
-
#18395 -
#18394 Szerintem nem az jobb egy olyan csapatnak szurkolni akinél nem tudod, hogy egy versenyen pontszerző lesz-e vagy kiesik. Sokkal izgalmasabb mint az, hogy rajt cél győzelem. Igazán olyankor nincs is mit szurkolni mert jó a verda jó a pilóta és a csapat csoda lenne ha nem nyernének. Viszont tavaly én rengedeget görcsöltem a TV elött, hogy na mikor lesz már pontszerző helyen valamelyik Toyota. Most meg már azért szurkolok, hogy valamelyik dobogós legyen. Ha tuti lenne a győzelmük nem lenne semmi érdekes bennük és nem lenne miért izgulni. -
#18393 Ez igaz. Én mióta a Toyota megjelent azóta nekik szurkolok mert elég nagy a márka hatása rám. Céges autó mind Toyota még szétverni se lehet őket nekem is egy Toyotám van így vétek lenne más csapatnak szurkolni. :D -
#18392 hmm hát ez tényleg meglepő -
#18391 megfogsz lepődni: én pont Schumi rajongó voltam. évekkel ezelőtt. És ezért untam meg hogy ő már elég sikeres lett szal néztem másik csapat után :P. -
#18390 amiket itt leírtál azokkal nagyrészt egyetértek, de ehhez azért fűzök kommentet: "Bár könnyű olyan csapatnak szurkolni akikről tod hogy megfogják nyerni vagy jó helyezést érnek el... pl a Ferrari." sokan pl én is már azelőtt a ferrarinak és schuminak szurkoltam mielőtt ilyen sikeres lett. és nagyon nem bírom az olyanokat akik mindig más csapatot szeretnek, éppen aszerint, hogy ki sikeres... -
#18389 hát mit ne mondjak...
az idei F1 eddig nekem nagyon bejön bár én jobban örülnék a McLaren sikereinek épp úgy mint ti a Ferrarinak vagy a Renault-nak vagy a Toyotának... stb
nem éri meg a másikat fikázni azért mert ő más csapatot szeret és ők most így gyengék meg úgy...
nem ér ennyit az egész. Bár könnyű olyan csapatnak szurkolni akikről tod hogy megfogják nyerni vagy jó helyezést érnek el... pl a Ferrari.
na de mind1. Én már azért is a Mercinek szurkolok hogy jobb és jobb legyen nekem már az is mind1 ha nem végeznek dobogós helyen de legalább a legjobb 8ban benne legyen...
nem akarom az észt osztani csak kicsit visszaolvasgattam és azokra az üzenetekre válaszoltam. ez az én saját véleményem -
#18388 Azt se várhatod el, hogy mindig egy másik csapat nyerjen. Most nem olyan nagy a Renault elsőség mint anno a Ferrari.
Az F1 csapatjáték, de szerintem ha az egyik elöl van akkor a másik segítse és ne cserélgessenek helyet össze vissza eléggé lehangoló. -
#18387 "Most is látszik kivételeznek. a schumi autója mennyivel jobb volt aBarrichelloénál..." lol, ez mekkora hülyeség! Barichello rögtön a célegyensből kijövet elfékezte magát, annak a körnek annyi volt! ráadásul a váltó is szar volt, holnap le is cserélik. arról nem is beszélve, hogy Schumi mennyivel gyorsabb, mennyivel jobb pilóta mint Bari... meg miért lenne a ferrari érdeke Barinak rosszabb autót adni??? pláne most, hogy jobb helyen áll a pontversenyben is... rég nem hallottam ekkora hülyeséget... -
#18386 Barrichello autoja speciel a sebességválto miatt volt lassu. -
#18385 Én még mindíg nem ígérek bíztató dolgokat a Ferrarinak: Most is látszik kivételeznek. a schumi autója mennyivel jobb volt aBarrichelloénál... mindegy remélem még jó sokáig szívnak a ferrarik
Nem tesz jót az F1 nek ha mindíg ugyanaz a versenyző nyeri a futamokat... legyen változatos pl most ugyanaz van a reanult-al is mint tavaly a Ferrarival... -
#18384 Annál mindenképp : ) -
#18383 hát nemtudom, szerintem azért csapattársak... mindenesetre annál biztos jobb mintha kiütik egymást a versenyből :) -
#18382 Nem feltétlenül kell mindig segíteni a csapattársnak. Rosszat tesz az F1nek -
#18381 erről a cél előtt elengedős dologról nekem az a véleményem, hogy egy csapattársat engedett el, és a csapattársak feladata egymás segítése... amikor Rubensnek kellett a pont Schumi is elengedte, persze lehet, hogy nem olyan látványosan mint anno Bari... -
#18380 Ezt csinálta minden csapat:) -
#18379 Egyébként az Olaszok hörrentek fel, amikor bohóckodott az Olasz himnusz alatt MS.
és a Tifosi-k rágtak be, de nagyon amikor RB elengedte látványosan MS-t. -
#18378 ugyan ezt csinálta a Hakkinen is!!!!
a Culthard is 2x elengedte a Hakkinent!
úgyhogy nincs miről beszélni! -
#18377 Az első mondat sztem is.
A második nálam nem játszik, mert csak a pályán nyújtott teljesítménye alapján itélek meg egy pilótát a versenyzésével(!) kapcsolatosan.
=lehet felőlem 4osztálya, és bamba nyilatkozata, amíg a pályán odateszi mindig, minden percben azt amitől versenyző, és nem árokásó mondjuk...addig nálam ok.
ezt egyébként nem is kellett volna írnom, mivel zárójelezted: "(persze, lehet, hogy a média ferdíti el a szavait)" ...szal ez megint 'valami' ami lehet hogy semmi.
Mert csak ez különbözteti meg, ezért nézem.
Az Olaszokat (globál), a focit, meg a Római Birodalmat nem tudom hová tenni, mindenesetre erre érvem nincs.
Sztem az objektívitás nagyon fontos, vagy legalább legyen vmi épkézláb oka ha már mégsem.
-
#18376 messze van a bukás!:) -
#18375 Sajnos az új szabályok (gumi) miatt nem mehetnek bele kockázatos manőverekbe. Persze néha elszakad a madzag lásd Mark vs Fischo Pont az volt a szabályok célja hogy izgalmasabb legyen az egész de ez pont nem az. Mindenki a biztonságra megy. -
G_ArchAngel #18374 emléxek egy csapatra az elmúlt évekből, ahol az volt a divat, hogy mindenkit a boxban előztek meg, kivéve egymást mert az a kockászászló előtt, csapatutasításra...
Kik is voltak, nem ugrik be a nevük... -
#18373 : D -
#18372 De hiszen Toyota. ;) -
#18371 Visszatérve arra hogy ki teszi unalmassá az f1et: hiába hozza meg az fia a szabálymodosításokat, ha a pilotákban nincs meg az a tűz , mint régen hogy belemenjenek egy előzésbe, hanem ehelyett végigtatktikázzák az egész versenyt, akkor a piloták hozzáállásával van a gond, nameg magukkal a csapatokkal, gondolom mindig mondják szerencsétlen pilota fülére, mégha előzni akarna is, hogy ne, hagyjad, egyelőre maradj mögötte meg stb mittudom már én. -
#18370 Jah de nem hittem volna hogy továbbra is ilyen jo teljesítményt fog nyujtani -
#18369 -
#18368 -
#18367 Miért? Előző futamon is második lett meg az előző időmérőn is. -
G_ArchAngel #18366 Részemről az a vélemény, hogy a Ferrari egy nagyon jó csapat, arról pedig nem tehetnek, hogy a sajtójuk nem mindig a legjobb a konkurencia nyilatkozatainak hatására, így a közvélemény semleges része inkább elhúz a Ferraritól - egyszóval nem túl objektív a megitélésük.
Ettől függetlenül az is dob a Ferrari-ellenes hangulaton, hogy a "fő" pilóta nyilatkozatai és magatartása nem éppen a követendő példák közé sorolandó... MS jó pilóta, csak ne engedjék diktafon és kamera elé, mert hülyeséget tud mondani és nem is ritkán! (persze, lehet, hogy a média ferdíti el a szavait)...
Amúgy részemről utálom az olaszokat, a focijukat, a nyálas fejüket, és azt a viselkedést amivel szégyent hoznak az általunk megismert és részemről tisztelt ókori Római Birodalom örökségére, de ha a futamot látom, akkor Ők is egy csapat, akik az elmúlt években kiemelkedő munkát végeztek, s remélem az ókori Birodalom mintájára, hamarosan elfognak bukni...
-
#18365 igen persze, a Ferrari bezzeg megmondhatja...bezzeg a Merci nem mondhatja meg, sem a Renault. Ezt hogyan? Milyen formában gondoltad ki?
Valószinűleg így van, és a többi csapat tehetetlen arcokból áll, akik ezt nem veszik észre, pedig már az 'index' (sry index) is ezt mondja...
Nem veszik észre micsoda összeesküvés van, vagy ha nem tehetetlenek, és észreveszik, akkor hagyják,...és szenvednek inkább jó sok pénzért.
Ezen kivűl, hogy a Ferrari miért mondhatja meg azt bevallom nem értem.
Essen szó akkor FIA döntnökök Ferrari részvényeiről legalább,..nem így bele kiáltani a habokba: hogy a Ferrari beleszólhat..
szvsz
Ha a Ferrari beleszólhatna, akkor minden maradt volna a régiben, hisz nekik az volt a legmegfelelőbb,..ott nyertek.
-
G_ArchAngel #18364 És az egyetlen csapat, amelyik megmondhatja a FIA-nak, hogy mit csináljon?..:PPP -
Gabor_(HSF) #18363 Hoppá!! van aki ugyan azt az F1 et nézi mint én....Te a Barátom leszel úgylátom -
#18362 Igen ez így van. A többiek nem végeztek megfelelő munkát. Az már más kérdés hogy majdnem minden téren (motor/aero stb) a ferrari összeszedte a legjobb embereket anno. -
#18361 szvsz, egyszerűen komolytalan dolog azt mondani, hogy a Ferrari miatt lett unalmas az F1.
A többi csapat miatt lett unalmas.
soha egyetlen sportban, technikai sportban sem lehet a legjobbat azzal súlytani, hogy ő jelen pillanatban, vagy már jó ideje a legjobb.
Ki gondolja azt, hogy ez egyszerű, hogyha egy autót Ferrari-nak hívnak, akkor az nyerő.
Rengeteg munka van benne, semmi más...2. költségvetés, jah igy könnyű...akkor hol van az első????
Ha megérdemlik nyerjenek, költségekre hívatkozni?? és a tavalyi Jaguár? Most több pénzük van?
Az egyetlen csapat, amelyik maga épít motort, maga építi a kasztnit, a belüket kidolgozzák most is, hogy visszajussanak a csúcsra.
De nehogy....m mert akkor unalmas lesz...
A többi csapat! A többi csapat miatt unalmas,..nem az élversenyző miatt, túl jók?? Ezt kijelenteni önmagát minősíti,..mert akkor valószinű nem megfelelő az ellenfél.
szvsz.
-
#18360 Nah Alonsora számítottam egyébként hogy behozza 1. helyre, de Trulli eléggé meglepett:) Kíváncsi leszek a holnapi 2. időmérőre