Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szerintem nagy hülyeség lenne, ebben az évben nekem tetszik amit eddig csinált...
"Coulthardnak távoznia kell a Red Bull Racingtől:
David Coulthard már a 2004-es esztendő elején tudta, nincsen maradása a McLaren-Mercedes alakulatánál. A skót versenyző könnyedén hasonló helyzetbe kerülhet, mivel a Red Bull Racing alakulata Vitantonio Liuzzi és Christian Klien szolgálataira épít 2006-ban.
Az osztrák-brit gárda nem rejtette véka alá, hogy Coulthardot csupán tapasztalata miatt szerződtette, akinek legfontosabb feladata, hogy tanácsokkal lássa el a tapasztalatlanabb pilótákat. A csapat vezetője, Dietrich Mateschitz nem kíván hosszú távon együttműködni 'DC'-vel.
A 'Gazzetta dello Sport' című lap arról számolt be, hogy Mateschitz 2006-ban nem tart igényt Coulthard munkásságára, akinek helyét az amerikai Scott Speed veszi majd át. A 34 esztendős versenyző nem kívánta kommentálni a híreket. "Nem döntöttem még a jövőm kapcsán. Ha Mateschitz tényleg így gondolja, akkor azt szeretném, ha ezt személyesen nekem mondaná el."