182114
  • shad0w
    És ez miért is Forma-1? :)

Amúgy ez tök érdekes: "...mezőny legmagasabb és legnehezebb (164 cm, 59 kg) versenyzője"
    Hát én 13-14 évesen voltam ennyi :)
  • AnuluWork #18599
    A KTM szerint Talmácsi világbajnok lehet
  • rezsofiz
    Év végén meglátjuk
  • Lteebee
    Szvsz nagyobb égés lett volna megint az F2004M-mel kiállni, mint így.
  • Punkerwork
    A Renault az új Ferrari
  • b-type
    én biztos nem.
  • Zsoltika 007
    Nem-e??!
  • b-type
    szót sem érdemel...
    "'sokan' elmentek..","..mondta egy magát megnevezni nem kívánó..."
    aha,..azért csak nem megyünk el odáíg, hogy bulvárlap alapján fogunk vitázni?
  • shad0w
    Hát ez tényleg elég érdekes cikk... Az, hogy pár ember elment a csapattól, meg hogy a Marlboro ki fog szállni az ok, de a többi sztem vagy nagyon el van túlozva, vagy úgy ahogy van hülyeség... Dehát mit is várunk egy pletykalaptól?! :)
    Amúgy meg ha arról lene szó, hogy a Ferrarinak nem lenne elég pénze fizetni Schumit, biztos vagyok benne, hogy jóval kevesebb pénzért is versenyezne, sőt, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy akár saját pénzét adná a Ferrarinak a fejlesztésekre, bár nem hiszem, hogy szükség lenne erre... Ami biztos, hogy más csapathoz nem fog elmenni, és azt nyilatkozta, hogy ha már nem lesz esélye a VB címért küzdeni akkor visszavonul...
  • M@TriX
    " Wili Weber már ki is jelentette: ha tényleg ilyen rossz helyzetbe került az istálló, Michael hajlandó kevesebb pénzért is autóba ülni."

mindjárt meghatódok :))
  • M@TriX
    "A Ferrari alakulatának sportigazgatója, Jean Todt figyelmeztette ellenfeleit, nem annak volt köszönhető az olaszok gyenge teljesítménye a hétvégi futamon, mert megsürgették vadonatúj autójuk bevetését. Egy sok versenyt teljesített alkatrész hibásodott meg."

már nem azért, de ki nem sz@rja le? inkább menjenek végig, szerezzenek pontot, nem a rizsa kellene sztem. Nem vagyok oda a Ferrariért, d emostmár magukra találhatnának, hogy kicsit megbolygassák az élmezőnyt.

Mondjuk az idei évaddal eddig nagyon meg vagyok elégedve. Eddig szép futamok voltak.
  • Punkerwork
    a cigis rész valszeg igaz, de ha feltámad a csapat akkor jövőre tuti találnak helyette egy gazdag piros alapszínű szponzort :)
  • AnuluWork #18588
    Érdekes, bár Blikk, de érdekes ...
  • b-type
    kabaré már nem lesz, bármi is történik, annál jóval többet le tett az asztalra.
    igazából lassan már egy generációváltás lesz az F1-ben, Christian Klien szinte a fia lehetne lassan. :)
  • Punker
    A Renault felkészül a csalódásra
  • rezsofiz
    Lehet a maiak is lazán képesek lennének rá, csak nem fogjuk megtudni :)
  • csabawarchief
    Jó lesz ez a szezon arra is, hogy Schumi megmutatja, hogy nem a legjobb autóval is képes világbajnokságot nyerni. Ha sikerül neki, akkor a vele nem szimpatizálók is elismerik, ha megbukik, akkor meg kabaré, hogy ennyit nyert idáig.
  • Random_
    Akkor ezek szerint nem értettél meg akkor se. Én akkor se tagadtam, hogy nem a szabályok miatt lett nagy változás. Csak azt vitattam, hogy mind a ferrari ellen volt csakis! Azért nem ártana figyelmesebben olvasnod én soha nem tagadtam, hogy azért szar a ferrari mert új szabályok vannak.
  • Random_
    Hát azért szerintem van a világon jobb pilóta csak nem F1-ben.
    A mai versenyzők nyomukba se érhetnek a régieknek mikor még kézi váltó volt és semmi elektronika. Na azok tudtak vezetni.
  • Lteebee
    Ilyet itt nem szabad mondani!
  • shad0w
    Nos, szerintem tavaly a Ferrari sokkal jobb autót épített mint a többi csapat, de nem egyszer bizonyította Schumi, hogy mire képes valójában, és akár gyengébb autóval is le tudja győzni ellenfeleit... Szerintem teljesen vitathatatlan, hogy ő a legtehetségesebb pilóta az elmúlt pár évben és jelenleg is a mezőnyben, eredményei alapján pedig a világ legjobbja is...
  • shad0w
    Ez az én személyes véleményem, hogy egyrészt én egyáltalán nem tartom tehetségesnek Kimit, sőt... Másrészt nekem mint ember sem szimpatikus (már amennyire igy, ilyen távolról TV-ből meg lehet ítélni)
  • rezsofiz
    Nemtom nekem tavaly is voltak ezzel gondjaim hogy honnan tudjuk biztosra hogy a Ferrari a legjobb auto? Mert pl Barrichellot soxor alázták, Sumit viszont nem, és ha Schumacher egy átlagon felüli pilotának vesszük, akkor belefér hogy esetlegesen nem a Ferrari volt a legjobb auto, csak Schumacher mester hozta ki belőle.
  • Amse
    Mert Kimi béna?Tavalyelőtt 2 pont-al maradt le a vb címről pedig a kocsi nem volt olyan jó mint a ferrari.
  • shad0w
    "Az új szabályok tették lehetővé" Jajj végre valaki nyíltan ki meri jelenteni!
    "Kétségkívül segítettek minket a szabályváltoztatások, ezt vitatni sem lehet" És úgylátszik sokan itt a fórumon még nála is okosabbak, és hülyeségnek tartották miszerint a szabályoknak köszönhető ez az egész hirtelen változás...
  • shad0w
    Helyes :) Bár nemhiszem, hogy el fogják engedni...
  • shad0w
    Na akkor felejteném el a Ferrarit örökre, ha a Kimi lenne a pilóta... Alonso az oké, jó versenyzőnek tartom, el tudnám viselni a Ferrarinál, de Kimit, vagy Montoyát...
  • rezsofiz
    :D
  • narazzino
    ja :D
  • Amse
    Szerintem inkább japánoknak kell összeszedniük maguknak, mert a gumi még mindíg szar.A kocsi tuti jó lesz már a köv futamon, de remélem annyira nem, hogy Sumi nyerjen. :D
  • Punkerwork
    Az új szabályok segítettek a Toyotának
  • Alien
    Úgy van, de örültünk Schumi sikerének :))
  • Alien
    "Egyébként még a Schumacher-fanok is elismerhetik, hogy éppen itt az ideje, hogy ne minden csak a Ferrariról szóljon"

Nana, az első három futam nem róluk szólt :D Nekem pont elég volt ennyi Ferrari mentes időszak.

Nekem az is jó ha lesznek előzgetések-csaták, de Schumi nyerjen :D
  • Alien
    "Fiúk, ott Maranellóban: Üzenem nektek, hogy mostmár kapjátok össze magatokat, Imolában jó lenne visszatérni a csúcsra, és győzni...3 hetetek van rá."

Pontosan :) Azt nem kétlem, hogy mennyit fognak dolgozni a kocsin, reméljük meglesz az eredménye :)
  • Alien
  • Alien
    Pfff, én inkább befognám a fülem a helyedben amikor a Czollner beszél, vagy átkapcsolnék a német rtl-re. Nagyon nagy marhaságokat tud összehordani az az ember.

Mellesleg egyértelmüen nem állíthatod, hogy nem előzte volna meg, ezt már (sajnos) nem tudjuk meg. Ő volt az egyetlen aki igazán tudta tartani a lépést, szóval nem tudni, hogy mi lett volna, ha nem romlik el az autó.
  • oneal1
    asszem 2 évre írt alá Villeneuve a Sauberhez!
  • rezsofiz
    Attól hogy Schumacher mindig nyert, és mi Sumi fanok vagyunk, attól nem feltétlenül volt izgalmas számunkra a verseny mindig.
  • rezsofiz
    Lehet, nem emléxem már teljesen.
  • Punkerwork
    Nem a törmelék felelős Schumacher kieséséért