182114
  • rezsofiz
    Talán azért mert a Minardi a béka segge alatt sincs Ferrari meg tavaly vb volt..
  • Bucser
    Jézusom még mindig megy a "Ferrari ellen hozták a szabályokat mantra" Nem unalmas??? Legyen élvezetes a verseny és kész.. MOst legalább változatos az első hely..:)
  • Random work
    Na igen az nekem is jó lenne ha egészen az idény végéig nyílt lenne a verseny persze legalább egy Toyotás legyen ott az élmezőnyben bár nekem már ez is szép eredmény amit idén hoztak.
  • Tuvok #18356
    Én meg azt kívánom, hogy az utolsó 2-3 futam idejére a pontversenyben az első 5 pilóta - ! akármelyik 5 ! - legyen max 10 pontot belül .
  • shad0w
    na ez az amiben teljesen egyetértünk :)
  • Tuvok #18354
    "teli"
  • Random work
    Sajnos az a baj, hogy ez egy technikai sport ezért igazán az autón múlik minden aki már bekerül az F1-be az bizonyított és ha kapna a segge alá egy tuti gépet biztos nyerne is.

Sokkal jobban bejött a régi időszak mikor még nem volt agyonpakolva minden kütyüvel az autó és a pilótának kicsit több dolga volt.
  • Alien
    :) Igen, értelek, na akkor azt kivánom, hogy Schumi első helyekkel teli, de izgalmas futamok legyenek idén :))
  • Alien
    Már miért büntetnék? 2 futamonként lehet motort cserélni..... Azért hozták be most....
  • Tuvok #18350
    olyan szinten igen, de a ferrarinak nem az a szintje, nemde ? mind1, tőlem maradhat ott, "jo, sztem hagyjuk ugylátom direkt nem akarod felfogni amit irok :)"
  • Alien
    :D
  • Tuvok #18348
    Úgyvan, de azt is tudod, hogy nem MSen van a hangsúly, ha más tette volna unalmassá a kedvenc sportomat éveken át, akkor őt nem csípném, de most negatívból indul, az tény . Mint pilóta, tisztelem, és ha hozzá tud járulni, hogy idén izgalmas futamok legyenek, akkor lehet lesz pozitívabb véleményem róla, novemberig sok idő és futam van még ...
  • shad0w
    igazad van, de ezt nem csak mi állítjuk, hogy a ferrari ellen vannak az uj szabályok, akik meghozták őket azok sem titkolták egy pilanatig sem
  • DONGUBA
    Es most a ferrarit nem buntetik -10 hellyel hogy uj autot vetik be?
  • shad0w
    ehh olyan szinten mint a minardi a ferrari is tudott alkalmazkodni baze :) jo, sztem hagyjuk ugylátom direkt nem akarod felfogni amit irok :)
  • Random work
    Valószínű ha a Toyota lett volna a Ferrari helyében 2004-ben most én is azt írnám, hogy a Toyota ellen hoztak szabályokat és mennyire jó volt a 2004-es idény. :D
  • Alien
    Az a baj, hogy te alapból nem csíped a Schumit, én meg nagy Schumacher drukker vagyok évek óta, úgyhogy inkább zárjuk le, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást :)
  • Tuvok #18342
    Érdekes, még a Minardi is tudott alkalmazkodni az új szabályokhoz, a Ferrari akkor miért nem ? Szal ki is akar itt dominanciát ?
  • Alien
    Nem történt semmi az előző két futamon, legalábbis bennem nem maradt meg...

Amúgy nekem nem volt gondom a 2004-es évvel Na jó, lehetett volna egy-két izgalmas verseny, de én így is elégedett voltam :D
  • Tuvok #18340
    És ettől olyan izgalmas, végre
  • Random work
    Szerintem minden csapatnak új autót kellett építenie ezért mondom, hogy nem egy csapat szívott!
  • shad0w
    a ferrari és MS nem a szabálymódosításoknak köszönhetően jutott fel a csúcsra... a rönó sokat fejlődött ez kétségtelen, de nem lenne ez a dominancia ha pl a tavalyi szabályok lennének továbbra is...
  • Tuvok #18337
    Ellenkezőleg.
  • Random work
    Szerintem fényévekkel izgibb volt mint 2004 ahol az első két hely tuti volt.
  • shad0w
    amennyire lehet alkalmazkodtak is ezzel az új autóval, és valsz előbb utóbb teljesen be is fogják hozni a jelenlegi lemaradásukat. Én csak annyit mondtam hogy egyáltalán nem fair a sok szándékoltan egy csapat ellen összpontosuló új szabály.
  • Random work
    Az tény, hogy én is már untam az utóbbi évek versenyeit 2004-ben már alig néztem mert egyértelmű volt az eredmény. Most még nekem nem volt olyan egyértelmű semmi mert eddig mindkét versenyen más pilóta nyert persze ugyanaz a csapat, de azért ez azt sugalja nem olyan fölényes az előnyük mint anno a Ferrarinak.
  • Alien
    Na most nem azért, de az előző két futam is kegyetlen unalmas volt...
  • Lteebee
    Két héten át erről ment a vita.
    Mindenki jóideje csiszolgatott, fejlesztgetett, egy csapatnak sokkal jobban ment, mindenki ezerrel szarabb volt, most lenulláztak mindent az új aerodinamikai, és gumi szabályokkal.

Nem a Ferrari ellen természetesen.
  • Tuvok #18331
    ha MS megérdemelte, akkor a Renault is ...
  • shad0w
    viszont ha rönó szurker vagy akkor izgalmasnak tarthatod, mint ahogy pl én ferrari szurker lévén az utóbbi 5 idényt is élveztem :)
  • Random work
    De miért nem? Adott minden nekik is sőt még több mint az átlagnak. Nem fogom őket sajnálni az új szabályok miatt egy ilyen patinás és tapasztalt csapatnak ezt meg kell tudni oldania.
  • Tuvok #18328
    ő lehet megérdemelte, és a nem ferrari mániákusok mivel érdemelték ki az évekig tartó dögunalmas idényeket, hm okoska ?
  • shad0w
    de épp ezaz, hogy ez igy nem lesz izgalmas, csak most piros helyett minden kék lesz...
  • shad0w
    énsem vitatkozni akarok, csak beszélgetni, az meg egy dolog, hogy nem értünk egyet vmiben... a ferrari eddig is csak pár verseny után vetette be az uj autóit, nemhiszem, hogy alábecsülték volna az ellenfeleket. csak nem tudtak olyan gyorsan alkalmazkodni mint ők, sztem..
  • Tuvok #18325
    Na még mit nem ! Az utóbbi évekkel ellentétben idén még nem aludtam el F1-es közvetítésen, ez pedig egyértelműen annak tudható be, hogy nem egyhangú vörös az élmezőny . Remélem így is marad, engem legkevésbé MS szereplése érdekel, annál inkább egy izgalmas idény, ami már elég rég volt .
  • shad0w
    jo akkor legyél fogyatékos, és utálj egy pilótát azért mert több éven át teljesen megérdemelten ő a legjobb a világon vmiben... okos vagy...
  • Random work
    Te tudod nem kívánok vitatkozni.
  • Alien
    "Remélem nem sokat látogatja idén az interjúszobát"

Pedig fogja, szokj hozzá a gondolathoz
  • Random work
    Ugyan már a Ferrarinak van az egyik legnagyobb tapasztalata és a második legnagyobb költségvetése egyszerűen alábecsülték a többiek fejlődését azért is indították idő elött a 2005-ös autót. A fejlesztés minden új évad alkalmával elkerülhetetlen ha van szabály módosítás ha nincs.
  • shad0w
    rájöttem, ezzel azt bizonyítod, hogy nekem van igazam :) bridgestone elleni szabályok + bridgestone ferrarira fejleszt = ferrari ellenes szabály :)