182114
  • RelakSfromhome
    A végén Barrichello több pontot gyűjt, mint cipész? :D
  • petesilver
    Viszont Nick gyűjtött ismét pár jó kis pontot, jön föl ő is. És ha megbokrosodik a Williams, az is érdekes lehet!!
  • shad0w
    jééé csak nem pirosat látok a dobogón :)
  • rezsofiz
    Remélem ezt a szerencsétlen szar gumiszabályt megváltoztatják jövőre mert lassan a pilóták testi épsége lesz a tét. Elég csunya lett volna hogyha Buttont elkapja Raikonnen, vagy ha egy picivel a féktáv előtt szakad le a gumi..
  • petesilver
    Jelentem: megjött!! :)
  • RelakSfromhome
    Nem volt olyan pár éve, hogy cipész három kerékkel nyert?
  • rezsofiz
    Ne kezdd!
  • petesilver
    Akkor a vörössegű ördög csak 4. :DDDDD
  • rezsofiz
    Ahh ne is mondd..
  • shad0w
    ó hát azt ő nyilvánvalónak tartotta h majd 300nál az irányíthatatlan mclaren simán elkerüli 2centivel a másik autót... :)
  • rezsofiz
    Mindenesetre nagyon nagyon sajnálom Raikonnent, megérdemelte volna ezt a győzelmet :(( Minden tiszteletem az övé, hogy bevállalta, és hogy eddig sikerült tartania! Szép volt Raikonnen!
  • petesilver
    Van egy rossz hírem. Nekem úgy tűnik, hogy Montezemoló elhamarkodottan szövegelt. Ez a vörös verda nem az igazi, szerintem nem csak gumigond van ott a Ferrari tájékán.
  • Shep
    Öröm az ürömben, hogy Coultard a 4. lett, bár ha nincs az a tetü áthajtós marhaság akkor ....
  • Felfedező
    Köcsög Renault örüljön csak többet ugyse fognak nyerni
  • rezsofiz
    Miért ne mutogatna? :)
  • Punker
    na már várom felfedező barátunkat, majd bebizonyítja hogy egy ferrari-alonso összeesküvés miatt van az egész, kezdem érteni miért piál annyit kimi sz@r lehet hogy ő megtesz mindent és így jár.
  • badoer
    jo riporter egyszer nem mondta hogy kimi épp csak elkerulte a bar hondat.szerintem button volt akit épp kikerult
  • robotnyk
    gyááááá, hát ilyen nincs, Hakkinen egyszer az utolsó körben főzi meg a motort, most meg szétszakad az eleje az autónak.
  • Arch
    Fr*ncba. Szegény Kimi :((( Pedig szurkoltam neki...
  • Bucser
    JA csak akkor nem akkor kellett volna kimenni mikor a drága "Gyuszink" mondta, hanem legalább 10 körrel korábban....
  • Shep
    Na szóval ez a Czolner beteg, azt mondja Kimi sokat kockáztatott, de ugyan már melyik pilóta ne kockáztatott volna?
  • CodeRed
    Sztem a gumi egyenletlensége verte szét a felfüggesztést....hülyeség ez a nem cserélünk gumit szabály...bár ferrari-nak szurkolok, sajnálom Kimi-t :(
  • RelakSfromhome
    Morzézik :D:D:D:D:DD
  • RelakSfromhome
    Ja, mert kicsit kocka volt a kerék
  • shad0w
    de ha gumit cseréltek volna akkor a jó gumi nem rázta volna szarrá a felfüggesztést...
  • petesilver
    Így verni magát 4 győzelemre vazze!! Megnézem a hatodiknál, nem fogja majd a kormányt, vegy ujjat növeszt, vagy morzézik jobbkézzel?
  • shad0w
    így van, mikor mutatták a belső kamerát lehetett látni hogy rázkódik az egész autó...
  • RelakSfromhome
    Hanem én
  • sumi
    ember te mit néztél???ha a gumi nem málik le róla a futomü kibirta volna....az rázta szét a tecnikát...
  • Shep
    na ez mi a fene én nem is ezt írtam
  • Shep
    hubazz, raikonen éppen elkerült valakit
  • shad0w
    azért az milyen érzés lehet mikor nem látsz ki a kocsiból a JOBB ELSŐ KEREKEID miatt?! :D
  • sumi
    a szarházi alonso mutogat baromságokat....monakoba mutogatott von amikor csalta a sikánokat..
  • petesilver
    Na, gyuszi a végére csak rájött mi lett Kimi kerekével-felfüggesztésével. Ez mekkora egy uborka!! Kimit sajnálom, brutálisnagy bravúr volt azzal a McLarennel így menni!!! Már 10 körrel a vége előtt rázta a gumi az egész McLarent vazze!! Gondolom nem véletlen rakták be a kameraállást, remegett az egész eleje a mercinek.
  • ÁjjLe BoBBi
    eltörném a nyakát
  • Bucser
    hiába cseréltek volna gumit... az utsó 25 körben már gond volt a felföüggesztéssel.. már elég régóta... Ez nem a csapaton múlott...
  • RelakSfromhome
    Azért ezt a kommentátort megfojtanám.... méghogy a jobbelső kerekeI!!! Ez nem háromtengelyes verda, mint valamikor a 80-as évek elején...
  • shad0w
    hmm jól láttam h mutogatott? :)
  • LSL
    NEEEEE!!!! Utolsó előtti körben!!4 És az a köcsög Alonzo nyer hát ilyen nincs
  • Punker
    lesz az még 5 is :)