182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#20768 A végén Barrichello több pontot gyűjt, mint cipész? :D -
#20767 Viszont Nick gyűjtött ismét pár jó kis pontot, jön föl ő is. És ha megbokrosodik a Williams, az is érdekes lehet!! -
#20766 jééé csak nem pirosat látok a dobogón :) -
#20765 Remélem ezt a szerencsétlen szar gumiszabályt megváltoztatják jövőre mert lassan a pilóták testi épsége lesz a tét. Elég csunya lett volna hogyha Buttont elkapja Raikonnen, vagy ha egy picivel a féktáv előtt szakad le a gumi.. -
#20764 Jelentem: megjött!! :) -
#20763 Nem volt olyan pár éve, hogy cipész három kerékkel nyert? -
#20762 Ne kezdd! -
#20761 Akkor a vörössegű ördög csak 4. :DDDDD -
#20760 Ahh ne is mondd.. -
#20759 ó hát azt ő nyilvánvalónak tartotta h majd 300nál az irányíthatatlan mclaren simán elkerüli 2centivel a másik autót... :) -
#20758 Mindenesetre nagyon nagyon sajnálom Raikonnent, megérdemelte volna ezt a győzelmet :(( Minden tiszteletem az övé, hogy bevállalta, és hogy eddig sikerült tartania! Szép volt Raikonnen! -
#20757 Van egy rossz hírem. Nekem úgy tűnik, hogy Montezemoló elhamarkodottan szövegelt. Ez a vörös verda nem az igazi, szerintem nem csak gumigond van ott a Ferrari tájékán. -
#20756 Öröm az ürömben, hogy Coultard a 4. lett, bár ha nincs az a tetü áthajtós marhaság akkor .... -
#20755 Köcsög Renault örüljön csak többet ugyse fognak nyerni -
#20754 Miért ne mutogatna? :) -
#20753 na már várom felfedező barátunkat, majd bebizonyítja hogy egy ferrari-alonso összeesküvés miatt van az egész, kezdem érteni miért piál annyit kimi sz@r lehet hogy ő megtesz mindent és így jár. -
badoer #20752 jo riporter egyszer nem mondta hogy kimi épp csak elkerulte a bar hondat.szerintem button volt akit épp kikerult -
#20751 gyááááá, hát ilyen nincs, Hakkinen egyszer az utolsó körben főzi meg a motort, most meg szétszakad az eleje az autónak. -
#20750 Fr*ncba. Szegény Kimi :((( Pedig szurkoltam neki... -
#20749 JA csak akkor nem akkor kellett volna kimenni mikor a drága "Gyuszink" mondta, hanem legalább 10 körrel korábban.... -
#20748 Na szóval ez a Czolner beteg, azt mondja Kimi sokat kockáztatott, de ugyan már melyik pilóta ne kockáztatott volna? -
#20747 Sztem a gumi egyenletlensége verte szét a felfüggesztést....hülyeség ez a nem cserélünk gumit szabály...bár ferrari-nak szurkolok, sajnálom Kimi-t :( -
#20746 Morzézik :D:D:D:D:DD -
#20745 Ja, mert kicsit kocka volt a kerék -
#20744 de ha gumit cseréltek volna akkor a jó gumi nem rázta volna szarrá a felfüggesztést... -
#20743 Így verni magát 4 győzelemre vazze!! Megnézem a hatodiknál, nem fogja majd a kormányt, vegy ujjat növeszt, vagy morzézik jobbkézzel? -
#20742 így van, mikor mutatták a belső kamerát lehetett látni hogy rázkódik az egész autó... -
#20741 Hanem én -
#20740 ember te mit néztél???ha a gumi nem málik le róla a futomü kibirta volna....az rázta szét a tecnikát... -
#20739 na ez mi a fene én nem is ezt írtam -
#20738 hubazz, raikonen éppen elkerült valakit -
#20737 azért az milyen érzés lehet mikor nem látsz ki a kocsiból a JOBB ELSŐ KEREKEID miatt?! :D -
#20736 a szarházi alonso mutogat baromságokat....monakoba mutogatott von amikor csalta a sikánokat.. -
#20735 Na, gyuszi a végére csak rájött mi lett Kimi kerekével-felfüggesztésével. Ez mekkora egy uborka!! Kimit sajnálom, brutálisnagy bravúr volt azzal a McLarennel így menni!!! Már 10 körrel a vége előtt rázta a gumi az egész McLarent vazze!! Gondolom nem véletlen rakták be a kameraállást, remegett az egész eleje a mercinek. -
#20734 eltörném a nyakát -
#20733 hiába cseréltek volna gumit... az utsó 25 körben már gond volt a felföüggesztéssel.. már elég régóta... Ez nem a csapaton múlott... -
#20732 Azért ezt a kommentátort megfojtanám.... méghogy a jobbelső kerekeI!!! Ez nem háromtengelyes verda, mint valamikor a 80-as évek elején... -
#20731 hmm jól láttam h mutogatott? :) -
#20730 NEEEEE!!!! Utolsó előtti körben!!4 És az a köcsög Alonzo nyer hát ilyen nincs -
#20729 lesz az még 5 is :)