182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#20892 hmm...hát azért ez a Mikás erős...nem azért nem nyert több vb-t mert nem akart vagy mert nem volt annyira jó, hanem a kocsi volt szar...Mika azért nagy király volt mikor ment a szekér -
#20891 Telleg mekkora egy szemetleda..... -
#20890 meg mas helyeken is kipottyant muszaki miatt (kivetel a MOnacioi eset, es a Monzai benezes:D) illetve volt ahol a verdaja a vwerseny alatt haldoklott de meg ugyuis behozta pontszerzore. Meg jol tdja magat elore kuzdni, tavalyis sok nagydijon tort elorre:) -
#20889 Mostmár meggyőztetek.
Tényleg szemét gyerek ez az alonso, mert örülni mert.
Vagyis nem is azért, mert örült, hanem mert így örült.
Talán, ha másképp. esetleg kevésbé, vagy szerényebben örült volna. -
dav1d #20888 2004-ben Alonsonak két müszaki hiba miatt kényszerült mindkétszer a kavicságyban kikötni(Malaysiában és Bahreinben)az utolsó helyről kellett indulnia.. -
#20887 szerintem a hibak mar az eroteljesen kopo gumiknak voltak betudhatoak, maskulonben nem ngyon hibazott volna... szerintem. De ez van egyszer fenn maskor lenn, igaz o rosszabbul jott ki ebbol, mint Alonso a Monacio gumirohadasabol. -
#20886 Szethajtotta, ugyanis o ment egyedul puha kevereken. -
#20885 nem széthajtotta hanem hibázott párszor és kockásra fékezte. -
#20884 szerintem meg FA sokkal lartvanyosabban versenyz mint KR. Emiatt is tetszett meg mert maskepp megy mint a tobbi "csinalt" hos (kivetel MSC). S nem gyenge csapattarsakat utasitgat azert rendre maga moge, mert most modhatja barki hogy trulli tavaly elso felevben lemosta, azert nem olyan egyszeru ott sem a helyzet, eleg csak megnezni az F1 2004es review DVDjet...:) szo sincs ott lemosasrol:) -
G_ArchAngel #20883 és ilyet nem várt volna el soha a világ sem Sennától, sem a fiatal Michaeltől, sem Kimitől - ők ezért emelkednek a többiek fölé...
A végelszámolásnál úgyis az lesz a lényeg, hogy Alonso nyerte meg a VB-t, de soha nem lesz benne meg benne az a tűz, ami az említett 3 pilótában...
Mika sem volt - szerintem - egy "mindentbeleadok" pilóta, nálam FA is az Ő és Villeneuve kategóriája 1 vb, max. 2, de soha nem lesz híres arról, hogy látványosan versenyez...
Ha a McLaren és a Williams az év elejétől hozta volna, amit elvárnák tőlük, akkor a Renault max. 3-4. lenne jelenleg - szerencsés csapat, elkell ismerni... -
dav1d #20882 Amióta Renault a neve a benettonak :D minden évben fejlődnek egy picit... -
Jhon Balu #20881 énis mercis vagyok amiota bentvannak a f1-ben. -
#20880 szerintem a néhány hozzászolásmból lejött hogy én is elfoglut vagyok egy picit Kimivel szemben kb azóta amióta az f1-ben van és én sem a győzelmek miatt lettem kimi drukker... -
dav1d #20879 2002-őben kezdtek nyilván ezért nem???
Én 2003-óta szurkolok nekik... -
#20878 hu de kemenyek ezek a mekisek:D:D:D En tavaly nyar ota vagyok Alonsos, szoval nem csak a mert most o nyer dolog vonzott oda.:) -
Jhon Balu #20877 remélem nemigy lesz.. -
G_ArchAngel #20876 szerintem ha kidüngtem magam, akkor előbb lenyugszom, tényleg nem bántani akarom a Renault rajongókat (akik évekig fel sem tűntek, csak mostanában...), de abban a pub-ban, közel 30 ember volt aki agyonütött volna bármilyen kék-sárga pólós embert FA örjőngése után... -
#20874 En remelem Alo-ka duplaz:) s jon az 5ös:) -
#20872 most ok szoptak be a gumit )kimiek) s alopnso nyert. van ez igy:). Ok (rönó) nem hajtottak szet annyira, halecserelik agumijat meg talan masodik lehetett volna, vagy ha jobban visszavesz, s besepri a mekit... de igy tul sokat vallaltak, s bukta is lett.. -
Jhon Balu #20871 majd a következö verseny sikerül kiminek remélem minden hiba nélkül.. -
#20868 mint mondottam annó #20812 tényleg nem volt egy nemes gesztus na de én abba hagyom... -
dav1d #20867 Ez mi a francot változat? -
#20866 nem csodálom... -
G_ArchAngel #20865 Te nem láttad milyen állapotba kerültem, pillanatok alatt mindenki elhúzott a környékemről - vagy azt gondolták, hogy felrobbanok, vagy azt, hogy megütök valakit, amikor elkezdett FA örülni, akkor egy bátrabb gyerek odalépett és leültetett - annyira kiakadtam, hogy elfelejtettem átharapni a torkát... -
#20864 te is kezded? -
dav1d #20863 Azt hogy höbörögsz mit változtat? Gondolom a saját sikerének örült... -
#20862 detto... -
#20861 én nem akarom ráhúzni a vizeslepedőt, csak elmondtam a véleményem. -
#20860 hmm azért láttunk már mástól is hasonlót szóval nem kéne ráhúzni emiatt az egy eset miatt a vizeslepedőt!!! -
G_ArchAngel #20859 lassan kiment a remegés a kezemből, ha fater nincs kint az udvaron akkorát rúgok a Rönómba, hogy eltörik a lábam...:(
még a Ferraris haverok is beígértek egy látogatást a Hernyószemöldökűnél, mikor így mert örülni más szerencsétlenságánek... -
#20858 Szóljon már valaki neki, hogy kezenként 4 az 8!! :DDDD -
#20857 Meg az is bennevan a dologban, hogy ezzel a dologgal mást is(button-t) veszélybe sodorhattak volna, és akkor nem úszták volna meg szárazon -
#20856 na igen nem sok kelett volna ahoz hogy eltalálja... -
#20855 jaja, végződhetett volna ez rosszabbul is (hálistennek nem így történt) -
#20854 mázlija volt, mert ha eltrafálja a BAR-t akkor pisloghattak volna. -
#20853 Räikönnent sajnálom, nem érdemelte meg. De a kockázatot akkoris ő és a csapata vállalta, és így vállalta magára az esetleges következményeket, ami be is ütött... -
#20852 mondasz valamit mármint gumi ügybe bár akkor megint egy sor szabályt kellene megváltoztatni na de ezért van az FIA a ferralis témába meg ne menjünk bele:D -
#20851 Szeretünk mind felfedező!
Gyere vissza és mondd a frankót! -
#20850 Felfedezőnek üzenem, hogy itt a kárörvendésének a végeredménye -
#20849 van 2 lába, 19 futam van, eddig 3-at nem nyert meg szal nem lesz gond :)