182114
  • Lteebee
    Ennyit erről...
  • ÁjjLe BoBBi
    ez a veszély azért nem fenyegeti :))
  • Lteebee
    És ha mondjuk vastagabb a gumi?
    Több kophatna.
    Hülyeség?

Ha meg meint lehet cserélni, megint a ferrari nyer mindig és akkor felfedező sem jár ide és sumi sem tudna előzni.

:D
  • Punker
    lol
  • dav1d
    Ha több győzelme lessz 10nél mivel mutogat
  • Jhon Balu
    ez igy van...
  • Skynet85
    Hát nem értek annyira dolgokhoz de erősebb keverék kisebb tapadás namármost az sem jó szerintem ha a futam elején meg azért csúszkálnak ki a népek mert 0 a tapadás.
  • ÁjjLe BoBBi
    mutogat a csiter letöröm arcát
  • ÁjjLe BoBBi
    csak annyi hogy kibírta volna a gumi ha nem kockára van fékezve és ezáltal nem rázza szét a technikát...
  • Punker
    1. Fernando Alonso SPA Renault M 1ó31:46.648 59
    2. Nick Heidfeld GER BMW.WilliamsF1 M + 16.567 59
    3. Rubens Barrichello BRA Ferrari B + 18.549 59
    4. David Coulthard GBR Red Bull-Cosworth M + 31.588 59
    5. Michael Schumacher GER Ferrari B + 50.455 59
    6. Giancarlo Fisichella ITA Renault M + 51.932 59
    7. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M + 58.173 59
    8. Jarno Trulli ITA Toyota M + 1:11.091 59
    9. Vitantonio Liuzzi ITA Red Bull-Cosworth M + 1:11.529 59
    10. Jenson Button GBR BAR-Honda M + 1:35.786 59
    11. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M + 1 kör gumi 58
    12. Takuma Sato JAP BAR-Honda M + 1 kör 58
    13. Jacques Villeneuve CAN Sauber-Petronas M + 1 kör 58
    14. Felipe Massa BRA Sauber-Petronas M + 1 kör 58
    15. Tiago Monteiro POR Jordan-Toyota B + 1 kör 58
    16. Narain Karthikeyan IND Jordan-Toyota B + 1 kör 58
    17. Christijan Albers NED Minardi-Cosworth B + 2 kör 57
    18. Patrick Friesacher AUT Minardi-Cosworth B + 3 kör 56
  • Skynet85
    Ezt nem hinnném, azért 50-es tempót mégsem autózhatott volna és szerintem annak a felfüggesztésnek mind1 volt már, hogy 260km/h vagy 290km/h szal vagy elment volna mellette mindenki, vagy megpróbálja...megpróbálta nem jött össze neki más kérdés kerékcserével lehet, hogy megkaparint néhány pontot. Utólag könnyű okosnak lenni...
  • dav1d
  • Jhon Balu
    szerintem kimi sokszor hibázott néha tul gyorsan közeledett a kanyarhoz és nagyot fékezett a gumi meg kopik ilyenkor.
    tehát ő nemvigyázott a gumira nemkimélte mint a multkori versenyen.
  • Lteebee
    Ha a gumiszabályból katasztrófa lesz, az a gyártók hibája lesz.

Csináljanak olyan gumikat, amik bírják!
  • Lteebee
    Visszatérve arra, hogy alonso érdeme, vagy sem.
    Annyiban az ő érdeme, hogy nem fékezte szarrá a gumijait.

Ha azonban mégsem kimi, hanem az autója, felfüggesztése, gumija a hibás, akkor a renault érdeme, hogy megbízhatóbb a mercinél.
  • dav1d
    Eh :P Ha így jobb ...
    8pontott buktak vele.
  • Skynet85
    +lesz
  • Skynet85
    Majd elfelejtettem:) a gumiszabály tényleg kész katasztrófa és előbb utóbb ebből tényleg egy nagyon nagy baleset, de ne legyen igazam.
  • Skynet85
    ,,ha átadta volna a vezető helyett Alonsonak" nem vagyok egy versenyző alkat, de most úgy elképzelem ahogy Kimi előzékenyül elengedi Alonsot...és most röhög a vakbelem:D na komolyra fordítva a szót ő nem azért maradt kint még így is ,hogy második legyen, akkor nem is lenne versenyző, hanem szerette volna befejezni a versenyt az első helyen, de sajnos a technika közbe szolt és persze ő is hibázott ez van...
  • dav1d
    Szép győzelem volt 6.dik helyről , törött hátsó szárnyal , kopott gumikkal ...
    Sajnálom a mercit de ha átadta volna a vezető helyett Alonsonak akkor végigmegy és 8 pont azért mégis csak 8pont. Most bezzeg én is mondhatnám azt hogy a Mclaren nem tud veszteni.
    Ezzekel a szabályokkal bohócott csinálnak a versenyzőkből ez így nem mehet tovább...
  • Lteebee
    Ha neked szólt volna az egész, ne aggódj, ott lett volna, hogy "válasz xy" üzenetére.
  • Skynet85
    hmm na ettől féltem és emiatt nem is szeretek fórumozni, szal álljunk már meg egy szóra kimondott ilyet, idézem; ,,szemét geci alonso" ellenben ilyen sorokat találok a hozzászolásomban idézem; ,,gyözelmet is megérdemli, mert tényleg tehettséges'' nekem most ez a megnyilvánulása nem volt túl megnyerő ennyi, semmi másról nem esett szó...
  • rezsofiz
    Hát igen mondjuk az életben tényleg máshogy van, viszont ez sport, ez benne van sajnos a pakliban
  • Lteebee
    Ja, csak időzíteni kellett volna a fékezéseket és mindjárt kerekek a jobb első kerekek :DD

(ezmá költészet bázz)
  • ÁjjLe BoBBi
    még párszor az ucsó 13 körben kockára fékezhette volna különböző helyeken azt lehet nem rázza akkor szét a felfüggesztést:))
  • Jhon Balu
    lehet de nem biztos talán ha lassabb lett volna beért volna másodikként is.
  • Lteebee
    Akkor mostmár szemét geci alonso, mert örülni mert a győzelmének.

Azok a gumik nem azért voltak kockák, mert a michelin szart szállított, henem mert Kimi hibázott(nem is egyszer).

A mkláren szerintem most mindenkinél jobb, csak az egyiket ember vezeti, aki tud hibázni is, a másikat meg montoya.
  • Skynet85
    Hát tuti örült és valamilyen szinten ezt a gyözelmet is megérdemli, mert tényleg tehettséges, csak mondjuk volt már olyan hogy én is más kárán jutottam jobb pozicióba az életben, és azért nem éreztem olyan túl jól magam..lehet én vagyok túl szolid na mind1...
  • ÁjjLe BoBBi
    kitudja hogy akkor se történt volna ez?
  • ÁjjLe BoBBi
    no para :)
  • Jhon Balu
    igen de legalább második lett volna ha vissza vesz a tempobol
  • Skynet85
    de azért nehogy megvágd magad:)
  • rezsofiz
    Hát jo nyilván nagyon örült a gyerek : )
  • petesilver
    Nekem idén volt olyan versenyem, hogy a benzintszint miatt piros gumikon is mentem még amíg lehet, elég lassan már, de taktika miatt jól jött volna ki a dolog. Friss gumikon megpöckölt egy versenyző az ovál kanyarívén pont, és az a kis oldalirányú csúszás pont elég volt ahoz, hogy felrobbanjon a 2 első kerekem, és felnin mentem be pitelni, szinte irányíthatatlan autóval. És ez nem pénzes, igazi verseny volt világbajnoki pontokért, csak egy magyar onlinliga futam. Szerintem sem születet még olyan versenyző, aki Kimi helyében kijött volna.
  • Jhon Balu
    én kimi helyébe elengedtem volna alonsot jolett volna a második hely is.
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem kinyilt a bicska a zsebemben
  • Skynet85
    Jaja Hajrá Kimi:D Egyébként nekem semmi bajom sem volt Alonsóval meg úgy a renaulttal sem, de amekkora öröm mámort levágott... oké nem tehet arról hogy Raikonnen kiesett, de azért picit szolidabb is lehetett volna, mert ugye ez az első hely nem pusztán az ő érdeme nekem ez kicsit kár örömnek is tünt.
  • Jhon Balu
    ja
    bepöröghetett volna igy a célvonalon is.
  • CodeRed
    Hát nem tudom mi lett volna ha ez a merci kicsit később szál el...
  • Jhon Balu
    hát sajnálom szegény kimit.