182114
  • Felfedező
    "Te mekkora egy pöcs vagy!szerencsére ez a tipus gyorsan pusztúl"

Szerintem ezért is kijárna egy büntetőpont...
  • Istencsászár
    humoros f1 rajzokat honnan lehet leszedni,nézegetni?
  • dav1d
    2.szabadedzés:
  • Laffite
    én se értem miért hír az, hogy ki mennyit keres, egyébként is, a sztárversenyzők fizuját a nagycsapatok tekerik fel az égbe, csak maguknak köszönhetik a helyzetet
  • dav1d
  • Punkerwork
    lol, vajon hol dolgozik jövőre :)
  • Istencsászár
    Barichello végre magáhoztért
  • robotnyk
    Wurz bekeményít
  • Punkerwork
    miért nem jönnek ki edzésre
  • Punkerwork
    hatalmas hírértéke van hogy 2007-ben mennyit fog majd keresni :)
  • M@TriX
    a Ferrarinak nem lesz annyi pénze az nyílvános, ez Schuminak úgy tűnik nem tetszik, ezért felvetettem, hogy lehet az RB lesz a befutó...
  • M@TriX
    még mindig nem értem ez mér basztatás....
  • rezsofiz
    Sztem eleve a hír kamu (Blikk rulez) . De most nem is ez a lényeg, hanem hogy mindig mindig mindig a FERRARI. hogy már legyen kit basztatni. SZÁNALOM SZÁNALOM SZÁNALMAS
  • M@TriX
    mi az hogy leszálni, ezek érdekes infók sztem....
    amúgy új hír, hogy a Schumacher-tesvérek monacói balhéjuk után négy napig nem beszéltek, de csütörtök este kibékültek. juhejj, úgy megnyugodtam :)

pedig lehet jobb lett volna ha haraggal nyomták volna egymás ellena gázt roncsderbi rulz :)
  • Punkerwork
    soha.
  • rezsofiz
    MIKOR SZÁLLNAK MÁR LE VÉGRE A QRVA FERRARIROL ÉS SCHUMACHERRŐL?????????!!!!!!!!!4444
  • rezsofiz
    nm
  • M@TriX
    jaja :)

nehogy éhenhaljanak nekem, majd gyűjtést rendezünk
  • robotnyk
    alamizsnával :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • M@TriX
    Blikk:

"Valahogy nem úgy telik az év, ahogy azt Schumi téli pihenője alatt a norvégiai havas hegycsúcsok között eltervezte. A német versenyző csak 9. a pilóták világbajnoki tabelláján, 37 pont a hátránya az éllovas Fernando Alonsóval szemben. Ráadásul a Renault spanyol sztárja évente csak” 4 millió eurót, vagyis egymilliárd forintot keres a francia istállónál, míg Schumacher 35 millió euróval (8,9 milliárd forint) lesz gazdagabb minden esztendőben. Ez szemet szúrt a Ferrari vezetőinek is, akik ugyan újabb szerződéstervezetet nyomtak Schumi orra alá, ám abban sokkal kisebb összeget kínáltak a németnek, mint eddig. Pontos számokat nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy a versenyző nevetségesnek minősítette az ajánlatot.

- Egy fillérrel sem engedünk az eddigi pénzből. Nem várjuk el, hogy emeljék Michael fizetését, abba azonban nem megyünk bele, hogy csökkentsék - mondta Wili Weber, Schumacher menedzsere. - Még mindig Michael a világ legjobb pilótája, épp ezért elvárjuk, hogy ne alamizsnával szúrják ki a szemét.

Pedig a korábban dúsgazdag Ferrarinak a jövőben összébb kell majd húznia a nadrágszíjat, hiszen a dohányreklámokat idén betiltják, márpedig a Marlboro helyett még mindig nem sikerült újabb főtámogatót találniuk az olaszoknak.

- Michael szerződése 2006 végéig szól, vagyis bőven lesz még időnk megegyezni a csapatvezetőkkel. Ha valóban azt szeretnék, hogy még egy évet maradjon, ahhoz mélyen zsebbe kell majd nyúlniuk."

[b]nem rosz, lehet mégis a RedBull lesz a befutó?
  • robotnyk
    thx
  • rezsofiz
    http://www.formula1.com/race/livetiming/738.html
  • rezsofiz
    Na kereken egy ora is indul az 1. szabadedzés
  • robotnyk
    hol nézitek?
  • rezsofiz
  • Punkerwork
    sulinet számlák készek, vevők elzavarva, főnök gyöngyösön, szal kezdődhet :)
  • G_ArchAngel #20581
    jaja, a mai nap fénypontja a Live Timing:)))
  • rezsofiz
    :DDDDDDDDDDDDddddddd
  • Punkerwork
    még több mint 1 óra az edzésig :(
  • Bandee1987
    :DDDD
  • G_ArchAngel #20577
    ne legyen ez már téma:)
  • Bandee1987
    azért, mert egyszer lekapták őket így? Nabumm.
    Lehet, hogy Raikönnen is csinált ilyet, csak akkor épp senki nem fotózta...
  • G_ArchAngel #20575
    coolTÚRA?
    úgy néz ki a finn gyerekeknek jár illemtani alapképzés...
  • robotnyk
    LOL

• sumi
    én remélem,végre beindul a szekere sumiéknak....és végre megmutatják mire képesek.....a rönyó + a tojota lassulása furcsa a báros balhé óóóta...
  • sumi
    ezek után mondja még vki a ferrarira,hogy milyen csapat.....
  • petesilver
    Évekkel később? Még az időmérő napján közölte Prostal:) az volt a baja, hogy a pole a rossz oldalon van, és még poros is volt a pálya. Először azt követelte, hogy cseréljék meg a rajtrácskiosztást. Ez nem történt meg, erre közölte, hogy igazságtalanok vele, így nem ér semmit a polja, hátrányban lesz, de készüljön föl mindenki, hogy azért is ő fog először befordulni az első kanyarban. Prostal eccerűen közölte, hogy kilöki a francba, ha megpróbálja megelőzni! :) de szavatartó ember volt, mert ki is lökte!! Aztán ugye megtolták az autóját, ami szabálytalan, és így visszament a pályára idegbeteg tempóban. Prost tudta, hogy megtolták, ami szabálytalan, ezért elengedte okosban. Ezután Sennának az volt a baja, hogy ő nyerte meg a versenyt, ő a világbajnok,és kész.:)
  • M@TriX
    hát nem valószínű, hogy MOnty előbb végezne kivéve ha műszaki gondja van Raikönnenek :)
    persze én örülnék neki ha nem lenne igazam, de valahogy nem tűnik túl aktívnak nekem MOnty(-Python) :)
  • G_ArchAngel #20569
    az ilyenek nem hiányoznak a McLaren-fanoknak sem...:(
  • dav1d
    Folyamatossan frissülő képek a Nürburgringről