182114
  • bigapó
    azt hiszem annyira biztonságosak a mai autók, hogy megússzák, de ami igaz az igaz, az ÖRDÖG sosem alszik...
  • bigapó
    ez így nehéz kérdés, mert nem voltam még hasonló cipőben:))
    én azt nem értem, hogy ha valakinek ilyen versenytapasztalata van, mint pl. Kiminek vagy nézzük Dennis-séróbárót, akkor nem fogom fel, hogy miért nem lehet egy kicsit is engedni. mondjuk 2 pontot. tudom, hogy egyszer már volt olyan, hogy fél ponttal nyertek vb-t, de akkor is. jól van majd lenyugszom, csak kell egy kis idő mire ezt megemésztem. azért hajrá KIMI!! :))
  • CodeRed
    Nincs az a versenyző aki ilyen pozícióból kiáll kereket cserélni tuti 1. helyről pár körrel a vége előtt.A mercinek nagyon jó lett volna az első hely.Dávid Sándor-al teljesen egyetértek.Nekem is ez volt az első gondolatom hogy itt még valaki belehal ebbe.És még lesz itt gumigyilkosabb pálya is.
  • Punker
    az a pár pont nem ér annyit hogy kinyírja magát vagy mást.
  • bigapó
    értem én meg láttam is, de a végén mégis Ő húzta rövidebbet:(( 5 km-en múlt, de nem hiszem el, hogy ezt nem lehet nem észrevenni... ennyire nem lehetnek vakok vagy önfejűek
  • Skynet85
    Szerintem ez már bőven bele esett abba a szabályba, de gondolj bele, első helyen vagy és azt mondják a futam vége előtt mondjuk 13 körrel, hogy gyere már ki mondjuk ez így nem pontos mert gondolom, ha azt mondják gyere akkor jönnie kell, de lehet csapat rádión megérdekelték hogy ő mint pilóta, mit gondol ugyanis ha valaki tudja mi volt akkor az Kimi és nem hiába iceman a bece neve valamint gondolom Mclarenék és futnak a győzelem után szal ők sem nagyon sűrgették a kiállást...
  • dashed_
    de lehetett volna 1 es az megisd jobb ,nem sokon mult..
  • ÁjjLe BoBBi
    lehet hogy még bari elé is be tudott volna esni ha időben kimegy a kerékért
  • bigapó
    na akkor most kéne leülni a főnökkel, hogy édesapa, szerinted melyik több? a NULLA vagy az 1-2-3-4-5-6????!!!! attól függően, hogy hova ér vissza (szerintem 4 vagy 5 még bőven belefért volna, nem emlékszem az időkülönbségekre)
  • petesilver
    Azért Sándor Davídov megmondta a tutit egy mondatban a gu,iszabályról. Elkeserítő, hogy Montoya mennyire nem ment a McLarennel Kimihez képest. Kimi szinte leszakadás előtt is gyorsabb volt nála egy vezethetetlen McLarennel.
  • badoer
    1982be zolderba az edzesen akkart egy lassu autot megelozni de elnezte a ket kerek osszert es mar rebult is.formula1 magazin honlapján ott a balesett
  • bigapó
    aki tudja az érti:))
  • shad0w
    kimehetett volna, nem büntették volna meg, de ez esetben elvesztette volna az első helyet...
  • petesilver
    Sorry pongyolán fogalmaztam, de azért értitek. vagy nem? :)
  • shad0w
    szvsz fent a banneren is egy ilyen jelenséget figyelhetünk meg, hogy egy autó felfut az előtte lévőre, mondjuk arra már nem emléxem, hogy itt a kerék dobta-e meg végülis vagy sem...
  • bigapó
    Azért annyira nem nagy hülyeség, mert akkor amikor találkoznak éppenhogy az ellentétesen "forgó" részek érnek össze és ez okozza azt, hogy dobbant egyet rajta :)
    de ez most nem is lényeg. hanem: Miért nem ment ki Kimi kereket cserélni? Nem engedték a szabályok? ez most nem esett bele abba a kategóriába amikor már lehet cserélni? Ki ismeri a pontos szabályt? Aki jó angolos az a hivatalos honlapon elolvashatná és beírhatná ide az adott részt. köszi előre is.
  • RelakSfromhome
    Nemtom, hogy vilnőv apucinál mi volt, de pár éve is volt szaltó a célegyenesben
  • RelakSfromhome
    Fo, ezt a megállapítást
  • shad0w
    lényeg az, hogy ha felfutott volna a kerekére akkor az jól megdobta volna :)
    de mivel nem...
  • Bucser
    SzerintemPalik végigélvezte volna az utolsó 7 kört, hogy "Uramatyám mit csinál ez a Raikönnen uramatyám mindjárt elélvezek GYuszi Gxyere menjünk a saroka:D"
  • Skynet85
    Roppant érdekes egy verseny volt, kezdem azt hinni, hogy a balszerencse már genetikailag van kódolva Raikkonenbe:(
  • badoer
    es akkor az tortenik hogy az auto iranyizhatalanul a levegő emelkedik.mint gilles villenuve baleseténél
  • shad0w
    jaaa, akkor én is félreértettem, így már értem, bocs
  • GregSB
    De nem ellentétes irányban forognak.

Mind1, szőrszálhasogatás, hagyjuk....
  • RelakSfromhome
    Ha az egyik kerék eleje találkozik a másik hátuljával, akkor azok ellentétes irányba "haladnak", és a hátulról jövő kerék fölfelé megindul
  • shad0w
    pont hogy egy irányba forognak a kerekek, ezért repítette volna el
  • ShaiHulud
    ezt kicsit gondold at kerlek:)
  • rezsofiz
    Hát elég nagy baromságokat mondott ::)
  • GregSB
    "Ellentétes irányba forgó kerekek"

Na ezt nem is tudtam. Az egyiknek visszafele forogtak a kerekei? :DDDDDDDD
  • marsu
    Ez a riporter, nagyon kriminális, azt mondta többször, hogy Raikkönen jobb első kerekei rossz állapotban vannak.
  • DJ Skyline
    meg a sok sikítozást,kiabálást...
  • shad0w
    aztarohadt... ugyebár a kerekek oda vannak rögzítve az autó karrosszériájához, hogy ha így mint most kiminél leszakadnak akkor ne szálljanak el (és öljenek meg vkit mint anno). 300nál egyszercsak elszáll a kerék és a rögzítés nagyjából 2 centivel kimi feje előtt fogta meg... volt már rá példa, hogy ez is elszakadt és a kerék mégis elszállt. belegondolni is rossz, hogy mi lett volna ha esetleg most sem fogja meg a leszakadt kereket...
    lehetett látni ahogy kimi is reflexből odakap, nem mintha bármi esélye is lett volna kézzel megállítani az elszabadult kereket, lehetett látni, hogy ahol odacsapódott az autó elejéhez össze vissza törte... durva képsorok voltak...
  • badoer
    meg jo hogy palik nem volt most.megusztok a tudomanyos szakérteset
  • petesilver
    Amúgy Montoya-Sumi találkozás durva volt. Ellentétes irányba forgó kerekek majdnem találkoztak, sumit elrepítette volna vastagon Montoya!!
  • RelakSfromhome
    Az tavaly volt monaco-ban, nem? Én korábbiról beszélek
  • RelakSfromhome
    Mi a szar világított a motortérben?!
  • Punker
    és ezért köcsög a renault?
  • Punker
    lol, bari üvege nem tört szét.
  • Felfedező
    Én már csak röhögni tudok az egészen ha nem a motor fő meg akkor a gumi szar.. A McLaren egy rakás szerencsétlenség...
  • shad0w
    én úgy emlékszem olyan volt h három kerékkel a pályán tartotta az autót és elment vele a boxig, nem mintha azzal sokra ment volna...