182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#20688 Alonsot seggbetalálta Trulli szal lehet lesz vmi baja.Kimi meg Heidfeld remélem csatázik majd 1 kicsit. -
#20687 többet vártam :( -
#20686 na? -
#20685 végre történik valami -
#20684 Megszívta Fisicella -
#20683 Fú pedig úgy izgultam:)erre sárga zászló.:( -
#20682 jó kezdés -
#20681 nyugi :) -
#20680 Basszus mennyit pofáznak már, kezdjék el -
G_ArchAngel #20679 Räikkönennek nincsenek barátai a mezőnyben
Írta: Zuzmara [2005.05.28. 15:33]
A McLaren versenyzője hétköznapi emberekkel haverkodik.
Kimi Räikkönen hivatalos internetes honlapján elárulta, hogy nincs olyan versenyző a Forma-1-ben, akivel különösebben közeli kapcsolatba került volna.
„Mindenkivel jól kijövök, de a barátaim a Forma-1-en kívül vannak.” – írja a finn – „Hétköznapi emberek, hétköznapi foglalkozással. Jót tesz nekem néha visszatérni a való világba, ezért fontos, hogy ezeket a barátaimat megtartsam.”
jó kis bulvár hír, minden tiszteletem Kimié, de nem hinném, hogy a "hétköznapi" barátok között sok hentes, ács vagy eladó lehet:) -
#20678 Gp2-ben mekkora csata volt! ez igen.
Azért odafigyelős nevek: Piquet, Rosberg család...
-
G_ArchAngel #20677 köszönöm, ilyesmire gondoltam:) -
G_ArchAngel #20676 évek óta annyi gond súlytotta a McLaren-t, hogy én már azt is elfogadhatónak tartom, ha hasmenés miatt nem tudnak kiállni a potenciális ellenfelek:) -
dav1d #20675 -
#20674 he gesz má megin mi fasz m van kusoá mer ki lestek ve mi ez a levegőbe ugatás vaszshge majd é nosztom az észt oszt csáa -
dav1d #20673 Räikkönen -
dav1d #20672 rajtfelálás -
dav1d #20671 http://www.adrivo.com/f1/ergebnisse/session.php?ID_session=1226 -
dav1d #20670 Nekem az a véleményem hogy jobb lenne ha izgalmas csatában dőlne el a vb ezért nem szoktam azét kivánni hogy a kedvencem elenfele essen ki vagy szerpeljen rosszul... -
G_ArchAngel #20669 vki tud egy oldalt ahol a rajtfelállás fel van tüntetve? ki rajtol a jobb oldalról? -
G_ArchAngel #20668 az nem baj, csak a McLaren is legyen telitankolva:)))
amúgy érdekes rajt lesz, mivel a Williams-ek híresen rossz rajtolók... -
dav1d #20667 úgyismeglátodholnaphogytelivantankolvaarőnyó -
G_ArchAngel #20666 egy: ott a smiley a végén
kettő: nehogy már ne drukkoljak annak, hogy a kedvencem legnagyobb ellenfele minnél több pontot bukjon
három: kultúráltan teszem -
#20665 Én vilnöv fanként örülök Kimi sikerének, imádom a fickót, de most nagyon jó pl a Williams pole-ja, és szurkolok holnap Sumiért is, mert ez mind nekünk jó vazze, mert lesz mit nézni, és remélem izgalmas is lesz!! Ilyen elvakultságnak nem vagyok híve. Az első Hungaroringi versenyemen pl öröm volt látni, hogy a silver részlegben egymás mellett volt pl a Mika és Sumi tábor!! Semmi nem volt közöttük, egy hangos szó se, csak kölcsönős brahizás. Ha jött Sumi, ugráltak a fanjai, lengették a zászlót stb, míg a mikatábor hööööööööööööööö-zött, fordítva szintúgy, üresjáratban meg ezen röhögtek. Mindezt úgy, hogy egymás mellett ült közvetlen a 2 tábor. Nagyon jó érzés volt, mondjuk öcsémmel csak ketten ugráltunk, ha jött vilnöv, de akkor is jó volt!! :) Szal lehet szurkolni kultúráltan is. -
dav1d #20664 "emélem a FIAT is lenyomja a Renault-t és akkor teljes lehet az örömöm:)"
#20354 -
#20663 Elfelejted, hogy ő mégiscsak hétszeres világbajnok...
És mi van, ha véletlenül idén nem ő lesz a bajnok? Jövőre ugyanúgy lehet még az...
Nagyon kárörvendő vagy. Csak nehogy aztán az legyen, mint tavaly, amikor állandóan elfüstölt a motorotok... -
#20662 Az elvakult, fanatista antiemberek. -
#20661 Hát no comment. Te látom nem változol meg. De tudod mit leirom neked hogy miért q*va nagy baromság amit irsz.
1. Még nincs vége az évnek. Akármi történhet. Matematikailag még bajnok lehet Schumacher.
2. Tegyük fel nem ő lesz a VB. Honnan a jo büdös francbol meríted hogy ő volt a hibás és nem az auto vagy a gumi? Lehet hogy végig Schumacherrel voltak a gondok, de ezt erősen lehet cáfolni, pl leggyorsabb körök a verseny alatt.
3. Ilyen végletekben általában az elvakult fanatista emberek beszélnek.
-
#20660 látod bázze, na erre nincs semmi szükség. -
#20659 Schumi év végén remélem belátja, hogy ennyi volt... Szép volt, jó volt, tán igaz sem volt... -
#20658 Hát kb. Egyes piloták el vannak nagyon kényelmesedve.. -
#20657 Mennyivel szebb sport volt ez akkor. -
#20656 Jesszus, ezek de tudtak!!! Az utolsó előzés Sumié, ahogy megelőzi Sennát. Válasz arra a baromságra, hogy Sumi nem tud előzni!! De nagyon durva, amit Senna-Prost művel!!!
http://video.racing.hu/files/1012/formula_1_-_ayrton_senna,_michael_schumacher,_alan_prost,_in_silverstone_(1993)_video.racing.hu.mpg -
#20655 én csak egyszer láttam az időmérő előtt az ominózus előzést de az más szögből mutatta akkor veszélyesebbnek látszott... Így tényleg nem értem Ralf nyávogását... Volt köztük vagy 10 centi.. nem úgy mint Raikönnen és a fal között Monte Carloban:D -
#20654 Én még egy dolgot sejtek. Szerintem a 2 Ferrari is más taktikán van, csak felcserélték az eddigi felállást: Most bari van kevés üzemanyaggal, és MS van fullratömve. szerintetek? -
#20653 Megnyugodtam, megleltem a választ:
Jacques Villeneuve, 15.hely:
„Tudtam, hogy az új gumikkal nem lesz olyan jó az autó egyensúlya, így mindvégig a versenybeállításokra koncentráltunk, és arra, hogy a második felében jobbak lehessünk, hiszen az számít igazán. Úgy érzem, jó formában vagyok holnapra.”
Willy Rampf, technikai igazgató:
„A délelőtti gyengélkedésünk után, elég jól fel tudtuk készíteni autóinkat az időmérőre. Felipe elérte célját, míg Jacques 15. pozíciója az üzemanyag mennyiségnek tudható be. Végeredményben elégedettek vagyunk, főleg hogy több ellenfelünk előtt állunk.”
-
#20652 Másik: vajon vilnöv több üzemanyagos taktikán van, vagy ennyire lassú lenne itt Massához képest? -
#20651 Most nézve újra ezt az előzést, nem is értem, mi ezen a felelőtlen, meg veszélyes? Olyan simán kifékezte Sumi barit, mint a huzat. Ralf meg eltévedt valahol. Belső íven palánk mellett gyorsított MS, és semmi nem volt. Az volt veszélyes, ahogy Ralf elrántotta aToyotát, mikor MS mellé ért. Ez babazsúr volt ahoz képest, amikor Senna szorította Prostot a célegyenesben a boxutca felé, és nem győzték kapkodni a jelzőtáblákat a csapatok. Na az kemény volt!!! De ez!?! -
#20650 Tovább elemezgetve: Ferrari gyorsulása alatt Raikkonen-t nem biztos hogy megfogják, de az elsődleges cél nekik a Renault, illetve Alonso, Alonso pontelőnyét faragni kell. -
egyébként sztem nagyon izzanak az agyak a csapatoknál.
- Ferrari-nál azért, hogy az időmérés előtt kiszámolt taktikával, most az időmérés után kb. hová érkeznek majd kiállás után (szvsz a versenyt döntheti el).
- Renault-nál azért mert félnek (jogosan) Raikkonen-től és a Merci-től, és gondolkodnak a Bmw-ken, és mindezen felül néznek a Ferrari-ra.
- McLaren-nél tudják szvsz, hogy jobbak a Renault-nál, ők sztem a Bmw-t, és a Ferrari-t figyelik.
Sztem Imola lesz, a Ferrari nagyot fog gyorsulni kb. a verseny felétől, az a lényeg, hogy üres pályára jöjjön vissza tankolás után.
Ja, és a legfontosabb, túlélni az első kanyart, a Ferrari azt sem engedheti meg hogy pont nélkül maradjon, de azt pláne nem hogy versenytapasztalat nélkül maradjon, az első kanyarban ütközni-kiesni katasztrófa lenne.