182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #20958 abbahagytam...
azért még a TV közvetítés nem OFF, ugye? -
#20957 Ehh orultsegbe nem hajtom magam, versenyezni jo moka, de csak olyan helyeken, vagyis legfokeppen versenypajan, ahol az a meccs lenyege:).. Kozutakon mivel kismillio "egyeb" tenyezo van/lehet .. maskepp all hozza az ember:) -
#20956 Én gondoltam, várok kicsit. -
#20955 OFF-olást kéretik abbahagyni! -
#20953 Addig jó, amíg csak magukat nyírják ki az önjelölt fittipaldik. -
#20951 megunom majd kipucolom őket. -
G_ArchAngel #20948 csak tudnom kell, hogy mikor menjek fel Bp-re, mert egyébként az esti IC-vel szoktam és ha jól tudom, akkor azok a futamok este vannak... -
#20946 Hat szerintem nehez lesz rola lemaradni, ha figyeled az f1 hirek/a5.hu oldalakat... vagy a formula.hu-t. Igaz nem hamar irjak ki hanem csak 1-2 nappal a dij elott... de ott megtalalhato lesz... vagy Port.hu ott vannak ugye tv musorok, igaz azt nem tudom mennyire "tudjak" elora a musoridoket. -
#20945 Offot nem fejeznétek be? -
#20944 attól függ melyik part, mert van ott pár időzóna :) -
G_ArchAngel #20942 egy kis segítség kellene:
USA/Kanada magyar idő szerint mikor van? -
#20940 Hát, ha dupla nem is, de tény, hogy időmérőn szarok, a rajtbalesetbőn safety módon jöttek ki inkább, szal... -
#20939 Nekem renault-m van két éve és nem bánom.
Előtte toyotám volt 2 évig, azt sem bántam.
Azelőtt opelom volt és bánom életem végéig. -
G_ArchAngel #20938 Én most mernék fogadni, ha dupla ilyen hosszú lennne egy verseny, akkor mindkét Ferrari dobogós lehetett volna... -
#20937 Persze nem csak a bridgestone, illetve mostmár nem a fő hiba a bridgestone.
De azért valami érdemes hozzátenni.
14. helyről 5.-re behozni egy nem jó csomagot az nem rossz eredmény szvsz. -
G_ArchAngel #20922 És itt van amiről mostanában a külföldi sajtó sokat írt, nem csak a Bridgestone a hibás....
Schumacher: A valóságban kell élnünk. Tudjuk, hogy a csomagunk nem elég jó. Nem arról van szó, hogy már csak a motoron kellene egy kicsit javítanunk, vagy az aerodinamikán, vagy a mechanikán, vagy a gumikon. Mindennek tökéletesen harmonizálnia kell és versenyképesnek kell lennie. Jelenleg sajnos nem ez a helyzet. -
#20918 Nemtom mit veritek itt magatokat, megnyerte a versenyt , akkor hadd örüljön és kész. -
#20916 ez termeszetes, en is sajnalom Kimit, de hat alakul igy.... karorveno semmikeppen sem vagyok. -
G_ArchAngel #20915 én ellenben Fisicót kedvelem, jobban is járna a McLaren, ha Monty helyett Ő lenne Kimi csapattársa, mert Juan Pablo-val is csak eggyel többen vannak... -
G_ArchAngel #20914 Mario Theissen, BMW Motorsport igazgató:
„Azonban nagyon sajnáljuk Kimit. Mindvégig dominált, és az utolsó körben kellett feladnia a viadalt.”
-
#20913 hat en eltben nem vennek francia autot:D:) Nem is drukkolok a rönónak csak Alonsonak.. Fisichellaval szegennyel tortennek is a dolgok rendesen... szoval nem minden heppi az o csapatuknal sem. -
G_ArchAngel #20912 lenne neked is rönód, szídnád Te is, majd ha gazdag leszek lesz nagy német autóm, akkor majd azt szídom:P -
#20911 mer onekik jouu megy az uj rendszerben:) -
#20910 pontosan, s en ha mar ott lennek csak a vb veget vennm figyelembe, 1 gyozelem, ami ma mar csak 2 ponttal tobb mint a 2ik, nem "olyan" elet halal kerdes, foleg ha helyette csak a kieses van opcionak. -
dav1d #20909 Akkor miért a Renaultot szidod orba szájba.. -
#20908 így, így -
#20907 nyekem sem tetszik a jelnlegi f1.... regebben jobb volt a rendsszer... en jobban szerettem mint ezt.. -
dav1d #20906 Na várj :)
Van aki megy és beteszi magát az vagy sikerül vagy nem...(sato filing :D)
És van aki okos és pontokat gyűjt. A végén meg mind1 hogy nyertél 10 futamot ha a többin kiestél mert évek múlva már senki nem fog emlékezni arra csak arra hogy kilett a vb.. -
G_ArchAngel #20904 a legrosszab, hogy nem a Renault és a többi csapat, hanem azok az aktakukacok tehetnek erről, akik évről-évre alulmúlják magukat a rosszabnál-rosszabb döntéseikkel és szabályokkal, amivel mind a pontozási rendszert, mind az időmérőt, mind a biztonságot agyonvágták... -
#20903 azbiztos. -
#20902 En mar ma is most is az vagyok:) Koszi a feltetelezest:) De mar keso, mar beteljesult:D -
#20901 hat persze, sot a muttkori nagydij utan ius azt nyilatkozta hogy orult hogy a 2 williams beeelozte a halott gumikkal versenyzo alonsot... mert ugy tobb pontot hozott rajta. Ez a sport errol is szol, sot errol legfokepp, a bajnoksag pontocskairol:) -
#20900 nagy versenyző lennél... -
dav1d #20899 Kimi is örült volna ennek bazz csak egy dolog hogy nem mutatja ki...
vagy az a baj? :\ -
#20898 Hát szerintem nem morbid, hanem teljesen másról szól. -
#20897 maradjon is csak ott, mikozben Fernándóó szepen elhuz orokree:) -
#20896 Mondom én, Nick már a spájzban van!!
1. Fernando Alonso 59 p.
2. Kimi Räikkönen 27 p.
2. Jarno Trulli 27 p.
4. Nick Heidfeld 25 p.
5. Mark Webber 18 p.
6. Giancarlo Fisichella 17 p.
6. Ralf Schumacher 17 p.
8. Juan-Pablo Montoya 16 p.
8. Michael Schumacher 16 p.
-
#20895 ezt ki mondta neked? -
#20894 agyozelem igy is ugyis jott volna, Kiminek eleg kellettvolna legyen masoidk hely.... ha a VBre gondol. Ha meg arra nem, akkor jo neki a kieses is, inkabb mint egy masodik hely vegulis, nemdebár? ... ugyan... elszurtak megszivtak. Lehetett volna csak 2 pont "hatrany+" inkabb mint 10. -
G_ArchAngel #20893 igen, érthető, hogy örült mivel - mondhatjuk - 18 pontot nyert, csak az ember nem örül annak sem, ha úgy lesz gazdag, hogy meghalt egy rokona...
(kicsit morbíd a hasonlat, bocs)