182114
  • Lteebee
    Épp majd tankolnia kell és hát akad majd a szelep...
  • Ramore
    palik hülyeségeinél szerintem bármi, illetve bárki jobb, még egy csimpánz makogását is szivesebben hallgatnám
  • Ramore
    Baricselló bohóc (a vigyorgó örökmásodik) megint eldalolta a szokásos nótáját, miszerint soha többé nem fogja elengedni Sumákot. Szerintetek valaki elhiszi ezt neki?
  • rezsofiz
  • Alien
    Remélem, hogy Schumi holnap jól megy és nem lesz semmi vele. (defekt, ütközés stb). Mostmár nyerni kéne :)
  • Alien
    Jaja egyszerűen vicc. Most is mutatták azt az előzést, szép tiszta volt, nem tudom a Bari mit sírt. Ahogy a Dávid Sándor is mondta, semmi szabálytalan nem volt, szépen tisztán elment mellette, ahogy a Ralf mellett se csinált semmi olyan mozdulatot.
  • LSL
    át ez egy verseny, de tény hogy Barrichello eddig tűrte, hogy Sumi elhúzzon mellette. Viszont Alonso előző versenyen amit művelt, az teljesen feldühített. Hol a sportszerűség? Ha nem tartja fel az egész menyzőnyt sokkal előbb vége lett volna a versenynek.

(bocs ha ez már ledumált téma csak eddig nem figyeltem ezt a topikot)
  • G_ArchAngel #20640
    Quick Nick a nap hőse és a BMW, szépet mentek a srácok üzemanyagtól függetlenül, remélem az első három személye - legfeljebb a sorrend - nem változik a futam végén sem:)

Remélem a FIAT is lenyomja a Renault-t és akkor teljes lehet az örömöm:)
  • rezsofiz
    Az hogy Barrichello nincs még felnőve az F1hez. Multkor megelőzte Schumacher az utolso kanyarokban vagy hol azt Barrichello verte a balhét hogy hogy merészeli meg ilyesmi. Tök vicces nem?
  • rezsofiz
    Amit most mondott ez a Sanyi vagy ki a rák Schumacher köre után a Bridgestonerol az elég nagy igazság volt
  • DONGUBA
    multkori elozes
  • LSL
    Hát csak nem megy a Ferrarinak :( És mi ez a vita Barichelo és Sumi között?
  • b-type
    ja,...ilyet se sűrűn mondanék, de ez most tényleg full bukó. :(
  • Punker
    ennél még Palik hülyeségeit is jobb hallgatni :)
  • rezsofiz
    Jo meleg van, Bridgestonnak elvileg jobban kedvez. Kiváncsi leszek ferrarira
  • DONGUBA
    na kiv leszek ferrarira ha 1 kort megy
  • rezsofiz
    Aham. Mindenki megy egy kört ha jol emléxem azt le van tudva
  • Amse
    akkor most már csak ez lesz?holnap nincs 2. ugye?
    [kicsit lemaradt]
  • rezsofiz
    Na nézzük az időmérőt
  • Punker
    te ismered jobban a srác előéletét vagy mi?
  • Lteebee
    Még annyit, hogy ebben a témában itt több hsz ne legyen!

Lehet átmenni a megfelelő topikokba.
  • Lteebee
    Szerintem meg rám van bízva, hogy moderáljak már vagy 4 éve és nem rád.

A srácnak annyi hajlama sincsen a beilleszkedésre és az értelmes eszmecserére, mint egy zsákvarrótű fokának.

Ha például felfogta volna, miért is kapta, nem beszélne trágárkodásról.

A pntot azért kapta, amit az utóbbi 1-2 hónapban művelt itt.

Az első pont a figyelmeztetés, mivel semmiféle megkötést nem alkalmaz még.

De ha láttad a reakcióját, te is láthatod, mennyire egyszerű a srác.
  • robotnyk
  • Punker
    1-2 ban és bünti pont után már nincs figyelmeztetés, újregeknek szokott 1 kimenni.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát igen és ez a baj...
  • Kit--Kat
    mer megtetehti....
  • ÁjjLe BoBBi
    tény hogy ez a büntetpont úgy ahogy van igazságtalanul került koisztásra...kapásból megszegett minden pontot a lentebb postolt kitételek közül...de hát úgy látszik itt ez a módi.
  • ÁjjLe BoBBi
    igaz igaz.
  • rezsofiz
    Bezony. Ez a nagy igazság. "Enyhén" túlzásba viszik..
  • Kit--Kat
    de látod, hogy nem figyelnek ez itt a gond néha kicsit visszaélnek ha nem tetszik a delikvens, ütközik a véleményük
  • dav1d
    Szerintem ok nélkül nem kap senki büntető pontot ...
    elég lenne ha visszalovasnád azokat amiket írsz.
    másrészt vedd már észre hogy ezzel magadat égeted
  • b-type
    szvsz ez tök érthető, ahol törzsvendég vagy, ott jobban bánnak veled, még egy szórakozóhelyen is.
    meg sokan bereggelnek egy új nickkel, vagy ténylegesen új arcként hogy jól behányjanak egy topicba..
    Ha ugyanezt bevállalod az ismert nickeddel, akkor valszeg tényleg mondani akarsz vmit, nem csak 'beflameelni'
    szvsz Gábor meg nyers mint gép, de spec. azért néha nagyot vigyorgok a hsz-én.
  • rezsofiz
    Sztem meg csak arra akart rávilágítani ponthogy NE kivételezzenek senkivel sem, még a régi forumozokkal sem.
    VIszont ahogy látom téged most nem figyelmeztetett a moderátor aki adta a büntetőpontot. Pedig benne van a szabályzatban. Jo lenne modikák errre odafigyelni...
  • Felfedező
    Ezeket a sorokat St írta:

Fontos! Alapesetben nem büntetjük a káromkodást, trágár szófordulatot. Ha valaki viszont permanensen trágárkodik, és nem csak becsusszan, akkor lehet ezért is pontot adni.

A régi fórumozók büntetésénél kérem a kiemelten nagy odafigyelést és körültekintést!

Továbbá fontos a delikvens előzetes történő felszólítása. Ez régi fórumozóknál különösen igaz. Ha a felszólítás ellenére továbbra sem tud normálisan viselkedni, akkor lehet pontot osztani.

Hát ezek a mondatok felettéb érdekesek...
    A régi forumozóknál nagyobb a tűréshatár... Ez számomra azt jelenti hogy egyesekre jobban vonatkoznak a szabályok másokra kevésbé...
  • Kit--Kat
    amúgy nem akarok melléd állni 1általán, de tényleg rendkívül sok büntetőpont kerül kiosztásra önkényeskedésből, még akkor is, ha most ezért én is kapok:o
  • Felfedező
    leszarom a véleményed, de ez megy itt pofára adják a büntetőpontot... valaki nyugodtan sértegethet, más meg fogja be a száját...
  • oneal1
    hüle
  • Lteebee
    Szerintem meg magadban keresd a hibát!
  • Magic Boy
    Szerintetek milyen volt az utóbbi években a Brigstone?
  • Magic Boy
    Ez engem is érdekelne!