182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#20998 nem is, nem is...:))) -
#20997 még ne sajnáld lehet nagyot buknál...:)) -
dav1d #20996 Igaz így pont jó a Mekik lebontják a Ferrarit a Renault pedig csak az utolsó körben nyer :P -
#20995 a tehetseget nem lehet merga ala rejteni:P -
#20994 nem, telleg csak februar az a hatarido, de akkor meg csak ugy viccbol, viszont jelenleg erik a dolog (mar csak azt banom hogy kisebb vagyont eddig nem tettem ra:D). De meg barmi tortenhet hossszu a szezon, csakhogy diplomatikus maradjak:) -
#20993 dehogyissss...maradjon csak hátul...:) -
#20992 hat de ne hatul, hanem elol (59pont:P) legyen ahova jogosult, az elvonalba:) -
#20991 már tavaly nem ?:) -
#20990 en mar imolaban kijelentettem a "frankot":) (kisebb haveri koromben mar a teli tesztek alatt:D) -
#20989 másik rönó ott van a meki felett :) -
#20988 saz meg trulli is lehet:) -
#20987 ne siessük el azér -
#20986 najo, elismerewm, Kiminek szerintem vmi fekete csillag van az auraja mellett, mert ilyen pechszerias F1 versenyzot en komolyan mondom meg nem lattam.... sajnalom szegenyt... mert mar evek ota tart ez nala. -
#20985 De egy nagyobb, s kicsit elorebb, ne tunjon mar el a mezonyben egy 2005os vilagbajnok a kepen se:P
"A drámai pillanatok azonban nem zavarták meg a Räikkönent nyomás alatt tartó, folyamatosan felzárkózó Alonsót a babérokat learatásában. A sors iróniájaként ráadásul épp a spanyol nyert a finn balszerencséjén, aki egy hete szintúgy a gumikopás miatt kényszerült visszavenni tempójából a Monacói Nagydíjon. Az újabb tíz pontot bezsebelő Renault-ász mögött az alternatív stratégiát választó Heidfeld ismételte meg Monte Carló-i eredményét, míg Barrichello idei második dobogós helyezésével ajándékozta meg a Ferrarit.
"
A5.hu idezet. Ironikus az f1? Az:) -
#20984 bal felső? -
#20983 lassan a felso bannerkepre nem artana egy Alonso :P -
dav1d #20982 Áz :)
-
#20981 nade ennyit mara az F1rol nezem tovabb az Episode3mat..:) -
#20980 hát de csak vegigrepesztett nem?:) -
dav1d #20979 #20837 -
#20978 Nem 1, Nem 2... hanem
4!!! :) -
#20977 nem tart sokáig. -
#20976 hat meg aldom a sorsot hogy Alonso hatso gumija/futomuve/szarnya Ralf belecsuszasakkor nem serult meg. En ott mondtam hogy kesz ennyi volt... :) s lam tevedtem:D -
#20975 Tényleg áldoznál rá időt??? -
#20974 hat nehez megmondani... o hibazott, nem o... lehet megpattant azon az iven az auto, s a levegobnen blokkolt, aztan ikor ujra foldet ert mar fustolt s nyomot hagyott... szerintem csakis igy "szurhatta " o el, maskulonben nemigen.. -
#20973 non fiam! Majd ha bedobtuk a mocsárba kiderül!! :DDD -
#20972 Nem azért mert Villeneuve fan vagyok, de szerintem nem volt indokolt ott a kockára fékezés. JV külső íven volt vastagon, nem hiszem, hogy ellenállt, vagy zavarta a lekörözést. Szerintetek igen? Mondjuk volt ezen kívül is pár satuja Kiminek, ami közrejátszhatott. -
dav1d #20971 A verseny képekben...
-
#20970 Pat Symonds: "Szép győzelem volt az egész csapat számára, de sajnáljuk Kimit és a McLarent, hiszen kitűnő munkát végeztek ma. A szokásostól nagyon eltérő taktikát alkalmaztunk ma, aminek az volt a célja, hogy a verseny végén kifizetődjön, és ami azt illeti, jobban sikerült, mint amire számítottunk. Fernando sok időt és helyezést elvesztett az első kanyarban, amikor ütközött Ralffal, ami miatt beragadt Coulthard mögé az első 20 körre. Ugyanakkor olyan következetesen vezettet, amit már megszokhattunk tőle, és az autó nagyon erős volt a verseny végén. Ismét elnézést kérünk Giancarlótól, nem tudjuk, miért állt le a motorja a rajtrácson, de jó versenyt futott és értékes pontokat gyűjtött nehéz helyzetből indulva."
Itt is, ha konynebb lenne elozni, szerintem s Kimi nem esik ki, akkor egy szoro elso helyert folyo test test elleni harc lett volna. En ezt vartam a versenytol... vegulis nem ugy alakult ahogy elvartam volna (Kimi 2ik:P), de hat ilyen is elfordul az F1ben.. -
#20969 hat eddig az elso nehany nagydijon ez is ment, senki sem elozgetett csak gurulgatott... most is a jonep ezt csinalja, bar most mar azert nyomkodjak kemenyeben, de rohadnak is a gumik ezerrel. Hiaba 45 fokos aszfalton nem lehet csodat varni akarmennyit is teszteltek (a teli tesztek alatt megszamolhato 1 kezen mikor volt ilyen meleg a gumiknak) , s verseny kozben az izgalom a tempo is feszesebb meg eroltetettebb.... meg idonek kell eltelnie ahhoz sajnos hogy a gumik "mindent" kibirjanak (mindenkinek) s merjenek a versenyzok padlogazon enni, elozgetni el el fekezgetni:) Ez az ovatosdodzsem meg idegesito tud lenni nagyon. -
#20968 Szerintem boszorkány! -
#20967 fuuuuuuuuuuuuuuuj :PPPP lál -
#20966 -
#20965 mikor az új gumiszabály még csak terv volt, pont erről beszéltünk, eljutnak majd oda hogy nem mernek majd előzgetni annyira, mert 1 túl nagy fékezés miatt bukhatnak mindent. -
dav1d #20964 Heidfeld is örülni mert. Azt a mindenit kövezük meg :P -
#20963 jah az elobbit ROn Dennis nyilatkozta. -
#20962 Talán nem meglepő, hogy az egész csapat nagyon csalódott azok után, hogy Kimi a legutolsó körben adta fel a küzdelmet, mikor az élen autózott. Kimi kockásra fékezte jobb első gumiját, mikor Jacques Villeneuve-öt előzte meg az első kanyarban, és onnantól kezdve az első felfüggesztés hatalmas vibrációnak volt kitéve. Kimi megbirkózott ezzel a nagy nyomással, és 15 körön keresztül elviselte, hogy alig lát a rázkódás miatt, míg a csapat folyamatosan figyelte a gumi állapotát. Úgy döntöttünk, nem állunk ki, és a győzelemért hajtunk, és csapatunk egyik tagja, beleértve Kimit sem mondott ennek ellent. A felfüggesztés eltörése érthető a körülményeket figyelembe véve. Juan Pablo remekül kapta el a rajtot, és az első kanyart a harmadik helyen vehette. Aztán jött Mark Webber, aki rosszul választotta meg a fékzónát, és kiütötte versenyzőnket, akinek ezzel megpecsételődött a versenye. Még a sérült fenéklemezzel is vissza tudott térni a pályára Montoya, és a hetedik helyen tudta befejezni a küzdelmet.”
Megiscsak a hibajanak volt koszonheto a gumivibracio, nem pedig a tulhajtasnak (mondjuk igy is ugyis az ok: Kimi). Hat azert elegge gaz hogy ennyin mulik manapsag mar.... -
#20961 Hat ha nem a kosarmeccs idejerol kerdezel, biztosan nem:) -
#20960 aszem 6 vagy 7 óra eltérés lesz. -
#20959 visszakanyarodva az F1hez, szerintem a Ferrarinak iden mar eluszott... akarmit is csinalnak... de nem nagyon tunik ugy hogy nagy valtast hoznanak....ahogyan azt hangoztattak eddig... varom a nyilatkozataikat, most mire fogjak? Igazabol sajnalom oket, nagyon "hirtelen" kerultek bele a kozepmezonybe a tokbiztos elejerol.