182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#21038 Ő dóga.:)) Nem kell felvenni a kesztyűt.:) A technikai sportok, sajnos nem mindig arról szólnak, hogy ki a jobb sofőr. -
#21037 Eppenseggel Te vagy az egy pettyet de mind1.
"
ma 20:08 | Privát | Galéria | Válasz | #21030
csak, hogy Alonso úgy kiment a pályáról (vagyis úgyelfékezte magát mint senki rajta kívül), hogy csak a jóisten segítségével tudta visszahoznia az autólyát mert pont ott volt 1 kis füves része a pályának
"
Ez hozzaertederol tanulsagot adott, mar elnezest:) Ha nins ott fuves resz akkor is visszajon siman, mert lenduletben volt. Az hogy a collner arra fogta, amit most ismetelsz is az mar mas kerdes. -
dav1d #21036 Ez nem igaz :D Nem mindegy melyik kanyarban fékezed el magad ? -
dav1d #21035 Érdekes ide jön elmon egy mondat elfogult szöveget (indok nélkül , mert azért szeretnénk tudni hogy mivel támasztja alá ezt)aztán tovább áll... -
#21034 LOÁLha nem lennél elfogult akkor kilátnál a csipáid közül -
#21033 Egy győzelem sosem érdemtelen. -
#21032 jajj perzse az az elfekezes kemenyebb volt... JAJJ hagyjuk mar az "okos" kijelenteseket, Kiminek is az elso kicsuszasa elegge rizikos volt ha mar itt tartunk, mert ott megpordulhetett volna siman csunyan, s vegleg ottt ragadhatott volna (mint RSC), de csak Alonso fekezte el magat olyan csunyan, s olyan butuskan...s pont ott senkitol sem zavartatva...:D (mintha Kiminel nem ugyanez lett volna a szitu) NA EZ AZ AMI KOKEMENY INDOK AM!:D NEzzel is ne csak lassal. -
#21031 Most néztem meg a versenyt videóról, mer' nem voltam itthon. Nem nagyon szeressem ezt a Kimi gyereket, de most nagyon sajnáltam! -
#21030 csak, hogy Alonso úgy kiment a pályáról (vagyis úgyelfékezte magát mint senki rajta kívül), hogy csak a jóisten segítségével tudta visszahoznia az autólyát mert pont ott volt 1 kis füves része a pályának, ja és ha folytatnánk offkorz neki pont úgy találják el az autólyát, hogy megsekottyan, de bezzeg a halandóknak mint DC monacoban 1 kis pöccintésre összeomlik az autója. Csak az a kérdés meddig tart ez a szerencsesorozata és neki sose megy tönkre semmi nincs defekt nincs lefulladás ezt a csomagot megkapja mind Fisicho-csórikám -
#21029 Hagyjad ra:) Akarmit is mond a 10 pontbol nem vesz el egyet sem tole:) -
dav1d #21028 ...egy "tökéletesen" érdemtelen...
ez nagyon lol -
#21027 Jobban is vigyazott ra mert annyiszor nem fekezte el magat, ami okozta vegul Kimi problemait. Ez van. Le kell tudni nyelni fijuk, a vilag tovabb forog, ilyen a technikai sport. -
dav1d #21026 #20829 Ebben a hszben megírtam hogy miért nem volt érdemtelen... -
#21025 A Te szemszogodbol biztosan. :) Reszvetem ennyit tudok csak hozzafuzni. :) Aki elfekezi magat sokszor igy jar:P -
#21024 nem vigyázott jobban rá, csak annyira nem volt szar állapotú mint kimié -
#21023 szegény Kimi és nemigaz, hogy nem bírt ki az a tragacs még 1 kört....
énnemtudom nem ez az első, hogy széjjelszakadt a felfüggesztése a McLarennek, ezek nem tudnak autót építeni?:o (tuodm a kockásgumuieffektus esetét, de akkor is!) -
#21022 érdemtelen? előtö futamot láttad? hogy milyen hulladék volt a kereke? most tudott vigyázni rá, ez minden csak nem érdemtelen! -
#21021 Ez egy tökéletesen érdemtelen győzelem volt grat hozzá... -
#21020 hja -
#21019 Ja ezexerint nem törölted :P -
#21018 nem töröltem. -
#21017 #20755 ? -
#21016 Ha Felfedező mesterre gondolsz akkor már ma egyszer benézett :DD Csak lehet hogy törölték a hszét azért nem láttad :D -
dav1d #21015 Tinektek nem hiányzik valaki? érdekes módon ma még nem látogatott ide ... -
#21014 Dráma az Európa nagydíjon. -
#21013 áz -
#21012 hát nem is mert már benne lennénk az esti hírekbe hogy csoda történt...:D
-
dav1d #21011 zsófi lekjobb kusé -
#21010 nem csoda -
#21009 némá!mi vagyunk a legnépszerűbbek :D:D: -
#21008 fő fő...van honnan leesnie...:D:D:D -
#21007 defővitte az Isten akkor a MI Zsótikánk dógát:) -
#21006 zsóti copyzza akkó montyt :)) -
#21005 ez a kicsuszok de nem tudom mi tortent nem MOntoya mondata mindig?:) -
#21004 Viszont Alonsot leszamitva egeszen erdekesen "szorosan" alakul eddig a bajnoksag. De sajnos (most versenyizgalmi szempontbol nezve) mindig van 1 pilota akit kerulnek a dolgok s elhuz, elonyre tesz szert. -
#21003 nem mer utolsó kanyarban kicsúszik, és Bruni nyer, majd a verseny után zsóti elmondja hogy ő jobb mint csapattársa és nem érti hogy mit történhetett:) -
dav1d #21002 Nem hiányzik eről a kéről egy BMW vagy most összekeverm valami mással az esetet? :D -
#21001 Bezonyam, a mi aranyifjunk:) -
#21000 hát persze a végén meg zsóti nyer? :) -
#20999 ...és jön a sauber és ledarálja a rönókat...:)