182114
  • JackDaniels #21038
    Ő dóga.:)) Nem kell felvenni a kesztyűt.:) A technikai sportok, sajnos nem mindig arról szólnak, hogy ki a jobb sofőr.
  • CHEAPBOY
    Eppenseggel Te vagy az egy pettyet de mind1.

"
    ma 20:08 | Privát | Galéria | Válasz | #21030

csak, hogy Alonso úgy kiment a pályáról (vagyis úgyelfékezte magát mint senki rajta kívül), hogy csak a jóisten segítségével tudta visszahoznia az autólyát mert pont ott volt 1 kis füves része a pályának

"

Ez hozzaertederol tanulsagot adott, mar elnezest:) Ha nins ott fuves resz akkor is visszajon siman, mert lenduletben volt. Az hogy a collner arra fogta, amit most ismetelsz is az mar mas kerdes.
  • dav1d
    Ez nem igaz :D Nem mindegy melyik kanyarban fékezed el magad ?
  • dav1d
    Érdekes ide jön elmon egy mondat elfogult szöveget (indok nélkül , mert azért szeretnénk tudni hogy mivel támasztja alá ezt)aztán tovább áll...
  • Kit--Kat
    LOÁLha nem lennél elfogult akkor kilátnál a csipáid közül
  • JackDaniels #21033
    Egy győzelem sosem érdemtelen.
  • CHEAPBOY
    jajj perzse az az elfekezes kemenyebb volt... JAJJ hagyjuk mar az "okos" kijelenteseket, Kiminek is az elso kicsuszasa elegge rizikos volt ha mar itt tartunk, mert ott megpordulhetett volna siman csunyan, s vegleg ottt ragadhatott volna (mint RSC), de csak Alonso fekezte el magat olyan csunyan, s olyan butuskan...s pont ott senkitol sem zavartatva...:D (mintha Kiminel nem ugyanez lett volna a szitu) NA EZ AZ AMI KOKEMENY INDOK AM!:D NEzzel is ne csak lassal.
  • JackDaniels #21031
    Most néztem meg a versenyt videóról, mer' nem voltam itthon. Nem nagyon szeressem ezt a Kimi gyereket, de most nagyon sajnáltam!
  • Kit--Kat
    csak, hogy Alonso úgy kiment a pályáról (vagyis úgyelfékezte magát mint senki rajta kívül), hogy csak a jóisten segítségével tudta visszahoznia az autólyát mert pont ott volt 1 kis füves része a pályának, ja és ha folytatnánk offkorz neki pont úgy találják el az autólyát, hogy megsekottyan, de bezzeg a halandóknak mint DC monacoban 1 kis pöccintésre összeomlik az autója. Csak az a kérdés meddig tart ez a szerencsesorozata és neki sose megy tönkre semmi nincs defekt nincs lefulladás ezt a csomagot megkapja mind Fisicho-csórikám
  • CHEAPBOY
    Hagyjad ra:) Akarmit is mond a 10 pontbol nem vesz el egyet sem tole:)
  • dav1d
    ...egy "tökéletesen" érdemtelen...
    ez nagyon lol
  • CHEAPBOY
    Jobban is vigyazott ra mert annyiszor nem fekezte el magat, ami okozta vegul Kimi problemait. Ez van. Le kell tudni nyelni fijuk, a vilag tovabb forog, ilyen a technikai sport.
  • dav1d
    #20829 Ebben a hszben megírtam hogy miért nem volt érdemtelen...
  • CHEAPBOY
    A Te szemszogodbol biztosan. :) Reszvetem ennyit tudok csak hozzafuzni. :) Aki elfekezi magat sokszor igy jar:P
  • Kit--Kat
    nem vigyázott jobban rá, csak annyira nem volt szar állapotú mint kimié
  • Kit--Kat
    szegény Kimi és nemigaz, hogy nem bírt ki az a tragacs még 1 kört....
    énnemtudom nem ez az első, hogy széjjelszakadt a felfüggesztése a McLarennek, ezek nem tudnak autót építeni?:o (tuodm a kockásgumuieffektus esetét, de akkor is!)
  • Punker
    érdemtelen? előtö futamot láttad? hogy milyen hulladék volt a kereke? most tudott vigyázni rá, ez minden csak nem érdemtelen!
  • Felfedező
    Ez egy tökéletesen érdemtelen győzelem volt grat hozzá...
  • rezsofiz
    hja
  • rezsofiz
    Ja ezexerint nem törölted :P
  • Punker
    nem töröltem.
  • Punker
    #20755 ?
  • rezsofiz
    Ha Felfedező mesterre gondolsz akkor már ma egyszer benézett :DD Csak lehet hogy törölték a hszét azért nem láttad :D
  • dav1d
    Tinektek nem hiányzik valaki? érdekes módon ma még nem látogatott ide ...
  • ÁjjLe BoBBi
    Dráma az Európa nagydíjon.
  • ÁjjLe BoBBi
    áz
  • ÁjjLe BoBBi
    hát nem is mert már benne lennénk az esti hírekbe hogy csoda történt...:D
  • dav1d
    zsófi lekjobb kusé
  • Punker
    nem csoda
  • ÁjjLe BoBBi
    némá!mi vagyunk a legnépszerűbbek :D:D:
  • ÁjjLe BoBBi
    fő fő...van honnan leesnie...:D:D:D
  • CHEAPBOY
    defővitte az Isten akkor a MI Zsótikánk dógát:)
  • ÁjjLe BoBBi
    zsóti copyzza akkó montyt :))
  • CHEAPBOY
    ez a kicsuszok de nem tudom mi tortent nem MOntoya mondata mindig?:)
  • CHEAPBOY
    Viszont Alonsot leszamitva egeszen erdekesen "szorosan" alakul eddig a bajnoksag. De sajnos (most versenyizgalmi szempontbol nezve) mindig van 1 pilota akit kerulnek a dolgok s elhuz, elonyre tesz szert.
  • ÁjjLe BoBBi
    nem mer utolsó kanyarban kicsúszik, és Bruni nyer, majd a verseny után zsóti elmondja hogy ő jobb mint csapattársa és nem érti hogy mit történhetett:)
  • dav1d
    Nem hiányzik eről a kéről egy BMW vagy most összekeverm valami mással az esetet? :D
  • CHEAPBOY
    Bezonyam, a mi aranyifjunk:)
  • Punker
    hát persze a végén meg zsóti nyer? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ...és jön a sauber és ledarálja a rönókat...:)