Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az én véleményem a futamról:
Raikkönnen nagy király, eddig nem bírtam, de most -mivel Alonso fantasztikusan ellenszenves bír lenni- már drukkolok neki. Továbbra is MSCH az első nálam, de ha már nem ő, akkor Kimi és Alonso közül semmiképp se Alonso.
Szal sajnáltam nagyon, és nagyon nagy f*szságnak tartom ezt a gumiszabályt. Ha spórolni akarnak, akkor csökkentsék a motorfelhasználást -ahogy tették is- a tesztelést stb., de a hétvégén egy gumicserébe senki nem fog belehalni. A hiányába viszont lehet, hogy igen.
Az a baj, a FIA úgysem látja be hogy hülyeséget csináltak, az időmérővel kapcsolatban persze igen, mert ott a pénzről meg nézettségről volt szó. Itt a pilótákkal játszanak, ez nem érdekes.
A futam attól látványos, ha sok motor elfüstöl, meg sokat előznek. Attól nem, ha Raikkönnen utolsó körben majdnem nekiszáll a másik kocsinak, és párszáz km/h-val elrepül a kanyarban.
Amúgy szánalom volt, Alonso megint bizonyította számomra hogy egy jó helyen jó időben lévő kis szar, aki fiatal kora ellenére arroganciában a sokat kritizált MSCH-t már lazán utolérte. Ezt a versenyt ő nem megnyerte, csak első lett. Ilyen esetben én nem verném a nyálam meg mutogatnék mint valami félisten, hanem meghúznám magam mert alaposan leiskoláztak. Phöjj.