182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#21158 offkorz, mer ez is történt... -
#21157 Egyébként a napilapok ma mind arról írtak, hogy Alonso szerencsével nyert, Kimi meg elvesztette a nagydíjat. -
#21156 Ez hülye????: „Számomra ez még jobb érzés. Nagyon boldog vagyok a sikeremnek, és úgy gondolom, hogy a mai nap a mi autónk gyorsabb volt a McLarennél.”
Mikor, hol, hogyan? Nem tűnt fel neki, hogy végig messze a McLaren mögött kullogott, és az időmérőn sem remekelt? Miről beszél ez? -
#21155 A sportban nincsen "HA" . loál. -
#21154 Lol kezd velük elszállni a lo, mondjuk Alonso mindig ilyen nagypofaju volt. -
#21153 Kérlek, ne hergeld! -
#21152 nehez emlekezni, amikor megnezem ujra felvetelrol s latom... -
#21151 rosszul emlékszel megnyugtatlak. -
#21150 és mégis volt már rá példa hogy nem tartott. -
dav1d #21149 Alonsonak is el voltak kopva a gumijai te szerencsétlen -
#21148 hangsúly a ha szócskán :) -
#21147 Ha nem kopnak el Kimi gumijai Alonso a nyomát se látta volna.... -
#21146 Az olasz sajto Alonsonak adta a bajnoki cimet... :) formula.hu-n vannak idezetek. -
#21145 Massa sem szállt el. -
#21144 Megmondom őszintén én a #21139-ig vitáztam gumi- és szabályügyben. -
#21143 Egy Prost, egy Lauda, de még egy Hakkinen is kiment volna. Szomorú, hogy kiesett, de ha csak harmadik, akkor is jól jár. De ők tudják. -
#21142 de nem szállt el, lásd tavaly ralf most kimi, michelin defektek mindig durvábbak mostanában. -
#21141 jah, a marhák, azért ekkora hülyeséget írni vazz. néha(sőt!, nem is néha) az az érzésem, hogy hülyének nézik az embereket... -
#21140 Defektet kapott, de nem repült le a felfüggesztés.
És az egyik defekt törmeléktől volt, arra biztosan emlékszem.
Életveszélyes helyzetbe mindenesetre nem került(és button sem). -
#21139 Schumacher nem kapott véletlen 2 defektet két körön belül? nem csúszott ki ő is tegnap egészen véletlenül? süket duma. -
#21138 Veszélyes a Michelin, sugallja Todt...A Bridgestone biztonságosabb
és lassabb. -
#21137 mivel DC mogott volt, nemcsoda hogy ez volt. Amint elment elole maris jottek a gyors korok... S ha csekely gumiproblema lett volna csak az a Monacoi Fisichella sem lett volna csak 12edik... de valoban csak aprosag:) -
#21136 De úgy lett 4. hogy kapott egy áthajtásos büntit is. -
#21135 Webber számomra nagy csalódás, Jaguárban jobb volt. -
G_ArchAngel #21134 igaz, ha Webber nem játszik torpedót, akkor 3.-nak fordul be az első kanyarban... -
G_ArchAngel #21133 főleg, hogy egy boxutcai butasággal a 2. vagy 3. helyet bukta... -
#21132 Mondjuk most nem volt rossz montoya annyira, mint szokott.
Ahogy a ferrari is, ő is szarul jött ki a rajt utáni kavarból. -
#21131 én azért örülök, hogy DC eligazolt, most szárnyal, tetszik a fiú, most is nagyon szépen nyomta, igaz sajna a futamot nem láttam, de a 4. hely nem semmi. -
#21130 lollercoaster -
#21129 ezt eddig is tudtuk, de nekik kellett egy ko...kávé termesztő tenisz sztár -
G_ArchAngel #21128 a McLaren nem itt kockáztatta a legnagyobbat, hanem mikor Montoyát leigazolta...
Wurz, Pedro és DC is jobban menne e kolumbiainál... -
#21127 köv futamon azért szerintme már nem fognak kockáztatni. -
#21126 A McLaren nem bánta meg, hogy kockáztatott -
#21125 Jó, én kihagyom a gyorsabban szót, te meg hagyd ki a "ha" szót és meg is egyeztünk!
Mert "ha" nincs új szabályozás, a ferrari nyer egész évben.
"Ha" nem tiltották volna be a turbókat...
"Ha" Zsolti még mindig ott lenne...
;-D -
G_ArchAngel #21124 a gyorsabban szót kihagyhatod, mert alaptalan a használata, ha nem esik szét a McLaren, akkor Kimi a gyorsabb?
Itt az a lényeg, hogy Alonso teljesítette a távot...
egy ferraris barátom viszont rávilágított Gyula szavaira:
abban az esetben, ha egy versenyző a kopott gumik miatt kiugró teljesítményt produkál meglehet büntetni - érdekes, mikor egységesen mindenkinek elkoptak a gumijai, akkor miért csak Alonso gyorsult fel jelentősen, a többiek viszont lassultak? Akár Rubinho-t, akár Heildfeld-et nézem... -
#21123 "kisebb gumiprobléma"
lol -
#21122 Monacoban meg pár körben gyorsabbak voltak, de míg egyben volt alonso autója, addig a bmw-k hátránya...
Az az autó-plóta a jobb, aki gyorsabban teljesíti a távot.
Alonso gyorsabban teljesítette a távot.
Ha díjaznák az első x kört, persze járna a mclaren-kimi összeállításnak az elismerés. -
#21121 igen jó volt látni, hogy szívnak, és fognak is még. -
G_ArchAngel #21120 az nem merült fel, hogy mikor az első kiállásnál kiderült, hogy verseny végéig megvan az előnye, nem nyomta tovább a leggyorsabb köröket? pedig megtehette volna, mivel a szétesett futóművel is tudott hasonló sebességet produkálni, mint a Renault, ellenben Monacoban a Renault egy kisebb gumiproblémával sem tudta tartani a lépést vele...
arról ne is beszéljünk, hogy a verseny fele alatt összeszedett 24mp-es előny 2 azonos taktikán lévő autó között tetemes... -
#21119 master, en ugy emlekszem amint kikerult dc mogul, szepen hozta fel kimiket, tizedrol tizedre... megvan a felvetel is visszaneztem, nem erte el a 24 mp hatranyt sohasem alo, s az elso kiallasok utan mar csak 17 s csokkent folyamatosan, amikor kimi meg behalt akkor meg rohamosan.
en azt mondom, ha a rajtnal nem lokik meg s jol eljon, akkor nagyon szoros lehetet volna elesben is a meccs.