182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#21198 Most az van, ami várható volt.
A mercisek elkezdik utálni a legjobbat.
Eddig ferrari/sumaher, mostantól renault/alonzó.
A legjobb, amikor ezt írják: renaultot:DDDDDDD
Meg felfedező a másik megalol, aki mindig olyan cikkeket idéz, amik már be voltak linkelve. -
#21197 mi van itt flém? :)
ilyenkor érdemes visszaolvasni, tavaly ilyenkor schumi vezette a pont versenyt akkor őt fikázta mindneki, Alonso nem egy grál lovag de nem is mondta senki hogy az :) -
#21196 nahjóreggelt :)
Lehet félreértesz, én nem azt döntöm le, hogy Renault, vagy Merci, ezt mindenki maga megteszi.
Az én mondanivalóm, a tegnapi, annyi, hogy 2 pontot lejjebb bukni, 2. helyről és bejönni 4.nek, meg vezető helyről 10-et 0-ra, az nem egy kategória, lehet hogy csapatként így nézki a gyártók versenyén, de az egyéniben ez nem áll (és mint mondtam Fischico a telitank miatt volt lassú, de nem azért előzték meg hippa-hoppa 4-5-en, hanem mert szvsz kiesett a ritmusból a trulli dugóhúzómanőverénél)
Teszem hozzá, hogy a SC alatt kijövő Renault-kat agybatankolni szvsz nagyobb taktikai hiba volt, mint Raikkonen-t nem kihozni az utolsó körben..
Egy csapatot, és pilótát nem tudok mondani, aki kihozta volna az autóját, mindenki megpróbálta volna így-úgy befejezni az utolsó kört, ideértve a Renault-kat.
Ettől függetlenűl ez is csak egy vélemény. de szvsz nem hülyébb, és gyengébb.
-
dav1d #21195 "vagy Gumiszabály: mindeki megakarja változtani csak a Rönó nem miért is"
Azt azért ne felejtsétek el ha a szabályok nem változnak Alonso és más is lehet\lessz majd hasonló cipőben mint most Kimi... -
#21194 másolj ki minden szót és kérdezz rá -
dav1d #21193 "állandóan" -
#21192 bazz olvassmár Couthardot majdnem felpaszirozt a falra, monacoba 2szer majdnem webbert.... Kimi ilyeneket mikor csinált? soha -
dav1d #21191 "állandóan szabáyltalankodó pilóta" micsodi?
-
#21190 monacoba 2ő épp elégvolt -
#21189 hpé szabalytalankodik minden versenyen Alonso?:D Joeg nezzel inkabb jeghokit vazz:D -
#21188 biztos ez folyik a csapból ittis de elmondom véleményem:
1, amikor alonso Coulthardot ugy segitette ki a versenyből hogy a kynar előtt joval hamrabb csoki féket nyomott igy dc nek ki kelett kerülni aminek folytán szerencsére nemtörtént nagyobb baj. ekkor kezdtem el utálni alonsokát
2, amikor trullit kirugták renauoltból szándékosan hátráltattak onnantól rönó a szemembe megszünt ltezni
3, idén amit csinálnik röhej Alonso a legbeképzeltebb állandóan szabáyltalankodó pilóta
4, mostani nyilatkozatokat olvasgatva (vasárnapi verseny utánniakat) pl: Nagyon boldog vagyok a sikeremnek, és úgy gondolom, hogy a mai nap a mi autónk gyorsabb volt a McLarennél.” vagy Én nem sajnálom KIMIt (ellenbe mindeki aztnyilatkozta hogy sajnálja..) vagy Gumiszabály: mindeki megakarja változtani csak a Rönó nem miért is?? -arra fognak jáccani hogy mikor esik ki Kimi előlük vagy mitképzelnek? vagy Alonso nyilatkozata: A mai versenyen végig nyomás alatt tartottam Kimit ( 20 mpre volt lemaradva nagy nyomás lehetett kiminek tényleg..)
5, Alonso mutogatása (4et mutat a kezén) elne olvadjon magátol milyen ügyes arra se képes hogy 6 mpt ledolgozzan 6 körön át amikor kimi autoja lassu és irányithatlan volt....
Bárki nyerjen Ferrari is akár csak ne a rönó mer egy idióta szabálytalankodó beképzelt társulat..
Ennyit akartam.. -
dav1d #21187 Zsoltika: kulcsszó az:idő elött
B type free: Egy körük volt hogy döntsenek a Rönósok , 5-10 hogy döntsenek a Mclarenesek...
Az a baj hogy te nem érted hogy a Mercinek is lett volna esélye ha gondolkodik
Amúgy meg:#21183 második mondat
-
#21186 a válasz mindkét kérdésedre: igen (a gyengébbek kedvéért is, meg amúgy is)
(ez mekkora olcsó duma volt, már bocsesz)
teljesen mindegy milyen gumikkal milyen esélye volt, ha nem látod én nem tehetek róla..esélye volt.
Vezető helyről előny birtokában elbukni 0-ra egy versenyt, nagyon nem az a kategória amikor Monaco-ban 1pontokként két poziciót elbukni, és bejönni 4.ként.
-
#21185 jav:hogy a fenébe ne tudták volna -
#21184 - Tudhaták a Renaultnál ha xxx üzemanyagott töltenek bele elkophat idő elött a gumi
hát mégis hogy a fené be tudták volna!!! A baj az volt hogy hamarabb joptak mint azt várták volna. -
dav1d #21183 Szerintem ez előre látható volt...
Más:Hagyjuk ezt most már , úgy is mind1 kár vitatkozni azon hogy "mi lett volna ha" mert ilyen NEM létezik a Forma1-ben. -
dav1d #21182 1.Most öszintén:
- Tudhaták a Mclarennél hogy defektett kaphat\illetve leszakadhat a kerék
(válasz gyengébbeknek:igen)
- Tudhaták a Renaultnál ha xxx üzemanyagott töltenek bele elkophat idő elött a gumi (válasz gyengébbeknek:nem)
2.Szarrá koppott gumikkal aztán qurva nagy esélye volt... -
#21181 hülyeség a fenét, ezt ne játszd légyszives,
volt esélye harcolni a poziciójért?
volt.
szal ne mond hogy hülyeség, akkor nem lett volna esélye ha kap egy defektet, és beleáll a korlátba.. -
dav1d #21180 -mondom -
dav1d #21179 Akkor most mondjam én is azt mondom mint felfedező mi lett volna ha nem kopnak el a gumijai? Webber és Nick még csak a dobogót is elfelejthette volna.
Aszem pár lappal arébb meg van a videó ahogy elmennek melette esélye sem volt úgy hogy ez hülyeség... -
#21178 hát Giancarlo-t úgy beijesztette Trulli a pálmafásban, hogy hirtelen átugrotta 4-5 autó...ott nem a gumi volt a lényeg. Monaco-ban nagyon lehet tartani a mezőnyt lassabb autóval, illetve jobban lehet tartani mint bármely más pályán.
Alonso meg átszabta a pályát, ha nem tette volna meg, akkor hamarabb elment volna neki Webber, szal volt esélye védeni a pontjait.
Kimi esete teljesen más kategória, egy versenyt 0-ra bukni, és pontokat veszteni az szvsz nem ua. a súlycsoport. -
dav1d #21177 "A Monte Carlo-i nagydíjon kiesett Alosno vagy Fisichella vezető helyről az utolsó
körben...?"
Nem. De hány pontot is buktak el ezzel?Legalább anyit mint most a Mclaren.
Fisichella a harmadik helyről pedig a 12.-dikre estett vissza. -
dav1d #21176 Biztos ilyenre tervezték -
#21175 ott van pl. csomószor leszakadt a kis oldalsó légterelejőe a kerék mögött a Ferrarinak, azt kutyabaja nem volt, max annyi, hogy lifegett és veszélyeztette a kereket... -
dav1d #21174 -
dav1d #21173 Rendben igazad van akkor nézzük a második bekezdést a #21166 hszben...
Amúgy meg szerintem az utolsó mm is számít egy F1-es autón...
-
#21172 bemesélik maguknak, hogy onnan valami letörött -
#21171 hol van ott sérülés??? :)))
mekkora lol :)) -
#21170 jajj ne hülyéskedjél semmihátránya nem lett belőle, ha tényleg megsérült volna, másodpercekkel romlottak volna aköridejei -
dav1d #21169 -
dav1d #21168 jobb is a Mclaren sem sajnálta a Renaultot... -
#21167 dehogy volt sérült mennyire máker gondnélkül jött ki belőle -
dav1d #21166 1.Alonsonak sérült volt a kocsija (a rajtnál Ralf telibe trafálta) + kopott volt a gumija...
2.Ezen a versenyen hibázott Kimi! amikor Villeneuve-öt le akarta körözni ,majd kocáskra koptata a kereket és EZÉRT veszette el azt a 15 másodperces előnyt (nem húsz de mind1) majd a futamott.Te vadbarom...
-
#21165 Fujj, hát ilyenkor tudnák felrobbanni, ez a két felfuvalkodott, öntelt....
ehh, neh mind1... -
#21164 Alonso és Briatore nyilatkozatai a verseny után:
Bár a Renault vezetősége tudja, hogy szerencsés győzelmet szereztek, mégsem éreznek sajnálatot a McLaren pilótája iránt.
„Eddigi győzelmeimet mindig az élről indulva szereztem meg, azonban most más volt a taktika.” – mondta a 23 éves bajnokjelölt. „Számomra ez még jobb érzés. Nagyon boldog vagyok a sikeremnek, és úgy gondolom, hogy a mai nap a mi autónk gyorsabb volt a McLarennél.”
A Renault csapatvezetője Flavio Briatore is elmondta, sem ő, sem pedig védence nem érez sajnálatot a finn pilóta iránt, aki az utolsó pillanatokban vesztette el a győzelmet. „Valaki is sajnált minket a Monte Carlo-i Nagydíjat követően?” – tette fel a kérdést.
A Monte Carlo-i nagydíjon kiesett Alosno vagy Fisichella vezető helyről az utolsó
körben...?
Kimi nincs is rászorulva ennek a két seggfejnek a sajnálatára...
-
#21163 óóó mi a f@szomról írnának??! hát arról hogy zsóti 4. vb címéért száll harcba...(!!!) :)) -
#21162 hagyjad. el van szállva az elmebeteg... -
#21161 akár mennyit is vitáztok a futamot a Merci veszítette el és a Renault nyerte meg, ők tanultak az előző futam sz@r kerekeiből a merci meg lesz@rta ennyi, a Merci megérdemelte a bukást, Kimi nem. -
#21160 Hülyegyerek, lehet hogy Alonsonak is el voltak kopva... de mit gondolsz miképpen
tünt el Kimi 20 másodperces elönye pár kör alatt? Talán Alonso megnyomta a Nitro
gombot? -
#21159 Ja.
Ma erről írtak. De miről írnak majd évek múlva?