182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bocs de erre már nem tudok mit mondani. Leírtam mindent 5 féleképpen ahogy csak birtam. a legjobban az #22528 foglalja össze...
Én befejeztem a vitát, nem látod át rendesen a helyzetet. -
Ez oké, de mivel MINDEN döntéshez teljes KÖZÖS egyetértés kell, így természetesen NEM LEHETETT dönteni, mint az ENSZ BT. Úgyhogy ez a "mosakodás" a veresek részéről max. annyi, hogy így annyira nem ők a bűnösök, és ISMÉT lehet másra hárítani a felelősséget. -

-
Ez nem így van. A FIA állította úgy be. Azt hiszem ti képzavarban vagytok egy kicsit. Nem tudom, hol gondolta valaki is úgy, hogy a Michelin nem hibás. Mutassatok rá nyugodtan. A Michelin a főhunyó a dologban, csak egy különbség van a Michelin és a FIA között. A Michelin nem tud mihez kezdeni a FIA nélkül, hogy mentsék a futamot. A FIA-nak lett volna meg a lehetősége, hogy megmentse. Pontosan az történt, mint amit a szabályok engedtek. Éljen a FIA, éljen a Forma1! Így van ez jól, ahogy van. -
Mi is volt az a pár lehetőség??? -
"Ha nem kell kompromisszumot kötni, akkor tegnap minden rendben lezajlott."
Én ebben nem értem a logikát. Az FIA felajnálott 2 lehetőséget, nem éltek vele. Kész, onnantol a Michelin azt csinál amit akar ^^ Nem az FIA teszi tönkre igy a sportot hanem a Michelin. -
köv ilyenért megy a bünti (amúgy a levelek már tegnap voltak magyarul) -
Hol is van a kompromisszum? -
Ha nem kell kompromisszumot kötni, akkor tegnap minden rendben lezajlott. Miről beszélünk? -
a Honda az más, ott minden el van b@szva idén :((( -
pontosan. -
Erről van szo! A Michelin a saját faszságát megpróbálta ugy beállítani mintha az FIA lenne a nagy hibás, és az emberek sajnos az FIA-t szidják most.. -
Meglesz ez nekik szerintem a nélkül is. Nagy szarban van most mindenki. És mekkorát röhögök, ha a szezon végére a Minardi és a Jordan a Honda előtt fog végezni.
-
gatyo #22529 "Az FIA két lehetőséget javasolt, hogy hogyan tudnának ennek ellenére részt venni a futamon. Ismeretlen okból nem fogadták el a javaslatokat." - folytatta Mosley.
"A Michelin csapatoknak lehetősége lett volna a 12-es 13-as kanyarban lassabban haladni, egy másik abroncsot használni, mint az időmérőn (ami büntetést vonzott volna maga után), vagy egy normál kerékcserére, ami a biztonsági okokból indokolt lett volna." - így Charlie Whiting.
Boven volt lehetoseguk.. csak akkor ugye vesztettek volna, de ami az igazi gond,hogy a Michelin vitte volna el az egesz balhet. Igy viszont probaltak a szabalyokra kenni a sajat benasagukat. Ennyi. -
Egyáltalán miért kéne egy döntéshozó testületnek kompromisszumokat kötni? Michelin baja ha nem bírnak rendes gumit csinálni, nem az FIA-é.
"de miért a nézőkön kell elvernie a port a FIA-nak"
Az a baj, hogy úgy fogjátok fel, hogy az FIA a hibás. Az FIA az egész láncsorozatnak a végén áll, a lánc első szeme a Michelin, ők inditották el az egész balhétt... aztán persze mindenki elvárja az FIA-tol hogy kössenek kompromisszumokat... áh.
Ez olyan hogy áll egymás mögött 3 ember. A leghátsó meglöki a 2.at, ő pedig igy nekidől az elsőnek. Az első elesik. De nem a második volt a hibás, hanem a leghátso könyörgöm.... -
kezdesz megint felfedező szintjére süllyedni...... -
Ez bennem is megfordult, de gondolom ha a Michelin kész lett volna leszállítani az új garnitúrát, akkor talán hitelezte volna a csapatoknak a szart is, csak hogy mentse az irháját. 
De szarból mindegy, hogy mennyit raknak egy kerékre, az csak szar lesz. Kutyagumiból nem lesz autókerék.
Meg ha eddig azt sem tudták, hogy nem bírja ki a versenyt a garnitúra, akkor azt sem képesek megmondani, hogy mégsi mennyivel menjenek a pályán. Ez a verseny mindenhogy halálra volt ítélve, és nevetséges lett volna.
-
G_ArchAngel #22525 elég nagyot buktak, főleg az ezüstnyilak, mert a pizzásautók feljöttek rájuk a konstruktőri versenyben...
de szerintem zárjuk ki az összes csapatot a FIAT-on kívül és akkor meglesz nekik megint... -
ha X gumit tudtak hozzni, akkro valszeg Y fajta is elfért volna a repülőn nem? -
gatyo #22523 Azert lesz ennek meg kemeny utohatasa... ugyanis amerika pont arrol hires a precedens jogrendszere miatt,hogy meg a kamu perekben is lehet hatalmas penzeket nyerni, vagy pedofil enekeseket felmenteni ;-) Szoval pont itt csinalni balhat elegge magas labda volt, amit le is fognak csapni. Nem csodalkoznek ha par csapat be is csodolne a kiatasban levo szponzori stb. perek miatt. -
Nos, olvastam az elmúlt 3-4 oldalt: Üzenem azoknak, akik a Ferrarit vádolják: A Ferrari nem mondott sem igen-t, sem nem-et a sikán megépítésére, asszonták, hogy döntsön a FIA. Úgyhogy a FIA-t lehet ezzel vádolni, hisz végül ők mondtak nem-et a dologra, és NEM a Ferrari ellenezte a dolgot... -
Egy kompromisszumot mondj, amit a FIA tett, és én befogom a számat az üggyel kapcsolatban, mert már azt hiszem eléggé körvonalaztam az álláspontomat így is!
Egyébként a Bridgestone-os csapatok nem csak révbe értek volna tegnap, hanem révbe is értek, teljesen megérdemelten. És nem értem, hogy mit jöttök itt a Bridgestone-nal, mindenkinek világos, hogy itt csak ők lehetnek a nyertesek, és a Michelin-nek bűnhődnie kell a hozzá tartozó csapatokkal együtt, de miért a nézőkön kell elvernie a port a FIA-nak. És persze közvetve így saját magán. Így csak egy szemellenzős banda tud dönteni. Én azt mondom megérdemli a FIA azt, amit kapott így. Aztán lehet mondani, hogy "erről van itt szó!" Azt sem tudom mit lehet támogatni egy ilyen döntéssel. Csak az önérzetünket, semmi mást.
És az, hogy valakinek van választójoga, még nem biztos, hogy elmegy választani. Attól, hogy valakinek joga van megbüntetni mást, még nem biztos, hogy megteszi, mert emberek vagyunk, legalábbis úgy gondolom, és remélem, hogy így van, és fel tudjuk mérni a helyzetet, és átlátjuk mi az, amire egy jogalkoztó gondolt, és gondolhatott. -
G_ArchAngel #22520 azt mondta a Véber Gabi, hogy nem volt 96 gumija a mislennek, így ennyit nem tudtak volna cserélni... -
legközelebb lesz. -
Hát ez igaz, viszont nem hiszem hogy ebbe a döntésbe most volt akármiféle beleszólási lehetőségük.. -
igazából a szponzorokat nem értem, ha én pénzt adok ezeknek a sz@rfaszúaknak akkor kizavarom őket ha kell cseréljenek kereket 20x legalább többet mutatják a tévében..... -
Jól van, na, nem kell fegyvertelen emberrel szellemi párbajt vívni.
-
RTL közvetíti majd? -
Erről van itt szó !
-
gatyo #22513 Ne haragudj de nincs igazad. Itt kemeny szabalyok vannak es a FIA bizony felvazolt jopar lehetoseget a Michelin csapatoknak az indulasra. De nekik csak a sajatjuk volt elfogadhato ami pedig nagy kibaszas lett volna a rendesen felkeszult erdekes modon az egesz versenyt kibiro Bridgestone gumis csapatoknak. Ők az ev eleje ota megalazottan csendben kuzdenek es vegre most revbe is ertek volna, erre a Michelin es a csapatai egyszeruen beszartak,hogy itt bizony vesztenenek es gyorsan csinaltak 1 balhet megszivatva ezzel sajat magukat mert a nezok a tozsde stb. ez a fiaskot nem fogja ezt elfelejteni. -
G_ArchAngel #22512 ma csak a michelienes autók indulnak, kihagyják az ovált, hogy ne durranjanak el, és így a lassabb autók sem akadályozzák őket...:PPP -
mai? mi van? újra játszák? :) -
A mai futam jut először az eszébe.
-
G_ArchAngel #22509 gyors és megbízhatatlan vagy lassú de megbízható...
melyik jut eszébe a Forma 1-ről az embereknek?
a negatív reklám is reklám... -
Már nem azért, de ha mégegyszer eljátszik a Michelin valami hasonlót, büntetés ide vagy oda, olyan presztízsveszteség volt már ez is, hogy akkor önszántából fog távozni az F1-ből. -
alap^^ -
Sajnos igen,mert azzal,hogy megcsinálták a felvezető kört szinte büntethetetlenek!
-
Már látom, ez lesz a következő reklámszolgenjük. Mint ahogy valami hasonlót már elsütöttek egy sajtóközleményben.
-
Mondjuk, ha bennem felmerült, hogy legalább a Ferrári házi versenyt látnám, talán másban is. -
Viszont lesz nagy per sajnos